Noora K:sta Viikkokatsaus

Viikkokatsaus Noora K.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tämä(kin) viikko alkoi sellaisella perinteisellä maanantaihulinalla – kalenteri oli täyteen räjähtänyt ja pää kärsi pienistä orientoitumisvaikeuksista viikonlopun jäljiltä. Joskus pakko on paras muusa saada asioita aikaiseksi. Tähän henkeen työkaverini on taiteillut minulle juuri oikeaa sanomaa sisältävän iskulauseen. Alla on työaarrekarttani, jonka väsäsin puolisen vuotta sitten ja jota pitäisi pian päivittää. Maanantain kunniaksi kerroksen keittiöstä löytyi yllätyspullaa. Pieni sokerihumala takasi päivän viimeisten hommien runnomisen läpi.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ehdin lukemaan tosi vähän, mutta aloitin kuitenkin myös naisten sijoitusoppaan. On aika ryhdistäytyä omaisuuden kartoittamisessa, jos mielii joskus jäädä eläkkeelle, tuumaan.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Keskiviikkona kokeilimme Hofficea. Olimme ystäväni luona Hakaniemessä ja kaikki tykkäsimme kokeilusta kovasti. Ideaalitilanne olisi pitää Hofficea jonkun luona kerran viikossa, mutta todellisuus taitaa olla sitä, että jos kuukaudessakin voisi kerran työskennellä näin, olisin tyytyväinen. Omalla alallani tykkään, että sellainen jatkuva altistuminen uudelle ja erilaiselle tekee hyvää. Se pitää virkeänä ja estää vaipumasta liikaa hallitsevien rutiinien syövereihin.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Iltapäiväpullat haettiin Kannistosta. Aamupäivä meni itsenäisiä hommia tehdessä ja iltapäivällä tein sohvalle pesän ja osallistuin kahteen palaveriin. Sen verran voisin hioa varustustani seuraavaa kertaa varten, että vaihtaisin nuo perusnappikuulokkeet vastamelukuulokkeisiin.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mieheni oli alunperin ostanut tämän nostalgiapläjäystuoksun itselleen, mutta varastin sen saman tien. CK One oli kultaisen 90-luvun unisex-tuoksu, johon olin aivan hulluna silloin joskus ja tiedättekö, se tuoksui edelleen yhtä hyvältä. Hajuvesiongelmani on siis hetkeksi ratkaistu. Vakkarituoksuni olivat nimittäin molemmat päässeet loppumaan, enkä oikein tiennyt, ostaisinko (taas) samoja lisää vai kokeilisinko jotain uutta. Nyt päädyin sitten uusvanhaan.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Perjantai vierähti PING Helsinki -tapahtumassa. Olin siellä työn puolesta ja palasin kotiin pää uusia ideoita ja uutta energiaa pursuillen. Verkostoitumisenkin puolesta päivä oli kymppi plus.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Minun ollessani PINGissä meillä kotona oli käynyt lehmäpukuinen yllätysvieras ja pakastin oli pelmahtanut täyteen Ben & Jerry’sin uutuusjäätelöitä. Kiitos vielä mahtavan mieluisesta lähetyksestä!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Herkuttelu jatkui sunnuntaina, kun meille jäi ikävä tehtävä syödä virpojilta yli jääneet namit. Muutama pikkuinen noita meillä kävi ja saimme vähän oksia iloksemme. Lapset ovat kyllä tosi kohteliaita, isosta suklaamunakiposta he ottivat ujosti yhden ja lisää vasta kehoituksen jälkeen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

PING järjestettiin laivalla ja Tallinnassa ja onnekseni aikatauluun oli jäänyt pikkuinen slotti, jonka sai käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. Omalla kohdallani ei ollut kahta puhettakaan siitä, mitä tekisin – tietysti kirmasin Massimo Duttiin. Yksi työpaita löytyikin kotiin viemisiksi.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tänään grillasimme taas. Testasimme uusimman Glorian Ruuan ja Viinin reseptiä, siitä lisää huomenna. Hyvää oli! Lisäksi päivään mahtui lenkki, piiiiitkät aamu-unet, ulkoilua Laiviksen kanssa ja sälekaihtimien asennus, jolla ostimme lisäaikaa olohuoneen ja keittiön verhopohdintoihin. Ihan outoa, kun nyt meille ei enää näekään sisään. Olemme olleet koko talven kuin akvaariossa ja olen ehtinyt tulla immuuniksi koko ajatuksellekin.

