Noora K:sta Vaatteet ja asusteet Yhteistyö

Asukuva! Huutomerkki!

Noora K. / yhteistyössä Henri Lloyd

Jep, me ilmoitamme asukuvat nykyään huutomerkin kanssa, niin harvinaisia ne ovat. Nyt kuitenkin olemme urakoineet niiden parissa ja lupaamme asuja näytille edes vähän useammin. Tässäpä teille tällä kertaa rento, mutta preppy syysasu. Tämä on varmaan sitä klassisinta, mitä minun päältäni löytää. Palmikkoneuleet ovat kuuluneet suosikkeihin siitä asti, kun kuudesluokkalaisena lainasin salaa kouluun äidin palmikkoneuletta (rikos lienee jo vanhentunut). Kuitenkaan minulla ei ole aikoihin ollut sellaista vaatekaapissani, joten kun tällä kertaa sain valita itselleni suosikkeja Henri Lloydin syysmallistosta, halusin ilman muuta tämän neuleen.

Tämä asu on myös sitä, mitä arjessa tulee eniten käytettyä. Otin ensin kuvia varten ballerinat mukaan, mutta en vaihtanut niitä jalkaan, koska no, en kyllä edes muista, koska olisin viimeksi käyttänyt niin siistejä kenkiä.

Takki: Lindex Neule: Henri Lloyd Peyton Crew Neck Cable Knit (saatu) Farkut: Zara Tennarit: Converse Vyö: Diorin huivi 80-luvulta Laukku: Modalu Korvikset: J.Crew

Kun jokapäiväiset vaatteet ovat tosi perus, niin kesän alussa ostetut tupsukorvikset ovat tehneet farkuista, t-paidoista tai neuleista ja tennareista koostuvia asujani hitusen puetummiksi. Tarkkana saa olla, ettei eräs pieni sieppari nappaa niistä kiinni, mutta korvikset ovat minusta pälyilyn ja varomisen arvoiset, niin kivat ne ovat.

Henri Lloydilta haluttiin tuttuun tapaan muista myös lukijoita, joten täältä pesee. Minulla on tuossa yllä kaulassa syksyn suosikkiasusteeni, Nadene Scarf ja kunhan ilmat hiukan viilenevät, lisään sen kaveriksi Nadene-pipon. Tällainen setti arvotaan myös yhdelle teistä. Nadenea saa myös vaaleampana versiona, Ellu-koira esittelee alla vaihtoehdot.

Arvontaan osallistuminen on helppoa: kerro meille joku postaustoive kommenttiboksissa ja olet mukana. Pidetään kisa käynnissä viikon verran eli osallistumisaika päättyy 3.10. 23:59. Jätä kommenttisi mukana toimiva sähköpostiosoite. Meillä on kommenttien valvonta käytössä, joten saattaa kestää hetkisen aikaa, ennen kuin osallistumisesi tulee näkyviin.

Perjantain parhaat
Podcast: Aakkoset osa 1

You Might Also Like

294 Comments

 • Reply
  Iukku
  09/27/2017 at 06:15

  Tumma versio mulle kiitos! 🙂

  Tykkään hirmuisesti teidän susustusjutuista ja asujutuista. Koko blogi on toimiva paketti 😀

  Mua kiinnostaisi mielipide Gilmore girlsien uusista jaksoista, auttoiko toinen katselukerta?

 • Reply
  Laura
  09/27/2017 at 06:16

  mukana arvonnassa! postaustoiveeksi esitän päivä meidän kanssa -tyyppisen postauksen. Niitä on aina hauska lukea!

 • Reply
  anna
  09/27/2017 at 06:21

  Postaustoiveeni sai innoituksensa maanantain podcastista. Eli tykkäättekö pelata ja jos niin minkälaisia pelejä? Lautapelejä, korttia? Millaisessa porukassa pelaaminen on parasta, vai eikö koko touhu vois vähempää kiinnostaa?

 • Reply
  Elma
  09/27/2017 at 06:32

  Teillä kyllä on aina niin kivoja postauksia, että vaikeaa on mitään enää uutta toivoa. Mutta reissuistanne ja niiden suunnittelusta voisin aina lukea lisää.

  – Elma –

 • Reply
  Blue Peony
  09/27/2017 at 06:39

  Olipa kiva tuo huivi vyönä. Muistan itsekin käyttäneeni sellaista komboa joskus, mutta nykyisin lantion ja vyötärön välinen epäsuhta on sitä luokkaa, että täytyy oikeasti olla vyö pitämässä housuja ylhäällä, huokaus. Asusteiden käyttöideoita kuulisin mielelläni lisää!

 • Reply
  Laura Koo
  09/27/2017 at 06:40

  Ravintola- ja kahvilavinkit on tervetulleita, kun itsellä ei ole aikaa paneutua.

 • Reply
  Hanna
  09/27/2017 at 06:44

  Minua kiinnostaisi miten teillä jaetaan kotityöt.

 • Reply
  Elli
  09/27/2017 at 06:48

  Teillä on tosi kivoja postauksia, joten en osaa oikein mitään toivoa. Ehkä jokin lastenvaatejuttu? Niin ja tietysti mukana superkivassa arvonnassa, tyylikäs huivi ja pipo tulisi tarpeeseen 🙂 Ihanaa syksyä N&N!
  -Elina

 • Reply
  Tupu
  09/27/2017 at 07:00

  Mukana arvonnassa! Mua kiinnostaisi teidän postaus medialukutaidosta: ammattilaisten pointit ja parhaat huomiot, vinkkejä mediaähkyyn.

