Yleistä

It’s Friday I’m in love

Perrrrjantai (1 of 1)-Exposure51

Viikon paras ostospaikka oli FB-kirppis. Molemmat Noorat väijyivät muutamalla sellaisella huippulöytöjä ja Noora K. myös kauppasi pois niitä vaatteitaan, joille ei enää vaatekaappimylläyksen jälkeen ollut sijaa. Tyhjin käsin ei tarvinnut jäädä. Noora K:n saaliisiin kuului Repeatin silkkitoppi, juuri oikeanlaisen ysäri. Opimme, että onnistumiseen vaaditaan salamannopea av+enter. Noora H. taas pukeutui koko alkuviikon Noora K:lta saatuihin täydellisiin housuihin. Toisen roska todella on toisen aarre.

Viikon paras tarjous oli alle 400 euron lentoliput New Yorkiin. Noora H. ja poikaystävä tarttuivat tarjoukseen, ja siirsivät kesäksi suunnitellun road tripin marraskuulle. Säästyneet rahat tuhlattiin tietysti toisiin lentolippuihin. Kesällä suuntana on Pohjois-Italia ja Provence. Alle kuudella sadalla kahden reissun lentoliput. Pieni Roope-Ankka Noora H:n sisällä on riemuissaan. Edes maratonin vaihtuminen San Franciscosta Turkuun ei harmita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras löytö on H&M:n panamahattu. Tämä hattu on jo tosin hankittu pari viikkoa sitten, mutta kesälomasuunnitelmien varmistuttua sille on vihdoin tiedossa myös käyttöä. Jos omistat pienen pään, tilaa tämä. Kerrankin tarpeeksi pieniä kokoja.

Perrrrjantai2 (1 of 1)-Exposure51

Perrrrjantai3 (1 of 1)-Exposure51

Viikon paras jäätelö oli Ben&Jerry’sin uutuusmaku, joka ilmestyi myyntiin R-kiskoille. Jos Noora K. viime perjantaina pohti, millainen voisi olla hänen oma personoitu B&J-makunsa, niin vastaus on löytynyt. Cinnamon Buns eli karamellijäätelöä kanelimölliäisillä ja pullataikinan palasilla. Niin se todella on, että the only two men who understand women are Ben and Jerry. Jäätelö yhdistetään Noora K:n taloudessa tänään tietysti viikon (ja koko vuoden) parhaaseen Netflix-tapahtumaan.

Viikon paras Netflix on itseoikeutetusti House of Cardsin kolmas kausi. Tiedossa on kunnon maraton, joka kestää yömyöhään. House Of Cardsin katsominen kannattaa muuten lopettaa aina kesken jakson, koska jaksot jäävät aina aivan liian jänniin kohtiin, että niihin voisi lopettaa.

Rentoa perjantaita!

Viikkokatsaus Noora K.
Työasuja, joita en olisi itse keksinyt

You Might Also Like

55 Comments

 • Reply
  JossuH
  02/27/2015 at 07:53

  Hei,
  Olivatko Nykin lennot suorat Helsingistä? Todella halvat. Minä varasin n. 100 e kalliimmat suorat lennot viikko sitten. Kiitos NewYorkin matkavinkeistä, joita tästä blogista löysin! Oletko ikinä vuokrannut asuntoa airbnb:n kautta? Aioin nyt ensimmäistä kertaa testata vuokrausta ja varaamani huoneisto vaikutti ihanalle. Tuli paljon edullisemmaksi kuin hotelli.

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 16:47

   Jep, suoraan Helsingistä ja Lentodiilit.fi-sivulta bongattu. En ole vielä kokeillut Airbnb:ta, mutta kesälomareissulla aiomme sitä testata, jos kohteista vain suinkin löytyy sopivia asuntoja. Tulethan sitten kertomaan, millaista Airbnb:n kautta majoittuminen oli:)

 • Reply
  Amelie
  02/27/2015 at 08:02

  Olipa ihana hyvänmielen postaus perjantain kunniaksi. Sopiikohan tässä seurassa edes paljastaa, että olen syönyt jäätelöä viimeksi viime kesänä….? B&J kuulostaa tosi herkulliselle, mutta jotenkin en sitten kaupassa edes muista jäätelön olemassaoloa. Kesällä tarina on tietenkin toinen 🙂

  Ihanaa viikonloppua teille molemmille!

