Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Lajitelma viikonloppuasuja

Noora K. Revityt_farkut_VSCO4 (1 of 1)

Nämä kuvat on otettu jo aikaa sitten, muistaakseni toukokuun puolella, mutta vallitsevien sääolojen takia olisin ihan yhtä hyvin voinut käyttää näitä lähes minä hyvänsä kesän viikonloppuna. Käytettyäni ahkerasti tuota T by Alexander Wangin t-paitaa koko kesän voin todeta, että paras t-paitamerkki on tainnut löytyä. Acnekin oli tuntumaltaan hyvä, mutta siihen on ilmestynyt ihmeellisiä reikiä. En tiedä, ovatko ne tulleet pesukoneessa vai saiko paitaparka osansa alkukesän akkuhapposelkkauksesta veneellä.

Revityt_farkut_VSCO5 (1 of 1)

Revityt_farkut_VSCO7 (1 of 1)

Revityt_farkut_VSCO8 (1 of 1)

Takki: Zara Farkut: American Eagle Outfitters Paita: T by Alexander Wang Kengät: Nike Laukku: Marc by Marc Jacobs Aurinkolasit: MICHAEL Michael Kors

Block_by_Dylan_VSCO (1 of 1)

Farkkukokoelmani on sitten näiden asujen kuvaamisen lisääntynyt Leviksen 501:llä, joiden korkea vyötärö tuntuu pitkästä aikaa jotenkin raikkaalta. Eipähän ainakaan pääse käymään mitään vahinkopaljasteluita kumarrellessa. Klassikkofarkkujen kuvaaminen asukuviin antaa vielä odottaa sitä hetkeä, kun pystyn pokkana toteamaan joko Noora H:lle tai miehelleni, että “kuvaa mun takapuolta”. Sehän on The Juttu 501:issä, mutta toistaiseksi noiden sanojen puristaminen suusta, saati sitten hanurikuvien lataaminen blogiin tuntuu vielä hyvin vieraalta ja suorastaan koomiselta ajatukselta.

Trenssi_Zara_VSCO (1 of 1)

Trenssi_Zara_VSCO3 (1 of 1)

Trenssi_Zara_VSCO4 (1 of 1)

Farkut: Zara T-paita: Zara Huivi: Ikivanha, aikoinaan Stockalta hankittu Muut: kuten yllä

Tämän viikon projektina on kuvailla pitkästä aikaa työasuja. Mukavaa duuniviikkoa jo lomilta palanneille ja muille muuten vain leppoisia päiviä!

Ihan ite tein
Viikkokatsaus

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  07/27/2015 at 08:51

  Tyylikäs lady! Nämä kesäsäät ovat tosiaan olleet niin ankeat, että en ole itse jaksanut juuri vaatteita miettiä. Kesävaatteet ovat päässeet kaapista lähinnä vain ulkomaanmatkoilla, ja tuntui jotenkin surkealta työntää ne matkapyykin jälkeen suoraan vaatehuoneen perukoille. Ehkä syksy sitten inspiroisi taas enemmän…

  • Reply
   Noora K.
   07/28/2015 at 09:47

   Kiitos! 🙂 Kynsilakka on OPIn, sellainen kuin Can you tapas this. Niillä on aina ihan hassuja nimiä. 😀

   Mä mietin just myös, että olin suunnitellut jo vaikka mitä työasuja helteille. Sitten kun onkin tällaista viileää, niin meni ihan fiilikset. Miellän viileiden kelien vaatteet (mutta siis ei talvivaatteet) niin syksyyn liittyviksi, että en halua niihinkään pukeutua, nehän ovat melkein kaikki mustia ja harmaitakin. Niinpä olen päätynyt olemaan farkuissa ja valkoisissa t-paidoissa lähes koko ajan, töissäkin. Tyhjä toimistokaan ei varsinaisesti houkuttele mihinkään kovin inspiroivaan pukeutumiseen. Tänään mun työasu on collarisortsit ja huppari, kun päätin jäädä himaan tekemään töitä.

 • Reply
  Blue Peony
  07/27/2015 at 08:54

  Ja nyt tuli mieleen kysymys – mikä kynsilakka sinulla on? Sävy näyttää ihanalta (näpyttelen tässä itse näppistä sormet vielä osittain pihkassa viikonlopun klapisavotan jäljiltä…)!

 • Leave a Reply