Yleistä

Noora K:n perjantain parhaat

Viikon parasta pikaruokaa ovat Pizzariumin pizzat. Ateria taitaa olla parin viikon takaa, mutta vasta nyt muistan mainita rakkauteni näitä pizzoja kohtaan. Kun mies on reissussa ja Baby K. nukkumassa, syön oikeastaan aina jotain noutoruokaa. Siinä vaiheessa alan yleensä olla niin kuitti, että kokkaaminen on viimeisenä mielessä. Seurassa syötävistä pizzoista taas polttelee tällä hetkellä eniten Oulunkylän Capperin valikoima. En ole vielä maistanut, mutta kehutut napolilaispizzat ovat työlistalla.

Viikon paras kävely oli, kun veimme Baby K:n kanssa Laiviksen metsäkävelylle. Normaalisti koiranulkoilutusoperaatio toteutetaan vaunujen kanssa tai vien koiran yksin, mutta aina silloin tällöin laitan vauvan kantoreppuun ja suuntaamme pienemmille poluille. Tällä kertaa se kannatti erityisesti: Baby K:n mielestä Laiviksen jolkottelu edellämme oli tavattoman hauskaa ja hän nauroi ääneen joka kerta kun päästin koiran vapaaksi ja se mennä viipotti letkan ensimmäisenä.

Viikon paras jäätelö on Kolmen kaverin Suklaa ja pähkinäkinuskikastike -jäde. Noora K. on valinnut jo toistamiseen tätä Netflix-jäätelöksi. Tämä on tosi tuhtia, joten pienempikin annos riittää ja koska tämä on vegaaninen tuote, niin se taitaa sopia kaikille paitsi pähkinäallergikoille.

Viikon paras iltameno oli viikko sitten. Kävin ensimmäistä kertaa ystävän kanssa syömässä ja drinkeillä sitten vauvan syntymän. Söimme Farangissa ja suuntasimme sitten vielä yksille Groteskin terassille. Oli aivan ihana ilta ja ihan huippuhauskaa. Nauratti, kun ennen lähtöäni meikkasin ja join kahvia. Ennen oli lasillinen meikkausskumppaa ennen tyttöjen iltoja, nykyään meikkauskahvi, että jaksaisi valvoa.

Viikon parhaat ostokset olivat Nykin tuliaisia. Terassi-iltanakin korvissani näkyneet korvikset löytyivät J.Crew’sta, samoin uusi tupsukaulakoru. Ostin matkalta varsin perinteisiä Amerikka-juttuja, kuten meikkisuosikkeja Sephorasta, parit kotiverkkarit Abercrombielta ja harmaan t-paidan J.Crew’sta. Ja niitä raidallisia tiskirättejä Dean&Delucasta, tietty.

Viikon paras palvelu oli Finnish Design Shopissa (ja Farangissa). Kyseinen liike myy tuota valaisinta, jonka ostin käytettynä. Kysyin heiltä kysymyksen siitä ja vaikka oma valaisimeni ei ollut edes heiltä ostettu, sain tosi kattavan ja hyvän vastauksen, olivat oikein selvitelleet asiaa. Kiitos vielä!

Viikon paras kuninkaallisjuttu on tänään 40 vuotta täyttävästä kruununprinsessa Victoriasta kertova ohjelma YLEllä sunnuntaina. Itse aion ainakin liimata itseni ruutuun kiinni ja juoda kaffet prinsessamukistani. Grattis vain sinne naapuriin! Vaikuttaa siltä, että 40 on kaikin puolin hyvä ikä.

Hetkiä Italiassa
Ruokailutilan muodonmuutos

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  07/14/2017 at 06:46

  Kyllä, 40 on kaikin puolin ihan loistava ikä, eikä siitä eteenpäinkään ole hassumpaa :-). Lisään viikon parhaan puutarhauutisen: omin pikku kätösin istuttamani valkoinen pioni kukkii! Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:47

   Vau, onnea pionin kukinnasta. Se taitaa olla vähän oikukas kukka? Kaunista sunnuntaita sinne! 🙂

   • Reply
    Blue Peony
    07/17/2017 at 12:42

    Ainakin omanarvontuntoinen… Voi kestää vuosia, että suostuu kukkimaan istutuksen tai siirron jälkeen, mutta istutin tuon viime kesänä satavuotiaan pionin viereen ajatellen, että paikan on pakko olla hyvä, ja valinta näyttää menneen oikein :-).

 • Reply
  JossuH
  07/14/2017 at 10:01

  Kyllä 40 on sittenkin ihan hyvä ikä, vaikka etukäteen ahdisti se täyttää. En haluaisi palata ajassa taaksepäin, koska nyt kaikki on nyt helpompaa kuin 30v täyttäessäni. Olen terveempi ja paremmassa kunnossa, lapset on jo isoja (omaa aikaa on jälleen runsaasti), työtkin ovat muuttuneet vakituisiksi pätkien jälkeen 🙂

  Minulle viikon paras Netflix sarja on Life in pieces, lyhyitä jaksoja erään perheen elämästä. Hyvin hauska ja samaistuttavissa oleva. Suosittelen testaamaan!

