Lapset Noora H:sta

Syksyn paras hame ja uutisia

Noora H.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin ensin, että tämä postaus olisi syksyn parhaasta hankinnasta, kesähameesta, jota olen aurinkoisten kelien ansiosta päässyt käyttämään vielä pariin otteeseen. Sitten tulin toisiin ajatuksiin. On nimittäin eräs asia, joka on miljoona kertaa kaikkia hameita tärkeämpi ja ihanampi. Minun tekisi mieli pitää tämä salaisuutena vielä vuoden verran, ehkä parikin. Mitä tahansahan voi sattua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osa teistä on ehkä ihmetellyt, miksi juoksuun tuli tauko, missä ovat viinilasit ja miksi Kreikan saarihyppelystä tuli viikon rantaloma. No, meille on tulossa vauva!

Vauvamme on sen verran omapäinen tapaus, että äidin juoksut loppuivat maratonin jälkeen kuin seinään ja saarihyppely oli syytä unohtaa, kun kolmen tunnin laivamatkan aikana oksensi neljä kertaa (sitten luovutin ja menin makaamaan keskelle laivan lattiaa). Ilmeisesti myös turhaan työhön on syytä tottua, sillä aamupahoinvointi ja oksentelu ei minulla iskenyt suinkaan ennen aamupalaa, vaan sekunti sen jälkeen kun olin saanut ravitsevan ja huolella valmistetun aamupalan syötyä. Ja eikun uudestaan ruoanlaittoon. Ilmeisesti myös sillä on jokin tarkoitus, että silmäkulmani kostuvat Ikean brändivideota katsoessa ja alan itkemään vuolaasti nähdessään lasten orkesterin soittamasssa korneja 80-luvun hittejä. Raskaushehkusta on myös turha puhua minun kohdallani.

Keneltäkään muulta en tällaista käytöstä sietäisi, mutta tämä onkin erikoistapaus. Pieni ja eläväinen kaveri, joka hyppii hurjasti ultraäänessä ja vilistää karkuun sydänääniä kuunnellessa. Ja joka on jo nyt niin odotettu, että olen sydän sykkyrällä huolesta ja annan välillä jopa taikauskolle vallan: pilaanko jotain kertomalla tästä muille.

Sellaisia uutisia. Täällä ollaan onnesta soikeana. Nyt peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S. Se hame oli kirppislöytö, maksoin tästä kokonaiset 7 euroa ja myyjä oli ensimmäinen blogin lukija, jolle uutisen kerroin.
P.P.S. Vaikka en ikinä ajatellut jakavani ultrakuvaa netissä, piti se ottaa kuviin todisteeksi. Kroppani on meinaan sen mallinen, ettei raskautta näe oikeastaan ollenkaan, vaikka pian ollaan puolivälissä.

Podcast: Vauvahuuruissa
Haaste: Syyskuu lounasvegeinä

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply
  Alma
  09/06/2016 at 05:11

  Tublanooravauvoja! Blogistania tulee sekomaan tästä vauvabuumista, ihanaaaa ! Se kaikki yrjööminen oli kuule ton arvoista 100kertaa. Maratoneja menee ja tulee….ihanaa odotusta!

 • Reply
  Laura
  09/06/2016 at 05:16

  Voi vitsi! Onnea tuhannesti. Nyt sitten pääsette Noora K:n kanssa yhdessä jakamaan näitä juttuja. Huikeaa! 🙂 Nauti odotuksestasi, toivottavasi kaikki menee hyvin.

 • Reply
  anna
  09/06/2016 at 05:20

  Oikein paljon onnea! Miten sattuikaan, että osuitte tähän vaiheeseen niin samaan aikaan. Maratoneja ja viiniä on maailmassa jatkossakin, nauttikaa nyt ainutkertaisen ihanasta elämänvaiheesta.

