Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Työasuja, joita en olisi itse keksinyt

Noora K.

Lauantai18 (1 of 1)-Exposure51

Jostain syystä sitä yhdistelee itse vaatteita aina suht samalla tavalla. Olikin tosi hauskaa huomata, minkälaisia asuja joku muu valitsee omasta kaapista. Tämä Noora H:n setti pääsi heti käyttöön töissä sillä erotuksella, että oikeasti yhdistin siihen mustat korkkarit. T-paidan olisin varmasti yhdistänyt näihin housuihin itsekin, mutta tummansinistä bleiseriä en olisi arvannut parittaa tummanharmaisiin housuihin. Asu tuntui kuitenkin heti ihan omalta.

Lauantai8 (1 of 1)-Exposure51

Lauantai14 (1 of 1)-Exposure51

T-paita: Acne Bleiseri: Zara Housut: Cos Laukku: MbMJ Kenkien merkkiä en muista, mutta eipä ole sitä liikettäkään enää olemassa, josta ne pari vuotta sitten ostin.

Lauantai11 (1 of 1)-Exposure51

Hame: PBO Neuletakki: Uniqlo Kengät: Bronx

Tämä asu taas meni vähän mukavuusalueen ulkopuolelle. Kaima nimesi tämän Rachel-asuksi (Suitsin, ei Frendien Rachelin mukaan). Kapea hame ja puserona käytettävä neuletakki kieltämättä tekivät vähän sellaisen olon. Tämän asun käyttö kuitenkin rajoittuisi vain tosi itsevarmoihin päiviin, ei yhtään sellaisiin, joina tuntuu, että maha pömpöttää tai on muuten vain pullero fiilis.

Noora yhdisteli minulle vaikka mitä muitakin kokonaisuuksia ja niitä varmasti nähdään kevään mittaan. Seuraava vaatekaappiaiheinen postaus on kuitenkin toivottu tunnustus numeroiden muodossa. Laskimme nimittäin vaatteemme ja sen verran voin paljastaa, että kaimallani on pimeä puoli. Tästä lisää ensi viikolla. Oletteko te vierailleet kavereidenne vaatekaapeilla? Ja lainailetteko te muuten vaatteita keskenänne? Teininä sitä tehtiin jatkuvasti, mutta nykyään lainailen ainoastaan yhden ystäväni kanssa ja ainoastaan muodollisempia juhlapukuja.

 

 

It's Friday I'm in love
Haaste: Noora H:n sisustushaaveet

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  02/26/2015 at 08:18

  Todella kiva tuo hameen ja neuleen yhdistelmä, raitahame näyttää pirteältä!

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:46

   Kiitti! 🙂 En olisi tätä kyllä tullut itse ajatelleeksi.

 • Reply
  Amelie
  02/26/2015 at 08:35

  Että mä rakastan näitä postauksia 🙂 Aivan ihana tuo raitahame/neule-kombo! Näytät todella kauniilta ja tyylikkäältä siinä. Mulla on samanlainen, mutta toisinpäin eli raidat on neuleessa ja hame on plain musta, mutta siitä huolimatta se on juurikin sellaisen “I am at the top of the world”-päivän asu, eikä sovi niihin yleisiin hetkiin, että takamus on Brasilian kokoinen Bridget Jonesia lainaten 🙂

  Teininä lainailtiin koko ajan vaatteita, mutta nykyään se on tosi harvinaista. En edes muista, koska olisin lainannut keltään ja joku olisi lainannut multa. Mulla ei ole siis mitään syytä miksi en voisi tehdä niin.

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:47

   Kivaa, jos tykkäät! Ja kiitos, kai. Tuntuu hassulta kiitellä toisen kokoamasta setistä. 😀 Jo joo, mulla on myös niitä päiviä, että takapuoli on Brasilian kokoinen.

 • Reply
  Anna
  02/26/2015 at 09:08

  Rachel-asu toimii! Ja jep, Amelietakin kompaten, ei niihin päiviin, kun ahteri ei istu mihinkään ja maha näyttää kuin neljännellä kuulla raskaana. Mutta kun on Oikea Päivä, niin tuo buustaa kyllä itsevarmuutta entisestään.

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:48

   Jep, vain tiettyihin päiviin! 😀 Koska voin kertoa kokemuksesta, että jos on sellainen turvotuspäivä, niin nuo raidat alaosassa eivät varsinaisesti peitä sitä. 😀

 • Reply
  Tarja
  02/26/2015 at 09:27

  Kivoja asuja ja etenkin tuo raitahame-neuletakki-kombo on upea! Näytät Menestyjältä, ehdottomasti! 🙂

  Kivoja postauksia teiltä tulee koko ajan. Nämä vaatekaappi-jutut oli aivan äärettömän hauskoja. Minä en tosin uskaltaisi päästää ketään omalle kaapilleni… Pimeitä puolia piisaa (menen lukitsemaan huivilipaston… huom. lipaston) 🙂 Säästelyvaate oli minulle muuten ihan uusi termi, mutta totesin kyllä niitäkin löytyvän kaapista (myös pieneksi käyneitä)…

