Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras yllättävän kiva on Löyly. Noora H. suhtautui siihen aluksi hieman epäilevästi, sillä yleensä Helsingin hittipaikat eivät ole juuri niitä omia suosikkeja. Löyly oli kuitenkin yllättävän kiva paikka, ainakin juhannuksena, kun tunnelma oli todella rauhallinen. Rakennus on tyylillä tehty, maisemat kauniita ja saunakin vaikutti oikein hauskalta. Seuraavan kerran Löylyssä voisi käydä aamupalalla ja aamusaunassa.

Viikon paras aleostos on Noora K:n pitkäaikaisen sisustushaaveen toteutus. Kun mustat Tolixit olivat yhtäkkiä alessa Finnish Design Shopissa, ei tarvinnut kauaa miettiä. Kuvia luvassa ensi viikolla. Aamiaisshown jälkeen Noora K. arvostaa erityisesti sitä, että tuolit on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Viikon paras kosmetiikkatuote on päällyslakka kynsille. Vai mikähän se onkaan oikealta nimeltään? Pikakuivattaja? Noora K. on tähän mennessä aina lakannut kynnet pelkällä värilakalla ja uskonut, että pikakuivattaja ei tee mitään ekstraa. No, sitten sellainen oli mukana lentokoneesta ostetussa OPI:n minipakkauksessa ja tuli kokeiltua. Ja kylläpä se onkin mahtava tuote. Kynsilakka kestää huomattavasti pidempään, vaikka käsillä tulee läträttyä päivittäin todella paljon.

Viikon parhaat järjestelykapistukset ovat blogin kautta saadut Mayn korit. Noora H. on järjestänyt koreilla kylppärin ja vaatekaapin, tavarat pysyvät isoilla hyllyillä paremmin ojennuksessa, kun tila on jaettu korien avulla muutamaan pienempään. Noora K. järjesti keittiötä. Kun talouspaperia kuluu noin 300 rullaa vuorokaudessa, niin parempi sen rullan on olla helposti vaihdettavissa. Mustat tiskirätit ilahduttavat päivittäin. Harvalla sisustushankinnalla saa niin halvalla hinnalla viimeistellyn oloisen keittiön kuin kivalla keittiörätillä.

Viikon parhaat podcastit löytyvät Suomen Kuvalehdeltä. Podcastit ovat Suomen Kuvalehdessä aiemmin ilmestyneitä pitkiä juttuja, jotka Vuokko Hovatta on lukenut podcasteiksi. Noora H:n pitkä ajomatka sujui varsin joutuisasti näitä kuunnellessa.

Viikon paras treeni on Noora H:n lenkki. Vihdoin, vihdoin Noora H. pääsi juoksemaan. Edellisestä lenkistä oli kulunut melkein vuosi ja pitkästä aikaa juostut viisi kilometriä (5,6 km, jos tarkkoja ollaan) tuntuivat aivan ihanilta. Ah!

Viikon paras sarja on Suits. Noora K. peruu täysin viimeviikkoiset puheensa vitoskaudesta ja on haltioissaan. (Ja lopen uupunut valvottuaan sarjan parissa iltaisin ihan liian myöhään.) Tässä ihana muisto sarjan alkuvaiheilta.

Hyvän mielen ostoksia
Podcast: Unijuna puksuttaa

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Suvi - Kotonainen
  06/30/2017 at 11:40

  Mustia tiskirättejä, mustia tiskiharjoja, lopultakin. Kiitos May ja kiitos Noorat. I´m in love!

  • Reply
   Noora H.
   07/03/2017 at 18:53

   Jee, kiva kuulla. 🙂

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  06/30/2017 at 13:25

  Hitsi. Meidän on pitänyt myös käydä testaamassa tuo Löyly, mutta ei ole vain vielä onnistunut. Ehkä ensi viikonloppuna?

  • Reply
   Noora H.
   07/03/2017 at 18:53

   Toivottavasti pääsitte käymään siellä. 🙂

 • Reply
  Johanna
  06/30/2017 at 16:20

  Opin kaikki tuotteet ovat erittäin hyviä! Tuota pikakuivattajaa DripDry’tä olen käyttänyt jo useita vuosia. Opin voiteet ovat myös ihania tuoksuineen… Suosittelen! Ai niin, Opin kynsinauhaöljy on myös vertaansa vailla, myydään pienessäkin pakkauksessa, jossa kätevä sivellin/harja päässä, jolla se levittyy hyvin. Ko. tuote mahtuu vaikka käsilaukkuun mukaan.

  Mukavaa viikonloppua 🙂

  Terv. Johanna

  • Reply
   Noora H.
   07/03/2017 at 18:53

   Mä tykkään myös OPI:n käsirasvoista, ne on supertehokkaita. 🙂

 • Reply
  Susanna
  06/30/2017 at 16:33

  Eikö teillä jää noista mustista tiskiräteistä ärsyttävää mustaa nukkaa joka paikkaan? Etenkin kun kostealla pyyhkii valkoisia kodinkoneita, niin jälki on ihan kamalaa. Lensi roskiin ensimmäisen kokeilun jälkeen. Hieno idea, huono toteutus 🙁

  • Reply
   Noora H.
   07/03/2017 at 18:52

   Mulla ei ole noita tiskirättejä, joten pitää odotella Koon vastausta. Onpa kurja homma, jos näin on. Kauniita tiskirättejä kun on melko mahdotonta löytää.

  • Reply
   Helena
   07/10/2017 at 10:53

   Ainakin tuon Musta 5101-rätin omilla sivuilla ohjeistetaan pesemään rätti pesukoneessa ennen käyttöä, jolloin mustaa nukkaa ei enää käytössä pitäisi lähteä! 🙂

 • Reply
  Lora
  06/30/2017 at 17:30

  Jos jooga innostaa niin suosittelen lämpimästi Mesimarjan pitämää aamujoogaa Löylyn terassilla. Se on mitä täydellisin aamun aloitus ja halutessaan voi vaikka mennä saunomaan tai jäädä aamiaiselle Löylyyn. Torstai ja lauantaiaamuisin pidettävät tunnit ovat rentouttavia startteja aamuun. Mesimarja taas mitä sydämellisin joogaohjaaja.
  Aurinkoinen ja lämmin aamu + upea merinäköala, what else does a girl need? <3

 • Leave a Reply