 • Reply
  Sara
  09/27/2017 at 07:02

  Minua kiinnostaisi tietää mahdolliset ajatuksenne töihin paluusta, jos sellainen on käynyt mielessä. 😊

 • Reply
  Leena
  09/27/2017 at 07:03

  Postaustoiveena juurikin nämä asukuvat. Itse käytän töissä työvaatteita, kuten työkaveritkin, joten asuinspiraatiot jäävät päivittäin aika vähiin. Asiakkaatkin ovat pääasiassa flunssaisia, joten heidänkään puolelta ei sitä asuinsiraatiota juurikaan tule, harva jaksaa sairaana panostaa pukeutumiseen 🙂

 • Reply
  Maamu
  09/27/2017 at 07:04

  Heippa!
  Mukana arvonnassa! Tehkääpä postaus siitä, miten käytätte sitä kuuluisaa omaa aikaa. Onko jokin asia, mikä auttaa jaksamaan vauvan kanssa kotona ja pitää mielen virkeänä?😊 Tai ihan siitä, mikä arjessa on tällä hetkellä parasta, mitkä jutut tuottavat iloa. Siinäpä ideaa, josta kehitellä😊

 • Reply
  Tanja
  09/27/2017 at 07:06

  Lasten varusteista tulevaan talveen olisi mukava kuulla. Millaisilla varusteilla olisi tarkoitus selvitä kevääseen asti, läpi räntäsateiden ja (ehkä) paukkupakkasten?

 • Reply
  Kaisa
  09/27/2017 at 07:10

  Hei! Kiva arvonta, tummempi setti olisi ihana.

  Postaustoiveena My day molemmilta, lisää podcasteja (teillä on molemmilla miellyttävät äänet) ja hei, eikös ihan kohta olisi jo ensimmäisten himinöintien aika…? Ai niin, yks vielä. Vene- ja purjehdusjuttuja on jo ikävä. Niin kuin varmaan K:llakin <3 Että pitäisköhän teidän pian ostaa se vene 😉

 • Reply
  Sara
  09/27/2017 at 07:12

  Purjehdusaiheiset postaukset kiinnostaa. Ymmärrän kyllä, että niihin ei juuri nyt ehkä ole kauheasti materiaalia ja mahdollisten veneiden vertailu (joka kyllä minua kiinnostaisi) menee ehkä ‘vähän’ ohi blogin aiheen :D.

 • Reply
  Helle
  09/27/2017 at 07:12

  Hei, minä kaipaan Noora K veneilypostauksia, tietysti ekaksi pitäis olla se vene😊

 • Reply
  TeeKoo
  09/27/2017 at 07:13

  Tumma versio olisi ihana! Postaustoive: Millainen on tyypillinen arkipäivänne, ja miten sieltä raivataan tilaa liikkumiselle, ruoanlaitolle, kirjojen lukemiselle, netflixille, blogille.. 🙂

 • Reply
  Suvi
  09/27/2017 at 07:16

  Mua kiinnostaa vauvaarki, töihinpaluu, työn ja perheen yhdistäminen, isien käyttämät perhevapaat (onko niitä?) ja vauvojen vaatteet. Ensikengät ja semmoset jutut ☺

 • Reply
  Anniina
  09/27/2017 at 07:21

  Tumma setti olisi aivan täydellinen! Postaustoiveeksi päivä teidän kanssa postaus. Tuntuu, että yhteiset blogit ovat nykyään todella harvassa ja tämä teidän on ihan mahtava 🙂

 • Reply
  Piude
  09/27/2017 at 07:21

  Postaustoiveena teidän viikko; päiväkirjamainen mitä tein yhden viikon aikana. 🙂 Ja kaikki Netflix- ja kirjasuositukset otetaan aina kiitollisina vastaan!

 • Reply
  SuviAnni
  09/27/2017 at 07:22

  Raitoja ei koskaan voi olla liikaa! Terveisiä muuten varsin raidallisesta vauvanvaatelaatikosta, juuri kasailin tuossa seuraavan koon vaatteita ja totesin, että yhtä lukuunottamatta kaikki bodyt on raidallisia. Ei suinkaan pakkomielle? 😀 Lastenvaatteista ja lastenhuoneiden sisustamisesta (tai vaikka niihin liittyvistä haaveista tyyliin “jos olisi pohjaton lompakko niin…”) olisi kiva kuulla! Ja kuten tuossa ylempänä jo vinkattiin niin kohta olisi aika himinöinnillekin 😉 Erinomaisia postaustoiveita on jo tullutkin, oli vähän hankala keksiä lisää 🙂

 • Reply
  Noora
  09/27/2017 at 07:25

  Hyviä postausvinkkejä tullut! Hevosihmisenä tykkäisin lukea Noora K:n hevosharrastuksen historiaa.

 • Reply
  Mar3ngi
  09/27/2017 at 07:28

  Teillä on tosi kivoja postauksia ja pidän kun aiheet vaihtelevat paljonkin. Reissupostaukset ovat aina odotettuja, samoin asupostaukset. Olisi kiva tietää mistä löydätte Babyille vaatteet ja onko niissä jotain luottokauppoja / -merkkejä.

 • Reply
  Anniliiini
  09/27/2017 at 07:29

  Toiveena mammaloman aikaiset ajatukset töihin paluusta, tuntuuko ajatus kaukaiselta?

 • Reply
  Bertta
  09/27/2017 at 07:38

  Postaustoiveena ihan tavis vauva-arki ja tietenkin reissut vauvojen kanssa. Tai taaperoitahan noi ihan kohta jo ovat 🙂
  Kunhan NOora koo saa veneen hommattua,niin veneily lapsen kanssa kiinnostaa. Meillä tyttö pian 2v ja ollaan vesille päästy tänä kesänä peräti kahdesti…

 • Reply
  E&e
  09/27/2017 at 07:42

  Hei!
  Kiinnostaisi teidän ajatukset työn ja perhe-elämän yhdistämisestä, miten saatte apuja lapsenhoitoon, milloin töihinpaluu edessä ym. Ja tosiaan pitävätkö miehenne perhevapaita tai miten muuten osallistuvat lapsen hoitoon ja arkeen.
  Ps.vaalea setti olisi bueno

 • Reply
  Viivi
  09/27/2017 at 07:45

  Tuollainen pipo-setti ois tänkin kotiäidin unelma syksyksi! Olen todennut, että kivoilla asusteilla myös jokapäiväiset rönttävaatteet näyttää astetta siistimmiltä ja ne piristää itseäkin huomattavasti! Toivoisin lisää podcasteja esim. äitiyden ja uran yhdistämisestä tai kevyemmistä aiheista, kuten unelmista tai urheilemisesta/omasta ajasta. Tykkään podcasteista, koska pohditte huomattavan useasta näkökulmasta asioita. Myös yhteistyöpostauksenne kokkaamiseen liittyen ovat olleet aina kivaa luettavaa!

