Noora K:sta Yleistä

Noora K:n perjantain parhaat

Noora K.

Viikon paras kyläily oli ihanan Lauran luona. Sain nähdä upeaakin upeamman uuden keittiön ja pääsin osalliseksi siellä kokatuista herkuista. Koen itseni todella onnekkaaksi, kun olen aikuisenakin löytänyt uusia, hyviä ystäviä joiden kanssa voi puida monenlaisia juttuja hyvin laajalla skaalalla. Urahaaveet, sisustussuunnitelmat, perhejutut, matkustelu, ALV-rekisteri ja lähes kaikki näiden väliltä onnistuu. Lauran luona kyläily on aina sellainen visuaalinen pläjäys, että kotiin tullessa on aina ihan ylikierroksilla, kun tekisi mieli järjestää kaikki uusiksi.

Viikon paras lenkkibiisi on ikivanha klassikko. Tämän voi juosta myös tuplatempoon, jos haluaa kiihdytellä. Tähän genreen liittyy myös tuleva leffa, jonka haluan ihan ehdottomasti nähdä.

Viikon paras sääilmiö oli täysi kesäkeli. En tiedä, mitä ihmettä jengi horisee jostain syksystä, kun eilenkin taisi ainakin Stadissa olla melkein hellettä ja t-paidassa pärjäsi myöhään iltaan. Pimeään aikaan ajoittuneella iltalenkilläkin pärjäsi sortseissa.

Viikon paras halpisostos liittyy iltalenkkiin. Ostin kokeeksi Henkkamaukan urheilutopin. Maksoi kympin ja ensimmäisen testin perusteella toppi oli yhtä hyvä kuin kalliimpi Nike-versio. Pakollinen disclaimer: En ole mikään varsinainen pamela, joten kaikille tämä ei välttämässä tarjoa tarpeeksi tukea.

Viikon paras internetin syövereistä löydetty irtsari on tämä liikkis juttu. Katso kuvat. Snif.

Kuvitus ei Lauran luota otettuja kuvia lukuun ottamatta liity mitenkään mihinkään, mutta ei se varmaan aina haittaa. Kivaa viikonloppua kaverit!

Tuplapitsi
Häät Lonnassa

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna
  08/28/2015 at 10:12

  Oikein mukavaa viikonloppua. 🙂 Miten on uuden ruokapöydän kanssa lähtenyt sujumaan?

  • Reply
   Noora K.
   08/31/2015 at 20:33

   Toivottavasti sunkin viikonloppu oli kiva! 🙂

   Sanotaanko näin, että mulla vähän paremmin ja miehellä vähän huonommin. 😀

 • Reply
  Meri
  08/28/2015 at 10:26

  Pamela :D!

  Ihanaa viikonloppua! Vaikka syksy ei olekaan ihan vielä täällä, niin huomasin, että illat ovat jo aika hämäriä. Jos päästäänkin kysymykseen, minkälaisia valaisinratkaisuita teillä on? Haluaisin valoa iltahiminöintiin ilman, että tulee Guantanamo-fiilikset kattovalon loistaessa Espooseen. Nyt meillä on olkkarissa kattovalaisin, yksi jalkalamppu ja yksi pöytäversio. Oi pimeys, mitä haasteita aiheutat. Tosin eihän näy likaiset ikkunat ainakaan…

  • Reply
   Noora K.
   08/31/2015 at 20:35

   Toivottavasti siellä meni kanssa viikonloppu hyvin! 🙂

   Meillä tehtiin rempan yhteydessä tosi paljon muutoksia valaistukseen ja nyt se on tehokas ja tarkoituksenmukainen. Meillä on katossa isoja ledispotteja (tai spotti on tyhmä sana, kun ne on paljon isompia), jotka antavat erittäin puhtaan ja kirkkaan yleisvalon esim. siivousta ja sen sellaista varten. Muuten me käytetään aina jalkalamppuja, kun halutaan tunnelmaa. Ja keittiön pydän päällä oleva valaisin antaa myös vähän lempeämpää valoa.

 • Reply
  Johanna
  08/29/2015 at 10:10

  Hei, ihana blogi teillä Noorat, kiitos siitä! Yksi pieni toive olisi, kun linkitätte ulos omilta sivuiltanne, voisitteko tehdä linkit niin että sivut aukeavat uutena sivuna, ja teidän sivusto jää myös auki, varsinkin Perjantain parhaissa on useitakin linkkejä, ja sitten on hankala palata takaisin teidän sivustolle jatkamaan lukemista, kun pitää avata se taas uudelleen. Olipas sekavasti selostettu, mutta ehkä ymmärsitte! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   08/31/2015 at 20:37

   Moikka ja kiitos kivasta kommentista! 🙂 Ja kiitos palautteesta, ymmärsin hyvin. Ja tuo on maailman helpoin asia korjata, joten aloitanpas tuolla tavalla saman tien tästä eteen päin. 🙂

  Leave a Reply