Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras tuoksu on kevään tuoksu. Se valtaa ilman etenkin iltaisin ja tuntuu aamuisin aavistuksena, lintujen laulaessa. Tuoksu vie ajatukset kesään ja purjehduskauteen. Voisiko olla niin, että kahden kuukauden päästä olisi vene vedessä ja retkisesonki käynnistynyt?

Viikon paras kukka on hyasintti. Stocka on ottanut Nykistä ja Dean and Delucasta mallia ja tarjoaa nyt hyasintteja myös kevätkukkina. Toimii!

Viikon paras valo on auringonvalo, josta on pitkästä aikaa saanut nauttia suorastaan yltäkylläisesti. Bloggaajan kultakausi on alkamassa, kun suotuisaa kuvausaikaa on enemmän kuin 0-2 tuntia päivässä.

Viikon paras artisti on Atmosphere, jonka Noora K. muisti yhtäkkiä vuosien jälkeen, Zaran sovituskoppijonossa. Mieleen paukahti erään ystävän ja hänen vuosien takaisen exänsä minulle synttärilahjaksi polttama CD ja siitä erityisesti yksi biisi. Spotify on kyllä mahtava, sieltähän se biisi löytyi alta aikayksikön.

Viikon paras soittolista on 90’s RnB. Noora K:n bussimatkat töihin eivät voisi mennä paremmissa tunnelmissa kuin toinen toistaan seuraavien nostalgiapläjäysten kuuluessa korvanapeista.

Viikon parhaat ateriat ovat vielä tulossa, pitkät aamiaiset nimittäin. Noora H:n aamiaisia on viime aikoina ilahduttanut Kruunukirppu & Olkkari -liikkeestä löytyneet marmoriset munakupit ja niiden myötä päästiin viimeisistäkin opiskeluaikojen astioista eroon.

Viikon paras päätös on pitää some-lomaa. Noora H. aikoo olla lomallansa vähintään neljä päivää täysin ilman puhelinta ja yhteyksiä ulkomaailmaan. Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa, joten on mielenkiintoista nähdä, miltä elämä ilman puhelinta tuntuu. Noora H. veikkaa, että lomakirjat tulee luettua ennätysnopeasti ja mieli on kevyempi.

Viikon paras asia on se loma. Useampi päivä aurinkoa, hiekkaa, kookoksia, kirjoja ja aaltojen kohinaa. Viimeiset paria reissua ovat olleet roadtripeja ja nyt tiedossa on löhöloma Thaimaassa. Noora H. jää tämän postauksen myötä myös blogilomalle, kuulumisia voi kurkkia Instagramista. Noora K. pitää blogia pystyssä.

Hauskaa viikonloppua ja varokaa takatalvea!

Viikkokatsaus
Uuden sesongin viinit

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  03/18/2016 at 07:15

  Täytyykin napata hyasintti mukaan viikonlopuksi. Muistan, että yksi kukkakauppa Helsingin keskustassa myi keväthyasintteja jo 90-luvun loppupuoliskolla, mutta sen jälkeen niitä ei ole kovin monessa kaupassa näkynyt. Parina viime vuotena olen nähnyt niitä satunnaisesti Punavuoren kukkakaupoissa. Toivottavasti hyasintti saa takatalven painumaan unholaan. Ihanaa lomaa Noora H:lle ja mukavaa viikonloppua molemmille Noorille! Minulla on aikuisviikonloppu ohjelmassa, tarkoituksena on aloittaa lauantai aamujoogalla ja mennä sitten ajan kanssa Stockan Herkkuun ruokaostoksille :-).

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:41

   Toivottavasti aikuisviikonloppusi meni ihanasti ja hyasintit tuoksuvat. 🙂

   • Reply
    Blue Peony
    03/21/2016 at 07:21

    Lyhyesti ja ytimekkäästi: jos lauantaisen aamujoogan, kaupassa käynnin, siivoamisen, pyykkäyksen ja kokkauksen jälkeen rangaistaan koko sunnuntain jatkuvalla migreenillä, vietän seuraavan aikuisviikonlopun viiniä juoden ja hankin päänsärkyni sillä tavalla :-D!

 • Reply
  Katri
  03/18/2016 at 07:52

  Ihanan positiivinen postaus jota tarvitsin juuri tähän aamuun kun ulkona näky on ärsyttävän talvinen. Atmosphere soi myös omassa soittolistassa. Mies on joskus sanonut että She’s enough:in olisi itse voinut kirjoittaa meille rakkauslauluksi <3 😀 Mukavaa viikonloppua molemmille!

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:42

   No nyt kyllä tuli vähän setbackia kevään kanssa. Buu! KIvaa uutta viikkoa sinne!

