Kauneus ja kosmetiikka Noora H:sta Yhteistyö

Maailman paras kasvorasva & Mádaran 24h ale

Noora H.

Kaupallinen yhteistyö: Mádara ja Asennemedia

Päästetään ihan ensin jännityksestä ne, jotka ovat odottaneet kieli pitkällä Mádaran syksyn alea: tiistaina 26.9. klo 00 alkaen kaikki tuotteet ovat 24h ajan -40 %. Sitten asiaan, eli mitä sieltä ainakin kannattaa tilata.

Ajattelimme aloittaa osana Perjantain parhaita vinkkisarjan, jossa kerromme kokemuksen syvällä rintaäänellä, mihin kannattaa panostaa ja missä kannattaa pihistää. Koska asiahan on niin, ettei kallis tarkoita aina hyvää. Seuraavaan perjantaihin on vielä aikaa, joten ensimmäinen vinkki on jaettava jo tänään. Nyt on nimittäin mahdollisuus hankkia erinomainen kasvorasva hyvällä alennuksella.

Mádaran Time Miracle Age Defency Day Cream on maailman paras kasvorasva. Yhtään liioittelematta.

Olen aiemminkin hehkuttanut, että tämä on yksi niistä harvoista kasvorasvoista, joka kosteuttaa kuivaa ihoani tarpeeksi jopa talvella. Koivunmahlaa sisältävä voide lupaa myös parantaa ihon elastisuutta ja häivyttää juonteita.

Päivävoiteen lisäksi samaan sarjaan kuuluu myös yövoide ja palkittu silmänympärysvoide, olen käyttänyt näitä kaikkia kolmea yhdessä. Minulla voidepurkit kestivät käytössä koko talven, vaikka ne hoikilta näyttävätkin.

Normaalisti kasvorasvat maksavat noin 48 euroa, mutta Mádaran vuorokauden kestävässä alessa kaikki tuotteet ovat -40 %. Alennusmyynti alkaa tosiaan tiistaina 26.9. klo 00.00, siis heti maanantain vaihduttua tiistaiksi, ja kestää tasan vuorokauden. Mádaran ale on yleensä ollut tosi suosittu, joten kannattaa olla kärppänä paikalla.

Tilasin testiin myös hehkutetun Mádara SOS HYDRA Serumin, jota on kehuttu monessa blogissa ja lehdessä. Seerumin pitää tehokosteuttaa, mutta myös olla sen verta kevyt, ettei meikin kanssa tarvitse odotella paria tuntia. Tämä täyttää vaatimukset. Normaalisti seerumi maksaa noin 35 euroa, eli alen jälkeen maksettavaksi jää vähän päälle parikymppiä.

Podcast: Aakkoset osa 1
Perjantain parhaat

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  TK
  09/24/2017 at 09:16

  Suosittelen kokeilemaan Madaran Detox naamiota. Kaikenlaisia naamioita on tullut kokeiltua, mutta tämän jälkeen hämmästelin vaan peilin ääressä muutosta. Todella kirkasti ihoa ja supisti ihohuokosia. Myös oil-to-milk kuorinta on loistava! Ja ah, ne huulirasvat.

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:37

   Mä tykkään myös niiden kuorinnoista, huulirasvoja en olekaan testannut. Pitääpä ottaa testiin, kiitos vinkistä. 🙂

 • Reply
  Pieta
  09/24/2017 at 10:07

  Oi, onpa kiva tuo ale! Madaralla on hyviä tuotteita, vaikka herkkäihoisten on syytä kokeilla esim. naamioita tosiaankin aikarajoitusten puitteissa.

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:39

   Mádaran ale on kyllä poikkeuksellisen hyvä. 🙂

 • Reply
  Helmi
  09/24/2017 at 13:30

  Kiitos vinkeistä! Täytyykin laittaa tilaus menemään. Kiva idea nuo panosta-pihistä-vinkit perjantain parhaisiin 😊

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:41

   Joistain panosta ja pihistä -vinkeistä ollaan varmasti aiemminkin mainittu blogissa, mutta ehkä se ei haittaa, osa on kuitenkin unohtanut ne tai ei ole lukenut niitä ollenkaan. Itse ainakin aina unohdan, mikä olikaan se jonkun suosittelema viini, huulipuna tai shampoo. 🙂

 • Reply
  Kati
  09/26/2017 at 06:28

  Hei, kiitti muistutuksesta, mulla aina menee tää ale ohi. Nyt kärppänä koneella👍

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:44

   Eipä kestä. 🙂

 • Reply
  Venla
  09/26/2017 at 06:48

  Tulipas tilattua kaikki suositukset. 🙂 aika tehokas mainoskeino, kun luotettavat ja stailit bloggaajat suosittelee. Hyvä mielikuva tuotemerkistä auttaa tietysti myös. Kiitos vinkistä siis! Tää oli mun uuden työnkuvan johdosta lahja itselleni. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:55

   Toivottavasti tykkäät! Ja onnea uusista hommista. 🙂

   Mä ostan itse myös usein bloggaajien suosittelemia juttuja, olipa ne sitten kaupallisia yhteistöitä tai muuten vaan suosituksia, muun muassa Kalastajan vaimon suosituksesta olen ostanut Chanelin itseruskettavaa ja kamerani taisin bongata aikoinaan Avec Sofién blogista. Joten samaa mieltä, tehokas keino. 🙂

 • Reply
  Meri
  09/26/2017 at 10:33

  Testiin meni! Kiitos vinkeistä. Aikaisemmin ei ole tarvinut paljoa rasvailla kasvoja, mutta kummasti sitä nyt pitää etsiä kosteuttavinta rasvaa ja öljyä…

  • Reply
   Noora H.
   09/26/2017 at 18:58

   Ole hyvä. 🙂 Mä luistin tänään suihkun jälkeen kropan rasvaamisesta, ei olisi pitänyt, iltapäivällä iho jo hilseili. Ja nyt on vasta syksy…

 • Reply
  PaulaR
  09/26/2017 at 14:14

  Kiitos vinkistä, satasen tilaus lähti. Olisi mahtavaa, jos näin “eko” sarja osoittautuisi sopivaksi 40+ -iholle. 🙂

  Kuinka kauan olette tuotteita itse käyttäneet?

  • Reply
   Noora K.
   09/26/2017 at 16:32

   Mä oon tainnut käyttää pari vuotta? Tutustuin näihin blogin kautta ja palaan ko. tuotteisiin aina uudelleen, vaikka testaisin muita.

 • Reply
  Noora H.
  09/26/2017 at 19:02

  Piti ihan luntata blogista, milloin kokeilin tuotteita ekaa kertaa ja postauksen mukaan näyttäisi olevan huhtikuussa 2016. 🙂

 • Reply
  Susanna_
  09/26/2017 at 19:07

  Nää alet hyödynnä aina! 🙂 viimeksi keväällä äitienpäivälahjat ja nyt itselle ja vähän joululahjoja. Mun ihan ultimaattinen lemppari on toi sävyttää päivävoide, tummempi sävy on käytössä reilu puolet vuodesta ja vaaleampi sitten vähän vähemmän. Mun iholle ihan mahtava, en tykkää olla niin supermeikatun näköinen mutta vähän tasoittaa ihon väriä.
  Näissä alennuksissa on mahtavaa, kun tulee noita kaupanpäälle joku tuote, niin tulee samalla testattua uusia tuotteita.

 • Leave a Reply