Vaatteet ja asusteet

Viikon työasut

Noora K.
Monday
Tämän viikon työasut sisältävät yhden merkittävän eron edellisiin verrattuna. Vain yhdessä asussa on nimittäin sisäkäyttöön ajateltu huivi. Sunnuntaina tuli sellainen fiilis, että kevättä kohti mennessä tekee mieli kevyempää ja tuota massiivista huivilookia voisi sen pitkän valtakauden jälkeen vähän vähentää.
Maanantain aloitin skarppina, kuten usein tekee mieli. Tukholman jälkeen innostuin taas silmälaseistakin, joskin omani tuntuvat nyt naarmuuntuneiden lisäksi aavistuksen pieniltä. Suurempi malli houkuttaisi. Kaimallani taas on täsmälleen päinvastainen ongelma. Harmi, että vahvuudet eivät ole samat, muuten voisimme vaihtaa päittäin. Päätin myös tsempata kauluspaitojen kanssa. Tykkään niistä, mutta olen tosi laiska silittämään. Vaaleansininen houkuttelee taas. Ja niin muuten houkuttelee vaaleanpunainenkin, minkä en olisi uskonut enää tapahtuvan! Tukholmassa näkyi monessa kaupassa kauniita baby pinkejä neuleita ja aloin miettiä, että pitäisiköhän hankkia joku sellainen.

 

Tuesday

Tiistaina jatkan hamelinjalla. Tämä on hyvin tavallista, että alkuviikon liihottelen niissä ja loppuviikkoa kohden väsähdän valuviin sukkiksiin (en ole jotenkin viime aikoina onnistunut oikein ostamaan valumattomia) ja vaihdan housuihin. Talvimalli raitahameesta lievittää pahinta kesänkaipuuta ja koska se on lyhyt, yhdistän sen paksuihin mustiin sukkiksiin ja mataliin kenkiin.

Untitled #133

Keskiviikkona en ole vielä valmis farkkuihin, joten kaivan esiin housusuosikkini, ne villaiset verkkarit. Niihin paritan aina korkkarit, ettei tulisi turhan rento olo. Tällä kertaa housut saavat kaverikseen harmaan pellavaisen t-paidan, joka Noora H:llakin on päällään eilisessä asupostauksessaan. Keväämmällä asu olisi valmis näinkin, mutta nyt kaipaan vielä vähän enemmän peittoa. Lisään Jackie O. -mallisen mustan jakun. Ja koska Jackie-linjalle lähdetään, lisään asuun vielä helmiä niin kaulaan kuin korviinkin. Ne tasapainottavat vähän tuota verkkarit ja t-paita -lookia.

Black skinnies

Löysin vanhojen kollaasien joukosta yhden, josta pidän edelleen. Saisikohan tästä pienillä muokkauksilla toimistokelpoisen asun? Jospa töihin saavuttua vaihtaisi UGGit korkkareihin ja laittaisi neuleen alle kauluspaidan?

Casual Friday

 

Untitled #134
Perjantain ajattelin olla etänä, joten voin laittaa päälleni ihan mitä sattuu huvittamaan. Meinasin viettää osan päivästä kaupungilla jossain kivassa kahvilassa ja osan kotona. Pidän etäpäiviä varsinkin silloin, kun minulla on jotain sellaisia hommia, jotka vaativat enemmän keskittymistä. Myös suunnittelupäivät tykkään pitää muualla kuin konttorilla. Keksin asuksi kaksikin vaihtoehtoa ja teen varmaankin päätöksen perjantaina vallitsevan sään mukaan. Jälkimmäinen on muuten sellainen setti, jota pidin noin vuosi sitten ihan koko ajan. Toivottavasti työviikko on lähtenyt kivasti käyntiin!
Olohuoneen statuspäivitys
Kiusallinen asupostaus

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anna
  01/27/2015 at 10:34

  Kivannäköisiä asuja jälleen kerran. 🙂
  Etäpäivämahdollisuus olis kyllä kiva ajoittain, pitäisköhän vaihtaa alaa. 🙂

  • Reply
   Noora K.
   01/27/2015 at 20:59

   Etämahdollisuus on kyllä ihan mahtava. Tuo vaihtelua ja autaa varsinkin silloin, kun tarvitsee vähän luovuutta. 🙂

   Kiitti!

 • Reply
  Amelie
  01/27/2015 at 12:12

  Huokailen täällä ruudun ääressä ihastuksesta. Tosi kivoja kaikki jälleen kerran ja melkein kaikki vaatteet löytyy muodossa tai toisessa omastakin kaapista. Noora H:lle tiedoksi, että Mango tosiaan onkin myös meille tavallisille kuolevaisille. Ostin sieltä eilen revityt boyfriendit ja ihan normaaliin kokooni mahduin. Happy happy joy joy 🙂 Pitääkin kehitellä niiden ympärille jotain kivaa, mutta saan teiltä vinkkejä varmasti ainakin sata kevään aikana.

  • Reply
   Noora K.
   01/27/2015 at 21:00

   Kiitti Amelie! Yritän keksiä aina sellaisia aika helppoja asuja, kun en halua yhden asukokonaisuuden takia hankkia kaappiin mitään ihmeellisyyksiä vaan just niitä suosikkeja. 🙂

   Kerro sitten, mitä kaikkia yhdistelmiä sulla on ollut!

 • Reply
  Blue Peony
  01/27/2015 at 15:23

  Minäkin vihaan valuvia sukkiksia. Ainakin Spanxiltä ja Calvin Kleinilta löytyy napakoita malleja.

  • Reply
   Noora K.
   01/27/2015 at 21:01

   Yrgh. En tiedä miten olenkin viime aikoina onnistunut ostamaan niin valuvia. Kiitti vinkeistä, pitää kokeilla! 🙂

 • Reply
  Emppu
  01/28/2015 at 09:19

  Tykkään todella paljon sun tyylistä. Erityisesti noi villaiset verkkarit aiheuttavat kuumetta. En ole vain löytänyt vastaavia mistään. 🙁 Etäpäivämahdollisuus kelpaisi kyllä tännekin. Lemppariasut näistä ovat maanantain asu ja perjaintain lenkkariasu. 🙂

  • Reply
   Noora K.
   01/28/2015 at 18:34

   Kiitti! 🙂 Eikö COSilta löydy? Joku mun mielestä just sanoi löytäneensä nämä samat niiden verkkosivuilta?

  Leave a Reply