Ruoka

Kolme luuta

Noora H.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osalla menee välillä sekaisin, kumman Nooran postaus on kyseessä. Jollet bongannut heti alusta, että tämä on nyt sitten Noora H:n postaus, niin tässä pieni muistisääntö: Noora H. on heikkona aamiaisherkkuihin eikä harrasta häädieettejä.

Harvemmin poistun brunssilta hihkuen, mutta Tres Bones ylitti odotukseni. Ajattelin brunssin olevan ihan tavallinen perusbrunssi: munakokkelia, prinssinakkeja ja muutamaa pastasalaattia. Lohdutin itseäni jo etukäteen, että ainakin miljöö on mukava. Onneksi olin väärässä.

Saavuimme ensimmäisten joukossa toiseen kattaukseen ja pääsimme korkkaamaan juuri katetun brunssipöydän. Se oli minusta erityisen ihanaa, sillä en oikein pidä jämistä. Jos voisin valita, niin jättäisin aina viimeisen juustopalan syömättä ja maitopurkin pohjat juomatta, mutta se olisi melkoista hukkaa, niinpä yritän aina syöttää viimeiset palat poikaystävälleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tres Bonesin brunssipöydästä löytyi useita erilaisia salaatteja, mm. aasialaista nuudelisalaattia, kurkkusalaattia, tomaattia ja mozzarellaa ja katkarapu-avocado-salaattia. Salaattien seurana oli lohta, tuoretta leipää ja couscosia. Tres Bonesissa oli onneksi muistettu myös lihansyöjiä, sivupöydältä löytyi salamia ja parmankinkkua. Ilokseni bongasin leikkeleiden vierestä myös juustoja. Täydellistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme kukkuroillaan olevat lautaset juuri ja juuri mahdutettua pieneen pöytäämme, kun tarjoilija jo toi brunssiin kuuluvia lämpimiä ruokia. Päivän annoksen sai valita kanan ja halloumin väliltä, jotka tarjoiltiin “pähkinädipin” kanssa. Lämpimät ruoat olivat sopivan pienet suupalat ja tilaa jäi vielä jälkiruoallekin. Ja se onkin ainoa asia, jossa Tres Bones voisi hieman petrata. Testilauantaina tarjolla olleet browniet ja keksit eivät aivan vakuuttaneet, sillä ne olivat päässeet jo hieman kuivahtamaan. Unelmabrunssillani jälkkärinä tarjoiltaisiin Crème brûléeta tai juuri paistettuja lettuja.

Kaiken kaikkiaan Tres Bones oli kuitenkin très bien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haaste: 5 x 5
Nokilohi ja mukava riesling

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Stella / stella hearts life
  03/31/2015 at 09:46

  Kiitos tästä brunssivinkistä, tänne täytyy ehdottomasti mennä syömään! 🙂

  • Reply
   Noora H.
   03/31/2015 at 21:24

   Ole hyvä. 🙂 Se oli tosi kiva paikka, pitää itsekin ottaa pian uusiksi.

 • Reply
  Marie
  03/31/2015 at 09:49

  Mums mums mums! Turkulaisena en taida tuonne asti lähteä brunssille, mutta tässäpä onkin kivoja ideoita itse toteutettavaksi esim pääsiäisen pyhiksi, kun on aikaa nautiskella!

  • Reply
   Noora H.
   03/31/2015 at 21:25

   Teillä on onneksi Turussa vaikka mitä kivoja paikkoja! Haluaisin lähteä Turkuun ruokalomalle, sen verran paljon on tullut paikallisista ravintoloista luettua. Ja joo, näitä voi hyvin kokkailla myös kotona. 🙂

 • Reply
  Kaisa Niemelä
  03/31/2015 at 17:41

  Minun muistisääntöni on että Noora Koolla on koira…:)

  T. Kaisa

  • Reply
   Eva
   03/31/2015 at 21:14

   Haha, minulla on sama muistisääntö! K niin kuin karvakorvakoira. Ja nyt tajusin että H niin kuin häidensuunnitelija-Noora. 🙂

   • Reply
    Noora H.
    03/31/2015 at 21:27

    Haha, hääsuunnittelija. 🙂 Töissä me olemme Rouva Noora ja Neiti Noora. Sekin tosin muuttuu, kun minun aviosäätyni vaihtuu.

  • Reply
   Noora H.
   03/31/2015 at 21:26

   Tuo on hyvä. 🙂 Ja söpö koira onkin, Laivis on varsinainen hurmuri.

  Leave a Reply