Yleistä

Perjantain parhaat

Laventeli_VSCO (1 of 1)

Viikon paras ostos saapuu Noora K:lle toivottavasti pian. Kevään ostoslistalla vedettiin viiva kohdan “bucket bag” yli. Värivalinta oli riskaabeli, mutta ihana. Pysykäähän kuulolla tästä aiheesta, laukuista pitävät!

Viikon paras extempore-päätös oli ilmoittautua Green Card -kurssille. Tai no, tämän päätöksen erinomaisuus selviää vasta kurssilla. Noora H:n kilpailuvietti yhdistettynä kärsimättömään luonteeseen ei välttämättä ole paras mahdollinen kombo golfissa. Pikeepaidat ja chinot on kuitenkin jo silitetty.

Viikon paras puolustuspoliittinen teko oli ruotsalaisella rauhanjärjestöllä. He upottivat mereen tuollaisen tervetulokyltin sukellusveneille. Fantastisk!

Viikon paras Lidl-löytö oli kuivasampoo. Noora K. testasi sitä ja ainakin vaaleassa tukassa tuote on vähintäänkin kelpo. Kuivasampoo on ihan ehdoton tarvike kaikenlaisissa lettiväkerryksissä.

Viikon paras päivä oli helatorstai. Arkivapaa teki kivan pienen breikin. Noora K. ulkoili, lenkkeili, luki ja oli vain. Ihanaa. Joskus tekee hyvää pitää sellaisia päiviä. Noora H. taas kävi katsomassa The Imitation Game -elokuvan. Loistava leffa.

Pihavalot_VSCO (1 of 1)

Viikon paras kamppis on sunnuntaina alkava Urheile ihan homona -kampanja, jossa voi osoittaa tukensa urheileville seksuaali- tai sukupuolivähemmistöille. Vielä tänäkin päivänä on lajeja, seuroja ja joukkueita, joissa ei voi olla rohkeasti oma itsensä. Kampanjaan osallistuminen on helppoa, lisää someen treenikuva #urheilinhomona hashtagilla ja olet mukana.

Viikon parhaat biisit löytyvät Noora H:n juoksulistalta. Viime aikoina tiuhaan tahtiin soinut Imagine Dragonsin versio Blank Spacesta toimii verryttelyissä. Palautteluissa soi Kygon ja Marvin Gaeyn Sexual Healing -biisi.

Viikon paras juoksutapahtuma on HCR eli Helsinki City Run puolimaraton. Vaikka Noora H. vannoo jokaisen puolikkaan jälkeen, että tämä oli viimeinen kerta, niin kummasti sitä kevään tullen löytää itsensä lähtöviivalta. Tänään on ihan samanlainen fiilis kuin ennen jokaista kisaa: viimeiset lenkit menivät penkin alle, treenit jäivät vähiin ja aika nyt ei ainakaan parane. Tässä ei auta kuin kiristää ponnari ja tehdä parhaansa.

Helsinki City Run

Adidas Running HCR

Puhutaanpa pelisäännöistä
Lauantai on uusi perjantai ja sunnuntai

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  05/15/2015 at 07:40

  Heh, kyllä kaikki ovat olleet helatorstaina aktiivisia… Minä lorvin koko päivän pyjamassa ja luin kaksi kirjaa. Lapsi teki samaa, ja illansuussa totesimme, että säästetään pyykkiä, ei tässä enää kannata edes pukea päälle!

  Olisiko kenelläkään vinkkejä tummalle tukalle sopivasta kuivashampoosta? Minulla on tummanruskea tukka ja ainakin tähän mennessä testaamani kuivashampoot näyttävät kaikki tukassa yhdeltä sotkulta. Kampaaja varmasti tietäisi, mutta en ikinä muista kysyä.