 • Reply
  Olivia
  09/06/2016 at 05:41

  Paljon onnea molemmille Noorille (ja tuleville iseille myös)! Tämä postaus sai itkun silmään, sillä samassa elämäntilanteessa ollaan ja miten huolissaan sitä voikaan olla tästä pienestä ihmeestä1 <3

  Ihanaa odotusta!

 • Reply
  Satu
  09/06/2016 at 05:50

  No voi hyvänen aika sentään, mitä yllätyksiä tämä blogi sisältää vähän väliä! Minä en osannut arvata kummankaan teidän kohdalla mitään, hurjasti onnea molemmille perheille!

 • Reply
  Hanna
  09/06/2016 at 05:53

  Ihanaa, onnea 💕 Veikkaukseni meni siis oikeaan, kun toisen Nooran kertoessani iloisia uutisia, olin varma että teillekin on tulossa vauva. Ennen omia lapsia vaistosin kaikki raskaudet ja arvasin aina oikein kumpi tulee. Voi hyvin! Tästä tulee niin kiva vauvasyksy ja teillä on toisistanne ihan mahdottoman paljon iloa ja tukea. Koin itse, että se on kultaakin kalliimpaa. Varsinkin sitten kun vauvat ovat syntyneet. En olisi ikinä jaksanut seisoa 5 vuotta leikkipuistossa lasten kanssa ilman huippua äitikaveria ja “puistoterapiaa” 😉

 • Reply
  Hanna
  09/06/2016 at 05:58

  Voi, miten mahdottoman hyviä uutisia! Yhtenä päivänä selasin vanhoja posteja, kun mietin, että miksi se olikaan, kun juoksu vaihtui spinningiin 🙂 Kyllä maratoneja vielä tulee, usko pois. Juokset sitten vauvan kanssa yhdessä <3 Onnea onnea!

 • Reply
  Sonja
  09/06/2016 at 06:03

  Oi onnea ja blogia lukeneena jo pidempään niin täytyy sanoa että arvasin kyllä jo aiemmin. Itsellä myös sama tilanne ja sama aika kuin teillä joten ehkä sekin auttoi aavistamaan. Innolla odotan vauvapostauksia 🙂

 • Reply
  Hanna
  09/06/2016 at 06:06

  Oi ihanaa! Onnea teille!! Mä niiiiin tykkään teidän blogista. 💜

 • Reply
  Hilla's ligestyle blog
  09/06/2016 at 06:09

  Niin mahdottoman paljon onnea. Ihanaa, en kestä. Täälläkin odotellaan jo rv36 viikolla bebä saapuvaksi, joten tällaisia uutisia on niin ihana lukea. 💞 Paljon onnea!

 • Reply
  Hilla's lifestyle blog
  09/06/2016 at 06:09

  Niin mahdottoman paljon onnea. Ihanaa, en kestä. Täälläkin odotellaan jo rv36 viikolla bebä saapuvaksi, joten tällaisia uutisia on niin ihana lukea. 💞 Paljon onnea!

 • Reply
  Blue Peony
  09/06/2016 at 06:11

  Hurjan onnellista odotusta myös toiselle Nooralle! Tällaista hieman aavistelin :-). Teille molemmille on nyt alkamassa elämän suurimpiin kuuluva seikkailu, ja tuo tunnemylläkkä ja huolehtiminen on sitä kasvamista huolehtimaan toisesta ihmisestä, kasvua siihen, että enää ei ole kysymys vain omasta itsestä, on aina kysymys myös jostakusta toisesta <3.

 • Reply
  TiiaT
  09/06/2016 at 06:15

  Ihania uutisia! Olen niin innoissani, kun kaksi lempiblogini kirjoittajaa ovat samassa elämänvaiheessa itseni kanssa. Raskauden puoliväli tulee täyteen huomenna ja elämä on nyt yhtäaikaa niin ihanaa ja niin jännittävää (pelottavaakin). Onnea odotukseen!

