Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Tuplapitsi

Noora K.

Pidemmittä puheitta suoraan asiaan: tässä taas yksi aivan tavallinen työasu viime viikolta. Paita on ostos viime talvelta ja se on päässyt vähänlaisesti käyttöön, mutta ajattelin korjata tilanteen nyt. Pidän nimittäin tästä Zaran pellavaneuleesta todella paljon ja se sai myös parit spontaanit kehut osakseen. Kiskaisin aamupöpperössä sen kaveriksi pitsihameen. Tämähän voisi vaikka toimiakin.

Jalassa olleet joskus aikaa sitten Singaporesta ostetut muovisen oloiset ballerinat olivat täydelliset kengät sadepäivälle. Ei haitannut, vaikka vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Hame taas on yksi parhaita ostoksiani ikinä, ex-kollegoiden kirppikseltä kympillä hankittu vaate on luottokuteiden Top 10:ssä varmasti ikuisesti.

Kiitos kaikista mukavista kommenteista edellisiin postauksiin. Jokainen on luettu ja vastaan niihin mahdollisimman pian. En kuitenkaan ole kovin pahoillani, ettei blogille ole jäänyt nyt kauheasti aikaa – olemme nimittäin olleet vesillä ja sitten työasiat jo veivätkin mennessään. Kivaa maanantaita ja kuullaan!

Uusia suosikkisatamia
Noora K:n perjantain parhaat

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Amelie
  08/31/2015 at 09:33

  Ja hänellä oli asu niin ihanainen….

  • Reply
   Noora K.
   08/31/2015 at 20:38

   Kiitos sulle, ihanainen sinä! 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  08/31/2015 at 21:36

  Todella kivalta näyttää tämä yhdistelmä. Pitsihame pukee sinua todella hyvin!

  • Reply
   Noora K.
   09/02/2015 at 18:51

   Kiitti! 🙂

 • Reply
  Marie
  09/02/2015 at 10:51

  Ihana naisellinen asu! Korostaa mielestäni tyylikkäästi naisellista puoltasi – olet tosi kaunis!

  • Reply
   Noora K.
   09/02/2015 at 19:00

   Kiitos, olipa kauniisti sanottu. 🙂

  Leave a Reply