Noora K:sta Sisustus Yhteistyö

Sisustuskuvausten kulisseissa

Noora K. / yhteistyössä Balmuir ja Kukkakauppa Rose-Marie

Viikonloppuna alkoi armoton tyynyhepulointi. Minne laittaisi mitäkin? Tiesin hyvin, että järjestys menisi uusiksi vielä moneen kertaan, mutta asetelmien pohtiminen on hauskaa.

Edellisenä päivänä kävimme Balmuirin showroomilla kuvauslaina-asioilla ja muutenkin. Kukat sain ihanasta Kukkakauppa Rose-Mariesta Kapteeninkadulta. Suunnittelemaani kattaukseen sopivan kukkakimpun sitoi toiveideni mukaan Kieu.

Kuvausaamu valkeni suorastaan överin valoisana. Ovikello soi kymmeneltä ja mylläys alkoi saman tien. Kattausta aseteltiin, huonekaluja siirreltiin ja jokaiseen kuvaan piti saada “jotain vihreää”. Yhden epämieluisan stailauskukan torjuin, muuten annoin ihanalle Krista Keltaselle ja sisustusgurulleni Mirsalle vapaat kädet tehdä mitä vain. Ajattelin, että ei tule sitten liian samanlaista kuin blogissa.

Olohuone möpleerattiin osittain uusiksi sekä kuvia että kuvaamista varten.

Sain Balmuirilta syysfiiliksiä silmällä pitäen toivomaani viininpunaista ja tummansinistä tekstiileihin, mutta loppupeleissä kuvista tuli upean aurinkoisen päivän ansiosta niin kesäisiä, että todennäköisesti ne näkyvät lehdessä vasta ensi kesänä. Otimme nimittäin kuvia myös pihalla ja siellä istuttiin t-paidoissa ja aurinkolaseissa – ei siis kovin syksyistä. Mirsa keksi laittaa maton keittiön lattialle kuvia varten. Ihastuin ajatukseen ja taidan pitää maton siinä.

Hortensiat olivat päivän kukat, niitä meillä oli runsaasti.

Uutta kotona ovat Balmuirilta saadut lyhty ja tyyny. Lyhty tosin on Kristan kuvissa ihan eri paikassa, näette sitten. Laivis yritti tunkea joka ruutuun. Aika moneen se olikin tervetullut ja Krista tallensi aivan ihania otoksia muun muassa haukusta riippumatossa. Ihan kaikissa se ei kuitenkaan saanut esiintyä, vaikka yritys oli kova.

Suurimman muutoksen koki varmasti tämä keittiön taso, joka ei ole ikinä ollut niin tyhjä kuin eilen. Ja allaolevaa näkymää ei kuvattu, mutta nappasin kuvan yllätykseksi järjestystä rakastaville Noora H:lle ja Lauralle. Katsokaas tätä! Ha!

En osaa sanoa, koska The Kuvia voisi nyt sitten nähdä. Meiltä kuvattiin yläkerta, olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja piha. Paljon on siis nähtävää, kunhan sen aika on. En malta odottaa!

Lyhty, harmaa tyyny, lautasliinat ja keittiöpyyhe: Balmuir Kattauksen kukkakimppu ja matalat hortensiat: Kukkakauppa Rose-Marie

Perjantain parhaat
Loman värikoodi eli reissuasuja

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  EllenR
  08/20/2015 at 08:03

  Voi tuollaiset kukkakauppa yhteistyöt ovat ihan huippuja ehkä jopa parhaita 🙂 ja onpa kiva tuo harmaa tyyny! Teillä on niin uskomattoman kaunis koti, että kuvista tulee varmasti upeita! Keittiöön minäkin tarvitsisin maton pian.

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:14

   Kiitos, kauniisti sanottu. 🙂 Tykätään kyllä itsekin kodistamme kovasti.