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:48

   Mulla oli ihan kamala kolmenkympin kriisi, mutta reilun kolmen vuoden päässä häämöttävä 40 ei ainakaan toistaiseksi ahdista lainkaan. Kaikki tuntuu niin hyvältä just nyt. 🙂

   Kiitti sarjavinkistä, kelpaa aina. 🙂

 • Reply
  auringon alle
  07/14/2017 at 10:09

  Heja Sverige ja varsinkin sekä erityisesti Vickan!! Vaikka olenkin häntä muutaman vuoden vanhempi, olen tykännyt seurata taivaltaan vaihtelevalla intensiteetillä. Enemmän kyynelputoushäiden jälkeen tosin. ;D Joten saman liimaantuminen tapahtunee täällä, vaikkakin sää on kyllä ilmeisesti niin ihanaa – ja harvinaista! – sunnuntaina että tod.näk, menee tallennukseen, ja nautittavaksi iltasella.

  Palaan nyt vieläKIN niihin valkaisuliuskoihin kun huomasin että Isosmilesta saisi tilattua: kuinka usein niitä voi käyttää? Siis kun näitä muottivalkaisuja suositellaan korkeintaan kerran vuodessa, niin mikä tiheys teillä on ollut? Sinun ja toisen Noora-puoliskosi hampaat eivät kovin kaukana ole Ross-hampaista, niin upean hohtavat ovat! :´D Mutta onko teillä jo luonnostaan vaalea hammasluu…? Itsellä ei valtavan, ei nyt mikään keltaisenruskeakaan mutta sellainen tyypillinen suomalalainen, ja olenpa vaan todennut että heti kun palaa vaalennuksen jälkeen normi maitokahvilitkintään, tulokset eivät kovin kauaa pysy. Pännii. 😛

  • Reply
   Noora H.
   07/14/2017 at 11:56

   Mä oon valkaissut noin 1,5-2 vuoden välein.:)

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:50

   Mä oon aika laiska valkaisemaan, edellisestä kerrasta on useampi vuosi ja se kyllä vähän näkyy. Mulla on aika keltainen hammasluu, eikä kahvin litkiminen tietenkään auta. Jos meinaat Kate Spade -kuvia, niin niissä hohtavan valkoiset hampaat taitavat ainakin omalta osaltani olla enemmän taitavaa kuvankäsittelyä. 🙂

 • Reply
  Sini
  07/14/2017 at 12:18

  Ihanat noi tupsukorvikset! Olen etsinyt itsellenkin tuollaisia. Noita on paljon kaupoissa, mutta kaikki vastaan tulleet ovat vaan olleet liian pitkiä tai liian värikkäitä mun makuun.

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:50

   Niitä on tosiaan nyt paljon, mutta mäkin kaipasin jotain vähän hillitympiä. 🙂 Olisikohan noita J.Crew’n verkkokaupassa?

 • Reply
  Anni
  07/14/2017 at 15:48

  Täytyy ihan kiittää että mainitsit sunnuntaina tulevan ohjelman! Juuri tänään pohdiskelin, että mahtaakohan tulla Suomessa ja jos tulee niin milloin. Pakko vielä näin kuninkaallisfanina mainita, kuinka Carl Philip, Sofia ja Alexander kävelivät eilen vastaan Östermalmin Åhlensilta ulos astuessamme. Olivat elämäni nopeimmat 10 sekunttia 🙂

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:51

   Hei vau mikä bongaus! 🙂 Jee! Mä katsoin eilen illalla Victorian haastattelun, kun se oli jo Areenassa. Ja siitä taas kiitos kommenttiboksin vinkkaajille.

 • Reply
  Riikka
  07/14/2017 at 16:43

  Kiitos perjantain parhaista! Kivoja juttuja, aina!

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:51

   Eipä kestä ja kiitos itsellesi kivasta kommentista. 🙂

 • Reply
  Dora
  07/14/2017 at 22:55

  Vink vink, Victorian haastattelun näkee jo Yle Areenasta :). Toivottavasti myös Ebba von Sydowin kaksiosainen haastattelu Victoriasta nähtäisiin Suomenkin telkussa joskus!

  Kivaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:52

   Tää oli mahtava vinkki, se olikin mun tekeminen kun vauva oli mennyt nukkumaan. Söin mansikoita ja katsoin tätä. Kiitos, siis! 🙂 En ehkä kestä, miten symppiksiä V&D molemmat ovat.

 • Reply
  Tiina R
  07/15/2017 at 22:38

  Tyttöjen illan asun Ted Baker -kengät aivan ihanat! Minulla on valkeat samanlaiset. MUTTA: minulla ne painavat varpaiden väliä. En voi pitää lainkaan.😢. Apua.
  Miten sinulla? Ovatko ok? Vinkkejä?
  Kiitos paljon, jos ehdit vastata.

  • Reply
   Noora K.
   07/16/2017 at 08:54

   Hmmm, enpäs oikein tiedä. Mä pidän paljon tuollaisia varpaanvälisandaaleja, joten ehkä mun jalat ovat vain tottuneet sellaisiin? Nuo eivät tunnu musta mitenkään erilaisilta kuin muut varvassandaalit. Väljä/oikea koko on tietty tärkeä. Sorry, kun en nyt osaa tän enempää olla avuksi. 🙁

  Leave a Reply