Podcast

Podcast: kaunistelua ja sporttikuulumisia

Huomenta! Tällä kertaa juttelemme Hesarin viimetorstaisesta blogijutusta ja juoksukuulumisista. Saatte myös kuulla, teemmekö joitain asioita vain blogin takia. Podcast löytyy tuttuun tapaan Soundcloudista.

Toim.huom. Tokiossa on 9,4 miljoonaa asukasta ja murhia oli vuonna 2015 75 kpl. 😀 Mutta siis kuitenkin todella vähän verrattuna Helsinkiin, jossa oli 10 murhaa. Helsinki sijoittui Monoclen listalla 13. parhaaksi asuinpaikaksi”
Toim.huom.2 Tämän podcastin äänittämistä seuraavana päivänä Noora K. juoksi lenkin, jonka vauhtiin oli tyytyväinen.

Perjantain parhaat
Paraneeko polvi tyttärestä eli lastenhuoneen matto

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Blue Peony
  07/25/2017 at 07:52

  Ihanaa! Tästä tulee illan pelastus :-). Lapsella on nyt ollut pari yötä kaveri kylässä, ja meno iltaisin on ollut sen mukaista. Kaiken huipennukseksi he onnistuivat keskiyöllä hajottamaan sängyn pohjan, ja sitä kasaan ruuvaillessani en voinut olla miettimättä, että onneksi kaveri lähtee tänään kotiin. Tänä aamuna olin kahden huonosti nukutun yön jälkeen niin koomassa, että menin väärään bussiin. Uutta kulkuvälinettä metsästäessäni päätin, että nyt lapsonen on maalla isovanhempien hoivissa hamaan loman loppuun saakka :-).

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:44

   Auts! Muistan omasta lapsuudesta, että yökyläilyt olivat välillä aika villiä menoa. 😀 Jos yhtään lohduttaa, niin silmät ristissä mennään täälläkin. Nykyään käy usein niin, etten enää saa unta vauvan klo 05 syötön jälkeen, vaan aloitan oman päiväni siitä. Pari tuntia pidempään pitäisi pystyä nukkumaan.

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:35

   Iltariehis kertaa kaksi, apua! 😀

 • Reply
  JossuH
  07/25/2017 at 09:29

  Hesarin jutun innoittamana lainasin kirjastosta Anna-Kaari Hakkaraisen Kristallipalatsi -kirjan ja aloitin sen lukemisen eilen. Vaikuttaa ihan hyvältä ja tunnistin jo monta blogiklisettä 😀
  Oletteko jo lukenneet kirjan tai aiotteko lukea sen?

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:45

   En ole vielä lukenut, mutta jos tulee vastaan kirjastossa, niin lainaan. 🙂

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:36

   No en ollut ajatellut, mutta nyt kommenttisi jälkeen taidankin katsoa, jos kirjastosta löytyisi. Tavallaan kuuluisi kuitenkin asiaan. 🙂

 • Reply
  JohannaN
  07/25/2017 at 09:50

  Ai, että mä tykkään näistä podcasteista😍nytkin täällä altaan reunalle kuuntelen hymyssä suin. Tuo Kristallipalatsi on pakko lainata heti reissun jälkeen.

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:46

   Kiva kuulla, ja ah, mikä mesta sulla podcastien kuuntelulle!

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:37

   Aaaaaaah, altaan reunalla! <3

 • Reply
  Katriina
  07/25/2017 at 14:34

  Heippa!

  Kiitos mukavasta blogista 🙂 Kuinka nopeasti synnytyksen jälkeen jatkoitte juoksemista? Minkä verran jumppasitte lantiopohjalihaksia synnytyksen jälkeen/mistä tiesitte että millon voitte jatkaa juoksua?

  Nämä mietinnässä, itsellä synnytyksestä 4,5kk.. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:46

   Mä kävin ekalla lenkillä kun vauva oli 5 kk. Ja täällä enemmän tarinaa siitä, miten valmistauduin treeneihin: http://nooraandnoora.com/index.php/2017/05/16/raskauden-jalkeen-juoksukuntoon/

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:39

   Mä olin ehkä parin kuukauden päästä, tosin mulla kun jäi se viimeisillään olo väliin, niin kroppa toipui raskaudesta nopeammin, kun mikään ei ollut ehtinyt aueta tai pehmittyä millään lailla. Jumppasin lantiopohjalihaksia koko raskauden ja heti sen päätyttyä joka päivä vähäsen, mutta tosi vähän. Sain Hoolta ohjeen, miten niiden kunto testataan ja testasin heti. Kunnossa olivat ja juoksu tuntui alusta lähtien miellyttävältä, niin uskalsin hölkkäillä kevyesti.

 • Reply
  Riikka
  07/25/2017 at 16:58

  Ooh tämä tyttö menee heti kuuntelemaan. –>

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:50

   Toivottavasti tykkäsit. 🙂 Mä jäin miettimään, että taisin kuulostaa vähän töksähtävältä, kun totesin ettei blogista löydy omia unelmia. Mutta onhan niitä tosiaan joitakin, kuten vaikkapa ne Noora K:n mainitsemat reissut, vaikka aarrekartan unelmista iso osa ei blogissa näykään. Sitä vaan aina unohtaa turhan nopeasti ne jo toteutuneet unelmat, vaikka niidenkin kohdalla pitäisi muistaa pysähtyä nauttimaan hetkeksi.

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:40

   Toivottavasti tykkäsit. 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  07/25/2017 at 17:43

  Juuri kuuntelin podcastin ja olipa taas mukavaa kuunneltavaa! Olette niin luonnollisia ja jutustelunne on viihdyttävää!