 • Reply
  Venla
  09/06/2016 at 06:33

  Huikeeta!!!! Mikä ihana uutinen!!! Blogituplavauvat! Tämmöistä ei varmaan ikinä ennen oo ollu. Ihanaa <3 onnea Noora H!

 • Reply
  NellaM
  09/06/2016 at 06:35

  Onnellista odotusta! Täytyy myöntää, että sinun kohdallasi odotinkin tätä uutista, Noora K. sen sijaan pääsi enemmänkin yllättämään. Voin kuvitella teidät Noorat yhdessä lykkimässä vaunuja kaupungilla 🙂

  • Reply
   emmi
   09/06/2016 at 10:18

   Aivan samoilla mietteillä itsekin: aavistelin sinun kohdallasi näitä iloisia uutisia enkä Noora Koosta osannut uumoilla. mutta kun kuvista ei millään muotoa näkynyt että elämänmuutosta pukkaa niin aattelin vaan oman vaistoni menneen täysin pieleen. Joka tapauksessa, ihania uutisia! Toivottavasti odotusaika muuttuu helpommaksi 🙂 Ilolla seuraten teidän molempien mietteitä ja ajatuksia, vaikka parikymppisenä opiskelijana perhe-elo tuntuu vielä hyvin kaukaiselta asialta – kunhan tässä ensin pääsisi yliopistosta ulos ja esim löytäisi töitä sekä sen puolisonkin. Paljonpaljon onnea!

 • Reply
  Hannis
  09/06/2016 at 06:41

  Oi että, onnea ihan hurjasti 🙂 Arvasin tämän siitä juoksujutusta, kun se jäi vähän hämärän peittoon, miksi piti jättää tauolle 😀 Teillä tulee olemaan huippukivaa, kun kaverin kanssa mammaloma on tietysti paras vaihtoehto!

 • Reply
  Niina
  09/06/2016 at 06:42

  Paljon onnea molemmat Noorat 🌸 Onpa hauskaa, että saatte kokea tämän elämänvaiheen yhdessä!

 • Reply
  Marika
  09/06/2016 at 06:43

  Ihanaa odotusta molemmille <3. Lapset on maailman ihanimpia lahjoja.

 • Reply
  MD
  09/06/2016 at 07:21

  Hurjan paljon onnea! 🙂

 • Reply
  Sini
  09/06/2016 at 07:56

  Voi mitä uutisia! Onnea molemmille Noorille ja miehilleen myös. Ihanaa kokea odotusaika ystävän kanssa yhtäaikaa.

 • Reply
  Ronja
  09/06/2016 at 08:00

  Onnea aivan hurjan paljon!! Noora K:n uutiseen en ehtinyt kunnolla reagoimaan, kun sivut kaatuivat koko ajan. Nyt puskin väkisin läpi 😀 Olin siis jo hullun onnellinen silloin ja nyt ihan sekoan! Niin mahdottoman onnellinen teidän molempien puolesta.
  Aikaisemmin uutisen kohdalla en itse uskaltanut mitään sanoa, nyt vähän jo ujosti myönnän, että täälläkin odotetaan vauvaa. Ilmeisesti Noora H:n kanssa aika samoissa. (Jotenkin sen tiedon haluaisi pitää kovasti vain itsellään.) Teidän blogi on pitkään ollut mun suosikki, vaikka ikinä en mitään kommentoi. Nyt siitä tuli ehkä vielä enemmän suosikki elämäntilanteiden vuoksi 😀 Toivottavasti saadaan kuulla Noora H:n raskaushöpinöitä myös podcastin muodossa?
  Ihanaa syksyä ja odotusta molemmille! 🙂

 • Reply
  LH
  09/06/2016 at 08:04

  Hurjasti onnea koko perheelle. 💞

 • Reply
  Charlotte
  09/06/2016 at 08:16

  Voi jestas sentään, tuplablogivauvat kuten joku jo tuossa aiemmin totesi! Paljon onnea odotukseen! Ja aivan ihanaa saada ystävän kanssa vauva suht samaan aikaan, toisesta on niin paljon tukea kaikissa vaiheissa.