 • Reply
  Tintsuli
  09/27/2017 at 07:47

  Postaustoiveena ‘päivä kanssamme’ -henkiset jutut ja asujutut! Ja ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply
  Joanna
  09/27/2017 at 07:49

  Oih raitaa raitaa…. 🙂
  Jos arpaonni suosii niin vaalea.
  Ja olisi kiva kuulla lisää vinkkejä eri kaupungeista Euroopassa, mitä tehdä, millä kulkea ja missä majoittua. Edinburghin matka suunnitteilla 😉

 • Reply
  Linda
  09/27/2017 at 07:58

  Arvonnassa mukana! Toivoisin sellaista arki postausta teidän arki päivistä ja puuhista tai jotain teidän lemppari lastenvaate postausta !

 • Reply
  Laura
  09/27/2017 at 07:58

  Toivoisin seuraavia: ajatuksia töihin paluusta (äitiys ja ura, onko ajatusmaailma töiden ja uran suhteen muuttunut?) ja asukuvat! Tykkään asukuvistanne, sillä niistä saa inspiraatiota paremmin kuin joidenkin blogien kiiltokuvamaista asuista 🙂

 • Reply
  Sara
  09/27/2017 at 08:00

  Oi kun kiva setti!
  Postaustoiveena muiden tapaan “Päivä kanssani” molemmilta Noorilta ja kotipostaukset kiinnostaa etenkin näin syksyn saapuessa.

 • Reply
  Amelie
  09/27/2017 at 08:01

  Jee, asukuva! Toivoisin postausta teidän asusteista. Teillä on molemmilla tosi nättejä koruja ja huiveja eli olisi kiva kuulla, millaisella perusteella niitä ostatte ja mistä.

  Jos arpaonni suosii, niin mulle tummempi setti.

 • Reply
  Jossu
  09/27/2017 at 08:02

  Mikä staili mama 😀
  Postaustoiveena minulla on budjetti-sisustaminen, “viikon löytö tai oivallus”, arki ja ajanhallinta sekä.. arki 😀 Arkiruoka-postaus oli aivan napakymppi! Minua kiinnostaa myös teidän työt/koulutukset siltä osin, että mitä kouluja olette käyneet ja suurin piirtein mitä teette. Kuulostaa niin kaukaiselta käydä “toimistolla” kun itse tekee terveydenhoitajan liukuhihna-työtä, joka on hyvinkin sidottua 🙂 Ja hei – asupostauksia nyt unohtamattakaan!

 • Reply
  Annina
  09/27/2017 at 08:02

  Toivoisin Päivä minun kanssa -tyyppisiä postauksia säännöllisemmin. Ne on ihan parhaita ja elämänmakuisia!

 • Reply
  Irmala
  09/27/2017 at 08:04

  Toivoisin postausta “tavallisesta mammalomapäivästä” ja lastenkasvatusperiaatteistanne. 🙂 Huivisetistä minulle vaalea väri. 🙂

 • Reply
  Anna
  09/27/2017 at 08:04

  Ihanaa! =D Toivepostaukset juurikin asuja, ja aina kiinnostava klassikko; laukkuni ja sen sisältö…

 • Reply
  Pee
  09/27/2017 at 08:07

  Liikunta ja hyvinvointi aiheinen postaus. Keho ja fiilikset raskauden jälkeen. 🙂

 • Reply
  Susanna H
  09/27/2017 at 08:08

  Mukana arvonnassa! Olen jo odottanut HL ja NooraKn yhteistyökuvia ja vaatteita syksyyn! Bloginne on jo niin toimiva paketti, että vaikea pyytää mitään erityistä postaustoivetta, jatkakaa juurikin näin, perjantainparhaat on huippu ja lapsiperheen vaate,ruoka, matkustusjuttuja, ehkä sitten niitä lisää vaan, tuutista ulos. 😊 Kaunista syksyä teille molemmille! Susa

 • Reply
  Harriet Gripenberg
  09/27/2017 at 08:08

  Mukana! Ehdottomasti postaus vaatekaapin kulmakivistä sekä suosikki kauneustuotteet!

 • Reply
  Hanna
  09/27/2017 at 08:08

  Toivoisin jatko-osaa arkiruokapostaukselle aamu-/väli-/iltapala vinkkien muodossa! Ihanaa syksyä! 🙂

 • Reply
  Minna
  09/27/2017 at 08:09

  Matkajutut aikuisesta näkökulmasta ovat aina kiinnostavia!

 • Reply
  Sanna
  09/27/2017 at 08:11

  Mukana! Postaustoiveena lasten asukuvia 🙂

 • Reply
  Minsku
  09/27/2017 at 08:14

  Ihana arvonta! <3 Postaustoiveena toimivat 6´& hyväksi havaitut alusvaatteet ja -merkit, sekä juoksuvaatteet & asusteet!

 • Reply
  Anne
  09/27/2017 at 08:18

  Bloginne on yksi lempiblogeistani. Perjantain parhaita odotan joka perjantai! Assupostauksia olisi kiva saada enemmän…Henri Lloyd sävähdyttää aina. Vaalea setti olisi ihana saada syysilmoja täällä pohjoisessa lämmittämään.

 • Reply
  Elsa
  09/27/2017 at 08:19

  Postaustoiveena juurikin näitä asupostauksia, niitä on aina kiva lukea ja jotain inspiraatiota löytyy aina myös omaan pukeutumiseen!:)

 • Reply
  Poletti
  09/27/2017 at 08:20

  Arvonnassa mukana!