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 16:52

   Oho, melko pitkään olet pärjännyt ilman jäätelöä. Nostan hattua. Olen jäätelön ystävä ja syön sitä kesät talvet, mutta Pingviinin lakujäätelö on minusta parempaa kuin useimmat B&J:n jätskit. Kaikkien B&J-fanien seurassa sekin taitaa olla rohkea tunnustus:)

   Mukavaa viikonloppua!

   • Reply
    Paula
    02/27/2015 at 21:11

    Minäkään en ole syttynyt B&J jäätelöille. Oma suosikkini on ollut jo pitkään Aino karpalo-kinuski.

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:12

   Oijoi, viime kesänä?! 😀

   Toivottavasti sun viikonloppu on ollut kaikin puolin ihana. 🙂

 • Reply
  Matkakuume
  02/27/2015 at 08:53

  Tahtoo kanssa! Nyt vinkkejä pöytään kiitos, mistä olisi mahdollista tuon hintalaukun lippuja tarjoushaukkailla : ) Ootte kyllä hyvä kombo – molempien juttuja lukee mieliikseen.

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 16:56

   New Yorkin lennot löytyivät Lentodiilit.fi-sivulta ja kesälomareissun liput normaalisti Norwegianilta.Tsemppiä lippujen metsästykseen!

   Ja kiitos, kiva kuulla:)

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:12

   Kiitos, kivaa kuulla! 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  02/27/2015 at 09:03

  Ihania lomasuunnitelmia! Minäkin kyttään aina lentolipputarjouksia ja ne usein ratkaisevat, minne päädymme, mutta tänä kesänä suunnitelmamme olivat tarkemmat – tasavuosikertasynttäreitä juhlimaan Pariisiin sekä Itävaltaan ja Tsekkiin ystäviä tapaamaan. Onneksi liput löytyivät tarjoushinnoin, joten ihan täysin ei tarvitse luopua periaatteistaan :-).

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:06

   Sama juttu, kohteet päätetään halpojen lentojen mukaan. Teidänkin lomat kuulostaa todella ihanille:)

   Mukavaa viikonloppua!

 • Reply
  Lumo
  02/27/2015 at 09:52

  Nyt on ollut todella monia hyviä lentotarjouksia, tuo NYC päällimmäisenä. Harmittaa, ettemme ole voineet niihin tarttua, kun miehen projektihomman kesän vapaat selviävät vasta myöhemmin.

  House of Cards, sitä olen odottanut! Olemme varautuneet tämän illan maratoniin Bloody Marylla ja Frankin lempiruoalla ribseillä.

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:11

   Niinpä, hyviä tarjouksia on ollut yllättävän paljon. Meillä päätös loman siirtämisestä tehtiin lennossa, mutta onneksi saatiin vapaat järjestymään.

   Ja vau, teillä on mahtavat tarjoilut! Ihailtavaa paneutumista:)

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:13

   Wow, tuo on jo todellista faniutta! 😀

 • Reply
  Meri
  02/27/2015 at 09:55

  Minipää kiittää hattuvinkistä! Mukava, jos ei tarvi kesällä pitää lastenosaston Minni-lippistä koko aikaa!

  Ja oon sinnitellyt kiltisti, enkä vielä hakenut jäätelöä ärrältä.. mutta tänään!

  Mukavaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:14

   Ole hyvä:) Aina ihmettelen, miksei hattuja voi tehdä myös vähän pienemmässä koossa? Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun löysin sopivan hatun ketjuliikkeestä.

   Mukavaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:13

   Haitko? 🙂 Toivottavasti oli herkullinen viikonloppu!

   • Reply
    Meri
    03/01/2015 at 18:31

    Joo, dokumentointi jäi, kun oli niin hyvää :D!

 • Reply
  Sus-anna
  02/27/2015 at 10:38

  Himskatti mua harmitti lippujen missaus. Tai näin tarjouksen (jos on samasta bongattu), mutta liian lyhyt aika sumplia lomia, lasten ja koiran hoitoa. Ihan kaikkea ei voi jättää villin kortin varaan enää 🙂 Mä tiirailen tarjouksia lentodiilit.fi sivustosta. Fb: ssä tykkäys pamauttaa tarjoukset vielä kätevästi esille.