 • Reply
  Poletti
  09/06/2016 at 08:17

  Onnea odotukseen! Mahtavia uutisia. 🙂

  Ja hei, jokainen oksennus lisää kertoimia naisten “inttitarinaan” eli raskaus- ja synnytystarinoihin. 😉 Itse opin oksentamaan siististi ilman että ripsivärit leviää eli etteikö jotain hyötyäkin! ;D

 • Reply
  Kerttu / Modernisti kodikas
  09/06/2016 at 08:21

  Ihania uutisia, paljon onnea! Ihanampaa kuin raskaus voi olla vain se, että sen pääsee jakamaan myös rakkaan ystävän kanssa <3

 • Reply
  Sara // housefive
  09/06/2016 at 08:29

  Onnea tuhannesti! Mäkin olen sitten vain niin marinoitunut äiti, että arvasin sinunkin raskauden 🙂 tosi mukava, että saatte jakaa tämän elämänvaiheen ja tietysti nämä jutut monipuolistavat blogiakin, vaikka miksikään mammablogiksi ei muuttuisikaan. Äitiys on vain niin cool juttu. Haastava ja välillä väsyttävä, mutta vailla vertaansa ❤️

 • Reply
  Suvi
  09/06/2016 at 08:36

  Paljon, paljon onnea 😍

 • Reply
  Heli
  09/06/2016 at 08:57

  Oi, ihana uutinen! Paljon onnea odotukseen 🙂

  Vaikka päällimmäisenä pyöriikin huoli, on hyvä välillä hieman rentoutua. Ajattelin, että tämä uutinen viime vuodelta voisi piristää sinua miettimään seuraavien vuosien maratoneja. 🙂

  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/11939350/New-mother-breaks-world-marathon-record-for-pushing-a-buggy.html

 • Reply
  Heidi / Kuistin kautta
  09/06/2016 at 09:10

  Niin ihania uutisia! ❤️ Huoli kuuluu asiaan, mutta ota kaikki ilo vain irti. Helppo sanoa toiselle, kun itsekin jännitän vielä tässä loppuraskaudestakin, että meneehän kaikki varmasti hyvin loppuun saakka. Ihan huippua, että saatte Nooran kanssa elää yhdessä saman elämänvaiheen. Itsellänikin on monta ystävää nyt yhtä aikaa raskaana ja se on kyllä ihanaa. Onnellista odotusaikaa! ❤️

 • Reply
  Lillan
  09/06/2016 at 09:16

  Aivan ihanaa, onnea hurjasti! 🙂 Mahtavaa, että teillä on toisenne toisen Nooran kanssa sekä nyt odotusaikana että sitten beibilomalla. Pienet uudet ihmiset ovat jotain niin hienoa <3

 • Reply
  SuviAnni
  09/06/2016 at 09:17

  Iiiih, ihanaa, paljon onnea! 🙂 Täytyy myöntää, että kummeksuin taukoa juoksemisesta, mutta ajattelin, että taustalla lienee jotain henkilökohtaista, jota on turha täällä käydä avaamaan. Noh, taustalla olikin sitten näköjään vähän ihanampi syy 🙂 Terveisin kohtalotoveri, en ole pystynyt juoksemaan rv 13 jälkeen ja sitä ennen en väsymykseltä ja etovalta ololta saanut juostua silloinkaan. Tsemppiä jatkoon! Mä pääsen kohta ottamaan jo aamukamman käyttöön, noin kuukausi enää jäljellä äitiysloman alkuun.

