Sisustus

Projekti olohuone

OH (1 of 1)-Exposure48

OH4 (1 of 1)-Exposure48

Kotona tuntuu aina joulun jälkeen yhtäkkiä kovin valoisalta ja avaralta. Juhlasesongin koristeellisuuden jälkeen (joulun aikaan enemmän on aina enemmän) on tarve saada pinnat puhtaiksi ja tyhjiksi ja heilutella pölyhuiskaa oikein kunnolla. Ja kun pöytä on puhdas, voi palata sisustussuunnittelun pariin. Työlistalla ovat ainakin verhot. Olen luvannut talouden imurointivastaavalle, että pitkiä, pölyä kerääviä sivuverhoja meille ei enää tule. Olohuoneen puolelle kaipaisin harmaita, pellavaisia laskosverhoja. Olen tiennyt sen siitä saakka kun luin tämän viime huhtikuun Glorian Kodin. Lisäksi pitäisi vihdoin keksiä paikat kahdelle Riviera Maisonin naulakolle, jotka ostin joskus lokakuussa ja jotka ovat tähän saakka palvelleet lähinnä sivujen painoina. Remontin jälkeen vain sitä on hetken aikaa niin mustasukkainen suorastaan neitseellisistä seinistä, ettei juuri tee mieli porailla mitään. 

OH5 (1 of 1)-Exposure48

OH6 (1 of 1)-Exposure48

Nyt aika alkaa kuitenkin olla kypsä sille, että seinillekin pitäisi saada jotain. Sohvan yläpuolelle tuumasin ryhmää, joka koostuisi mustista kehyksistä ja mustavalkoisista kuvista. Makuuhuoneessa meillä on vastaavalla idealla purjehduskuvia lemppariretkiltä, olohuoneeseen voisi keräillä muita kivoja muistoja. Koska kaikki alkaa Pinterestistä, olen jo koonnut muutaman kuvan Project Living Room -kansiooni. Ensin inspiraatio, sitten toiminta!

Näyttökuva 2015-1-1 kello 12.29.16

Koskas teidän sisustushepulinne tulevat? Keväällä, syksyllä vai ihan milloin sattuu?

Mistä puhun kun puhun juoksemisesta
Elämäni aakkoset: Noora H.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Salla
  01/04/2015 at 21:16

  Voi mä niin tykkäsin niistä pitkistä (silkki?) verhoista. Oliko ne muuten Stokkan? Mihin olet ne laittanut/”hävittänyt”? Toki ymmärrän oikein mainiosti imurointivastaavan mielipiteen ja pölyttymisaspektin. Me ollaan asuttu uudessa talossa jo 5,5vuotta ja olohuoneen “lattiasta-kattoon” -ikkunoissa ei ole vieläkään verhoja (ja tuskin tuleekaan vaikka pellavakankaat on ollut hommattuna jo kolme vuotta). Terveisiä Naantalista! 🙂 t. Salla

  • Reply
   Noora K.
   01/04/2015 at 21:19

   Joo, oli Stockan silkkiverhot. Mäkin tykkäsin niistä kovasti, mutta toisaalta ehtihän niistä nauttia jo monen monta vuotta. Myin ne pois ennen remppaa. Imurointivastaavalla meni aina ihan kuppi nurin niiden kanssa, joten lupasin armahtaa. 🙂 Mä pelkään, että mullakin tää verhoasia helposti lipsahtaa ikuisuusprojektiksi, mutta sellaista se joskus on…

 • Reply
  Sanna
  01/05/2015 at 14:15

  hei

  Mä muistan hyvin tuon kyseisen kodin esittelyn Gloriassa. Keittiön taso oli ihan super hieno.
  Sanna

  • Reply
   Noora K.
   01/05/2015 at 16:21

   Toi on kyllä ihan huippuihana koti. 🙂 Mulla on ollut toi lehti esillä siitä saakka kun se ilmestyi ja palaan siihen aina välillä.

 • Reply
  Noora K.
  01/07/2015 at 18:31

  Sori! 😀 Meillä on vene Espoossa, joten se varmaan vähän sekottaa.

 • Leave a Reply