Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras paita on Team Noora -paita. Paidat saatiin Gina Tricotilta ja uskallamme väittää, että nämä ovat kuin meille tehdyt. Hengailimme tiimipaidoissamme kuluneella viikolla ja vertailimme silmänalusia. Ja niille, jotka eivät tiedä mihin Team Noora viittaa, niin kyseessä on norjalaisen teinisarja Skamin Noora. Jos et ole vielä katsonut Skamia, niin katso, tästä ovat tykänneet kaikki Noora H:n tuntemat aikuisetkin.

Viikon parhaat housut juuri raskaana olleelle ovat H&M:n joustavat farkut, jotka maksavat 15 euroa. Housut muistuttavat reisistä ylöspäin enemmän trikoita kuin farkkuja, sillä niissä ei ole nappeja, taskuja tai vetuketjua. Kun ottaa pari kokoa normaalia isommat pökät, saa täydelliset välivaiheen housut, jotka eivät paljon lompakkoa rokota. Noora H. meinaan elättelee toiveita, että nykyinen olotila ole pysyvää sorttia. Myymälöissä näitä housuja oli hyvin tarjolla, nettikaupassa niitä ei valitettavasti löytynyt.

Viikon paras ruoka on sellainen, jonka joku toimittaa syömävalmiina kotiin. Tällä kertaa apetta tilattiin Street Gastrosta. Vauvatkin heräsivät juuri parahiksi, kun ruuat saapuivat.

Viikon paras jälkkäri on muffinssi. Baby H:n kummitäti oli taannoin kylässä ja toi mukanaan pellillisen järjettömän hyviä amerikkalaisia suklaamuffinsseja. Muffinssit ovat sisältä valuvaa suklaata, sellaista kuin suklaakohokkaassa. Jos haluat hurmata jonkun, niin kokeile näitä.

Viikon paras tekeminen oli sitten vauvatapaaminen Noora H:n luona. Äideille vertaistukea ja seuraa, vauvoille alustavaa ystävystymistä.

Viikon paras päivä on sunnuntai, joka on Noora H:n synttäripäivä. Sunnuntaina ikästatus muuttuu kolmekymppiseksi. Noora H. on yleensä todellinen synttärifani ja muistaa vihjailla päivästä heti vuodenvaihteesta lähtien. Tänä vuonna ajatukset ovat kuitenkin olleet ihan muualla, eikä mieleen tullut edes yhtään lahjatoivetta äidin niitä tiedustellessa. Yksi asia on kuitenkin varma: ensi vuonna pidetään isot synttäribileet, kun ne tänä vuonna jäävät välistä. Muistatteko muuten tämän postauksen, jossa kerrotaan Noora H:n synttäreistä pari vuotta sitten? Alla oleva kuva on samalta viikonlopulta, näköjään joskus kadut ovat olleet kuivia jo maaliskuussa.

Kuinka näyttää raikkaalta, kun on nukkunut muutaman tunnin
Podcast: Vauva-arkea

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  anna
  03/10/2017 at 06:57

  Pitäsiköhän tutustua tuohon Skamiin itsekin… jos vaikka pääsisi teinimaailmaan paremmin kiinni.

  Onpas Vauva K jo iso ja jäntevä vauva, niin se aika kuluu. Ja kaunis kyläilymekkokin yllä.

  Onnea Noora H:lle merkkipäivän johdosta ja sulla on ihanat synttärimuistot tästä eteenpäinkin.

  Mukavaa viikonloppua molemmille!

 • Reply
  Riikka
  03/10/2017 at 10:02

  Skam viihdytti hyvin 25-vuotiasta itseäni vaikka tunsin olon paikoitellen vanhaksi sitä katsoessa. Heh. Toukokuussahan alkavat uudet jaksot kyseisestä sarjasta.

  Te näytätte muuten tosi fresheiltä! Mukavaa viikonloppua molemmille ja Noora.H:lle paljon onnea pyöreistä vuosista!

 • Reply
  Blue Peony
  03/10/2017 at 17:19

  Ihanaa viikonloppua! Noora H:lle synttärionnittelut ja pakko yhtyä edelliseen kommenttiin, todella freesin ja hehkuvan näköisiä olette! Minun viikkoni paras juttu taisi olla Sisilian-lentojen ostaminen kahden kokouksen välissä:-).

 • Reply
  Pieta
  03/10/2017 at 18:04

  Perjantain parhaat, jesh! Ei tässä muuta kuin onnea Noora H ja hyvää viikonloppua tasapuolisesti molemmille. 🙂

 • Reply
  EvaDo
  03/11/2017 at 15:28

  Olin hetken silleen onko Suvanto auki taas? :O

 • Reply
  Johanna
  03/11/2017 at 17:29

  Lämpimät syntymäpäiväonnittelut Noora H 🙂

 • Reply
  EllenR
  03/11/2017 at 20:36

  Skam on varmasti hyvä sarja, en epäile yhtään. Itse katsoin puolitoista jaksoa ja oli pakko lopettaa, koska tuntui, että olisin palannut taas töihin. Henkilökohtaisista syistä joudun hylkäämään sarjan kokonaan. Teinilove, ongelmat, koulumaailma on omaa arkipäivää (kaiken muun ohella toki).
  Ihana tuo baby K:n mekko! Töihinpaluun jälkeen ensimmäisinä viikkoina take away tuli hyvinkin tutuksi. Harmi vain, että mikään Helsinkiläislafka ei toimita meille. Onneksi yksi lähirafloista kuljettaa kuitenkin nykyisin sushit ovelle.

 • Reply
  Jonna
  03/12/2017 at 21:12

  Hei saisiko näistä housuista tarkempaa tietoa, mallin nimi? 🙂
  Kuulostavat juuri siltä mitä olen etsinyt, kiitos vinkistä!

 • Reply
  Hanna
  03/15/2017 at 17:29

  Kiitos housuvinkistä, ostin heti kahdet! 😀

 • Leave a Reply