 • Reply
  EllenR
  09/06/2016 at 09:19

  Todella ei pystyisi sanomaan, ettö raskaana olet, joten ultrakuva on hyvä todiste 😉 Paljon onnea siis!! Ja kyllähän tuohon raskauteen kuuluu kaikkea “kivaa”… Mutta aika menee nopeasti ja yrjöt ja muut ongelmat unohtuu. Kaikki menee varmasti hyvin! Tsemppiä syksyyn ja odotukseen! Juoksut alkaa taas joskus ensi vuonna uudelleen.

  • Reply
   EllenR
   09/06/2016 at 09:21

   Ja niin ihana asu! Hyvä ostos.

 • Reply
  Anna
  09/06/2016 at 09:43

  Ihania uutisia. Paljon onnea ja mukavaa odotusaikaa! Kiva seurata jatkossa teidän vauvapostauksia, kun omat pienimmät aloittivat jo tänä vuonna koulun.
  Teidän blogi on suosikkini, vaikka harvoin tulee mitään kommentoitua. Kuuntelen mielelläni teidän podcasteja. Toivottavasti teette niitä myös jatkossa.
  Oon muiden kanssa samaa mieltä, että on ihan mahtavaa, että joku kaveri on samassa elämäntilanteessa ja on äitiyslomalla seuraa vaunulenkeille yms.
  Mukavaa viikkoa teille molemmille Noorille!

 • Reply
  Sara
  09/06/2016 at 10:23

  Aivan mahtava uutinen, onnea teille! 🙂

  Aivan loistavaa, että hyvä ystäväkin (Noora) odottaa, jolloin varmasti tukea ja seuraa on tarjolla. Itse pidin sitä tärkeänä aikanaan, kun olin kotona omien lasten kanssa.

 • Reply
  Mrs G
  09/06/2016 at 10:35

  IIk! Onneaonnea! Saatte Noorat yhdessä sekoilla ja seota vauvoistanne; mikä voisi olla parempaa?

 • Reply
  Lisbet
  09/06/2016 at 10:39

  Minä taas en aavistellut mitään enkä nähnytkään mitään, joten yllättävä mutta sitäkin ihanampi uutinen! Olen aina viimeinen, joka tajuaa😄 Onnea hurjasti sinulle ja miehellesi!

 • Reply
  Kiki
  09/06/2016 at 10:42

  Valtavasti onnea! Tätäkin uutista ounastelin mutta ajattelin olleeni väärässä kun Noora K. ilmoitti omasta raskaudestaan ja sinä et 🙂 Miksei lottonumeroita kohtaan tuu samanlaisia tuntemuksia, kysynpä vaan!?! Mutta ihan superia että ootte samoissa tunnelmissa nyt molemmat <3

 • Reply
  Eva
  09/06/2016 at 10:48

  Ohoh, oikein paljon onnea! Yllätystä pukkaa toisensa perään. En olisi voinut arvata kummankaan teidän raskauksia, en tajua mistä jotkut sen vaistoavat tai ovat vaistoavinaan. Ikävä kuulla pahoinvoinnistasi. Rupeaako olo kohentumaan nyt keskiraskauden vaiheilla, vai onko olo edelleen kurja? Itsellä rv 26 menossa ja hämmennyn jatkuvasti, miten joka viikko tuntuu hieman erilaiselta verrattuna edelliseen. Kuvissa olet ihanan raikkaan näköinen! Onnea ja tsemppiä ja hyvää vointia. 🙂

 • Reply
  Sohvi!
  09/06/2016 at 10:56

  Ihanaa, lisää nooravauvoja! Onnea! <3 Tuplasti beebeilyä tiedossa! 🙂

 • Reply
  SonjaM
  09/06/2016 at 11:48

  Superisti onnea, ihana uutinen!