 • Reply
  SuviAnni
  08/20/2015 at 08:37

  Hei ihana tuo keittiön lattialla oleva matto, mistä se mahtaa olla? Uusi matto olisi meilläkin keittiöön hakusessa ja jostain tuon tyylisestä olen haaveillut. Ja kyllä tuo teidän uusittu keittiö on vain kaunis, kelpaisi sekin mulle hetinyt 🙂 Olen muuten ottanut tavaksi sisustaa yrteillä. Basilika tuo kummasti kotoisuutta ja hyvää tuoksua keittiöön, ainakin sen aikaa kun se on hengissä…

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:16

   Se on Pentikistä, olen saanut edellisen blogin yhteistyöstä sen. Otin sen kesäksi pois olkkarista, mutta nyt syksyä kohden näyttää taas hyvältä. 🙂

   Kiitti! 🙂

  • Reply
   Titta
   08/25/2015 at 07:31

   Pentikin Outletista Arabiasta tuota juuttimattoa löytyi vielä jokin aika sitten. Kokojakin oli useampia ja hinta ale. Meillä makkarissa samainen matto ja olen varsin tyytyväinen.

 • Reply
  Mari
  08/20/2015 at 11:17

  Odotan juttua The Kuvineen innolla. Tykkäsin kyllä ihan satasella myös näistä kulissikuvista. Meidän keittiön matolle meinas käydä köpelösti, kun eräs nimeltämainitsematon tumpelo (minä) toheloi tyhjentäessään tomaattipyreeputkilon loppuja. Maton onneksi töräytin sen kaikkinensa topilleni. Pisaraakaan ei ihme kyllä tipahtanut matolle – taito tämäkin näköjään 🙂

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:17

   No mä just mietin, että tuolle voi käydä vielä hassusti ennen pitkää. 😀 Ja hyvin toheloitu sulta!

 • Reply
  Tintti
  08/20/2015 at 13:05

  Kiitos näistä kulissikuvista, todella kauniita!! ja tulipa samantien aika kova himo tuoda jotain syysuutta kotiin 🙂

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:18

   Kiitos itsellesi kivoista sanoistasi. 🙂 Hyvin kyllä tulee joka vuosi samassa kohtaa tuo mieliteko!

 • Reply
  Amelie
  08/20/2015 at 22:17

  Mitääääää? Pitääkö tosiaan odottaa ensi kesään? Voi että.

  Näyttää kuitenkin tosi ihanalta jo nämä ensipuraisut.

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:18

   Sorry! 😀 Saan ehkä itse nähdä maistiaisia muutaman viikon päästä, mäkään en malta odottaa siihen.

 • Reply
  Meri
  08/21/2015 at 07:47

  Kaunista! Enkä kyllä jaksa odottaa ensi kesään!!!!

  • Reply
   Noora K.
   08/22/2015 at 13:19

   No arvaa, jaksanko mä ? 😀

 • Reply
  Homevialaura
  08/24/2015 at 16:54

  Jessus maaria, että teillä on kaunista ja tulee houkutteleva juttu! Nyt on selkeästi sisustustähdet oikeissa asennoissa ja kaikki niin vimosen päälle. Raitamatto sopii teille tuhat kertaa paremmin kuin meille. Meillä se teki ilmeestä kovan, teillä taas raikastaa. Ihana, että se löysi niin hyvän kodin! Silti alin kuva on paras, arvostan. Ensi kerralla kuin Laura “Kon Marie” tulee teille kylään, ehkä teenkin pieniä yllätystarkastuksia kaappeihin, onko järjetys säilynyt edelleen yhtä hyvänä. 😀

 • Reply
  Anne
  09/22/2015 at 12:20

  Teillä on kyllä tosi kaunista!! Olen seuraillut sisustusjuttujasi ja monta kertaa on pitänyt kysyä, että minkä merkkinen on teidän keittiönne hana? Saako myös udella keittiön lampusta? 🙂

  • Reply
   Noora K.
   09/24/2015 at 20:10

   Kiitos! 🙂 Keittiön hana on Ikeasta ja keittiön lamppu saatu Pentik-yhteistyöstä. Se on siis arvatenkin Pentikistä ja nimeltään Brooklyn.

  Leave a Reply