Huomenna sitten taas maanantaihulinoihin, kivaa viikkoa kaikille!

Nokilohi ja mukava riesling
Viikkokatsaus Noora H.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Any
  03/29/2015 at 21:59

  Moi! En ole aiemmin kommentoinut, mutta olen kuitenkin jo kauan lukenut blogiasi. Nyt on pakko kommentoida et mulla on ikävä sun vanhaa “kuinka purjehtijaksi tullaan” blogia!! Pidin paljon enemmän vanhasta blogistasi ja tämä uusi tuntuu jotenkin sekavalta…en saa tästä oikein otetta:( Toivoisin kovasti että jatkaisit entiseen malliin:)

  • Reply
   Noora K.
   03/29/2015 at 22:04

   Moi, ikävää jos näin on. Osaisitkohan yhtään yksilöidä, mitä siitä erityisesti kaipaat? Mikä tässä tuntuu sekavalta? Tarvitsen vähän tarkennusta, niin minulla on parempi mahdollisuus huomioida palaute. 🙂

 • Reply
  EllenR
  03/30/2015 at 08:50

  Mun nostalgiatuoksu on Tommy girl. Ystäväni osti sitä viime kesänä ja totesin sen edelleen loistavaksi! itse en tosin taida sitä enää ostaa, koska Cleanin white woodsia ei voita mikään. Juhliin Victor & Rolfin Flowerbomb on hyvä. Mitkä sun vakkarituoksut on? Ben & Jerrys lähetys oli parasta. Maistoin viikonloppuna suklaakeksimakua ja aika hyvää oli sekin! tämän hetkinen suosikki on ehkä blondie brownie tai kanelipulla.

  • Reply
   Noora K.
   03/30/2015 at 17:22

   Ah, Tommy Girl! 😀 Mun vakkarit on Ralph Laurenin Romance ja DKNY:n se vihreä omenatuoksu. On olleet jo vuosikausia. Jotenkin en ole saanut aikaiseksi vaihtaa. Nyt mulla onkokeeksi ollut Hugo Bossin yhtä tuoksua, mutta en kyllä oikein innostu siitä, ei tunnu yhtään omalta.

   Se suklaakeksi oli kyllä hyvää sekin! Peanut Butter on vielä maistamatta. 🙂

 • Reply
  paula
  03/30/2015 at 19:48

  Moi .Mitä kaikkea tulikaan mieleen tuosta kuvassa olevasta tuoksusta, Se oli myös minun suosikkini aikanaan eikä vieläkään huono.Tosin nyt Burberryn tuoksu on erittäinkin paljon käytössä. Lisäksi Bossin musta pieni pullo aina vaihteeksi
  Kiitos taas kerran tästä blogista ,johon olen jo tottunut, vaikka aluksi epäilin kapaavani sinun Kuinka purjehtijaksi tullaan – blogiasi ( no ehkä vielä vähän :=)) Hyvää Pääsiäistä! Toivotaan että aurinkokin meitä läsnäolollaan ilahduttaisi
  Paula

  • Reply
   Noora K.
   03/31/2015 at 13:30

   Kiitos kivasta kommentista! 🙂 Ymmärrän kyllä, että joku saattaa vielä kaivata vanhaa ja olen kyllä valmis ottamaan vastaan palautetta ja miettimään sisältöjä, mutta tarvitsen silloin aika yksilöityjä toiveita, jotta saisin niistä kiinni. Mua välillä turhauttaa “haluan, että on kuin ennenkin” -tyylinen kommentointi, kun mun on sellaisen perusteella tosi vaikeaa tehdä mitään.

   Hyvää pääsiäistä sinne myös! 🙂

  Leave a Reply