 • Reply
  Tarja
  09/06/2016 at 12:17

  Aina vaan nämä vauvauutiset ovat yhtä ihania! <3 <3 Mahtava juttu! Paljon, paljon onnea! <3
  Näytät kuvissa valtavan kauniilta ja olet oikeassa: ei sinusta mitenkään kyllä voisi huomata, että raskaus on noinkin pitkällä 🙂

 • Reply
  Lisbeth
  09/06/2016 at 13:12

  Oho, mitä uutisia, isot onnittelut! Synkronoituja vauvahommia a´la Noorat, mikä iloinen sattuma varmasti teillekin! Mä tulin katsomaan, että jokos oot kirjoittanut mattoasiaa, mutta olikin jotain “vähän” isompaa kerrottavaa 🙂 En mä taaskaan älynnyt mitään ennakkoon.

 • Reply
  Saila
  09/06/2016 at 13:52

  Onnea, onnea! Aivan mahtavia uutisia! Eikö ole ihanaa, kun voi jakaa mielessä pyöriviä ajatuksia toiselle samassa tilassa olevalle, joka on siinä lähellä (NooraK, luonnollisesti:) )

 • Reply
  Amelie
  09/06/2016 at 14:10

  Oi miten ihania uutisia, valtavasti onnea!

 • Reply
  Mai
  09/06/2016 at 14:17

  Oi ihanaa, mielettömiä uutisia täällä taas! Suurensuuret onnittelut sinulle ja miehellesi 🙂 <3

  Toivottavasti saadaan kuulla tästä lisää podcastissa (kuten Noora K:n kohdalla) ja tietysti myös blogin puolella.

  Näiden teidän uutisten myötä en voi kiistää, etteikö itselläkin vauvakuume nouse, huh 😀

 • Reply
  Ella
  09/06/2016 at 14:53

  Tuhannesti onnea teille! <3 Olen niin iloinen teidän molempien Noorien puolesta 🙂 Mun piti muuten vaan nopsaan tulla tarkistamaan mikä sen luonnokosmetiikka putsarin merkki oli, nyt itkenkin täällä töissä kun oli niin ihania uutisia vastassa… Onneksi olen tällä hetkellä yksin 😀 Hassua miten sitä voikin ilahtua vieraiden ihmisten puolesta! Toisaalta ette te niin vierailta tunnu kun on pitkään lueskellut teidän juttuja 🙂 Onnea vielä kerran ja toivottavasti kaikki menee hyvin!

 • Reply
  Aino
  09/06/2016 at 15:46

  Ihana uutinen!! Onnea❤️❤️❤️

 • Reply
  Loujii
  09/06/2016 at 16:12

  Siis OMG, niiiin ihanaa! Monta kiloa onnea! <3

 • Reply
  H
  09/06/2016 at 16:27

  Oi ihanaa. Täytyy sanoa, että arvasin 😉
  Onnea teille molemmille odottajille ja puolisoille.
  Kuinkas paljon teillä tuleekaan eroa laskettuihin aikoihin?

 • Reply
  Elina
  09/06/2016 at 18:13

  Paljon onnea ja toivottavasti olo paranee pian! Hassua, että viime viikkojen aikana olen nähnyt teidät kummatkin pariinkin kertaan sattumalta. Ikinä en ole uskaltanut moikata. Viimeksi äsken päädyin hymyilemään hömelösti. 😀

  • Reply
   Noora H.
   09/06/2016 at 18:18

   Hahaa, mä arvelinkin, että nyt saattoi olla joku tuttu tai blogin lukija. 🙂 Mun pitäisi varmaan uusia piilarit, koska en ollut ihan varma, tunnetaanko vai ei. 😀 Sulla näytti olevan ihana lenkki, nyt on vielä mieletön keli.

   Ja kiitos onnitteluista. 😊

 • Reply
  Pieta
  09/06/2016 at 18:56

  Onnea! Ihania uutisia. 😀

 • Reply
  Bisneskissa
  09/06/2016 at 19:03

  Tuhannesti onnea! Odotinkin jo, koska kerrot uutisia – jostain rivien välistä tämä onni paistoi jo. 😊

 • Reply
  Anna-Maija
  09/06/2016 at 19:13

  Onnea hurjasti! 🙂

 • Reply
  lydialainen
  09/06/2016 at 19:14

  Ihania uutisia, paljon paljon onnea! Varmasti kaikki menee hienosti. Minäkin tätä aavistelin joistakin sun kommenteista ja se juoksujuttu sitten vahvisti epäilykset lopullisesti. 🙂 Jes, ihan mahtavaa!

