Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras viisaus on Mauno Koiviston aikoinaan toteama. Noora H. leikkasi tekstin Hesarista talteen ja yrittää muistaa lukea sen joka aamu.

Viikon kaunein pakkaus on suomalaisen Nord-T:n Helsinki-teessä. On ollut ilo huomata, että suomalaiset brändit ovat vihdoin panostaneet myös visuaaliseen ilmeeseen. Bites Vallilan hampurilaiset toimitetaan staileissa pahvilaatikoissa, Kanniston leipomon ulkoasu on hiottu takeaway-pusseja myöten ja Anton & Antonin ruokakauppa nyt menisi täydestä missä tahansa suurkaupungissa. Hyvä Suomi!

Viikon paras uutuus löytyy Teurastamolta. Teurastamolle on avautunut ihana kalakauppa, josta saa tuoreiden merenelävien lisäksi myös lounasta. Eilen listalla näytti olevan Noora K:n suosikki fish & chips. Täälläkin ostokset saa mukaansa kauniisti käärittynä. Teurastamon alue ylipäätään on erittäin onnistunutta kaupunkisuunnittelua. Alueella on kaikkea ihanaa, kuten Roslundin lihakauppa ja hampurilaisbaari, Kellohallin erinomainen ravintola, Helsingin kahvipaahtimo, jätskipaikka Jädelino ja Osmian saippuapaja. Huomenna Teurastamolla vietetään kesäkauden avajaisia, joihin Noora H. meinasi suunnata.

Viikon paras ruoka on yksin syöty sushi. Noora K:lla on tapana ostaa kotiin kunnon satsi sushia aina kun mies on työreissussa ja säästää se siihen, että Baby K. on nukkumassa. Ruoka nautitaan aina dataillen ja sisustuslehtiä lukien. Nyt pöydällä oli uusin Glorian Koti, jonka uusin numero on i-ha-na. Jonkin kaukaisen viikon paras ostos on muuten ollut jättipaketti syömäpuikkoja sadan jenin kaupasta. Niitä on edelleen jäljellä, vaikka Noora K:n edellisestä Japanin reissusta taitaa olla lähemmäs neljä vuotta, ellei viisi.

Viikon paras kuninkaallisjuttu on Hollannin kuninkaan, Willem-Alexanderin salainen työ KLM:n perämiehenä. Ja mikä parasta, tätä on jatkunut jo 20 vuotta!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Vauvan huoneen evoluutio
Baby K:n ristiäisasu

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  05/19/2017 at 06:18

  Kertokaapa, mitä mieltä olette tuosta Helsinki-teestä, onko se yhtä hyvää kuin miltä pakkaus näyttää? Olen innokas teen lipittelijä, mutta joskus sisältö ei vastaa pakkausta ei sitten yhtään… Ja Teurastamolla käynti jonain kesäiltana menee ehdottomasti kesälistalleni :-).

  Lisään pari parasta listaan: lomakammassa on kahdeksan (!!!!) piikkiä ja viikonloppuna pääsen istuttelemaan kukkia :-). Aurinkoista viikonloppua kaikille!

  • Reply
   Noora K.
   05/19/2017 at 07:35

   Tähän täytyy Hoon vastata, koska mä en voi sietää teetä. 😀 Juon vihreää teetä joskus sushin kanssa, mutta tavisteestä en tykkää lainkaan. Jee lomakampa! Sama!

   • Reply
    Blue Peony
    05/19/2017 at 07:41

    Heh, suomalainen tavistee taitaa olla Liptonin Yellow Labelia tai Kolmen sinetin teetä (onko sitä enää olemassakaan, toivottavasti ei?)? Ne ovat varmasti luoneet monelle kammon teetä kohtaan! Itse kuulun niihin teehifistelijöihin, jotka kammoavat mm. ällöttävän esanssisia pussiteelaatuja.

  • Reply
   Bisneskissa
   05/19/2017 at 09:33

   Suosittelen lämpimästi Nord-T:n Sunset at noon ja Afloat with the folkboat -teelaatuja. Ensimmäinen on aivan parasta chai latten ystäville, toinen taas kiva kesäinen sekoitus. Ja tämä siis puhtaasti fanin näkökulmasta, mulla ei ole mitään tekemistä firman kanssa.

   • Reply
    Blue Peony
    05/25/2017 at 04:56

    Kiitos vinkistä! Täytyypä suunnata teehyllylle!

 • Reply
  Eeva
  05/19/2017 at 08:11

  Hei toi viisaus on niin hyvä. Täytyy itsekin leikata talteen ja laittaa näkyville. Ihanaa viikonloppua teille! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   05/23/2017 at 19:41

   Se kyllä on. 🙂

 • Reply
  Heidi
  05/19/2017 at 08:27

  Nyt on ihan pakko kommentoida.Jos työntekijällä ravintolassa tai kaupassa on noin törkeän likainen työasu jättäisin suosiolla ruuan ostamatta.Kertoo kaiken paikan hygieniasta.Sushille iso peukku 😀

  • Reply
   Noora H.
   05/19/2017 at 08:29

   Oho, mä en edes huomannut ennen kuin sanoit! :O

  • Reply
   uhh
   05/19/2017 at 11:57

   hyi hitto, nyt kun sanoit :O

  • Reply
   Noora K.
   05/23/2017 at 19:42

   Mäkin huomasin vasta, kun postasin kuvan. No, hyvä että käytiin vaan ottamassa kuvat. 😀

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  05/19/2017 at 08:52

  Hyvät viikon parhaat. Paitsi, että kaikki sushikuvat viiltää sydämestä, sillä pääsen itse syömään sushia vasta ensi talvena. Kalakauppiaan essu on kyllä törkeässä kunnossa. :/

  • Reply
   Noora K.
   05/23/2017 at 19:43

   Muistan kyllä sushivajeen raskauden ajalta. Se oli niin paha, otan sitä edelleen takaisin!

 • Reply
  Eva
  05/19/2017 at 13:49

  Siis mitä, Willem-Alexanderin salainen elämä lentäjänä! Voiko olla totta, ihmeellistä ettei asia olisi paljastunut 20 vuoden aikana. Hienoa ja hauskaa että kuningas harrastaa normitöitä. Jos nyt lentäjäminen lasketaan normityöksi. Toisaalta toimiihan prinssi Williamkin helikopterilentäjänä. Kuninkaallisuus avaa monia ovia, myös pikkupoikien haaveammatteihin. 🙂

 • Reply
  Heidi H
  05/19/2017 at 17:53

  Jos pyöritte Teurastamolla poiketkaa myös Kirjaverstaalla, jota pyörittävät kimpassa kirjakauppa Nide, Sarjakuvaseura, lastenkirjakioski Toukka ja Kuvittajat. Kunhan beibinne kasvavat, tarjolla on myös kaikenlaista lastenkulttuuriin liittyvää tapahtumaa (kaverillani on näpit pelissä).

 • Reply
  Emmi
  05/20/2017 at 19:21

  Tuo viisaus osui ja upposi. Minkä päivän lehdessä se oli? Saisi itsekin napattua talteen.

  • Reply
   Noora H.
   05/20/2017 at 19:23

   Taisi olla viime lauantain. 🙂

 • Reply
  Tiia S
  05/22/2017 at 06:57

  Minua ja Maunoa yhdisti näköjään urheiluharrastuksen lisäksi tuo ajatus luottaa tulevaisuuteen ja siihen, että kaikki kyllä järjestyy <3

 • Leave a Reply