Lapset Vaatteet ja asusteet

Baby K:n ristiäisasu

Noora K.

Meillä oli tosi juhlava viikonloppu, kun lauantaina vietettiin Baby K:n kasteenvahvistusta ja sunnuntaina minun ensimmäistä äitienpäivääni. Ristiäisjuhlat onnistuivat mainiosti, tunnelma oli mukava ja Baby K. edusti superkärsivällisesti ja jaksoi hienosti.

Olin nähnyt Pinterestissä jo aikaa sitten kuvan donitseista kerrosvadilla ja himoinnut donitseja siitä lähtien. Niinpä makea tarjottava oli itsestäänselvyys. Donitsit tilattiin Arnold’sista. Suolaisena meillä oli voileipäkakkuja, joista ei tullut kuvaa, mutta jotka olivat todella kauniita ja herkullisia. Äitini tilasi ne Milla Sinivuorelta, jonka oli bongannut Instasta. Kakut toimitettiin juhla-aamuna kotiin, joten meillä oli tosi vaivattomat, mutta näyttävät tarjoilut. Lisäksi oli kahvia, teetä, mehua ja skumppaa. Tämä oli minusta hyvä setti klo 12 alkavaan tilaisuuteen.

Baby K:n mekko löytyi lopulta Name Itilta. Panttasin hankintaa aika pitkään, kun en ollut varma, mitä kokoa hän käyttäisi juhlien aikaan ja lopulta päädyin ostamaan mekon Stockalta netistä tilaamisen sijaan. Hyvä niin, koska huomasin, että esimerkiksi Mayoralin kokoluokitus oli sitten taas ihan omansa. Päärusetti on Lindexistä.

Baby K:lla oli kengätkin, jotka nekin olivat Lindexistä, mutta hän halusi ne heti pois jalastaan ja mikäpä siinä, keväisen kauniiseen päivään sopivat hyvin paljaat varpaat. Ne näyttävät kuvissakin suloisilta. Pöytää koristavat pompomit ovat kaimani FB-kirppikseltä bongaamat ja hankkimat. Ne eivät maksaneet mitään ja lähtivät vielä juhlien jälkeen kiertoon seuraavalle juhlijalle.

Kuvista puheen ollen – meillä oli ammattilainen kuvaamassa ristiäiset, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi siihen päätökseen. Olin ennen Baby K:n syntymää haaveillut newborn-kuvista, mutta sattuneesta syystä niitä ei otettu. Niinpä nyt otettiin myös kasa perhepotretteja, joista tuli tosi ihania. Aivan mahtavia muistoja. Kuvat otti taitavaakin taitavampi Niki Strbian, joka on myös aivan ilmiömäinen lasten kanssa. Voin siis lämpimästi suositella häntä.

Koko viikonloppu oli niin onnistunut ja ihana, että siitä riittää hyvää mieltä pitkään, suorastaan loppuelämäksi. Ja omasta prinsessa-asustani mainittakoon sen verran, että kruununprinsessa Victorialla oli varmasti erikoisversio By Malinan valkoisesta mekosta. Kaunis oli, mutta sen verran paljastava, että palautukseen meni. Pitsin sisäpuolella oli nimittäin peittävää vuorikangasta tässä normiversiossa vain rintojen kohdalla ja hyvin lyhyen hameen matkalta. Niinpä itse pukeuduin varamekkooni, joka oli loppupeleissä oikeastaan aika ihana. Siitä sitten toisen kerran.

Perjantain parhaat
10 vuotta profiilikuvia

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  05/18/2017 at 07:41

  Voi harmi, että mekko ei ollutkaan toimiva! Olen kyllä kuullut, että By Malinan mekkoihin on teetetty modesty paneleja ompelijalla, kun jotkut ovat aika paljastavia. Erehdyin kerran kokeilemaan hänen mekkoaan, joka oli selästä todella auki, ja ei siitä sitten sen enempää :-D. Mutta edelleen harmittaa, että jätin aikoinaan erään By Malinan mekon, Stella-nimisen, hankkimatta, se ei paljastanut mitään liikaa, jäin vain liian pitkäksi aikaa miettimään hintaa. Tuntuu muuten metkalta, että äitisi käyttää instaa. Minun äitini omistaa edelleen 90-luvun kännykän, josta on tullut lankapuhelin, koska akku ei kestä, ja lisäksi hän kiukuttelee, kun kukaan ei lähetä hänelle kuvia. Kärsivällisesti olemme yrittäneet selittää, ettei hänen puhelimensa pysty ottamaan niitä vastaan, mutta selitys ei kelpaa, koska puhelin ei kuulemma ole muuttunut miksikään!

  Kuulostaa siltä, että teillä oli oikein onnistuneet juhlat, sellaiset olitte kyllä ansainneet! Ja ammattikuvaaja oli varmasti hyvä päätös, oman lapsen juhlissa keskittyy mieluusti muuhun kuin kameran kanssa heilumiseen.

