Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras aurinkorasva oli blogin kautta testiin saatu Eucerinin Sun Fluid Anti Age -kasvorasva. Yleensä kasvoillekin tarkoitetuissa aurinkorasvoissa on aina jotain, joka saa ihon kiiltämään ja tukkii ihohuokoset. Tämä osoittautui kuitenkin oikein päteväksi tavaraksi ja iho oli hyvässä kunnossa myös reissun jälkeen. Aurinkoihottumasta kärsiville vinkattakoon myös, että Eucerinin aurinkoihottumaa estävät aurinkorasvat ovat tosi hyviä, niitä tosin pitää käyttää koko ajan, jonka Noora H. kantapään kautta oppi. Pari päivää tavallisilla aurinkorasvoilla ja ihottumaa tuli heti. Ainoa miinus aurinkoihottumaa estävässä rasvassa on se, että se värjää helposti vaatteita. Kasvorasvassa tätä ongelmaa ei ollut, joten sitä voi sutia huolettomammin.

Viikon paras komedia oli This is Where I Leave You, jonka Noora H. katsoi lentsikassa. Leffa ei todellakaan ole mikään komedioiden kuningas, mutta jos aavistuksen kaksimieliset vitsit uppoavat, niin tykkäät tästä. Leffassa seikkaili muuten Girls-sarjan “Adam” ja House of Cardsin “Peter Russo”. Kummatkin näyttelijät ovat viime aikoina tulleet monessa sarjassa vastaan, taitavat olla suosittuja sivuosanäyttelijöitä.

Viikon paras takinkääntö oli kokeilla Niken juoksulenkkareita. Noora K. on ollut pitkään Asics-uskollinen, mutta päätti miehensä vinkistä kokeilla myös Niken juoksutossuja. Ja kas, Niken Vomero 10:t olivatkin tosi hyvät. Tossuja pitäisi kai vaihdella vähän, joten se homma on nyt kunnossa, kun voi juosta vuorotellen näillä ja vuorotellen Asicsin Cumuluksilla tai Nimbuksilla.

Viikon paras lenkki oli kuitenkin vanhoilla tossuilla. Tossuvinkkien lisäksi Noora K:n mies on myös opettanut Noora K:ta juoksemaan välillä hiljempaa. Sen malttaa, kun on lenkkiseuraa. Paras lenkki oli siis rauhallinen kymppi kauniina tiistaipäivänä.

Viikon paras raaka-aine on parsa. Lähikauppoihin ilmestyneestä herkusta kokataan tänään risottoa. Toimii myös pekonin kanssa alkupalana tai salaatin täytteenä.

Viikon parhaat ostokset näette tässä. Noora H:n ostolakko päättyi reissuun ja rinkkaan pakattiin paluumatkalla yllä näkyvät ostokset Uniqlolta. Näiden lisäksi mukaan tarttui uusi musta kesämekko, mutta sen kummempia ostoksia ei Bangkokin ostosparatiisissa tehty. Vaikka ostolakkoon tuli kevään aikana pari poikkeusta (muistatte sen kollarin ja tennarit), niin se oli sen verran hyvä konsepti, että ostolakko saa hieman eri muodossa jatkua myös myöhemmin. Jatkossa Noora H. shoppailee ainoastaan tarkan ostoslistan kanssa ja tekee täsmäiskuja kauppoihin, ei siis enää turhaa kaupoissa haahuilua ja jotain fiiliksen vuoksi hankkimista. Sisustuspuolen hankintoihin kuuluivat pieni matkamuistopatsas ja ikivanha sanomalehti, joka päätyy mustiin kehyksiin ja tauluksi. Viimeiset bahtit tuhlattiin lentokentällä Narsin poskipunaan Orgasm-sävyssä, joka on kaikkien aikojen paras poskipuna, ja jasmiinin tuoksuiseen käsirasvaan.

Vähemmän hippejä reissuasuja
Thaimaa: rannalla

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Mellu
  04/01/2016 at 07:25

  Noora H, oletko kokeillut karoteenipillereitä? Ainakin mulla niistä on ollut positiiviset kokemukset aurinkoihottuman ehkäisyyn. Tosin aurinkorasvaa pitää silti muistaa käyttää, mutta kärähtämisen ehkäisyyn.

