Noora H:sta Viikkokatsaus Yhteistyö

Viikkokatsaus Noora H.

IMG_20150504_193816

Viikko alkoi tyypilliseen tapaan maanantaikoomalla. Alan pikku hiljaa hyväksymään sen, ettei joka päivä ole pakko puuhastella. Maanantai-illat voi hyvällä omallatunnolla viettää sohvalla maaten ja Satuhäitä katsoen. Satuhäät on salainen paheeni, olen aivan koukussa sarjaan ja nähnyt jokaisen jakson. Mutta ei, emme ole hakemassa seuraavalle tuotantokaudelle.
IMG_20150506_064137

Keskiviikon sää näytti niin huonolta, että tapojeni vastaisesti kävin keskellä viikkoa aamulenkillä. Ei se nyt ihan tervanjuontia ollut, mutta kyllä perjantai tuo aamulenkkeihin oman lisänsä.

IMG_20150506_205701

Keskiviikkona meillä vieraili minikokoinen Yoda eli siskoni ranskanbuldoggi. Rauhallinen kaveri asettui matolle ja tuhisi siinä koko vierailun ajan.

IMG_20150507_094502

Viikon treenit sujuivat vähän niin ja näin. Olin todella tyytyväinen torstaina juostuun Cooperiin, matka parani helmikuisesta testistä 80 metrillä ja sain tulokseksi 2780 metriä. Muilla lenkeillä olinkin sitten mukavuudenhaluinen ja hölköttelin hitaasti lyhyitä matkoja.

Ensi viikolla starttaan vihdoin “kisakauden” ja juoksen Helsinki City Runin. Puolimaraton ei ole suosikkini, sillä matka on pitkä ja se pitää juosta melko kovaa. Puolikkaan viimeiset kilometrit ovat yleensä melkoista raastoa, matka alkaa painamaan jaloissa ja keuhkot tuntuvat pakahtuvan. Tässä vaiheessa musiikki auttaa selviämään maaliviivan yli ja luukutan muutamaa lempibiisiäni repeatilla.

IMG_20150507_171203

Torstain postisetä oli kiltti ja toi muutakin kuin laskuja. Sanoman testiin lähettämä LivBox vaikuttaa hauskalta konseptilta. Boksin tilaamalla saa joka kuukausi ovelleen lähetyksen, josta paljastuu erilaisia kauneustuotteita. Suklaita ei sentään lueta kauneustuotteiksi, ne sain kiitokseksi eräästä esiintymisestä.

IMG_20150507_192757

Perjantaina lähdimme Nooran kanssa after workeille, jotka aloitettiin Friend’s and Brgrs -hampurilaisravintolasta. Onneksi kävimme syömässä ensin, sillä pikaiseksi tarkoitettu piipahdus kaupungilla venähti viiteen tuntiin, ja meillä oli todella hauska ilta. Ilta olisi jatkunut pidempäänkin, jolleivat velvollisuudet olisi kutsuneet. Tästä innostuneena sovimme, että vielä ennen kesälomia lähdemme kunnolla ulos. Onnistuneen illan taika on kuitenkin siinä, ettei päivää lyö lukkoon liian aikaisin, extempore-illat kun ovat yleensä niitä parhaita.

IMG_20150508_170824

Viikonloppuna ehdin myös näkemään ystäviäni lounastreffien merkeissä, käymään lenkkitreffeillä ja shoppailemaan puuttuneet kesävaatteet. Sain kaikki vaatteet kesän ostoslistalta, nyt puuttuvat enää sandaalit.

IMG_20150509_140144 IMG_20150510_095434

Sunnuntai oli omistettu maailman parhaalle äidille. Minulla on äitini kanssa poikkeuksellisen hyvät välit, soittelemme ja viestittelemme lähes päivittäin ja vietän mielelläni äitini kanssa aikaa. Reissaamme myös jonkin verran yhdessä. Äitini ei kuitenkaan ole niin sanottu kaveriäiti, vaan piti meille lapsena tiukkaa kuria ja pistää meidät välillä vieläkin ojennukseen, jos tarve vaatii. Olemme samoista asioista kiinnostuneita ja jopa työskentelemme samalla alalla, joten yhteistä puhuttavaa ja tekemistä löytyy. Tänään aloitimme aamun brunssilla, kävimme parin tunnin kirppiskierroksella ja päivän lopuksi vielä syömässä. Todella hauska päivä ja muutenkin onnistunut viikkko.

Leppoisaa sunnuntaita ja hyvää äitienpäivää!

IMG_20150510_145342

Viikkokatsaus Noora K.
Perjantain paras on printti

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bisneskissa
  05/12/2015 at 17:54

  Hei, listallasi oli valkoiset farkut. Mistä löytyi hyviä? Oon jo pitkään etsinyt valkoisia farkkuja, joista ei alkkarit kuultaisi läpi ja joissa riittäisi lahkeen mittaa mun kirahviketaroilleni. Vinkkejä, anyone?

  • Reply
   Noora H.
   05/13/2015 at 07:06

   Omani löysin Zarasta. Tuon alkkareiden läpikuultamisen voi ratkaista käyttämällä ihonvärisiä, saumattomia mummoalkkareita. Yritin pitkään löytää tarpeeksi paksuja housuja, mutta niitä ei tuntunut löytyvän mistään. :/

   • Reply
    Bisneskissa
    05/14/2015 at 21:24

    Näin täytynee tehdä. :-/ Harmittaa vaan esim. reissuille pakata erillisiä alusvaatteita joitan tiettyjä vaatteita varten, ei sovi mun mukavuudenhaluiselle luonteelleni. 😉

  Leave a Reply