 • Reply
  Katja
  09/06/2016 at 19:20

  💓💓💓😊😊 Onnea!!! (Aavistin pikkasen juoksutauosta…)

 • Reply
  suklaamuru
  09/06/2016 at 19:51

  Onnittelut ja hyvää raskausaikaa Noora! Kuten jo Noora K:n postauksen kommentissa mainitsin, meillä tuhisee viiden ja puolen viikon ikäinen poika <3 Innolla siis luen vauvajuttuja 🙂

 • Reply
  Helena
  09/06/2016 at 20:02

  Oi, paljon onnea toisellekin Nooralle ja miehelleen tietysti myös! Aivan ihana juttu 🙂 Jään innolla odottelemaan vauvajuttuja kummiltakin Noorilta, vaikkei aihe vielä itselle olekaan ajankohtainen.

 • Reply
  Mari
  09/06/2016 at 20:27

  Onpas ihana sattuma sillä löysin teidän blogin keväällä kun sain kuulla odottavani kauan toivomaani vauvaa ja oksensin yöt niin oli aikaa lukea kaikki vanhatkin postaukset. Pelko on taustalla koko ajan mutta nautitaan sillä tämä aika on niin ihmeellisen ihanaa😊

 • Reply
  Lasu
  09/06/2016 at 21:14

  Siis huikeeta! Mahtavaa, onnea! Ja rehellisesti sanottuna, mä olen tätä kyllä vähän ounastellut 😀

 • Reply
  Annemaari
  09/06/2016 at 21:17

  Isot onnittelut, ihania uutisia! Juoksutauosta minäkin tätä jo aavistelin 🙂 Minulle kävi samoin ja jouduin ottamaan raskausajan tosi iisisti. Kaikki meni lopulta hienosti, mutta tunnistan niin hyvin tuon mainitsemasi huolen ja sydän sykkyrällä olemisen. Varmasti kaikki menee hyvin, eli ei muuta kuin ihanaa odotusaikaa teille molemmille 🙂 Vertaistuki hyvältä ystävältä odotusaikana ja äitiyslomalla on kyllä ihan paras juttu!

 • Reply
  Marie
  09/06/2016 at 21:27

  Mielettömän ihanaa ja hienoa, onnea tuhannesti! Vauvoja todella saadaan eikä hankita, jokainen raskaus ja lapsi on ihme itsessään. Ja joo, tuplablogivauvat – tähän pystyy vain Noorat! ;D <3
  Tsemppiä myös miehellesi.

 • Reply
  Maria
  09/06/2016 at 21:38

  Paljon onnea!

 • Reply
  anuk
  09/06/2016 at 21:50

  Oijoi miten hienoja uutisia! Paljon onnea ja ihania odotuksen syyspäiviä 🙂

 • Reply
  susanna
  09/07/2016 at 15:07

  Oi onnea, vauvat on ihania!:) mää en kyllä ikinä tämmöisiä aavista, juoksutauosta mietin vaan, että jos on rasitusvammaa tai ei-vaan-huvita-vaihe maratonin jälkeen 😀

  Onnea siis vielä!:)

 • Reply
  Annuli
  09/07/2016 at 16:36

  Ihan huikeita uutisia! Onnea valtavasti sinulle ja miehellesi! 👶🍼

 • Reply
  Johanna
  09/07/2016 at 19:51

  Myssykkä tyssykkä hyssykkä jne.. Ihanaa! Tuhannesti onnea! Vauvat ovat vaan niin ihania & vauva-aika kaikkineen on vaan niin parasta. Nauttikaa odotuksesta miehesi kanssa 🙂
  // Johanna

