Matkustaminen Noora K:sta Vaatteet ja asusteet

Täsmäiskuja suosikkikauppoihin

Noora K.

Mainitsin jo aiemmin, että mielestäni New Orleans ei ollut mikään kovin kummoinen ostoskaupunki, mutta kyllä sieltä silti jotain mukaan tarttui. Kaupungista oli yksi mieluinen ostari, josta löytyi esimerkiksi Anthropologie. Se on sellainen kauppa, että minulle tulee siitä aina Lorelai Gilmore mieleen. Ja aina sieltä on jotain pientä ihanaa ostettava. Tällä kertaa hankin ostoslistalla olleet uudet kotiverkkarit, blankon kirjan, johon kirjoittaa matkajuttuja ja Noora H:n tuliaisen.

Pellavaisia t-paitoja on ostoslistalla oikeastaan aina, johan sen sanoo Pinterestkin. T-paidat ovat kuitenkin käyttötavaraa ja vaikka pellavaiset ovat kestäviä, niin ei niidenkään elinikä ikuinen ole. Tämä kesä pitäisi nyt kuitenkin pärjätä, kuvan tulokkaista vasemmanpuoleiset kaksi ovat Banana Republicista ja oikeanpuoleinen J.Crew’sta. Merinovillainen neuletakki on alelöytö Banana Republicista.

Farkkupaita, joka on jo toinen tänä keväänä ostamani, on J.Crew’sta sekin. Se ei ollut ostoslistalla, koska ajattelin yhden riittävän, mutta sitten päädyimmekin Nykkiin ilman matkalaukkuja ja jotain puhdasta piti saada päälle. Pakko-ostos on osoittautunut uudeksi suosikikseni, väri on ihan täydellinen ja malli samoin.

Uusien Nike Free -tennareiden kanssa sen sijaan olin ihan ruodussa, nämä ovat roikkuneet ostoslistalla talvesta lähtien. Nämä ovat minusta ehdottomasti parhaat city-lenkkarit, kun pitää kävellä pitkiä matkoja. Suosittelen!

Niin, tässä pääsi tosiaan käymään niin, että Nykissä oli pakko käydä vähän ostoksilla, kun laukut menivät erinäisten seikkailujen jälkeen ensin Washingtoniin. Onni onnettomuudessa – jos jossain maailman paikassa pitää olla ilman matkatavaroita, Nykki on melkoisen mainio vaihtoehto. Kuvan t-paita kuuluu myös pakko-ostoksiin ja se on peräisin J.Crew’sta. Paita on mielestäni aivan ihana, mutta älyttömän epäkätevä minkään takin kanssa hihojensa vuoksi. Niinpä se odottelee vielä kesää päästäkseen käyttöön täällä koti-Suomessa.

Olin tosi tyytyväinen reissuostoksiini, mutta trenssi jäi edelleen löytämättä. Olen yrittänyt metsästää sitä Suomestakin, mutta lopputulema on se, että tämä ei vielä ole se vuosi, kun hankin klassisen ja laadukkaan, vuosikausien takin. Sen sijaan tilasin trendihärpäkkeen, joka toivottavasti saapuu perille pian. Ja hampaidenvalkaisuliuskat – ne unohtuivat taas! En ymmärrä, miten en koskaan muista ostaa niitä, vaikka tälläkin matkalla kävin Duane Readella tai Walgreensissä varmasti kymmeniä kertoja.

Yllätys-Nykki
Nainen ja raha

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  05/04/2016 at 07:12

  Ihana tuo neuletakki! Minä alan kohtapuoliin kirjoitella ostoslistaa Berliinin-reissulle elokuussa. Uniqlon neulehylly on ainakin katsastettava, sillä muutama uskollisista neuletakeistani on kulunut kainaloista puhki. Olisiko teillä Noorilla vinkkejä Berliinin vaatekaupoista? Minun on näet aiemmilla reissuilla tullut käytyä enemmän kirjakaupoissa ja museoissa…

  • Reply
   Noora K.
   05/05/2016 at 09:19

   Kiitos! 🙂 Mä en ole koskaan käynyt Berliinissä, joten mulla ei valitettavasti ole vinkkejä. Olisikohan kaimalla?

   • Reply
    JK
    05/06/2016 at 00:04

    Pari vinkkiä viimeviikkoiselta matkalta: Berliinin Uniqlo sijaitsee Kudamm’illa, mistä löytyy myös kaikki muut mahdolliset ketjuliikkeet joita kaivata saattaa. Kannattaa erityisesti poiketa samalla kadulla myös C&A:ssa, josta löytyy tosi kivaa ja edullista vaatetta! Ainakin alusvaatevarastoa kannattaa täydentää tuolta ja joitain trendikuteita halvalla. Iso, tavaratalomainen liike. Suosittelen myös lämpimästi Kudammin läheisyydestä löytyvää Bikini Berlin-kauppakeskusta, just avattu ja sikamakee hipsterifiilis, yleisen ilmapiirin takia kannattaa käydä! Paljon paikallisten nuorten suunnittelijoiden kauppoja, mutta myös muutama ketjuliike.

