Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Ysäri-inspiroitunut terassiasu

Noora K.

Mukavaa, että kesä osui tänä vuonna viikonlopulle. Kuten kaimani eilen jo kirjoittikin, otimme tästä ohikiitävästä hetkestä kaiken irti. Tässä asussa kävin Helsingin yössä sinä kesän ainoana helleviikonloppuna.

Sortsit: Gina Tricot Toppi: Zara Bleiseri: Madewell Sandaalit: Steven by Steve Madden Laukku: Modalu Aurinkolasit: Ray-Ban Korvikset: Lahja siskolta

Kuviosortsit ovat hyvin suurella todennäköisyydellä tällaiset one season wonderit, mutta lämpimään terassi-iltaan ne olivat täydelliset. Bleiserin alla on spagettiolkaintoppi. Olen käyttänyt sellaisia muuten kuin aluspaitana viimeksi 90-luvulla, mutta ysärifiilis asussa taisi osua oikealle illalle, kun DJ:kin soitti Oasista. Tai no, mitä sitä kaunistelemaan, viime aikoina melkein jokainen päivä on ollut ysäripäivä. Ostin nimittäin jokin aika sitten Leviksen 501:t, jotka ovat olleet suorastaan liimaantuneena jalkaani. Seuraavaksi sidon varmaan hiukset kiinni donitsilla.

Tämän kuvan nähtyäni totesin, että auringon paahtamien hiusten kuiville latvoille voisi olla hyvä idea tehdä jotain. Ostin kokeeksi Moroccanoilia, joka tuntuu tosi pätevältä tavaralta. Hamppumaisuus katosi saman tien ja ei tunnu enää siltä, että hiuksista pitäisi välittömästi pätkäistä viisi senttiä pois.

Tänään ei taida olla pelkoa auringon liiasta paahtamisesta. Voi kesä, tule pian takaisin!

Raitamatto ja pari muuta sisustushankintaa
Helteinen kesäyö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  07/13/2015 at 13:29

  Sievänä ja kesäisen raikkaana olet liikkeellä!

  • Reply
   Noora K.
   07/14/2015 at 10:32

   Kiitti! 🙂 Ja tervetuloa takaisin lomalta.

 • Reply
  Anna-Bella
  07/13/2015 at 19:18

  Ysäri on pop ja toimii hienosti kesäasussa! Toivotaan loppukesään vielä monta helteistä viikonloppuiltaa lisää!

  • Reply
   Noora K.
   07/14/2015 at 10:33

   Ysäri on niin parasta juuri nyt. 😀 Toivotaan, todella!

  Leave a Reply