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 06:56

   En ole testannut, mutta kiitos hurjasti vinkistä, pitääpä kokeilla. Yleensä aurinkoihottuma vaivaa minua kevään ja kesän ensimmäisinä rantapäivinä, sitten se helpottaa. Taidan silti kokeilla pillereitä, sillä Suomessa auringonottosesonkiin on vielä aikaa ja ties vaikka ihottumaa tulisi uudestaan silloin.

 • Reply
  Elina
  04/01/2016 at 07:37

  Eikos tanaan ole raitapaitakauden ensimmainen paiva?

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 06:56

   Niin, miten on Noora K., otitko raitapaidan heti käyttöön?

  • Reply
   Noora K.
   04/03/2016 at 10:11

   Joo on, mutta mulla on ollut niin kova kiire, etten ole yhtään ehtinyt orientoitua tähän ja villapaidatkin on edelleen esillä. Nyt ryhdistäydyn: 😀

 • Reply
  Giassilina
  04/01/2016 at 08:21

  Pitää ehkä testata tota Eucerinia. Tähän mennessä oon tiukasti tukeutunut apteekista saatavan Vichyn aurinkorasvoihin, koska minkään muun en oo vielä todennut auttavan aurinkoihottuman kanssa. Viime kesänä kävin Kanadan länsirannikolla 2viikon purjehdusreissulla ja sain pitkästä aikaa ihan hirveän ihottuman varsinkin nilkkoihin, sääriin ja jalkapöytiin. Oli kurjaa viettää lämpimiä päiviä pitkissä lahkeissa ja sukissa kun piti koittaa hiukan suojella ihottumaisia kohtia. Olinko rasvannut huonosti vai olikohan kanadalainen aurinko erityisen julma… Hiukan olen kateellinen niille joiden ei tartte läträtä 50 suojakertoimilla tunnin välein.

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 06:57

   Joo, sanos muuta, aurinkoihottuma on todella pirullinen vaiva. Ja ihottuma kutisee ihan hirveästi. Minulle pahimpia paikkoja ovat taipeet ja rintakehät, niihin ihottuma iskee yleensä ensimmäisenä.

 • Reply
  EllenR
  04/01/2016 at 15:18

  Juuri ostin Niken Vomerot ja ne vaikuttaa superhyviltä! Ja parsaa ajattelin minäkin tänään hakea kaupasta, tosin meillä se taitaa mennä grilliin. Päätimme nimittäin pitää jo tänään grillikauden avajaiset, lihat odottaa kaapissa syöjäänsä. Mulla on ollut tuo Narsin poskipuna jo vaikka kuinka pitkään ostoslistalla, mutta vieläkin mennään vanhalla Lancomella, joka ei varmasti ikinä lopu, vaikka käytän poskipunaa joka päivä.
  Kivaa viikoloppua teille!

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 06:59

   Narsin poskipuna on ihan ässä. 🙂 Hauskaa viikonloppua Ellen!

  • Reply
   Noora K.
   04/03/2016 at 10:11

   Joo, ne on kyllä hyvät kengät. 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Ellen!

 • Reply
  Suvi
  04/01/2016 at 18:18

  Tykkäsin ihan mielettömästi tosta “This is where I leave you” kirjasta. Elokuva ei sitten oikein iskenytkään harmillisesti! Odotukset taisi olla liian korkealla..

  Ihanaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 06:59

   Ai se pohjautui kirjaan, enpä tiennytkään! Mutta niinhän se yleensä on, että kirjat ovat parempia kuin elokuvat. Hauskaa viikonloppua Suvi!

 • Reply
  Aino
  04/02/2016 at 03:08

  Parsa on kyllä parasta.. Yksi suosikeistani on laittaa parsaa pizzan päälle, siihen lisäksi paahdettuja pinjansiemeniä ja parmankinkkua. Todella hyvää!
  Meillä parsa on nyt tosi halpaa, ostin Costcosta (paikallinen tukku) kilon parsaa alle neljällä taalalla.
  Viikonloppua!
  Aino, Austin

  • Reply
   Noora H.
   04/02/2016 at 07:01

   Oi, kuulostaa todella hyvälle. Pitääpä kokeilla.

   Hauskaa viikonloppua Aino!

 • Reply
  Heli
  04/05/2016 at 09:32

  Mistä löysit noi Vomerot tossa värissä?

 • Reply
  Maiju
  04/05/2016 at 16:15

  Pizbuinin sun allergy -sarjan aurinkovoiteet toimii mulla hyvin aurinkoihottumaa vastaan, kannattaa kokeilla!

 • Leave a Reply