Helsinki Sisustus Vaatteet ja asusteet

Pakko rakastaa Relovea!

Noora H. ja Noora K.

Seuraa ihan mahtava Helsinki-vinkki. Vinkki menee “Tällainen vois olla just jossain Tukholmassa” -kategoriaan ja on nimeltään Relove. Relove on Töölöntorin kupeeseen vastikään avattu putiikki, jossa yhdistyvät persoonallinen sisustusliike, astetta fiinimpi kirppis ja suloinen kahvila trendiherkkuineen. Toinen Reloven perustajista on blogikollegamme Reetta ja jo hänen suunnitelmiensa pikkuhiljaa paljastuessa somessa kuluneen kevään aikana tuli fiilis, että vau, onpa mahtavaa, että joku keksii laittaa pystyyn tällaisen.

Kävimme ihastelemassa putiikkitulokasta tässä taannoin ja Reetalla oli hetki aikaa kertoilla meille toimintatavasta. Kirppistuotteiden ja sisustusjuttujen lisäksi myymälässä on oma osasto, johon voi tulla yrittäjiä pitämään pop upia.

Reloven toinen pitäjä on Noora (!!!) Hautakangas. Noorat valloittavat maailman, sanokaa meidän sanoneen. Ladyt ovat huhkineet liikkeen parissa pitkää päivää, mutta ahkerointi on todella kannattanut. Usein kuulemma kysytään, kenen käsialaa sisustussuunnittelu on. Reetta ja Noora ovat suunnitelleet kaiken itse.

Liike on täynnä toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia ja sisustus on todella viehättävä, samaan aikaan tyylikäs ja rento. Sopisi tämä Kööpenhaminaankin. Teimme myös muutamat löydöt: Noora K. osti Twist&Tangon mustat, rennot housut töihin ja harmaan t-paidan kotikäyttöön. Noora H. taas löysi Tokyo Laundryn collegen, joka vilahtaa eilisen postauksen kuvissa. Tykkäämme molemmat ostaa vaatteita second handina, joten näillä apajilla vierailemme varmasti uudelleen.

Töölöläiset ovat kuulemma ottaneet paikan hyvin vastaan, eikä mikään ihme. Relove on fiilikseltään todella sympaattinen ja lämmin. Helsinkiin saapuville kesävieraille vinkkaamme siis, että kannattaa poistua keskustasta Töölöönkin päin. Ja stadilaiset, menkää!

P.S. Löytyi muuten melkein kuin personoidut kortit Noora K:lle ja Laivikselle.

Yksinkertaista ja kaunista
Terveysteemaviikko

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  05/10/2016 at 06:14

  Pitääkin käydä kurkkaamassa, kiitos vinkistä! Kuljin tuosta ohi jokin aika sitten ja mietin, että mitähän liikehuoneistoon on tulossa, koska jotakin selvästi oli tapahtumassa :-). Lapsuudessani Töölössä oli vaikka mitä, sitten kaikki enemmän ja vähemmän kuoli pois ja siistiytyi, mutta nyt on kiva nähdä, että on tullut paljon uutta liiketoimintaa ja ideoita. Tosin esimerkiksi Museokadulla on edelleen liikkeitä ja kahvila, jotka olivat siellä jo kauan sitten lapsuudessani, on aina ihanan nostalgista kulkea ohi ja muistaa, että ne todella ovat olleet olemassa hyvin kauan :-)!

 • Reply
  Niina
  05/10/2016 at 06:55

  Pitää ehdottomasti poiketa, vaikkapa jo tulevana viikonloppuna. Kerran kävelin jo ohi, mutta kiireessä en ehtinyt sisälle asti. Vaikuttaa todella kiinnostavalta, tuskin sieltä tyhjin käsin poistun 🙂

 • Reply
  Marie
  05/10/2016 at 07:28

  Pitää ehdottomasti poiketa, ehkäpä tästä tulee yksi hyvä syy lisää tehdä vaikka Helsinki -päiväretki vielä toukokuussa!

 • Reply
  Iida
  05/10/2016 at 07:54

  Kuljen tuosta tosi usein bussilla ohi, kun menen keskustaan. Täytyypä siis hypätä välillä pois ja mennä käymään tuolla! 😊

 • Reply
  Eva
  05/10/2016 at 08:16

  Kiitos vinkistä! Itsekin huomasin paikan ja ajattelin, että pakko pistäytyä paremmalla ajalla. Miten kirppispuoli toimii, ette juuri kirjoittaneet siitä? Minulla on merkkivaatteita ja laatukenkiä joista haluaisin päästä eroon niin vähällä vaivalla kuin mahdollista, ehkäpä Relove olisi oikea osoite minulle?

 • Reply
  Amelie
  05/10/2016 at 13:23

  Kiitos ihanasta vinkistä! Kuulin radiosta tästä joku aika sitten ja mietin jo silloin, että tuonne haluan. Otan tämän to do-listan ensimmäiseksi, jos selviän hengissä toukokuusta. Ihan kammottava tilanne töissä, jälleen kerran.

  Ihanan aurinkoisia päiviä teille!

 • Reply
  (should) I have a dream
  05/10/2016 at 16:15

  Kiitos tästä jutusta,

  Reetta on niin ihana! 😀 Ja rohkea; sekä siinä että hyppäsi pois vakaasta työstä unelmiaan jahtaamaan, mutta myös siinä että noin vain poseeraa ammattilaisen rinnalla! ;D Eikä ollenkaan häviä kauneudessa.

 • Reply
  Riikka
  05/10/2016 at 17:04

  Kuulin tuosta aiemmin keväällä ja liityin heti seuraamaan relovera instagrammissa, niin mielenkiintoiselta paikalta se vaikutti. Pitää päästä pikimmiten käymään. 🙂

 • Reply
  Pieta
  05/10/2016 at 19:14

  Ahhahaa, voi mitkä naurut noista korteista! Ihanat! Pitää kyllä käydä katsastamassa seuraavalla Helsingin reissulla. Kivoja nämä Helsinki-vinkit, kun eipä sitä kaikkea keksi edes haluta, ennen kuin muualta kuulee. 😀

 • Reply
  Lora
  05/10/2016 at 19:41

  Tuo on ihana paikka, hyvin toimiva ja viihtyisä yhdistelmä itsepalvelukirppari- kahvila-lifestyleliikettä. Kävin pyörähtämässä siellä viime kuussa ja ihastuin. Iso plussa lämminhenkisestä ja aidosti ystävällisestä asiakaspalvelusta. Kahvila oli keskellä päivää ihan täynnä eli paikka on löytänyt hyvin asiakaskuntansa. Nappasin pienen vihersmoothien mukaani; suosittelen testaamaan, oli hyvää 🙂

  Onneksi paikka on kätevästi lyhyen ratikkamatkan päässä töistä niin on helppo pyörähtää vaikka töiden jälkeen.

 • Reply
  Aino
  05/11/2016 at 17:36

  Olipas hauska korttibongaus!

  Aurinkoista kevättä!

 • Leave a Reply