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:20

   Varmaan sama tarjous, tämä oli myös lentodiileistä bongattu. Toivotaan, että pian tulee toinen hyvä tarjous ja saatte hoitokuviot sumplittua.

   Mukavaa viikonloppua!

 • Reply
  Mariia
  02/27/2015 at 11:12

  Hihii, halvat lentoliput on yksi maailman parhaista asioista. Se tunne kun ostat liput tarjouksessa ja seuraat kuitenkin lähtöpäivään saakka ja ymmärrät että parempaa tarjousta ei tullut! (ok, sitten on se toinen tunne kun et ostanut niitä siitä ekasta tarjouksesta… :D) Lensin noilla about saman hintaisilla viime vuonna Thanksgivingiä viettämään Bostoniin, NYC lennot ostin ekana huhti-/toukokuussa ja Bostonin lennot jätin koska odotin parempaa… mikä on kiireisin ja kallein aika lentää jenkeissä sisäsiä? Thanksgiving… Maksoin vajaa 400e siitä että pääsin 6,6k km ja sitten vajaa 200e lopuista kolmestasadasta 😀

  Kaikille kyselijöille: parhaat tarjoukset olen löytäny FB:n Lentodiilit-ryhmästä. Sieltä löytyy myös oikeita äkkilähtöjä, oikeeseen äkkilähtöhintaan. Justiinsa oli lennot cap verdelle 120e

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:34

   Jep, nämä liput oli Lentodiilit.fi-sivulta. Meillä on jatkolennot vielä haussa. Arvomme, uskallammeko vaihtaa JFK:lla neljän tunnin vaihtoajalla. Olemme vähän varovaisia, mutta jos lennon lähtö Suomen päässä viivästyy ja missaamme jatkolennon, niin se menee omaan piikkiin.

   Matkustamme ennen Thanksgivingia, joten sen ei pitäisi vaikuttaa hintoihin, mutta paljonkohan menolento New Yorkista San Franciscoon yleensä maksaa?

   • Reply
    Mariia
    02/27/2015 at 23:14

    Joo, tuo kikkailu johti siihen että vaihtoaikaa JFK:lla oli aikataulujen mukaan 1,5h, myöhästymisen jälkeen 45min ja väärinkäsitysten takia jäin ilman “pikapassia” maahantulotarkastuksessa. (olin siis varmasti sellainen matkustaja joita Noora K entisessä työssään vihasi… 😀 ) Luojan kiitos oli jotkin tähdet oikeassa asennossa, pääsin maahantulotarkastuksesta melkein juoksemalla läpi kun joskus ollaan tunteja jonotettu, matkalaukun jätin suosiolla jälkeen (jee kavereiden luo matkustelu) ja juoksin junalle, sillä seuraavaan terminaaliin ja juosten koneeseen.

    Nyt odotan tarjouksia Australiaan marras-joulukuulle ja uudeksi vuodeksi Bostoniin, harmittavasti nämä tarjouslennot loppui vajaa kahta viikkoa ennen suuniteltua menoa Jenkkeihin..

    Länsirannikolle olen lentäny vain Losiin joka taisi olla n. 300e suora. Halvemmalla tietysti pääsee jos suostuu palaamaan eri kentälle kun miltä lähtee.

 • Reply
  EllenR
  02/27/2015 at 11:17

  Itse metsästäisin halpoja lentolippuja Miamiin tai Singaporeen, vielä on metsästyksen alla 😉 Noora H:n diilit kuulostaa hyvältä! Ja tiedänpä mihin suuntaan heti töiden jälkeen, R-kioskille tietysti, tuo kombo kuulostaa täydelliseltä. Kiitos vinkistä! Kivaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:37

   Hmm, Finnairilla oli vähän aikaa sitten alle 500 euron lennot Miamiin. Ja viime vuonna saimme edulliset Singaporen lennot Finskiltä yhdistelemällä pisteitä ja rahaa.

   Hauskaa viikonloppua myös sinne!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:14

   Toivottavasti oli kiva viikonloppu! 🙂

 • Reply
  Marika
  02/27/2015 at 11:38

  Hei, ihanan letkeä blogikirjoitus taas. Kysyisin, mistä olet hankkinut tuon söpön valkean lasipöydän?

