Noora K:sta Sisustus

Alkuvuoden sisustushaaveet: Noora K.

Noora K. Sisustushaaste (1 of 1)-Exposure50

Saimme ikityylikkäältä pariisittarelta, Maijalta, sisustushaasteen ja minä ainakin tartuin siihen innoissani. Kiitos siis vielä Maijalle! Tarkoituksena on ihan vain listailla lähitulevaisuuden sisustushaaveita. Aihe on siis erittäin ajankohtainen. Ensimmäisenä mieleen popsahti tällainen tuoreehko ajatus: Näin kaksi kertaa pienen ajan sisään nahkaisen lepakkotuolin, ensin uudessa Avotakassa ja sitten sisustusguru-Sannan blogissa. Tykkään tuolista todella paljon, mutta se ei sellaisenaan ehkä ihan istu tähän kotiin. Aloin kuitenkin pohtia, voisinko tuoda johonkin kohtaan sisustusta vähän konjakinväristä nahkaa lämpöä tuomaan. Joku pieni jakkara voisi olla kiva, tähän tyyliin.

Sisustushaaste2 (1 of 1)-Exposure50

Sisustushaaste3 (1 of 1)-Exposure50

Makuuhuoneessa on myös vielä hiukan tyhjähköä. Olen mennyt lupaamaan talouden imurointivastaavalle esimerkiksi sen, että sivuverhoja meille ei enää tule ja sen, että lattialla pönöttäviä huonekaluja on mahdollisimman vähän. Niinpä yöpöydänkin virkaa hoitavat seinään kiinnitetyt hyllyt. Petasin nyt pahinta kesänkaipuuta taltuttamaan veneelle kuuluvat sinivalkoiset lakanat. Oikeasti haaveilen harmaista, pellavaisista lakanoista. Näin ainakin vihjaa Pinterest-taulu. Kattovalaisimesta en ole kauhean innoissani ja vaikka ensin ajattelin, ettemme kaipaa sängynpäätyä, niin saatoin ehkä muuttaa mieltäni. Kevään sisustushaaveisiin kuuluu siis ehdottomasti makuuhuoneinspiraation löytäminen. (Miksi tuo kuulostaa joltain ihan muulta kuin sisustamiselta?) Joka tapauksessa tarkoitus olisi pehmentää fiilistä ja tuoda lisää kodikkuutta, mutta ilman pölynkerääjiä.

Näyttökuva 2015-2-9 kello 19.02.05

Voisi olla myös paikallaan miettiä joku ratkaisu seuraavan päivän työvaatteille.

Sisustushaaste4 (1 of 1)-Exposure50

Sisustushaaste5 (1 of 1)-Exposure50

Jos niille olisi joku kiva ripustuspaikka, niin ehkä ne tulisi valittua etukäteen innokkaammin ja hyvissä ajoin? Ihanat, täydelliset koukut ovat itse asiassa jo olemassa, mutta odottelevat edelleen sopivan paikan löytymistä.

Muuten tällä hetkellä eniten puhuttelee ilmavuus. Olohuoneemme ja ruokailutilamme eivät ole mitään kovin suuria ja muhkea sohva ja jättinojatuoli vievät jo isojen kalusteiden kiintiön. Kevyempi ja modernimpi ruokapöytä kiinnostaisi, samoin läpinäkyvyys hillittyinä annoksina. Pinterestin perusteella näyttäisi myös siltä, että olen antamassa periksi marmorivillitykselle, minäkin. Pieninä palasina.

Näyttökuva 2015-2-9 kello 18.58.03

Laitan haasteen jakoon vaaaaanhoille blogituttavuuksille Kerstille, jolla on satavarmasti kiva koti, sen vähän perusteella mitä olen nähnyt ja Almalle, ihan samoilla perusteilla. Kodikasta viikkoa kaikille!

Tammikuun tavoitteet ja laiskurin tunnustukset
Tupareista eli ihanista ystävistä ja aikuisten napapaidoista

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  SuviAnni
  02/10/2015 at 08:14

  Aaah, täällä on myös kevään sisustushaaveet korkeassa lennossa! Erityisesti viehättää 50-lukutyyliset kalusteet, kuten tämän Ikean nojatuoli: https://www.pinterest.com/pin/508343876666273452/
  Ja juu, joku ihana rekki työvaatteille kiitos! Ilmavuus olisi tervetullutta myös, liika tavara on alkanut ahdistaa ja kun se siivouspinnakaan ei ole maailman pisin niin pyrkimys on siihen, että vähemmän on enemmän niin sisustuksessa kuin vaatekaapissakin 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:19

   Toi on kyllä tosi kiva! 🙂

   No just näin, vähempi helpottaisi elämää ihan suunnattomasti.

 • Reply
  Pieta
  02/10/2015 at 11:47

  Makkari-inspis… 😀

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:18

   Niinpä… 😀

 • Reply
  Blue Peony
  02/10/2015 at 15:40

  Minulla on listalla uusi matto eteiseen (löydetty jo), seinien maalausta, muutama antiikkikaappi astioille ja kirjoille sekä vanhan lipaston kunnostus. Jos saan tehtyä puoletkin tuosta, hurraan itselleni. Tosin vähän pelkään, että ostan lentolippuja enkä kaappeja:- D!

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:18

   Oi, sullahan on vaikka mitä kivaa tiedossa!:) Mutta ei ne lentoliputkaan huono vaihtoehto ole.

 • Reply
  A
  02/10/2015 at 20:58

  Giron on kaunein näkemäni nahkatuoli, hankkisin heti, jos sille vain olisi tilaa minikodissani http://3.bp.blogspot.com/-5NabN9s87B4/TsH9YyQ8qRI/AAAAAAAAFZQ/0MVE2hWC0GU/s1600/502436202_XLJ2xaT1_c.jpg

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:17

   On kyllä ihana! Tuli ehkä pieni mieliteko!

 • Reply
  taijaokkola
  02/10/2015 at 22:09

  Täällä mennään nyt pienin sisustushaastein eteen päin, eli seuraava juttu on kauden toinen setti tulppaaneita – näyttävät ihanilta sinullakin 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:17

   No mutta sehän on aina toimiva ratkaisu. 🙂

 • Reply
  A hint of Cashmere
  02/11/2015 at 12:48

  Täällä myös haaveilen sängynpäädystä sekä tuosta konjakin värisestä lepakkotuolista, tosin tuoli jää kylläkin vain haaveeksi sillä ei isty myöskään meidän kotiin…buu.

  • Reply
   Noora K.
   02/11/2015 at 22:17

   Buu myös! Ei tänne vain mihinkään sovi.

  Leave a Reply