Noora H:sta Sisustus Vaatteet ja asusteet

Tupareista eli ihanista ystävistä ja aikuisten napapaidoista

Noora H.
10970355_10152776767663425_1126817795_o

Ennen lauantain tupareita pidin napapaitaa viimeksi kuudennella luokalla. Napapaita oli pinkki ja siinä luki “Hello Boys”. Ihmettelen edelleen, miten äiti suostui päästämään minut ulos se päällä. Kun kuulin napapaitojen tekevän paluun, vannoin, etten enää ikinä pue sellaista päälleni. Vannomatta näköjään paras.

Idea asuun tuli Noora K:lta. Toinen Noora oli penkomassa vaatekaappiani muutama viikko sitten ja ideoi erilaisia asuyhdistelmiä. Toisen vaatekaapin sisältö tuntuu aina kivemmalle kuin oma, joten uusia asuyhdistelmiäkin keksii helpommin. Tosin minun kohdallani ongelmaksi muodostui vaatteiden vähyys, olen kuulemma ainoa nainen, jolla on oikeasti liian vähän vaatteita. Sain satikutia myös siitä, että käytän aina farkkupaitoja ja unohdan kivat jakut kaapin perälle. Ihan hyvä pointti, tarkoituksenihan oli rakentaa aikuisempaa vaatekaappia.

Lähiaikoina on tiedossa vierailu Noora K:n vaatekaapille, jonka veikkaan olevan melko raitapitoinen. Katsotaan, millaisia asuyhdistelmiä sieltä keksitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos tupareiden asu oli paluu teinivuosiin, niin koristelut olivat kyllä jotain ihan muuta. Sain ennen tupareita ystävältäni Kieulta viestin, pitäisikö lasien erottamiseksi keksiä jotakin. Pari viikkoa sitten sushidinnerillä käytimme lasien tunnistamiseen kummityttöni glitter-ponnareita. Kieu veikkasi ihan oikein, että minulta löytyy vain tavallisia tylsiä ponnareita ja ehdotti kukkien käyttämistä niiden sijaan. Varmaan arvaatte, mitä vastasin?

Toteutus oli upeampi kuin arvasinkaan. Kieu oli kevätteema mielessään valinnut yli kaksikymmentä erilaista kukkaa ja oksaa, jotka sidottiin paperinarulla viinilasien jalkoihin. Lasit toimivat koristeena jo itsessään, eikä minun tarvinnut väsätä kynttiläasetelmia tai heitellä serpentiiniä. Kukat myös kestivät todella hyvin, valkoiselta olkkarin matolta ei löytynyt yhtään terälehteä, vaikka lasit kädessä seilattiin edes takaisin. Jos kaipaat samanlaisia virityksiä omiin juhliisi, niin suosittelen piipahtamaan Eiran kukkakauppa Rose-Mariessa ja kysymään Kieuta, saat taatusti kivat kukat. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olivat ne muutkin ystävät ihania. Parasta oli tietysti se, että niin moni pääsi paikalle. Nykyään tulee harvoin istuttua iltaa isolla porukalla, vaikkei monellakaan meistä ole vielä lapsia. Työt, harrastukset ja toisen puoliskon kaverit vievät silti oman aikansa eikä kaikkia saa samaan aikaan kokoon. Huomaan, että viimeisen vuoden aikana olen yrittänyt nähdä ystäviä mahdollisimman paljon. Ikään kuin valmistaudun ruuhkavuosien tuloon, jotka pian nielaisevat ihmiset pyörteisiinsä. Onneksi ne hyvät ystävyyssuhteet taitavat pysyä, vaikka ei aina näkisikään niin paljon.

Kävi myös ilmi, että ystävät tuntevat meidät aika hyvin. Perinteisten ja toivottujen viinipullojen lisäksi saimme todella kivoja tuparilahjoja, joista joka ikinen olisi ollut haavelistallani, jos olisin niitä tajunnut toivoa. Ja ei, näitä ei oltu valittu yhdessä samaa värikarttaa käyttäen, vaan jokainen oli ostanut tuliaiset itsekseen.