  Postaustoiveeksi kuvapainotteinen viikko meidän kanssa-tyylinen juttu. Esim. maanantaina julkaisette edellisen viikon maanantaina tehdyt jutut. Sillai kun Kaitaliina-bloggaaja joskus teki. 😀

 • Reply
  Kati
  09/27/2017 at 08:21

  Teillä on niin ihania postauksia, joten vaikea keksiä, mutta oisko parhaat laukut ikinä eri tilanteissa?

 • Reply
  Niinu
  09/27/2017 at 08:22

  Tumma setti on kiva!
  Ja postaustoiveena lisää asukuvia(!) ja ajatuksia miten lastenhoito järjestetään siellä pääkaupunkiseudulla kun äidit palaavat työelämään.Kannatatteko päiväkotia vai yksilöllisempää hoitoa? Niin ja kaikki ruoka-aiheetkin kiinnostaa:)

 • Reply
  Nitta
  09/27/2017 at 08:22

  Olen teiltä oppinut, että tyylikkäällä naisella on aina lakatut kynnet. Onnistuuko se vauvan kanssakin? Parhaat kynsienhoito vinkit kehiin. Kiitos!
  Osallistun arvontaan. Tummempi setti kiinnostaa himpun vaalea enemmän.

 • Reply
  Heidi
  09/27/2017 at 08:22

  Tummempi setti olisi täydellinen! Postaustoiveena postaus teidän suosikkikosmetiikasta.

 • Reply
  Marika
  09/27/2017 at 08:25

  Mukana arvonnassa, ihana setti! Toivoisin postausta joululahjaideoista naiselle ja miehelle.

 • Reply
  Netta
  09/27/2017 at 08:28

  Ihana arvonta! Usein bloggaajien huudellessa postausideoiden perään, tulee mieleen useampikin toive, mutta nyt meni kyllä sormi suuhun!:D Teidän blogi on mielestäni mahtavan monipuolinen, mutta jos nyt sitten jotain toivoisin, niin innokkaana sisustajana kotijuttuja enemmän. Postaus esimerkiksi siitä, miten koette sisustustyylienne kehittyneen vuosien varrella aina siitä lähtien kun ensimmäisiä sisustusvalintoja olette alkaneet tekemään!

 • Reply
  Henna Engberg
  09/27/2017 at 08:31

  Hei! Mukana arvonnassa. Vaaleampi versio miellyttää. 😊
  Postaustoiveena teidän kylppärit/khh.

 • Reply
  Taija
  09/27/2017 at 08:36

  Tähän arvontaan on pakko osallistua! Näin kolmekymppisenä kiinnostaa kovasti ura-asiat ja on aina kiva kuulla muiden naisten työhistoriasta ja -suunnitelmista. Työasiat siis postaustoiveena! Ja podcastit aiheesta kun aiheesta on myös olleet tosi kivoja 🙂

 • Reply
  Elina Kakko
  09/27/2017 at 08:46

  Ihana arvonta!
  Setti tummana!
  Ja toiveena muotia, kirjoja & matkoja!

 • Reply
  Milla
  09/27/2017 at 08:47

  Teidän matkapostaukset on niin inspiroivia ja matkakuumetta nostavia, että voisitteko välillä kirjoittaa kotimaan matkailusta? Ihan vaikka Helsinki vinkit vauvojen ja taaperoiden kanssa liikkuville: teidän suosikki kahvilat, ravintolat ja muut tekemiset 🙂

 • Reply
  lauraV
  09/27/2017 at 08:48

  Raitaaaa 😍😍 Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tummempi versio olisi mieleen.

 • Reply
  Senni
  09/27/2017 at 08:51

  Oi, olispa ihana voittaa toi setti 💗 Vaateaiheiset postaukset on kivoja. En osaa tähän nyt mainita mitään erityistä toivetta, kun aina on jotain kivaa luettavaa😌

 • Reply
  Marjo
  09/27/2017 at 08:53

  Kun on raidallisesta asusteesta kyse, niin pakko osallistua arvontaan. 🙂
  Joka kerta päädyn asukuvien kautta blogiinne. Yleensä niissä on vilahtanut jotain raidallista kuosia 😀

 • Reply
  Hanna
  09/27/2017 at 08:55

  Pitää heti kärkeen sanoa että teillä on jo täydellinen kattavuus ja mix postauksissa; asut, ruoka, matkailu, sisustus, työ! Jos nyt jotain voisi toivoa, niin ehkä uusia ideoita illalliskutsuihin (ruoka, kattaukset ja asut 😀 )

 • Reply
  Anna
  09/27/2017 at 08:57

  Ihanaa asukuvia! Ja ihanaa raitaa. Jos arpaonni suosii, niin luulen että valkopohjainen setti olisi itselleni sopivampi, vaikka molemmat kivoja 🙂 Eli arvonnassa mukana!

  Olen lukenut blogia alusta asti ja Norpan vanhaan blogiin palaan säännöllisesti selailemaan. Teidän bloginne on yksi ainoista, joka on säilyttänyt ihanan elämänmakuisen otteensa eikä julkaise pelkkiä yhteistyöjuttuja ja pintapuolisia postauksia. Kiitos siitä! Asukuvia toivon lisää ja perinteisia kertomuksia omista päivistänne, esimerkiksi päivä kanssani -postaus olisi kiva.

  Mukavaa syksyä!

 • Reply
  Minna
  09/27/2017 at 08:58

  Kivat kahvilasuositukset kiinnostaa aina! Tumma vesio miellyttää enemmän <3

 • Reply
  Katriina
  09/27/2017 at 08:59

  Postaustoiveena töihin paluun liittyvät ajatukset, isyysvapaa ajatukset ja mahdollinen lapsen hoitoon laittaminen.

 • Reply
  Anu
  09/27/2017 at 09:03

  Musta olisi kiva lukea teidän arkipäivistänne “tunti tunnilta”, jonkinlainen “päivä kanssamme” -postaus – ja tietysti useilla kuvilla höystettynä! 🙂

 • Reply
  JohannaN
  09/27/2017 at 09:11

  Kaikki podcastit ovat enemmän kuin tervetulleita! Suorastaan rakastan niitä!

