Lapset Matkustaminen Noora K:sta

Pari postikorttia Korfulta

Noora K.

Pikainen moi ihanalta Korfun saarelta! Jos vielä puntaroit kesälomamatkaa, etkä osaa valita Kreikan ja Italian väliltä, niin Korfu on silloin juuri sinulle. Entinen Venetsian alaisuus näkyy ja tuntuu. Matka on mennyt hyvin, lento tänne meni mainiosti ja Baby K. on mainio reissuvauva, joka on kiukutellut ainoastaan silloin, kun puhkeamaisillaan oleva hammas on oikein kiusannut. Olemme myös huomanneet, että hän on kaupunkilomavauva – hän on sitä tyytyväisempi, mitä enemmän maisemat vaihtuvat.

Minulla on miljoona juttua takataskussa vauvan kanssa reissaamisesta, pulloshowsta, kiinteiden lämmityksestä, auringolta suojautumisesta ja vähän siitä sun tästä. Pakkauslistoistamme en muuttaisi muuten mitään. Palataan näihin kaikkiin juttuihin ensi viikolla.

Aurinkonarkkarin tunnustuksia
Perjantain parhaat by Noora H.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Elina
  06/03/2017 at 15:17

  Hyvaa lomanjatkoa! Matkakuume vaivaa taalla 😕

  • Reply
   Noora K.
   06/04/2017 at 19:19

   Kiitos, meillä oli ihana matka. 🙂 Toivottavasti sullekin löytyy joku sopiva reissu.

 • Reply
  Katja
  06/03/2017 at 15:29

  Ihana postaus 😍😍

  • Reply
   Noora K.
   06/04/2017 at 19:19

   Kiitti! 🙂

 • Reply
  Kielo
  06/03/2017 at 19:06

  Korfulla piipahdettiin juuri viime viikolla päivän reissulla. Kiva kaupunki oli kyllä. Täytyy joskus käydä pitempi reissu siellä. Onko teillä hotelli Korfun kaupungissa vai jossain kauempana? Mietimme mihin siellä kannattaisi majoittua, jos rantalomalle mielii.

  • Reply
   Noora K.
   06/04/2017 at 19:20

   Oli kyllä, todella positiivinen yllätys! Ja ehdottomasto suosittelen pidempää reissua saarelle, tykkäsimme hurjasti. Meidän hotelli oli 8 kilsaa Korfun kaupungista, lähin kylä oli Kontokali alle kilsan päässä. Sijainti oli tosi hyvä. 🙂

 • Reply
  Henna
  06/04/2017 at 19:17

  Hei, ootan hirveästi teidän vauvan kanssa matkalla postauksia! Meillä nimittäin kolmen viikon päästä lähtö Kroatiaan viisikuisen vauvan kanssa, joka pääsee ekalle ulkomaan matkalle. Ollaan kokeneita reissaajia, mutta silti jännittää hirveästi!

  • Reply
   Noora K.
   06/04/2017 at 19:25

   No niitä piisaa! 🙂 Huomenna asiaa auringolta suojaamisesta, sitten kokoan mun kaikki muut huomiot meidän 7,5kk:n ikäisen kanssa reissaamisesta. Ja varmasti tehdään kaiman kanssa sitten joku yhteinen “Kaikki vauvan kanssa matkustamisesta” -henkinen juttu. Muakin jännitti kyllä ennen matkaa, mutta kaikki meni tosi hyvin. Se, että on itse kokenut reissaaja, auttaa tosi paljon. Bongasin Instasta muistaakseni Brooklyn Blondelta sellaisen kommentin, että vauvan kanssa kun lähtee reissuun, niin se on matka, ei loma. Musta tämä asennoituminen oli oivallinen. Totta kai on työläämpää ja hankalampaa kuin aikuisten kesken matkustettaessa, mutta myös aivan ihanaa ja ikimuistoisia kokemuksia. Ja jotenkin sellainen ympyrä sulkeutuu -fiilis, kun meidän perhe matkusti paljon, kun olin pieni ja mulla on siitä todella hyviä muistoja, niin nyt saa olla itse rakentamassa omalle lapselleen jotain vastaavaa. Teillekin tulee varmasti tosi kivaa. 🙂

 • Reply
  Mari
  06/05/2017 at 19:43

  Minkä hotellin valitsitte?

  • Reply
   Noora K.
   06/05/2017 at 21:09

   Moi! Oltiin pakettimatkalla ja meillä oli sellainen hotelli kuin Kontokali Bay Resort and Spa. 🙂

  Leave a Reply