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:42

   Noora K. varmaan vastailee kysymykseen pöydästä, mutta toivottelen omasta puolestani hyvää viikonloppua:)

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:15

   Se on ihan sata vuotta sitten ostettu sellaisesta kaupasta kuin Country White. Ei ole musta minkään merkkinen, joten tosi hankala sanoa, löytyisikö samanlaista enää mistään. Mutta jostain Cobellin tyylisestä liikkeestä kannattaisi ehkä katsoa. 🙂

 • Reply
  Tiia
  02/27/2015 at 12:28

  Ihan pakko kipasta tänään ärrälle kattomaan olisko siellä tuota jätskiä…
  Aloin seuraamaan House of Cardsia parisen viikkoa sitten ja nyt on toinen kausi alussa, aivan huippu sarja! 🙂

  Hyvää viikonloppua Noora & Noora 🙂

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:42

   Hyvää viikonloppua!:)

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:15

   Toivottavasti oli! Ja toivottavasti oli muutenkin kiva viikonloppu. 🙂

 • Reply
  Anna
  02/27/2015 at 12:29

  Mä saan aina ihan sadistista nautintoa siitä, että kilpailutan lentoja, kärkyn tarjouksia ja etsin hotelleita. Mulla on myös hiukan sellaista Noora H:n excelöijän vikaa, käytän matkasuunnitteluun tosi paljon aikaa. Mun mies ei ole yhtä pedantti näissä jutuissa, mutta sekin innostuu, kun leväytän aina suunnitelmat auki. Meillä ei alavalinnan takia kesäaikaan (tai oikeastaan milloinkaan, kun asfaltti vaan on riittävän sulaa moottoripyörälle) kauheasti päästä reissuun, mutta syksyksi alkaa jo suunnitelmat muodostua… Enää täytyisi päättää, että mihin sitä lähtisi. Sitä ennen viikon päästä kutsuu Birmingham 🙂

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:43

   Haha, en siis ole yksin:) Ja matkojen suunnittelu on ihanaa. Hauskaa reissua!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:16

   Hyvää matkaa! 🙂

 • Reply
  Anna
  02/27/2015 at 12:46

  Oi että, osuipa onni lentolippujen myötä. New York on niin ihana!

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:45

   No niinpä, olen tosi iloinen hyvästä diilistä:) Tällä kertaa olemme New Yorkissa vain pari päivää, mutta ehkä fiilikseen pääsee jo siinäkin ajassa.

   Hauskaa viikonloppua!

 • Reply
  Minna Bussey
  02/27/2015 at 14:09

  OMG!! Cinnamon Buns -jäätelö! Pakkohan sitä on kokeilla… 😉 Hei tiesitkö muuten, että Bloglovinissa on teidän profiilissa linkki teidän feediin, eikä itse blogiin. Yritän aina sitä kautta tulla, muttei onnistu… En tiedä, onko tällä joku tekninen tarkoitus (nimim. ei-kovin-tekninen-itse)…

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:48

   Hmm, ei ole kyllä tarkoituksella tuollaista ohjausta. Meillä oli Bloglovinin kanssa jo heti alussa vähän ongelmia, kun blogi ei millään meinannut ilmestyä palveluun. Pitää tutkia asiaa.

   Hauskaa viikonloppua Minna!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:16

   Hmmm, täällä toinen vähän epätekninen… 😀 Pitääpäs yrittää selvitellä tätä!

 • Reply
  Laura
  02/27/2015 at 14:55

  No jopas oli hyvän hintaiset lentoliput! Onnea hyvistä bongauksista! 🙂 Täytyy käydä tutkimassa tuota lentodiilit sivua. Meidän perhettä kutsuu alkukesästä Kypros. Minulla napsahtaa pyöreitä mittariin loppukesällä. Olisi ihana löytää siihen edulliset lennot New Yorkiin.

  Fb:n kirppikset on kyllä näppäriä. Itsekin olen niiden kautta kaappeja tyhjennellyt.

  Lumon illan kattaus kuulostaa melkoisen hyvältä. Täytyy itsekin jotain kivaa keksiä maratonin seuraksi.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora H.
   02/27/2015 at 17:56

   No oli kyllä, harvemmin löytyy noin halpoja lentoja. Kypros kuulostaa myös hyvälle, teille tulee varmasti mahtava loma.

   Ja joo, mitkä tarjoilut! Pitäisi itsekin pitää useammin teemailtoja.