 • Reply
  Roosa
  09/27/2017 at 09:13

  Hei, mukana arvonnassa! Kaikki pukeutumiseen liittyvät postaukset ovat suosikkejani 🙂

 • Reply
  Sailor
  09/27/2017 at 09:17

  Kiva arvonta, mukana olen! Postaustoiveena lisää podcasteja, niitä on aina ilo kuunnella. Minua kiinnostaisi kuulla otatteko/miten otatte huomioon arjessanne ekologisuuteen ja kierrätykseen liittyvät asiat.

 • Reply
  Saila
  09/27/2017 at 09:19

  Postaus toiveena olisi esim. seuraavat aiheet: tavallinen arkipäivä, klassinen sisustus ja parhaat nettikaupat 😊

 • Reply
  Kati
  09/27/2017 at 09:20

  Toivoisin kovasti päivä kanssani postausta ja tekstejä vauva-arjesta!

 • Reply
  Seijahannele
  09/27/2017 at 09:22

  Ravintola- ja erityisesti kahvilavinkkipostauksia, kiitos. Tummenpi setti tuntuu omalta.

 • Reply
  Suvi
  09/27/2017 at 09:24

  Tykkään blogin monipuolisuudesta, mutta erityisesti olen ilahtunut kosmetiikkavinkeistä ja Helsingin ravintolakokemuksista. Kosmetiikassa olen aika lailla H:n linjoilla joten testikokemukset on kivoja. Ja Helsingissä on ihan hurjasti kivoja ravintoloita & kahviloita, mutta niistä on hankalaa saada luotettavaa tietoa. Teiltä saa 🙂

 • Reply
  Johanna W.
  09/27/2017 at 09:30

  Mukana arvonnassa! Tämä blogi täyttää kyllä jo sellaisenaan kaikki odotukset, mitä minulla on blogien suhteen. 🙂 Kivasti vaihtelua teemoissa ja ihanan inspiroivia valokuvia. Käyttämistänne koruista ja kelloista voisi olla kiva kuulla enemmänkin. Tai sisustusblogeista, joita seurailette. Parhaat nettikaupat tuossa jo mainittiinkin.

 • Reply
  Matleena
  09/27/2017 at 09:34

  Heips! Postaustoiveena lounas- ja kahvilavinkit keskustassa – vaikuttaisi siltä, että olette jonkin verran näitä kolunneet 😀

 • Reply
  Tinde
  09/27/2017 at 09:39

  Teillä on kyllä ollut tosi monipuolisesti ja minua kiinnostavasti vaikka ja mitä postauksia, että mitäpä sitä enää osaisi toivoa 😀 Ehkä vanhan toistoa, eli lempparipostauksia minusta ovat olleet ruokapäiväkirjat, päivän asut, pukeutumiskollaasit ja liikuntaa koskevat jutut. Koiraihmisenä on aina myös kiva kuulla Laiviksen kuulumisia 🙂

  • Reply
   Nina
   09/27/2017 at 11:03

   Mukana arvonnassa ehdottomasti! 🙂
   Postaustoiveena päivä kanssani ja ilta ystävien kanssa .
   Blogi on aivan ihana,kiitos siitä!

 • Reply
  Anne
  09/27/2017 at 09:42

  Pukeutumisjutut, oli ne sitten äidin tai lasten. toimii aina! Eli niitä pliis 🙂 Samoin on kiva kurkistella sisustusratkaisuja, ja miten kodit muuttuu vuodenaikojen mukaan. Nythän on syksy, ja kohta jo joulu.. Tunnelmakuvia siis! Ja vihreitä arvoja ei voi ikinä liiaksi liputtaa, ehkä tekin saisitte muita innostetua mukaan.

 • Reply
  Leena
  09/27/2017 at 09:43

  Hei mukana arvonnassa , lisää podcasteja toivoisin niitä on mukava kuunnella. Terveisin Leena

 • Reply
  Pauliina
  09/27/2017 at 09:48

  Mukana tummemman setin arvonnassa! Mukavan vaihtelevia ja mielenkiintoisia ovat postausaiheenne. Matka-aiheiset kiinnostavat erityisesti, sellaisia siis lisää 🙂

 • Reply
  Sonja
  09/27/2017 at 09:52

  Tässä on tullut jo monta hyvää postaus ideaa mutta hmm… asu (niin teidän kuin lapsien) ja sisustus jutut kiinnostaa aina. Podcastit ovat myös ihania!

 • Reply
  Iinis
  09/27/2017 at 09:54

  Toiveena “ääni isille” -postaus, jossa miehenne kertoisivat miltä tuntuu tulla isäksi, minkälaisia tunteita herännyt, mitä ajatuksia perhevapaiden kohdentamisesta isille tai lapsen kanssa kotonaolosta ylipäätään. Jos ei herrat taivu itse kirjoittamaan niin vaikka haastatteluna… ja vaikka nimettömänä ettei lukija tiedä kummalta iskältä mikäkin kommentti tuli 🙂

 • Reply
  Ritu
  09/27/2017 at 10:03

  Brunssiravintolat

 • Reply
  Riikka
  09/27/2017 at 10:06

  Ihanat huivi ja pipo! Postaustoiveena voisi olla (näin joulua kohti mentäessä) kivat&edulliset joululahjavinkit.

 • Reply
  Tarja
  09/27/2017 at 10:10

  Tumma versio on ihana <3 Ilahdun aina valtavasti teidän postauksistanne! Erityiseseti perjantain parhaat on aina kiva. Ja Nykki-postaukset kuin myös muut matkapostaukset ovat kivoja. Ja ihan tosi paljon tykkään myös näistä asukuvista, että niitä toki saa tulla vaikka kuinka paljon -huutomerkillä tai ilman 😀 Yhteenvetona: mitä lisää osaisin toivoa, kun kaikki on niin hyvin jo nyt!

