Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Asu- ja ostossuunnitelmia

Noora K.

Long cardigan

 

Viime viikolla, kun suunnittelin työasua pitkän neuletakin kanssa, sain toiveen muistakin vaihtoehdoista. Täältä pesee, siis. Ylin kokonaisuus on sellainen, jota voisin ihan hyvin käyttää töissä. Ja itse asiassa olen tainnutkin jo käyttää, ainakin jotain tämän suuntaista. Mustien farkkujen, joko vahapintaisten tai tavallisten kanssa ja t-paitaan yhdistettynä pitkä neuletakki muodostaisi sellaisen rennon loppuviikon asun. Miksei alkuviikonkin, jos tiedossa ei olisi mitään virallista esiintymistä. Olen tainnut ennenkin mainita, että meillä on melkoisen rento pukukoodi töissä.

Long cardigan 2

 

Tämä taas on ihan selvästi vapaa-ajan asu. Vaikka meillä rentoa onkin, niin omalla kohdallani revityt farkut jäävät työpäivinä laittamatta. Pitkän arpomisen jälkeen taidan päätyä myöhäisherännäiseksi ja hankkia Adidaksen Stan Smithit minäkin. Tai ehkä hankin, jos nyt lähiviikkoina ei yhtäkkiä ala superluminen talvi. Valkoiset, nahkaiset tennarit näyttävät raikkailta ja ovat nyt tulleet riittävän monta kertaa vastaan Pinterestissä ja blogeissa, jotta voin sanoa tuttuuden muuttuneen pitämiseksi. Ja reppu olisi ihan ässä. Kirjoitin jo aiemmin, että jostain syystä käsilaukkujen kantaminen on viime aikoina tökkinyt ja olisin mieluummin koonnut asuni ilman niitä. Jossain ne roinat on kuitenkin raahattava.

Long cardigan 3

Vikan setin voisin pukea rentoihin juhliin. Jos viettäisimme uuttavuotta muualla kuin bunkkerimaisessa, ikkunattomassa hotellihuoneessa koiran kanssa raketteja paossa, voisin laittaa jotain tällaista. Jos asuun kuitenkin kuuluu laukku, sen on parasta olla sellainen, joka jättää kädet vapaaksi.
 
Mahdollisia tennareita lukuun ottamatta en ole ajatellut juuri shoppailla ennen tammikuun matkaa. Elättelen nimittäin toivoa, että saisin suurimman osan listaltani löytyvistä jutuista hankittua reissun päältä. Ainakin näitä aion metsästää:
 
– Uusia juoksutrikoita ja -toppeja, samoin uudet lenkkarit. Kaikki urheiluvaatteeni alkavat olla hyvin, hyvin palvelleita. Erityisesti Nike ja Lulu Lemon kiinnostavat.
– Uudet, lämpimät talvikengät tarvitsen. Nyt pitäisi enää tietää, tuleeko kunnon pakkastalvi (UGGit) vai sohjotalvi (Sorelit).
– Uusi työvaatteiden kanssa menevä toppatakki. Villakangastakkien suhteen tilanne on ihan hyvä, mutta paukkupakkasia varten joku järeämpi takki olisi hyvä.
– Työvaatteita fiiliksen mukaan.

Aamiainen New Yorkin tapaan
Sama kuin kaikilla muillakin

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Sarppa
  11/16/2015 at 08:33

  Ensimmäisen kuvakollaasin laukku pisti silmääni, kenenkähän se on?

  • Reply
   Mari
   11/16/2015 at 11:48

   Kun klikkaat kuvakollaasia. pääset Polyvoren sivuille ja sieltä näet tarkemmin 😉

   • Reply
    Noora K.
    11/18/2015 at 21:49

    Kiitti Mari sulle, kun jeesasit kaveria. 🙂

  • Reply
   Noora K.
   11/18/2015 at 21:46

   Mari jo tuossa vastasikin. 🙂 Kuvat ovat tosiaan linkkejä Polyvoreen ja kollaasiin siellä.

 • Reply
  Blue Peony
  11/16/2015 at 08:38

  Kivoja yhdistelmiä olet koonnut. Olen joulukuun lopussa suuntaamassa muutamaksi päiväksi Tukholmaan ja luulen, että on pakko käydä suosikkicashmeremerkkini liikkeessä katsomassa, millainen heidän pitkä neuletakkinsa olisi. Se voisi näin syksyllä ja talvella olla hyvä vaate mekonkin kanssa toimistolla, työpaikallani kun on hyytävän kylmä. Täysillä puhaltavaa ilmastointia ei saa pois päältä ja vaikka minulla on yleensä kolme kerrosta vaatetta, tuntuu, että on ihan huurteen peitossa.