   Kivaa viikonloppua:)

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:17

   Toivottavasti siellä suunnalla oli myös mukava viikonloppu! 🙂

 • Reply
  Niina
  02/27/2015 at 23:23

  Ensinnäkin; teillä ihana blogi 🙂 Luin jo Noora K:n blogia aiemmin ja yhdessä olette huippuja! Edullisten lentojen löytäminen on aina iso ilo, itsellä haaveissa “talvilomaksi” Lissabon. Kokeilin tuota Airbnb:tä Helsingissä syksyllä putkiremonttievakon aikana ja hyvin toimi – suosittelen 🙂

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:17

   Ihana kommentti ja ihanaa, että tykkäät! 🙂 Kivaa sunnuntaita!

  • Reply
   Noora H.
   03/01/2015 at 20:30

   Kiitos tosi kivasta kommentista:) Lissabon on kiva kaupunki, olin siellä ylioppilaskirjoitusten jälkeen ikimuistoisella reissulla. Ja jes, ehkä me uskallamme kokeilla Airbnb:ta seuraavalla lomalla.

 • Reply
  Ansku
  02/28/2015 at 08:49

  Iso tykkäys lentolipulle ja panamahatulle 😀

  http://www.peaceandstyle.fi

  • Reply
   Noora H.
   03/01/2015 at 20:31

   Kummatkin oli megalöytöjä:)

 • Reply
  emjei
  02/28/2015 at 14:46

  btw: 3 Kaverin Jäätelö:llä on myös korvapuustimaku, parempaa ku B&J ja tulee läheltä <3

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:18

   Hei pitääpäs kokeilla sitä kans! En tiennytkään. 🙂

 • Reply
  Tuuli
  03/01/2015 at 09:43

  Mahtava tuuri kävi lentolippujen kanssa 🙂 Me löydettiin miehen kanssa Finskin suorat lennot Barcelonaan kesäkuulle 200e, mutta NY ois kyllä mahtava. Mua niin harmittaa, kun yritin etsiä tuota BH:tä eilen Prismasta, mutta sitä ei siellä ollut. Hyvä siis tietää, että R-kioskilta löytyy!

  • Reply
   Noora K.
   03/01/2015 at 13:18

   Jep, toistaiseksi saa mun käsityksen mukaan vain Ärrältä. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   03/01/2015 at 20:33

   No ei ollut teilläkään kalliit lennot. Ihan suotta Finnairia parjataan, Norwegianin lennot Barcelonaan ovat suht samanhintaisia. Barcelona on ihana, suosikkikaupunkini. Olen käynyt siellä muistaakseni yhdeksän kertaa eikä sen voittanutta ole. Lähtisin vaikka heti uudestaan:)

 • Reply
  Mai
  03/01/2015 at 19:42

  Hei jee, loistobongaus nuo halvat Nykin lennot! Ymmärsinkö oikein, että olette yhdistämässä siis länsirannikon tuohon samaan? Jokin aika sitten kyselitkin multa kommenttiboksissa vinkkejä länsirannikolle, mutta en vielä siihen vastaillut! Mielelläni laitan vinkkejä sitten, kun oma reissu on jo takana päin 🙂

  Meillä reittinä Los Angeles (ympäristöineen) – Sonoma Valleyn viinialueen tienoot – San Francisco ja siitä sitten Pacific Coast Highway:ta alas takaisin Losiin. Meillä sellainen tilanne, että poikaystävällä lähisukua Kaliforniassa eli matkareitti siksi sellainen, että ehditään sukulaisiakin moikata. Mutta ehdottomasti palailen sulle vinkkien kera matkan jälkeen 🙂

  Minkälainen teillä olikaan reissusuunnitelma tuonne, vai onko vielä tarkentunut?

  Aurinkoista viikon alkua molemmille Noorille! 🙂

  • Reply
   Noora H.
   03/01/2015 at 20:36

   Joo, ajattelimme New Yorkista lentää San Franciscoon ja sieltä autolla eteenpäin. Meillä on tällä hetkellä suunnitelmissa Sonoman viinialue, Losin lähiseutu, San Diego ja paluu Las Vegasista. Saa nähdä, ehtiikö reilussa viikossa kaikkia noita. San Diego on kuitenkin ehdoton, sillä olin au pairina siellä ja haluan käydä katsomassa vanhoja hoodeja. Tosi kiva, jos jaksat palata vinkkien kanssa kun reissunne on ohi:)

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Leave a Reply