  En ole ikinä lainaillut vaatteitani kenellekään, enkä itse lainaillut keneltäkään. Olen ollut aina rintava eli kavereiden vaatteet eivät minulle sovi ja omani riippuvat toisten päällä. Joten on tyydyttävä oman kaapin antimiin 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:49

   Ihanaa kun tykkäät! Tätä blogia on kyllä tosi kiva tehdä. 🙂

   Huivilipasto??? Toi on jo aika paha. 😀

 • Reply
  T.
  02/26/2015 at 09:38

  Siis VAU, tuo Rachel-asu on tosi tosi upea! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:49

   Kiitti! Tai siis kiitokset kuuluvat kyllä kaimalle. 🙂

 • Reply
  meili
  02/26/2015 at 09:42

  Hauskoja yhdistelmiä. 🙂

  Vaikuttiko kehoosi, painoosi tms. kun jäit pois työstä jossa joutui kävelemään paljon?

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:52

   Se ei ole ihan yksioikoinen juttu. Enemmän olin jaloillani, toki, mutta samaan aikaan mulla jäi noin 50 yötä vuodessa nukkumatta ja kehon rytmi oli koko ajan sekaisin. Oli käytännnössä mahdotonta ylläpitää mitään säännöllistä rytmiä ruokailujen suhteen ja välillä oli tosi mitä sattuu se syöminen. Nyt taas nukun ja syön tosi säännöllisesti, eikä tule sellaisia pimeistä mielitekoja. Paino on pysynyt aika lailla samana (tai en tiedä, en ole käynyt vaa’alla, mutta vaatteet tuntuvat samalta), vaikka nyt teen istumatyötä. Nyt voin todella paljon paremmin.

 • Reply
  Anna
  02/26/2015 at 12:56

  Tosi hyvä toi hameasu, punaiset kynnet kruunaa sen 🙂 Itsekin haluisin jonkun ton tyyppisen hameen omaan vaatekaappiin. Onko sun versio koska hankittu?

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:53

   Toi on viime kesänä ostettu. 🙂

 • Reply
  Annuli
  02/26/2015 at 13:54

  Nämä asupostaukset on olleet tosi inspiroivia! Pysyttelen muuten kyllä omalla kaapillani, mutta äitiysvaatteita lainailtiin yhden ystäväni kanssa puolin ja toisin. Toimi hyvin, koska niissä istuvuus ei ole ihan niin justiinsa ja tällä keinoa sai käyttöönsä laajemman valikoiman kuin mihin itse lyhyen käyttöajan vuoksi oli valmis panostamaan.

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:54

   Toi on kyllä varmaan tosi järkevää, koska se käyttöaika tosiaan on niin lyhyt. Kivaa, kun saat inspistä! 🙂

 • Reply
  Emppu
  02/26/2015 at 15:13

  Ihania, ihania asuja! Rachel-asu on tosi kiva! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:54

   Se on kyllä! 🙂 Kiitokset kaimalle siitä.

 • Reply
  napostellen
  02/26/2015 at 17:51

  Tosi kivat nuo asut! Minullakin on päähänpinttymä, että tummansinisen kanssa ei voi käyttää esim. mustaa. Ihan hassua, sillä kyllähän sinisten farkkujenkin kanssa käyttää mitä väriä vain. 🙂

  • Reply
   Noora K.
   02/26/2015 at 21:55

   Mulla ei ole sellaista päähänpinttymää, mutta jostain syystä olin mieltänyt tuon raitahameen paljon kesäisemmäksi vaatteeksi. Sehän taipuu tosi hyvin talveenkin!

 • Reply
  valkoisentalonreetta
  02/27/2015 at 06:16

  Vaikka muuten olen antelias ja “höveli” tyyppi, niin vaatteitani en tykkää lainailla. Jotenkin vain tykkään pitää ne ominani ja oman tuoksuisina (vaikka ainahan ne pestään tai tuuletetaan, mutta silti…) Ja kuitenkin silloin, jos vaate olisi jollain lainassa, niin juuri silloin tulisi armoton tarve pukea juuri se vaate päälle 😉

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:19

   Tavallaan kyllä ymmärrän tuon. 🙂

 • Reply
  Ansku
  02/28/2015 at 08:55

  Kieltämättä, hyvin harvoin tulee enään käytyä kavereiden kaapilla. Tykkään muuten kovasti tosta raitahameesta. Itsellä on samankaltainen.

  Mukavaa viikonloppua!

  http://www.peaceandstyle.fi

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:19

   Joo, teininä se oli ihan tavallista. 🙂

   Toivottavasti sulla oli myös mukava viikonloppu.

 • Reply
  Jonna
  02/28/2015 at 12:23

  Ihan loistava idea pistää kaveri kaapille kokoamaan asuja! Usein sitä on niin omiin kaavoihin jumittunut, että tekee hyvää kun joku avaa hieman silmiä. Peukutan Rachel-asua, vaikka onkin superklassinen niin ei minusta näytä silti lainkaan liian “jähmeältä” 😉 Rachelin työasuja on kyllä ihasteltu niiin monesti Suitsissa (ja no koko naista itseään!)!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:20

   Jep, toi trikoo tekee sen pienen rentouden. 🙂 Rachel on kyllä niin supertyylikäs, voisin ottaa hänen vaatekaappinsa koska vain!

  Leave a Reply