 • Reply
  Ouna
  09/07/2016 at 20:58

  Paljon paljon onnea ja ihanaa odotusta pahoinvoinnista huolimatta! 🙂

 • Reply
  Marja
  09/07/2016 at 21:17

  Oi mitä uutisia ❤️ Onnellista odotusaikaa teille molemmille Noorille – ja miehillenne toki myös ❤️ Miten ihanaa onkaan, että teillä on toinen toisenne jakamassa kaikki nuo raskausajan tuntemukset ja fiilikset – saati sitten lykkimässä vaunuja pitkin Helsingin katuja 🙂 Ja hei, juosta tosiaan ehtii vielä vuosikaudet… Sitäpaitsi, aikamoinen maratonihan tuo raskauskin on – sekä fyysisesti että henkisesti.

 • Reply
  Pirre
  09/09/2016 at 08:17

  Ihana uutinen! 🙂 Hurjasti onnea odotukseen! Aivan huippu hauska juttu, että teitä on kaksi Nooraa omia suloisia vauvoja samaan aikaan odottamassa <3 Ihanaa, että jaksatte ja jatkatte blogin pitämistä.

 • Reply
  Hanna
  09/09/2016 at 11:00

  Paljon paljon onnea 🙂 en ole aikaisemmin tällä viikolla täällä ehtinyt käymään enkä podcastiakaan ole vielä kuunnellut joten ihmettelin podcastin kuvausta että jännitti kertoa…ei jotenkin raksuttanut kun ajattelin Noora K:ta…kunnes tajusin!!! Mahtavaa, onnea vielä molemmille!

 • Reply
  Anne/ 52 weeks of deliciousness
  09/09/2016 at 12:14

  Ou jee! Onnea!! Lisää Asennevauvoja <3

 • Reply
  Petra
  09/09/2016 at 16:56

  Paljon Onnea ja ihanaa odotusaikaa- antaa kaikkien tunteiden tulla! 🙂

 • Reply
  Salla
  09/09/2016 at 20:00

  Ihana uutinen, oikein paljon onnea!❤

 • Reply
  Sari
  09/09/2016 at 22:42

  Paljon onnea molemmille Noorille ja tuleville iseille myös. Naurattaa nyt, sillä kun Noora K ilmoitti vauvauutisestaan, niin silloin luin ensin sinun kommentista, että myös sinä olisit raskaana. 🙂 Piti lukea useampaan kertaan, ennen kuin tajusin, että ei, vain toinen Noora. Ja nyt sitten kuitenkin molemmat. Ihana juttu. Mukavaa varmaan, että on lähistöllä on samoja (vaikka aina tietysti uniikkeja) kokemuksia jakava ystävä. ♡

 • Reply
  Noora H.
  09/10/2016 at 08:11

  Kiitos, kiitos kaikille onnitteluista! Myös mieheni kiittää onnitteluista. 🙂 Harmi, ettei tässä pysty kommentoimaan kaikille. Ehkä kuitenkin muutama lukee kiitokset? 🙂

  Muutama olikin arvannut, että myös meille saattaisi olla tulossa perheenlisäystä. Täytyy myöntää, että välillä oli vähän vaikeaa olla sanomatta mitään ja kolme asiaa -postaukseen oli ihan pakko laittaa se toiveena terveet vauvat. 😀

  Meillä on tosiaan Noora K:n kanssa lasketuissa ajoissa eroa noin 1,5 kk, joten tosi lähekkäin bebbet syntyvät. Ja nyt myös paha olo on helpottanut, jes! Sitä kesti yli sen 12 viikkoa, mutta nyt voin tosi hyvin.

  Kiitos vielä kaikille onnitteluista ja kivoista kommenteista. Ja huikeasti onnea myös teille lukijoille, jotka odotatte vauvaa. 🙂

 • Leave a Reply