 • Reply
  lahtiska
  05/18/2017 at 08:16

  Kaunista! Ja Niki on ihan huippu!

 • Reply
  Kielo
  05/18/2017 at 08:36

  Hyvä tietää, että By Malinan mekko oli turhan paljastava. Itsekin kyseistä mekkoa havittelin, mutta taidanpa jättää tilaamatta. Victorian mekossa oli hihatkin muuten myynnissä olevaa mekkoa pidemmät. Sen vuoksi mietin onko kyseessä sittenkään sama mekko, kun sen aikoinaan bongasin.

  • Reply
   Blue Peony
   05/18/2017 at 14:51

   Kyllä mekko on By Malinan, suunnittelija sanoi itse niin, mutta varmasti muokattu.

 • Reply
  Ilona
  05/18/2017 at 09:01

  Jostain olen lukenut, että se Victorian mekko oli kai erikseen teetetty hänelle pidempänä versiona 🙂 Hänellähän helma ylsi kunnolla polviin jne (myös se alushame :D), mutta mitä nyt olen sitä mekkoa bongaillut esim. muotiblogeista niin heillä edes se pitsihelma ilman alushametta ei yltä polviin asti. Itsekin olen kyseisestä mekosta haaveillut, mutta hinta ja juuri tuo liika paljastavuus ovat jättäneet kohdallani mekon nettikaupan hyllylle.

 • Reply
  Regina
  05/18/2017 at 09:34

  Ihana Baby K:n mekko. Kyllähän Victoriasta on myös noloja kuvia, kun mekon alaosa on aivan läpinäkyvä. Ihana ja kaunis mekko, mutta ihmettelin eikö joku “kamari neito” tms. Ollut huomauttanut moisesta probleemasta. http://www.expressen.se/noje/sannas-kungliga-val-av-klanning-i-allsangen/ Tuolta jos jaksaa selata näkyy “läpinäkyvyys” .
  Donitseja – hyvä idea!

 • Reply
  Marie
  05/18/2017 at 10:17

  Näyttääpä rennon tyylikkäältä ja niin kiva kuulla, että juhlat olivat onnistuneet ja täyttivät odotukset. Kyllä tosiaan parasta on sijoittaa pienen lapsen juhlissa valmiisiin tarjoiluihin, jotta on yksi stressi vähemmän ja nuo donitsit eivät voisi paremmin sopia väreihin! Niki tosiaan on aivan huippu kuvaaja, eräs ystäväni käyttää häntä myös ja nimenomaan hänen ottamansa perhekuvat ovat kyllä parhaita mitä olen koskaan missään nähnyt. Niki osaa vangita upealla tavalla onnellisuuden ja rakkauden tunteet kuviksi.

 • Reply
  Laura/Elämänmakuja äidiltä tyttärelle
  05/18/2017 at 12:02

  Voi apua, nyt tuli ihan järkyttävä himo Arnoldsin donitseihin! Ihanan näköiset juhlat ja varmasti kiva saada muistot tallennettua kuvaajan toimesta, niitä on kiva katsella sitten vuosien päästä!

 • Reply
  Venla
  05/18/2017 at 13:57

  Mä tilasin kanssa heti tuon saman mekon tulevia nimijuhlia varten. Mun mielestä se ei ollut ehkä liian paljastava, mutta jouduin ottamaan isomman koon ja se ei vaan istunut kunnolla. Ja mietin vielä sitä kangasta, että oisko se ollut muihin juhliin enää kunnossa ja sopivakaan esim. Häihin. Lopulta olin iloinen, kun sain palauttaa sen. 🙂 Oli se sen verran arvokas kuitenkin.

 • Reply
  Amelie
  05/18/2017 at 14:04

  Cuteness overload!! Baby Koon asu on jo melkein liiankin ihana, samoin rusetti! Hauska idea tarjoilla donitseja kerrosvadeissa. Pitääkin lainata ideaa vaikka seuraavilla lasten synttäreillä.

 • Reply
  EllenR
  05/20/2017 at 06:59

  Donitsit kakun korvikkeena on mahtava idea! Olen haaveillut samasta siitä lähtien kun luin yhden tämän vuoden Glorian ruoka ja viini lehden. Ihailen lehden kantta korissa tasaisin väliajoin. Jossain kesäjuhlissa toteutan tämän vielä!
  Mulla tuli muuten pari kertaa raskausaikana niin suuri donitsihimo, että lähetin mieheni niitä työmatkalla Ison Omenan Arnoldsilta hakemaan. Mutta muistan myös, että toisella kertaa petyin pahasti, koska donitsit olivat mielestäni kuivia. Sitä en tiedä johtuiko se raskaudesta vai liian suurista odotuksista 😀

  Baby K:n asu on niin söpö! Harmi se By Malinan mekko, olin jo odottanut näkeväni kuvia, koska näin jo, miten hyvin se sinulle sopii. Mutta liian paljastava ei ole ehkä se juttu tosiaan.

 • Leave a Reply