Yleistä

Perjantain parhaat

Huomenta perjantaihin! Tänään saatte typistetyn version parhaita, koska työkiireet, veneen tyhjennys, viemäreihin liittyneet kohonneet verenpaineet ja mitä näitä nyt on.

Viikon paras ateria kotimaan kamaralla oli Asennebrunssi. Noora K. vieraili kahden viehättävän Tuulian emännöimällä brunssilla, jossa parasta oli se, että tarjolla oli juuri sellaisia ruokia, joita Noora K. aina haaveilee syövänsä, mutta on liian laiska valmistamaan itse. Vihersmoothiet, chiahillot, gluteenittomat letut, ou jee. Skumppakin oli vegaanista. Tässä siis samalla myös viikon knoppi: joihinkin viineihin käytetään kananmunaa kirkastamaan tai jotain. Oli kivaa tutustua muutamiin uusista bloginaapureista.

Viikon paras kukka on joulukukka. Laura oli oikeassa arvellessaan jouluangstailusta ei ole pitkä matka hurahtamiseen. Näin tosiaankin kävi ja Noora K:n kotia koristavat nyt amaryllis ja viherhavu.

Noora H. pääsee mukaan joulugeimeihin aivan kohta, kun aloitamme perjantaiaamun maistelemalla Starbucksin joulukahveja ja huomenna nostatetaan kierroksia seuraaavassa sesonkiin sopivassa tilaisuudessa. Siitä lisää myöhemmin, nyt on taas kiire, kiire, kiire.

Rennompi perjantai
Vinkkejä Tukholmaan

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lumo
  10/30/2015 at 13:35

  Olen ajatellut himmailla joulun kanssa marraskuun loppupuolelle. Katsotaan kuinka käy, olen jo kahdessa joulutilaisuudessa ollut… Amarylliksiä oli Lidlissä viime viikolla myynnissä, mutta en vielä ostanut.

  Aikoja sitten Mondavin viinitilalla kerrottiin valkuaisen käyttämistä sakanpoistoon luomuvaihtoehtona, valkuianen kerää sakan itseensä ja se on helppo kuoria viinin pinnalta. Ainakin silloin suurin osa viinitiloista käytti kemikaaleja kirkasteena. Nyt on varmaan jo keksitty joku luomuvegaanivahtoehto.

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2015 at 22:38

   Mäkin ajattelin ensin, mutta sitten tuli fiilis. 😀
   Joo, nykyään taitaa lähes kaiken saada vegaanisena ja luomuna.

 • Reply
  EllenR
  10/30/2015 at 23:39

  Mun mielestä kananmunaa käytetään tosi yleisesti kirkaasteena tänä päivänä. Sen takia vegaaneille oli välillä vaikea löytää oikea viini. Jostain vegaaniliiton sivulta löytyi ainakin aikoinaan lista sopivista 😀

  Nyt koristaa tätäkin kotia kataja ja amaryllis sisällä ja tuija ulkona. Tein myös spotifyihin valmiiksi joululistan marraskuun loppua varten ja ajattelin tehdä joulumysliä huomenna. Tein varmuuden vuoksi kuitenkin tänään Glorian ruoka ja viini -reseptillä vielä elokuun rapuhodareita, jotta jokin tasapaino säilyy.

  Aivan huippuihanan näköinen brunssi, btw!

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2015 at 22:39

   Mä aloitin jo joululaulut. Mitä sitä enää himmailemaan, sesonki on kuitenkin sen verran lyhyt.

   Oli kyllä tosi ihana brunssi, kaikin puolin – hyvä seura ja ihanat ruuat. 🙂

  Leave a Reply