  • Reply
   Noora H.
   07/26/2017 at 05:50

   Jee, kiva kuulla. 🙂

 • Reply
  anna
  07/26/2017 at 06:19

  Hauska podcast!

  Pakko sanoa tuosta terrierin kasvatuksesta että kyllä se taitaa olla sama lastenkin kanssa. Itselle aikanaan naapurin rouva sanoi “Salli kerran, kiellä 2000…” ja kyllä se juuri niin onkin. Johdonmukainen pääsee vähemmällä. Kälyni on henkeen ja vereen koiraihminen ja on kasvattanut kaksi lastaan samoilla opeilla (toivotun käytöksen vahvistaminen positiivisella palautteella, epätoivottuun käytökseen puuttuminen välittömästi ja eleettömästi, johdonmukaisuus silloinkin kuin itseä laiskottaa )kuin kolme koiraa ja tulokset ovat kyllä vakuuttavat.

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:41

   Haha, kyllä mä välillä huomaan itsekin puuskahtelevani, että tämä on kuin koiran kasvatusta. 😀 Mutta onhan se totta, että varmaan tietyt lainalaisuudet pätee. Varsinkin juuri tuo johdonmukaisuus.

 • Reply
  Heli
  07/26/2017 at 09:23

  Pakko kertoa, kuuntelin jutusteluanne Arkandan lentokentällä lähtöportilla koneeseen pääsyä odotellessa kun matka omassa seurassa läheni päätöstään. Tukholma on jäänyt minulle varsin vieraaksi kaupungiksi ja voi että miten viehättävä se olikaan – kiitokset teidänkin vinkeistä. Marietorgetille ja Horsngatanille päädyin Noora H:n vinkkien perusteella.

  • Reply
   Noora K.
   07/26/2017 at 09:42

   Hei olipa kiva kuulla tämmöistä palautetta. 🙂 Kiitos! <3

 • Reply
  Roosa
  07/27/2017 at 15:28

  Heippahei!
  Kiitos erittäin tylsän kesätyön luin kaikki teidän postaukset. Jep, aloitin alusta ja luin kaikki. Vaikka olin lukenut ne jo aikaisemmin, silloin kun ne ovat ilmestyneet! Mutta olipas vaan kivaa ajanvietettä kun heinäkuussa on toimisto super hiljainen. Nyt vaan lähinnä harmittaa, ettei oma nimi ole Noora, jonka varjolla voisin ujuttautua teidän Noora-klubiin, tosin pienenä olin tosi ujo ja en saanut sanottua omaa nimeäni kunnolla ja moni uusi ihminen kuuli, että nimeni on Noora. Laskettaisko se? Luin muuten myös kaikki New York -aiheiset postaukset Noora K:n vanhasta blogista, koska matka sinne odottaa lokakuussa! Odotettavissa on kurpitsahepuleita, pakko katosa Gilmore Girlsiä ennen kuin lähdetään. Huippu hauskaa loppukesää teille molemmille!

  • Reply
   Noora H.
   07/27/2017 at 21:20

   Roosa, se todellakin lasketaan, ihana sinä! Ja mikä kommentti muutenkin. <3 Tsemppiä puuduttavaan kesätyöhön! Vaikka välillä vauva-arjen keskellä 8 h häiritsemätöntä surffausta kuulostaa taivaalle, niin tiedän, että se voi olla myös kuolettavan tylsää. Jos päädyt seuraavaksi tekemään to do -listan Nykkiin, niin laitahan se meillekin jakoon, niin minun ei tarvitse tehdä omaa exceliä elokuun reissua varten. 🙂

   • Reply
    Roosa
    07/28/2017 at 08:09

    Jes mahtavaa 😀 ja kiitos kovasti! Tällä menolla (=tylsyydellä) to do -lista on tehty maanantaihin mennessä, ainakin jotain tekemistä siis 🙂

 • Reply
  Amelie
  07/27/2017 at 20:46

  Kuuntelin pitkästä aikaa podcastin. Todella mukavaa kuunneltavaa. Mulle tuli yllätyksenä, että teillä on joskus keskenänne vääntöä. Teistä välittyy niin harmoninen ja rauhallinen kuva 😊. Se on totta, että ystävän kanssa on erittäin vaikeaa riidellä, kun koskaan ei voi olla varma kestääkö ystävyys erimielisyyden. Olen aikuisiällä menettänyt riidan seurauksena läheisen ystävän ja se on ollut rankka paikka. Hienoa, että teidän ystävyytenne kestää näkemyseroja. Tuntuu toisaalta ihan hurjalta, että miten ystävän kanssa pitäisi olla aina samoilla linjoilla. Aika keinotekoinen ajatus olla aina samaa mieltä 😊

  • Reply
   Noora H.
   07/27/2017 at 21:25

   Kiva kun kuuntelit. 🙂 Haha, meidän elosta on kyllä harmonia kaukana, me ollaan kuitenkin ihmistyyppeinä aika erilaisia. Mutta juuri se tekeekin ystävyydestä niin hienoa, saa uutta ja erilaista näkökulmaa asioihin. Musta ystävyyssuhteet olisivat paitsi keinotekoisia myös tylsiä, jos kaikesta pitäisi aina olla samaa mieltä ja hymistellä. Keskustelut ovat kuitenkin elämän suola. Se, että ystävyys ei kestä riitaa on tosi kurja juttu. Läheisen ystävän menettäminen on vähintään yhtä hirveää kuin ero, ellei pahempaakin.

  Leave a Reply