Noora H:sta Vaatteet ja asusteet Yleistä

Päivän asu!

Noora H. 

Näitä näkee niin harvoin, että otsikko kaipasi huutomerkkiä. Mutta tässä tulee: perinteinen päivän asu -postaus. Asu tosin ei ole tältä kolealta tiistailta, vaan viimeiseltä illalta Italiasta, mutta tämän pukisin, jos säät sallisivat.

Enpä olisi arvannut, että kesän suosikkivaate on H&M:sta parillakympillä löytynyt puuvillamekko. Mekossa on kaikki kohdallaan: materiaali, malli ja väri. Eikä se juurikaan rypisty; ennen näiden kuvien ottoa olin istunut monta tuntia autossa. Rypistymättömyys onkin ihan ehdoton vaatimus vauvan kanssa, kauluspaidan saa meinaan siivottoman näköiseksi sillä, että nostaa ja laskee vauvaa kaksi kertaa.

Kengät ovat tuliaisostos Italiasta, Geoxit. Vannon tuon merkin nimeen. Geoxin kengät ovat todella hyviä, jopa korkokengillä pystyy kävelemään tuntitolkulla. Ensimmäisenä brändistä tulevat mieleen mummomaiset tennarit, mutta kannattaa käydä liikkeessä, heillä on nimittäin yllättävän kivoja kenkiä.

Geoxit istuvat hyvin leveään jalkaan, itselläni on hankala löytää sopivia sandaaleja, sillä jalkaholvini on olematon. To do -listalla on roikkunut jalkajumppa ala-asteelta saakka, mutta joka iltaisen viisitoistaminuuttisen löytäminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Ehkä sitten eläkkeellä.

Baby H:lla on päällään Newbien kesäasu, yksi harvoista kivoista poikien helleasuista. Vauvojen ihoa on hyvä suojata auringolta ja monet tekevät sen vaatteilla, jotka tietysti suojaavat lapsen ihoa parhaiten. Italiassa oli kuitenkin niin lämmin, ettei pitkien housujen ja paitojen pukeminen tullut kysymykseen. Niinpä taiteilimme aurinkovarjojen ja harsojen kanssa, ja vauva sai kelliä pelkässä vaipassa tai shortsiasussa. Onnistuimme tavoitteessamme ja bebbe tuli takaisin ilman rusketusrajoja.

Mekko H&M, aurinkolasit RayBan, Sandaalit Geox, vauvan asu Newbie.

Taikaa ja Italiaa ruokapöytään
Hetkiä Italiassa

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Johanna
  07/18/2017 at 06:45

  Sama mekko löytyy myös täältä: klikkasin mekon heti kotiin, kun näin sen sun insta storyssa. ;D Mekko oli kyllä tosi hyvä ostos eli kiitos vinkistä 🙂

  • Reply
   Noora H.
   07/24/2017 at 08:31

   😀 Ole hyvä!

 • Reply
  Blue Peony
  07/18/2017 at 07:17

  Italialaiset taitavat kyllä kenkien tekemisen taidon. Minulla on korkea jalkaholvi ja leveä päkiä, joten sandaalien löytäminen on melkoinen haaste, mutta viime kesänä Lazion-kiertueelta tarttui mukaan kaksi ja tänä kesänä Sisiliasta yksi pari. Näyttävät ja tuntuvat kivoilta, ja kävelemään pystyy tuntitolkulla jopa maastossa!

  • Reply
   Noora H.
   07/24/2017 at 08:35

   Joo, ja espanjalaiset merkit taas tekevät tosi kapeita ja pieniä malleja. Jännä, sillä luulisi maiden tekevän suht samanlaisia kenkiä.

 • Reply
  Tiia S
  07/18/2017 at 08:39

  Kivat asut molemmilla! Itsekin hankin kesävaatteita H&M:lta, mutta viileiden säiden vuoksi ne ovat päässeet päälle vain pari kertaa. Pöh.

  • Reply
   Noora H.
   07/24/2017 at 08:35

   Tämä on kyllä ollut surkea kesä, onneksi tällä viikolla pitäisi kelien parantua. Johan tässä ollaan pian elokuussa. 😀

 • Reply
  Miia
  07/18/2017 at 09:00

  Nätti asu niin äidillä kuin vauvallakin. Kiitos muuten tuosta sandaalivinkistä. Mulla on ihan samanlaiset jalat ja lisäksi kokokin vielä puolikoko, joten sopivien kenkien löytäminen on tosi hankalaa.

  • Reply
   Noora H.
   07/24/2017 at 08:36

   Ole hyvä. 🙂 Toivottavasti löytyy hyvät kengät. Toinen hyvä on Högl, niiden korkkarit sopii mun jalkaan erinomaisesti.

 • Reply
  Tiina R
  07/18/2017 at 13:19

  Minulla on tuo sama mekko myös. Ihana! Meni Kreikan lomalla sekä päivällä että illalla..

  • Reply
   Noora H.
   07/24/2017 at 08:37

   Ja Suomessa se menee nahkatakin kanssa. 🙂

  Leave a Reply