Vaatteet ja asusteet Yleistä

Perjantain parhaat

Noora H.

Viikon paras asuste on Gauharilta saatu hopeinen rannekoru. Se on kuin suunniteltu Noora H:n Peace-korun kaveriksi ja koruja kerrostamalla herkät korut erottuvat asusta. Kuvassa näkyvä Bobbi Brownin Creamy Lip Color -huulipuna on uusi löytö sekin. Huulipuna on kevyttä ja väri muuttuu huulilla hieman läpikuultavaksi korostaen omaa huultenväriä. Juuri sopiva puna ihmiselle, jolle useimmat huulipunat ovat liian kuivia ja jämäköitä.

Viikon paras leffa on Noora H:lla Spotlight ja Noora K:lla The Butler. Jälkimmäinen kertoo tarinan puuvillapelloilta Valkoisen talon hovimestariksi (vai miten butler nyt kääntyykään) päätyneestä miehestä ja käy samalla läpi Yhdysvaltain historiaa. Tosi, tosi hyvä leffa ja jotenkin nyt niin ajankohtainen. Spotlight puolestaan kertoo toimittajista, jotka vuonna 2001 paljastivat katolisen kirkon hyväksikäyttöskandaalin. Ahdistavasta aiheestaan huolimatta elokuva ei ole mässäilyä tai liian synkkä, sillä elokuvan pääpaino on toimituksen työskentelyssä. Tämä sopii siis herkimmillekin.

Viikon parhaat podcastit Ebba Von Sydow -faneille ovat Bröllopspodden ja Opodden, joissa Ebba on vieraana. Bröllopspoddenissa Ebba ja Emilia antavat tyylivinkkejä häihin, ja Opoddenissa kuullaan muun muassa Ebban urasta ja haastattelutekniikoista.

Viikon paras asu on Noora H:n viikonloppu-uniformu. Viikonloppuna sinisestä kauluspaidasta kääritään hihat ja se puetaan nahkatakin kanssa. Gauharilta saatu pehmoinen huivi lämmittää varjoisilla kaduilla ja tennarit jalassa on kevyt kulkea. Noora H:n oli kyllä pakko pukea sukat, on täysi mysteeri, miten kaima pystyy kulkemaan lähes aina ilman sukkia.

Viikon paras printti on upouusi Mondo. New Yorkin bagelbuumi? Gotlanti – herkuttelijan kesäsaari? Olisipa jo ilta!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Podcast: Millaista on olla päätoimittaja
Ihanat kahvilat

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Helene
  04/08/2016 at 06:44

  Onko Noora h:lla häät suunnitteluvaiheessa vai onko ne nyt vähän jääneet kokonaan kun on jo toinen sormuskin ym? 🙂 onko häitä siis tulossa vielä? Kivaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora H.
   04/08/2016 at 20:00

   On tulossa, kuulette varmaan hääsuunnitelmista kevään aikana. 🙂 Hauskaa viikonloppua!

 • Reply
  Pieta
  04/08/2016 at 11:50

  Kiitos Mondo-vinkistä! Reissuun en taida päästä mutta aina kannattaa haaveilla. 🙂 Ehkä Mondo auttaa asiaan. Ihanaa viikonloppua molemmille!

  • Reply
   Noora H.
   04/08/2016 at 19:59

   Auttaa se. 🙂 Mäkin tykkään haaveilla matkoista, se on yhtä iso osa matkustelua kuin se itse matkustaminenkin. Hauskaa viikonloppua!

 • Reply
  Blue Peony
  04/08/2016 at 14:33

  Ihanaa viikonloppua teille! Olet Noora H. todella sievän ja keväisen näköinen noissa kuvissa! Minun viikkoni parhaat materiat olivat alesta tilatut sopivat talvitakit ja uudet lenkkarit, ihanasti kukkivat Hullujen Päivien orkideat sekä Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän, jota ajattelin kohta hipsiä kahvilaan lukemaan ennen joogatunnin alkua.

  • Reply
   Noora H.
   04/08/2016 at 19:58

   Oi, kiitos kiitos. 🙂 Ja hei, sun perjantai kuulostaa ihanalle! Hitsivie, pitäisiköhän hankkia kevääksi sarjakortti joogaan… Laitoin meinaan kuntosalijäsenyyden hetkeksi tauolle ja viime aikoina on tullut vain juostua.

   • Reply
    Blue Peony
    04/08/2016 at 21:49

    Suosittelen joogakuuria kevääksi! Olen ihan koukussa, mutta se tuskin on jäänyt epäselväksi kenellekään 😃!

 • Reply
  Anna
  04/08/2016 at 14:58

  Mukavaa viikonloppua! Minäkin nappaan ilokseni Mondon.

  • Reply
   Noora H.
   04/08/2016 at 19:57

   Tee niin. 🙂 Hauskaa viikonloppua!

 • Reply
  suklaamuru
  04/08/2016 at 17:01

  Hyvää viikonloppua teillekin! Täällä iltalukemisena Kauneus ja terveys sekä Elle Decoration, kevätfiilistä molemmissa 🙂

  • Reply
   Noora H.
   04/08/2016 at 19:56

   Kuulostaa hyvältä, istun itsekin sohvalla ja seuraavaksi tartun Mondoon. 🙂 Hauskaa viikonloppua!

 • Reply
  Kiki
  04/09/2016 at 17:33

  Mikä sävy toi bobbi brown on? Haussa olis samat kriteerit täyttävä väri ja oma väritys on muutenkin samanlainen kuin sulla että voisin käydä stockalla testaamassa 🙂

  • Reply
   Noora H.
   04/13/2016 at 19:23

   Sori Kiki, nyt tulee tosi myöhässä vastaus, toivottavasti luet tämän vielä. Ollut vähän kiirettä. 🙁 Sävy on Hibiscus ja nro on 56.

   • Reply
    Kiki
    04/13/2016 at 20:50

    Te ootte aina niin kiltisti vastanneet lukijoiden kysymyksiin joten luotin että tähänkin tulee vastaus aikanaan, kiitos! Jospa heti huomenna töiden jälkeen testaamaan 🙂

  Leave a Reply