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  03/18/2016 at 08:08

  Ah, perjantai! Onko ylin kuva kenties Nauvosta? Ihanaa perjantaita sinne!

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:43

   Just sieltä. 🙂 Kivaa uutta viikkoa!

 • Reply
  Mirka
  03/18/2016 at 08:18

  ihanat munakupit! tyylikkäiden munakuppien löytäminen on kyllä työn ja tuskan takana. Kaupat myyvät vain kaiken maailman krääsä-kuppeja mutta tosiaan second hand voisi tässä(kin) toimia, kiitos vinkistä!

 • Reply
  Tuuli
  03/18/2016 at 08:44

  Slug<3
  Mikä Atmospheren biisi? Ah, ihanan nostalgista. Voisi itsekin kuunnella, tarinaräppi on ihan parasta.

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:44

   If I was Santa Claus oli se, joka tuli mieleen, mutta sillähän on vaikka kuinka paljon hyviä. 🙂

 • Reply
  Kaisa
  03/18/2016 at 08:44

  Keski-Euroopassa hyasintti on tosiaan kevätkukka, sitä kasvaa iloisesti ihan kukkapenkeissä. Taitaa olla enemmän ihan suomalaisten juttu käyttää sitä pelkästään joulukukkana.

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:45

   Näin tuntuu olevan. Onneksi tämä taitaa nyt muuttua, kiva iloita nätistä kukasta enemmänkin. 🙂

 • Reply
  Suvi
  03/18/2016 at 09:15

  Ai ai, niin ihania merellisiä kuvia! Onneksi tänään paistaa aurinko, niin ei tuo lumikaan haittaa. Hyasintti keväällä kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy käydä kurkkimassa Stockalla 🙂

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:47

   Aurinko on kyllä onneksi vähän korvannut palanneen pakkasen aiheuttamaa pettymystä. 🙂

 • Reply
  Kati
  03/18/2016 at 09:29

  Samoilla linjoilla Kaisan kanssa, muualla kukkaa käytetään keväällä. Suomessakin voisi siirtyä tähän! Ihana perjantai aamun piristys tämä postaus, kiitos siitä. Koska edellistä postausta ei voi kommentoida niin sen verran siitä, että tälläinen ei niin valkkari ihminen tykkää kovasti tuosta ensimmäisestä valkkarista. Siitä oli maininta joskus joulunjälkeen jossain ja ollaan testattu mm. sushin kanssa, toimii! Ihanaa keväistä viikonloppua mahdollisesta takatalvesta huolimatta.

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:49

   Niin voisi! 🙂 Ihanaa kuulla. Mä taidan testata sitä sitten mieheeni, joka ei myöskään ole yhtään valkkari-ihminen. 🙂 Kivaa uutta viikkoa!

 • Reply
  Pieta
  03/18/2016 at 12:29

  Oi, mullekin hyasintteja! Löytyyköhän täältä tuppukyliltä…hmmm? Ja munakupit, ihan samanlaiset kuin lapsuudenkodissani! Pitääkin kaivella kaappeja seuraavalla kyläilykerralla, jos ne vielä olisivat tallella. En kyllä muista kenenkään niitä koskaan käyttäneen. 🙂 Ihanaa somelomaa Noora H:lle ja hyvää viikonloppua molemmille!

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:51

   Kivaa uutta viikkoa sinne! 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  03/18/2016 at 20:58

  Kävin ostamassa hyasintin ja päätin istuttaa niitä syksyllä puutarhaan maalle. Nyt siellä on vain yksi, joka lienee narsissipussiin eksynyt väärä sipuli, koska emme ole sitä ainakaan tietoisesti narsissipenkkiin istuttaneet😄!

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:52

   Jess! 🙂 Mäkin jo vähän viime viikonloppuna silmäilin kasvimaata, että mitähän tänä vuonna keksisi. 🙂

 • Reply
  Tiina R
  03/20/2016 at 12:52

  Hei!
  Koska Noora K on minun Henri L -guru ts. olen löytänyt monta kivaa raitamekkoa blogiisi kautta, kysyisin nyt kengistä. Onko kokemusta? Ajattelin tilata, mutta mietin kokoa. Ovatkohan normaalia, suurta vai pientä kokoa? Minulla on haaveissa ihanat Alston boots-kengät kevääksi..
  Kiitos inspiraatiosta joka tapauksessa.
  🙂

  • Reply
   Noora K.
   03/20/2016 at 20:53

   Hah, mahtava titteli! 🙂 Mulla on yhdet kengät Henri Lloydilta, nuo purkkarit. Ne taitavat olla kolmekasit ja varsin hyvänkokoiset. Yleensä mun jalan koko on 37,7-38. Sanoisin siis, että ota oma koko, jos tarvitset kapeaa lestiä ja isompi, jos leveämpää. 🙂

  Leave a Reply