 • Reply
  Anna
  09/27/2017 at 10:11

  Ihana asukokonaisuus! Tässä haaveilen töihin paluusta 4 lapsen jälkeen ja vaatekaappi kaipaa päivitystä. Osallistun myös arvontaan, tumma setti on täydellinen!

 • Reply
  Taina
  09/27/2017 at 10:13

  Mielellään kuulisin asioista laatubrändien takana. Materiaalivalinnoista ja valituista tuotantoprosesseista tai yhteistyökumppaneista.

 • Reply
  Kati
  09/27/2017 at 10:18

  Kaikki postaukset ovat aikalailla mieluisia, niin vaikea toivoa mitään. Mutta ehkä perusteellinen GG analyysi olisi paikallaan, koska olin /olen itse huippupettynyt. Tykkäisin tuosta tummsävyisestä setistä<3

 • Reply
  Anu R.
  09/27/2017 at 10:21

  Bloginne on Suomen parhaita, kiitos siitä. Hyviä toiveita on tullut paljon, vaikea keksiä mitään lisääkään. Mutta kyllä minä vähän kaihoten kaipailen prinsessaperjantaita… jos mitenkään onnistuisi – vaikka ilman niitä kuviakin.

 • Reply
  meg
  09/27/2017 at 10:32

  Päivä tai viikko kanssanne olis kiva postaus 🙂

 • Reply
  Laubba
  09/27/2017 at 10:41

  Mukana arvonnassa! Teillä on kovin kattava sekä mieluinen tarjonta postauksissa, mutta etenki koti ja asu jutut kiinnostavat sekä oman pikku nyytin myötä lapsi aiheiset ❤️ Pidän myös siitä ettei lapsi aiheisia ole liikaa vaan myös muutkin aiheet pysyneet.

 • Reply
  Outi
  09/27/2017 at 10:44

  Mukana. Toivoisin postausta miten miehenne pukeutuvat ja mikä heille on tärkeä kriteeri vaatteita valitessa.

 • Reply
  Saana Ruuttunen
  09/27/2017 at 10:47

  Minun toiveeni on lisää ihania podcasteja, joita on mukava kuunneella koiralenkillä tai pitkällä ajomatkalla. Aiheena vaikka puuhailut tänään. Ja jos arpaonni sattuisi osumaan niin tuo tummempi olisi ihku.

 • Reply
  Pihlis
  09/27/2017 at 10:52

  Tuota pipoa sovittelin jo kaupassa, mutta jätin sen lopulta sinne. Olisipa kiva voittaa setti tätä kautta!

  Postaustoiveena lisää asukuvia! Näistä saa älyttömän paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen 🙂 Myös perjantain parhaat ovat ihan super.

 • Reply
  Inkeri
  09/27/2017 at 10:58

  Huivi vyönä on hieno! Asustejuttuja lisää uudella tai vanhalla tavalla. Mukavaa syksyä Noorille!

 • Reply
  Nina
  09/27/2017 at 11:04

  MUkana arvonnassa ehdottomasti ! 🙂
  Postaustoiveena päivä kanssani ja ilta ystävien kanssa.
  Blogi on aivan ihana,kiitos siitä!

 • Reply
  Tiina
  09/27/2017 at 11:05

  Tumma versio olis niin mua.

  Tykkään edelleen näistä asupostauksista, joten niitä lisää!

 • Reply
  Suvi
  09/27/2017 at 11:10

  Mukana arvonnassa 🙂 asupostaukset kiinnostaa aina!

 • Reply
  Sini
  09/27/2017 at 11:12

  Teillä on tosi monipuoliset postaukset, joten toivon asuja lisää. Toi huivi on tosi kiva vyönä 🙂

 • Reply
  H
  09/27/2017 at 11:14

  Ihana setti.
  Postaustoive: lisää asuja 🙂

 • Reply
  Kati
  09/27/2017 at 11:23

  Tummempi setti olisi kiva! 🙂 Postaus esimerkiksi seuraavan vuoden reissusuunnitelmista ja teidän molempien top5-idoleista olisivat mielenkiintoisia.

 • Reply
  Andromeda
  09/27/2017 at 11:23

  Hei, asukuvat ovat aina inspiroivia. Samoin teidän ruokapäiväkirjanne olivat hyödyllisiä.
  Kiitos ihanasta blogista 🙂

 • Reply
  pinni
  09/27/2017 at 11:24

  Tummansiniset olis ihanat 🙂
  Toive: klassinen kysymyspostaus olisi huippu!

 • Reply
  Mia
  09/27/2017 at 11:25

  Olisi kiva kuulla teidän töihinpaluuajatuksia, ajattelitteko olla kauan lapsen kanssa kotona ja kuinka hoidot hoidettaisiin. Myös tavallisesta arjesta on mukava lukea, ei aina vaan niitä kahvitteluita ja hyviä hetkiä.

 • Reply
  Katri
  09/27/2017 at 11:26

  Mukana arvonnassa! Työpukeutuminen tuottaa välillä harmaita hiuksia kun tavoitteena on huoliteltu ja tyylikäs, mutta tietyllä tapaa rento look. Eli tyyliin liittyvät kirjoitukset ja asupostaukset kiinnostavat, vaikkette kumpikaan ole tällä hetkellä työelämässä.

 • Reply
  Ann
  09/27/2017 at 11:34

  Toivoisin postauksen kosmetiikkaan liittyen, esimerkiksi teille hyviksi ja huonoiksi koetut kosmetiikkatuotteet. 🙂 Samoin “päivä meidän kanssa”-postaus olisi varmasti hauskaa luettavaa. Tummempi setti olisi enemmän minua!

 • Reply
  Lisbet
  09/27/2017 at 11:35

  Mukana arvonnassa! Tummempi setti😊

  Mietteet töihinpaluusta kiinnostavat, vaikka ajankohtaista ei vielä lienekään😊

  Kiitos postauksista, olen tykännyt!