    • Reply
     Blue Peony
     05/06/2016 at 06:31

     Kiitos! Meillä on tällä kertaa majoitus ihan Ku’dammin kupeessa, joten nämä olivat ihan loistavia täsmävinkkejä! Olen aina ostanut C&A:sta pelkkiä lastenvaatteita, mutta täytyy tällä reissulla katsastaa myös aikuisten puoli!

 • Reply
  EllenR
  05/04/2016 at 08:39

  Näin Noora H:n ig postauksen ja arvasin heti mistä kaupasta oli kyse. Anthropologie on muuten kauppa, josta on todella vaikea poistua ilman yhtään ostosta. Mulla oli Nike freet aikoinaan kaksinkin kappalein, mutta nyt vaihdoin lennossa Roshe Runeihin. Vaikuttavat tosi toimivilta myös. Ostin ne trendeistä inspiroituneena valkoisena, mikä ei välttämättä ollut se paras vaihtoehto. No omistan nyt kahdet citytennarit, mustat ja valkoiset, joten vastakohdat toivottavasti täydentävät toisiaan ja osaan valita ne valkoiset juuri niihin oikeisiin hetkiin. Toistaiseksi ne ovat vielä pysyneet boxissaan.
  Olipa kivat Nykki-ostokset!
  Luin juuri edellisen postauksen kommenttiboxin ja taas toivoisin, että olisi ollut joku “tykkää”-nappi 😀 Hyviä pointteja niin paljon. Itse olen sijoituksessa vielä ihan alkutekijöissä, mutta ehkä vuoden päästä voisi olla jo jotain täydentävääkin sanottavaa.

 • Reply
  Kikka
  05/04/2016 at 08:54

  Nykissä kannattaa ostaa noin kauneustuotteet Bed Bath and Beyond, parhaat hinnat ja laaja valikoima. Ale aikaan saa noita trenssejä kyllä edullisesti mutta pitää osua paikalle oikeaan aikaan. Burberryn kaupassa on aivan mieletön ale, mutta tunku on sitten sen mukainen. Esim. Manolon kengät saa heidän alesta puoleen + hintaan. Osuin kerran paikalle ja ulkopuolella oli jo jono. Heillä on sellainen kutsuvierasmenettely ensin, ja sen jälkeen avoin kaikille. Manolo myy lähes koko varaston ja melkein kaikki mallit. Bergdorfissa sama juttu, vanha tavara pistetään ulos hyvään hintaa. Loppualessa esim. kengät on alennettu puoleen alennetuista hinnoista. Ajoitus on tärkeä.

  • Reply
   Noora K.
   05/05/2016 at 09:21

   Joo, niistä kyllä löytyy vaikka mitä. Moni ex-kollega tuo kaikki ihanat ekopesu- ja siivousaineet sieltä aina, mutta itse olen aina ollut laiska raahaamaan painavia puteleita. Ajoitus on tosiaan alejen kanssa kaikki kaikessa. Mutta sitten tuntuukin ekstrahyvältä, kun osuu oikeaan. 😀

 • Reply
  Pieta
  05/04/2016 at 11:31

  Onpa kivoja löytöjä! 👍 Miten ne valkaisuliuskat toimivat, vihlooko? Ja hei, mitä tehdä Hesassa äitienpäivänä? Brunssilla käyn Sandrossa mutta loppupäivän kohdilla lyö tyhjää…pyhän takia suuri osa kaupoistakin taitaa olla kiinni.

  • Reply
   Tiina
   05/04/2016 at 17:49

   Jos kaipaat shoppailua, niin hurauta metrolla Itikseen. Se näyttäis olevan auki 12-18.

   • Reply
    Pieta
    05/04/2016 at 21:04

    Kiitos vinkistä Tiina!

  • Reply
   Noora K.
   05/05/2016 at 09:22

   No ei ne kaikki vihlo, mutta osa kyllä. Cresteistä kaikki puhuvat, ne ovat itselläni vielä testaamatta, olen kokeillut jotain muita. Ennen häitä olin tosi tunnollinen valkaisija ja silloin kun jaksoi pari viikkoa, niin hampaat vaalenivat ihan selvästi.

   Kannattaa tsekata kauppojen aukioloajat. Stocka voi hyvinkin olla auki. Mun mielestä vapaununeet aukioloajat on ihan selvästi vaikuttaneet Helsingissä, mutta pikkuputiikit ovat varmaan kiinni.

 • Reply
  täti monika
  05/04/2016 at 12:28

  Sinun ja kaimasi Coach-laukut ovat (melkein;)) to-die-for! Onko niin ettei niitä saa Suomesta puhumattakaan edes Tukholmasta, ainoastaan nettikaupasta, jos nyt lähiseutuja ajattelee?

  • Reply
   Noora K.
   05/05/2016 at 09:23

   Enpäs yhtään tiedä! Mä ostin nämä Coachin outlet-myymälästä, joten en tiedä, ovatko edes normimyymälöiden valikoimassa. Ja Coachin liikkeitä en muista juuri nähneeni Euroopassa. Aasiassa niitä kyllä on.

 • Reply
  heidiaa
  05/04/2016 at 19:00

  Ihana toi hulmuhiha. Raidat ja ihanat hihat samassa paidassa, täydellinen.

  • Reply
   Noora K.
   05/05/2016 at 09:23

   Samaa tuumasin mä, kun näin sen rekissä. 🙂

  Leave a Reply