On minulla ja meillä vaan ystävinä melkoisia tyyppejä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alkuvuoden sisustushaaveet: Noora K.
Viikkokatsaus Noora H.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lora
  02/09/2015 at 19:44

  Aika mahtava idea kukkien käyttö laseissa. Meillä on ystäväporukalla dinneri-iltoja maateemalla ja seuraavaksi on minun vuoroni, ja valitsin Havaijin. Käytänkin tätä kukkaideaa, kiitos vaan vinkistä 🙂

  • Reply
   Noora H.
   02/10/2015 at 17:09

   Ole hyvä:) Tuo maateema on myös kiva idea!

 • Reply
  Anna
  02/09/2015 at 20:03

  Ihana asu! Kai näistä vaatekaappivierailuista on tulossa omat postauksensa? 😉
  Muutenkin jos voisin palautteena sanoa, niin olisi kiva nähdä asupostauksia ja päivän asuja enemmän! Norpan vanhassa blogissa niitä kuitenkin oli. Nyt asupostaukset ovat enimmäkseen olleet polyvore-kollaaseja, jotka eivät (omasta mielestäni) ole niin persoonallisia.
  Muuten olen uudenkin blogin parissa viihtynyt, Noora H. vaikuttaa yhtä valloittavalta persoonalta kuin kaimansa 🙂
  Anna

  • Reply
   Noora K.
   02/09/2015 at 20:24

   Mä voin ainakin omalta osaltani luvata, että ihan varmasti asupostauksia tulee taas, kunhan valoa on enemmän. Talviaika on siinä(kin) mielessä tylsää, että kellonajat kun asukuvia voi ottaa niin, että niissä on jotain tolkkua, on tosi rajalliset ja arkena ne menevät aina töissä. Kyllä tää tästä taas. 🙂 Kivaa kun tykkäät uudestakin blogista.

  • Reply
   Noora H.
   02/10/2015 at 17:11

   Tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt:) Eiköhän niitä asupostauksia tule minultakin lisää. Minulle paras hetki niiden kuvaamiseen olisi aamulla, mutta silloin kun lähden töihin on vielä pilkkopimeää. Ja sama juttu töistä palatessa. Mutta eiköhän se taas tästä:)

 • Reply
  h
  02/09/2015 at 21:18

  Apua napapaita.
  Siis hyvä sulla, muttei mulle 🙂
  Olin lukioiässä, kun viimeksi ja toivottavasti ihan viimeiseksi kuljin napa vilkkuen..Ostin oman paitani Enkusta au pair -kesänä. Asuna syksyltä -96 on jäänyt mieleen beige silkkineulenapapaita, beiget Levikset ja mustat loaferit, joita kaikki sanoivat pappakengiksi, kun muoti ei ollut vielä saapunut Suomeen.
  Mutta voit uskoa, ettei nyt -kaksi kuukautta synnytyksestä, kaipaa napapaitaa 🙂

  Kuulun myös naisiin, joiden vaatekaapissa on ihan oikeasti vähän vaatteita. Laitan aika helposti kaikki käyttämättömät eteenpäin ja pihinä naisena ostan vain harkiten.

  • Reply
   Noora H.
   02/10/2015 at 17:13

   Haha, no tuota, kyllä minäkin tätä vielä sen verran arastelen, etten ehkä kaupungille tässä lähtisi. Katsotaan sitten keväämmällä, josko olisi tullut lisää rohkeutta. Ja voin kuvitella, että pari kuukautta synnytyksen jälkeen ei napapaidat innosta, itse en varmaan suostuisi pukemaan mitään pyjamaa tiukempaa tai paljastavampaa:D

 • Reply
  Enni
  02/09/2015 at 22:03

  Mähän perin sulta ton kyseise vaaleenpunasen napapaidan 😀 käytin sitä valkosen farkkushortsihameen kanssa, joka tais kans olla sun peruja 😀

  • Reply
   Noora H.
   02/10/2015 at 17:14

   Olin jo unohtanut ton:D En kestä! Olisikohan kotikotona vielä niitä kuvia jossain?

  Leave a Reply