 • Reply
  Taija
  09/27/2017 at 11:45

  Voi kun ois kivat kamppeet syksyn vaunulenkeille!

  Mua kiinnostaisi joku Meidän päivä-tyyppinen postaus.

 • Reply
  Sini
  09/27/2017 at 11:48

  Päivä kanssani ja Laivis&bebe postaukset kiinnostavat.

 • Reply
  JJ
  09/27/2017 at 11:56

  Postaustoiveena olisi “vaatekaapin kulmakivet” tai esimerkiksi esittely suosikkimerkeistä ja -kaupoista. Lisäksi se postaus missä kerrottiin raskaudesta ja lastenhoidosta eri maissa oli todella mielenkiintoinen! 🙂

 • Reply
  lilli
  09/27/2017 at 12:12

  Mukana arvonnassa! Tumma setti miellyttää enemään. Täältä löytyy aina inspiroivaa ja monipuolista luettavaa, iso peukku ja jatkattehan samoilla linjoilla 🙂

 • Reply
  Marika
  09/27/2017 at 12:21

  Prinsessaperjantai! Tai joku kuninkaallisia käsittelevä postaus.

 • Reply
  PiitiS
  09/27/2017 at 12:48

  Tumma setti olisi mieleen. Vauva-arjen postaus toive ja sisustus kuulumiset, esim. hankinnat kotiin.

 • Reply
  Anna
  09/27/2017 at 13:01

  Babyjen asupostaus kiinnostaisi.😊 Kotona viisikuinen neito, jonka pukemiseen tarvittaisiin inspiraatiota.

 • Reply
  Eveliina S.
  09/27/2017 at 13:04

  Onpa kaunis neule! Myös tummempi pipo ja kaulaliina ovat ihanat, niille löytyisi varmasti käyttöä. Reissujutut ja Helsinki-vinkit kiinnostavat aina, niitä ei voi olla liikaa 😉

 • Reply
  J
  09/27/2017 at 13:12

  Tykkään hirmuisesti teidän podcasteista, joten niitä olisi kiva kuunnella useamminkin! Perjantain parhaat -postaukset on myös lemppareita. 🙂

  Mutta te taisitte pyytää uusia postaustoiveita? Lisää sisustuspostauksia, kiitos! Ja ehkä Helsinki-postaus olisi kiva? Uskon, että teiltä saisi superhyviä vinkkejä!

  Jos (ja kun :D) voitan niin ottaisin mieluusti sinisen setin!

  Antoisaa syksynjatkoa teille!

 • Reply
  Anni
  09/27/2017 at 13:12

  Asupostaukset ovat tosi kivoja, niistä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Olen myös hurjasti tykännyt matkapostauksista, niistä tulee tunne, kun tekisi itsekin pienen reissun omalta kotisohvaltaan. Sisustusjutut ovat olleet myös tosi kivoja, tyyli kun menee aika hyvin yhteen teidän kanssanne. Yhteenvetona siis, jatkakaa hyväksi havaitulla setillä sisustusta, matkailua, muotia ja ihan perus kuulumisia arjesta! 🙂

  Ihanaa syksyä Noora & Noora!

 • Reply
  Kielo
  09/27/2017 at 13:32

  Treenaamisesta ja treenimotivaatiosta kiinnostaisi lukea. Mistä ammennatte motivaationne, vai onko treenaaminen niin itsestään selvä tapa, ettei motivaatiota tarvi erikseen mistään edes kaivaa?
  Purjehdukseen liittyvää postausta kaipailisin myös pitkästä aikaa. Onko Noora K:lla jo selvillä millainen uusi vene tulee olemaan?
  Matkapostaukset kiinnostaa kovasti. Onko teillä kummallakaan muuten tapana matkustaa kotimaassa? Noora K kävi vasta Ahvenanmaalla, mutta muita kotimaan reissuja en muista 🤔. Jos niitä kuitenkin on takana niin kiinnostaisi kuulla suosikkinne kotimaan matkakohteista.
  Siinäpä muutama idea 😊.

 • Reply
  Annu
  09/27/2017 at 13:48

  Ihana arvonta ❤️
  Asujuttuja lisää!

 • Reply
  Kaisa
  09/27/2017 at 13:50

  En ole tainnut aikaisemmin kommentoida, mutta samalla kiitos kivasta ja monipuolisesta blogista ja podcasteista, jotka aina säästän lenkkejä varten! 🙂 Teillä on mukavasti aiheita laidasta laitaan ja monikin asia kiinnostaa (sisustus, ravintolat, matkustus, kosmetiikka). Postaustoiveena voisi olla näkemyksiänne työelämästä: unelmia, toiveita, tavoitteita, miten yhdistää aktiivisen arjen ja työelämän ja esim. miltä tuntuu palata töihin äitiysloman jälkeen. Myös kaikki arjenhallinta-asiat kiinnostavat, niin kuin näköjään monia muitakin. 🙂

 • Reply
  SonjaM
  09/27/2017 at 13:51

  Saattaa olla postaustoiveeksi liian pieni, mutta kiinnostaisi juuri tähän hätään kuulla lemppari podcasteistanne. Kuunteletteko kirjallisuuteen liittyviä (itse kuuntelen nyt Sivumennen-podcastia, mahtava!), onko jollain perhebloggaajalla joku hyvä (itse kuuntelen valeäidin podcasteja). Odotan myös taas innolla Noora H:n kirjavinkkejä.

 • Reply
  Tyyni
  09/27/2017 at 14:01

  Pukeutumisideat kiinnostavat ihan erityisesti! Ja kiitos hyvästä blogista!

