Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Talvisen raitahameen paluu

Noora K.

Huomenta! Maanantain ja uuden työviikon kunniaksi on vuorossa pitkästä aikaa työasu. Olin jo unohtanut koko hameen olemassaolon. Olin pakannut suosikkini pois kesän ajaksi ja syksyn tullen se oli jäänyt ottamatta esille. Muistin sen kerran yhtäkkiä kesken työpäivän ja tuli niin kova hätä sen unohtamisesta uudelleen, että oli pakko laittaa illalle kalenterimuistutus hameen etsimisestä. Tässä se nyt sitten taas on, talvinen raitahame.

Hame: HM Neule: HM Sukkikset: HM Takki: Vila Kengät: Zara Laukku: MICHAEL Michael Kors Huivi: Balmuir

Hame on melkoisen lyhyt, joten yhdistän sen aina niin, että kaikki muu asussa on tosi hillittyä. Musta merinoneule ja paksut mustat sukkikset ovat tavallisimmat kaverit hameelleni.

Kuvista huomaa muuten usein paljon sellaista, mitä ei livenä näe. Esimerkiksi sen, että olen onnistunut keräämään uusiin kenkiini jo kiitettävän määrän kaupungin pölyjä. Pitänee toivoa mieheltä kenkienhuoltopalvelua. Sitä saa yleensä vaihtarina (vaatteiden-)silittämispalveluille.

Kuulokkeissa soi kotimatkalla tämä soittolista. Olen yrittänyt pyhittää kotimatkan aina rauhoittumiselle ja duunista irtautumiselle, vaikka tarkoituksena olisikin jatkaa töitä myöhemmin kotona. Aamuisin kuuntelen räppisoittolistoja tai Bassoradiota ja luen päivän ekat sähköpostit tai sitten kuuntelen online-palaveria. Iltapäivisin kuuntelen jotain rauhallista ja luen usein kirjaa. Juuri nyt on meneillään uusin Lisbeth Salander eli Lagercrantzin Se mikä ei tapa. En tiedä vielä, mitä mieltä olen siitä, että Millennium-sarjaa jatkaa joku muu kuin Stieg Larsson. Onko jollain muulla jo mielipide?

Matkasuunnitelmia eli Washingtonin parhaan brunssin metsästys
Aarrekartalla

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anna
  10/26/2015 at 09:47

  Voi että sulle sopii tuo puttura hyvin. 🙂

  Ja mitä Lisbet Salanderiin tulee, ostin viime viikolla sen kirjan mutta en ole uskaltanut aloittaa sitä, kun pelkään että se saattaa olle vääränlainen. Mut pakko kai se on uskaltaa ennemmin tai myöhemmin. Kirjoitan sit itse paremman fan fictionin pöytälaatikkoon jos tuo on huono!

  • Reply
   Noora K.
   10/26/2015 at 20:33

   Kiitti! 🙂 Oon ihan fiiliksissä, kun oon ekaa kertaa vuosiin keksinyt jonkun uuden suosikkikampauksen.

   Mä oon nyt ehkä puolessavälissä (e-kirjasta on muuten hankala arvioida) ja musta se on toistaiseksi aika hyvä. En ainakaan vielä dumaa.

   • Reply
    Tickler
    10/27/2015 at 10:28

    Minäkin odottelen useampien arvioita ko. kirjasta, ennen kun itse tartun siihen. Näkyykö kirjoittajan vaihdos miten hyvin?
    Millä laitteella luet e-kirjaa? Minusta iPad kiiltelee liikaa enkä ole siksi vielä innostunut e-kirjoista. Ehkä joku mattakalvo voisi auttaa…?

    • Reply
     Noora K.
     10/27/2015 at 11:01

     No yllättävän vähän se musta näkyy tai sitten alkuperäisten lukemisesta on jo niin kauan… Tykkään kyllä ihan. 🙂

     Mä luen iPhone5:lla ja sen ruutu on kyllä aavistuksen pieni tähän touhuun. Kiiltely ei mua haittaa, näytön koko kylläkin. Mulla on iPhone6 tilattuna ja siinä on onneksi isompi näyttö, tablettikokoa en kaipaa.

 • Reply
  Mar3ngi
  10/26/2015 at 15:30

  Hei, ei kuulu tähän postaukseen, mutta saisinko teiltä vinkkejä kivasta ruokapaikasta? Tai onhan teillä varmasti montakin vinkkiä, siksi kysynkin 😉 Olemme miesystäväni kanssa tulossa Helsinkiin joulukuussa ja mietittiin ruokaravintolaa illaksi. Miehen toiveena oli “rento paikka, jossa hyvät ja laadukkaat ruoat”. Kuulemma voi olla ihan finger foodia tai mitä vain, kunhan paikka on hauska ja rento ja ruoka hyvää. Heittäkääs vinkkejä kehiin!

  Lisbeth Salanderin haluaisin, mutta arki vie niin mennessään, että lukeminen on ihan jäänyt 🙁 🙁

  • Reply
   Noora K.
   10/26/2015 at 20:36

   On montakin, tosiaan! 🙂 Jos Lähi-Idän keittö yhtään kiinnostaa, niin suosittelen Sandroa Kalliossa (minusta kivempi kuin Eiran). Bistro Sinne Helsinki tarjoaa yhden Stadin parhaista burgereista ja muutenkin ruokalista on ihan kiinnostava. Lungbergista olen tykännyt myös ja Pjazzasta, mutta siellä pitää varautua joskus tosi pitkiin odotusaikoihin. Tsekkaa ainakin nämä ja jos mikään ei miellytä, niin keksitään sitten lisää.

   Kuljetko sä mitään matkoja julkisilla? Mulla ainakin työmatkat on parasta lukuaikaa. 🙂

 • Reply
  KristinaS
  10/26/2015 at 18:48

  Kiitos pukeutumisinspiraatiosta! Kaapissani on roikkunut jo tovin kuviollinen hame jota olen pitänyt vähän liian lyhyenä toimistokäyttöön, mutta tuolla tavalla mustaan hillitysti yhdistäen se toimii varmasti!

  Luin uusimman Lisbeth Salanderin pari viikkoa sitten, ja yllätyin positiivisesti. Olin aika ennakkoluuloinenun kirjoittaja oli vaihtunut, mutta tykkäsin kirjasta lopulta kovasti! Edellisten Millenium-kirjojen lukemisesta on tosin minulla jo jonkin verran aikaa, joten en pysty vertaamaan alkuperäisiin. Mutta yksittäisenä dekkarina se toimi ainakin mainiosti, ja Larssonin hienot henkilöhahmot heräsivät kirjassa taas eloon.

  • Reply
   Noora K.
   10/26/2015 at 20:37

   Kivaa, jos tuli inspistä! 🙂

   Mäkin olen yllättynyt positiivisesti. Vaikka yritin alun alkaenkin suhtautua avoimin mielin, niin silti vähän epäilin. Mutta oon kyllä tähän mennessä tykännyt. 🙂

 • Reply
  Johanna
  10/26/2015 at 21:43

  Ihana asu ja varsinkin toi hame!

  • Reply
   Noora K.
   10/27/2015 at 10:54

   Kiitti Johanna! 🙂

  Leave a Reply