  • Reply
   Helena
   05/15/2015 at 22:13

   Vastaan nyt Noorien puolesta, mutta minulle tummatukkaisena on ehdottomasti löytynyt sopivin kuivashampoo Batistelta! Merkillä on erikseen keskitummalle ja siitä vielä tummemmalle tukalle tarkoitetut kuivashampoot. Ei jätä valkoista raitaa tai näytä hilseeltä tummassa tukassa 🙂 Suosittelen! Saa esim. Sokoksilta.

   • Reply
    Blue Peony
    05/16/2015 at 06:41

    Kiitos Helena! Täytyy heti testata tuota!

  • Reply
   Noora H.
   05/16/2015 at 11:15

   Pyjama ja kaksi kirjaa kuulostavat mitä parhaimmalta tavalta viettää helatorstaita! Harmittaa, että lukeminen on jäänyt viime aikoina vähän vähiin. Mitkä kirjat luit?

   Mun suosikki on Kloranen kuivashampoo: http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?Catalog=YASalesCatalog&ProductID=231159(YABaseCatalog)

   • Reply
    Blue Peony
    05/17/2015 at 20:51

    Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia on nyt vihdoin luettu, suosittelen lämpimästi (kirja odotti kiltisti yöpöydällä kuukausia…) ja sen vastapainoksi luin vielä Sara Blaedelin dekkarin. Lukeminen menee usein dekkaripuolelle, koska tuntuu, että hyvä kaunokirjallisuus tai tietokirja eivät kestä lukemista pienissä pätkissä, ilman mahdollisuutta keskittyä kunnolla, joten oli ihanaa lukea romaani ihan ajan kanssa!

    • Reply
     Noora H.
     05/17/2015 at 20:55

     Jes, kiitos kirjavinkeistä. Lisätään lukulistalle.

  • Reply
   Susanna
   05/16/2015 at 12:22

   Hei!

   Cutrinin kuivashampoo toimii loistavasti tummiin hiuksiin. Siinä ei ole väriä, joka ainakin omiin tummiin hiuksiini toimii paremmin kuin värilliset versiot; niissä sävy on usein väärä ja mielestäni erottuu hiuksista. Cutrinia saa ainakin Stockalta ja monista kampaamoista.

   Susanna

  • Reply
   Noora K.
   05/17/2015 at 18:35

   Tuollaiset päivät ovat tosi ihania välillä! 🙂 Meidän on pakko lähteä sen verran ulos, että koira saa lenkkinsä. Mutta kyllä mä sitäkin välillä pyjamassa ulkoilutan.

 • Reply
  Anna
  05/15/2015 at 08:09

  Mullakin oli laiska helatorstai. 🙂 Ja tässä perjantaissa on parasta arkivapaa ja aurinko, loistava pihatyöpäivä!

  Noora H:lle tsemppiä HCR:lle ja varo, golf vie kuulemma mennessään!

  • Reply
   Noora H.
   05/16/2015 at 11:17

   Kiitos Anna. 🙂 Vielä ei jännitä pahasti, mutta viimeistään matkalla kisapaikalle olen ihan täpinöissä.

  • Reply
   Noora K.
   05/17/2015 at 18:36

   Mäkin tein pihahommia, vaikken niistä erityisesti pidäkään. Tulee kauheat paineet, kun aidat ovat olleet alasrevittyinä, eikä ole ollut mitään näkösuojaa. 😀

 • Reply
  Amelie
  05/15/2015 at 14:15

  Oi bucket bag… Riskaabelin värin takia veikkaan Furlan hennon vaaleanpunaista ihanuutta?? Joka tapauksessa tee please pian se bucket bag postaus, jookosta? Mulla on edelleen projekti menossa 🙂

  Ihanaa viikonloppua teille molemmille!

  • Reply
   Noora H.
   05/16/2015 at 11:18

   Mahtia viikonloppua Amelie!

  • Reply
   Noora K.
   05/17/2015 at 18:36

   No ei ihan vaaleanpunainen, mutta hento väri kyllä. 🙂 Toivottavasti tulee pian, niin pääsen esittelemään.

   Toivottavasti sunkin viikonloppu oli ihana. 🙂

  Leave a Reply