  • Reply
   Noora K.
   11/18/2015 at 21:47

   Mä olen jo nyt niin rakastunut keinokuituhärpäkkeeseeni, että mietin, kuinkahan pitkään tuollainen pitkä malli mahtaa olla ajankohtainen. Pitäisiköhän sittenkin hommata real thing vai palaanko ensi talvena tavallisesti mitoitettuihin neuletakkeihin…

 • Reply
  Marie
  11/16/2015 at 09:05

  Klassisia tyylikkäitä valintoja, kiitokset näistä ideoista ja vinkeistä! Ennen kaikkea mulle ilon tuottaa että nuo valkoiset tennarit on taas muodissa. Itsellä on vain yhdet valkoiset Consit, mutta näitä Stan Smithejä ja vastaavia (esim Lacoste Carnaby) olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta. Ja aina nahkaiset – ne on niin helppo pitää puhtaana ja useat tossuistani olenkin käyttänyt todella loppuun asti. Nyt siis vihdoin olen tennareineni jopa muodikas, heh :-).
  Omalla ostoslistallani on nyt tosi vähän juttuja, ehkä uusi vaalea villakangastakki. Siihen löysinkin hyviä ideoita sun Pinterest-boardista, viime syksyltä oli paljon vaihtoehtoja.

  • Reply
   Noora K.
   11/18/2015 at 21:48

   Kiva kun kelpasi! 🙂 Mä laitoin just Stanit tilaukseen, toivottavasti tulevat pian. Toi on kyllä totta, että ne on näppärä pitää puhtaana.

 • Reply
  EllenR
  11/16/2015 at 10:54

  Haluaisin ensi viikonloppuna pukeutua tuohon kakkoskokonaisuuteen. Kaikki toimii (reppua lukuunottamatta, en osaa käyttää reppuja muuta kuin salille mennessä). Tosin tennerit olisivat kuitenkin erit. Joskus ehkä mainitsinkin, että oma Stan Smith kauteni on kulutettu loppuun 10 vuotta sitten 😀 Tällä kertaa valkkaisin Adidaksen Fluxit valkoisena. Omistan ne tummansinisenä, mutta olen valehtelematta kuluttanut ne jo puhki.
  Mun omalla ostoslistalla on myös treenivaatteita, Lulu Lemon kiinnostaa todella. Ihanaa kun taas keväällä viimeistään pääsen treenien ja juoksun kimppuun.

  • Reply
   Noora K.
   11/18/2015 at 21:49

   Niin mäkin! 😀 Mulla ei ollut ekalla kierroksella Staneja, niin ne on mulle melkein uudet. Lulu Lemon tekee kyllä ihan mahtavia sporttivaatteita.

 • Reply
  Ansku
  11/18/2015 at 22:31

  Tartun olennaisimpaan: koiran pelastamiseen uudelta vuodelta! Voi että siitä “juhlasta” on tullut yhtä painajaista. Mitä hotellia suosittelet tähän pakoilutarkoitukseen? Aiemmin ollaan selviydytty sillä, että ollaan laitettu volat kaakkoon ja pidetty bileet kotona, koira ei ole huomannut ulkona paukkuvia raketteja, mutta tänä vuonna se ei onnistu heräilevän beben takia… Mutta hei, mikä estäisi vetämästä glitterhametta hotellissa päälle?

  • Reply
   Noora K.
   11/18/2015 at 22:40

   Jaan tuskan! Meidän vanhusreppana pelkää niin paljon, että mikään ei auta, ei popitus, ei lääkitys, ei mikään. Pelkään, että jonain uutenavuotena koira vielä saa sydänkohtauksen ja kuolee stressiinsä. Viime vuonna keksin sitten lentokentän Glo-hotellin. Sehän sijaitsee terminaalin alla, kellarissa. Huoneissa ei ole ikkunoita ja kenttähotelli kun on, niin muutenkin superhiljainen. Sinne ei kuulunut yhtään mitään ja tämä oli ihan perfect ratkaisu. Mennään sinne tänäkin vuonna. Huoneet ovat ihan minikokoisia, eikä huonepalvelua ole, mutta ei haittaa, pääasia, ettei koiran tarvitse olla tuskissaan. 🙂 Siellä näytti olevan muitakin koiraperheitä samalla asialla.

   • Reply
    Ansku
    11/19/2015 at 22:35

    Mahtavaa! Kiitos vinkistä! Pitääkin varata heti huone. Ei sitä pysty yhtään itsekään nauttimaan juhlatohinoista jos pikku ressut on ihan paniikissa. Lentokentän lähettyvillä ei muutenkaan luulisi olevan rakettien ammuskelijoita…

  Leave a Reply