 • Reply
  Saara
  09/27/2017 at 14:08

  Postaustoive: Helsinki guide. Kirjotatte kivasti matkoistanne, olisi hauska lukea mitä ravintoloita, kauppoja, kahviloita, puistoja, katuja jne fanitatte Helsingissä. Niitähän tulee esille aina silloin tällöin mutta yksi postaus jossa kaikki olisi listattuna olisi kivaa tällaiselle Suomesta-poismuuttaneelle-joka-etsii-blogeista-inspiraatiota-paikkavalintoihin-kun on-Helsingissä-käymässä-ihmiselle 🙂

  Toinen postaustoive: lastenvaatteet, mistä niitä ostatte, kuvia ja kertomuksia.

  saara.guastella@gmail.com

 • Reply
  Noora
  09/27/2017 at 14:09

  IHANA huivi! Postaustoiveena kaikki lapsiperhearkeen liittyvät aiheet; ruokailu, lastenvaatteet sekä taloudelliset kysymykset myös; miten talous hoidetaan kun toinen on kotona ( tästä muistelin joskus lukeneenikin teidän blogista). Olette kyllä ihan suosikkejani;

  Terkuin kolmas Noora 😁

 • Reply
  Pieta
  09/27/2017 at 14:15

  Onpa kiva arvonta, mukana siis! Toiveena postaus työelämän puolelta, miten olette naisina kokeneet esim. työssä etenemisen mahdollisuudet?

 • Reply
  Piia
  09/27/2017 at 14:24

  Tumma versio 🙂 Postaustoive ruoka ja rahankäyttö. Vaikuttaa siltä, että teette itse ruokaa ja “ihan oikeaa” ruokaa. Ja välillä syötte ulkona. Eli siis just niiku pitää! Tehkää gallup lukijoille ja/tai kertokaa omasta ruokarahankäytöstänne?

 • Reply
  Sannis L.
  09/27/2017 at 14:35

  Mukana arvonnassa! Postaustoiveita olisi parikin: “Päivä kanssani” teiltä molemmilta sekä postaus, jossa esittelisitte lempiasukokonaisuuksia suosikkikuninkaallisiltanne.

 • Reply
  Hanna Hovi
  09/27/2017 at 14:49

  Päivä kanssanne, niitä aina tosi kiva lukea kaikilta ☺️

 • Reply
  Hanna
  09/27/2017 at 14:59

  Ihanat raidat! Työpukeutumisen kulmakivet olisi mieleinen aihe.

 • Reply
  Noora
  09/27/2017 at 15:00

  Niiiin mukana! Mua kiinnostaisi kulkea päivä teidän kanssanne 🙂 ps. oon Noora ja mulla on kotona parsonrussel, hih!

 • Reply
  Tiina R
  09/27/2017 at 15:00

  Postaustoiveena päivän asujen lisäksi kulttuuri-ja musiikki kiinnostaisivat. Esimerkiksi kaikkien aikojen lempikirja, -yhtye, -elokuva jne.
  Tumma HL-setti tosi nätti! Arvontaan mukaan tottakai.

 • Reply
  Soilikki
  09/27/2017 at 15:02

  Matkajuttuja on tosi kiva lukea ja asukuvat myös inspiroivia 🙂

 • Reply
  Mai
  09/27/2017 at 15:02

  Ah ihanaa, raitoja syksyyn! 😊 mielelläni olen mukana arvonnassa.

  Postaustoiveina päivä/viikko teidän kanssa, vauvojen vaatteet sekä lisää podcasteja! Myös teidän rahansäästövinkit kiinnostaa kovasti.

  Terkkuja Nykistä, täällä asustelen toistaiseksi ja innolla luin viimeisimmät matkakertomukset tältä suunnalta! 😊

 • Reply
  Kiki
  09/27/2017 at 15:08

  Postaustoive olis sisustukseen liittyvä eli mitä hankkisitte jos rahaa ei tarvitsisi ajatella? 😄

 • Reply
  Heli
  09/27/2017 at 15:16

  Mukana tumman raitasetin arvonnassa!
  Kiinnostaisi kuulla lisää New Yorkista kesällä, ja jos mahd., hyvistä hotelleista siellä.

 • Reply
  Kati
  09/27/2017 at 15:17

  Ihania postauksia on ollut nytkin. Lisää helppoja arkiruokia, illanistujaistarjottavaa, reissupostauksia, helsinkivinkkejä… myös koulutus- ja uravalintanne sekä näihin mahdollisesti liittyvät jatkosuunnitelmat kiinnostavat. Arvonnassa peukutan itselleni tummaa settiä.

 • Reply
  Iida
  09/27/2017 at 15:27

  Valitsen tumman setin! Haluaisin lisää podcasteja ja juurikin näitä päivän asuja, teillä molemmilla kun on niin kivat tyylit. 😊

 • Reply
  Jen
  09/27/2017 at 15:27

  Mukana arvonnassa! Postaustoiveina (saako jättää useamman :)) esittäisin millaisia ajatuksia teillä on töihinpaluusta ja miten bebejen hoitokuviot? Sitten toivoisin sellaista vinkki postausta asujen kokoamiseen, mitkä ovat luottovaatteet ja asusteet millä on helppo koostaa useampi tyylikäs asu? Tykkään teidän tyylistä ja pitkästä aikaa itsellä on tilanne, että täytyy pukeutua omiin vaatteisiin eikä työstä saatavaan uniformuun. Treeniasiaa lukisin myös mielellään! 🙂

 • Reply
  Ilona
  09/27/2017 at 15:27

  Mukana! Toivoisin enemmän postauksia sisustukseen ja lastenvaatteisiin liittyen 🙂

 • Reply
  Laura
  09/27/2017 at 15:39

  Postaustoiveena pikkujoulutarjoilut, kodin sisustaminen kynttilöillä ja valosarjoilla sekä niihin sopiva kattaus Iittalan astioilla 💕 lisäksi myös vaatepostaukset teemalla pikkujouluihin pienellä vaivalla ja tyylikkäällä meikillä 👍

 • Reply
  Jenna
  09/27/2017 at 15:43

  Näin lokakuun ja sitä myöten pian alkavan joulusesongin innoittamana toivoisin postausta teidän lempijoulujutuistanne (esim. jouluvalmistelut, lahjapakkaamiset ym. mikä teitä joulun saapumisessa miellyttää) 🌲

 • Reply
  Elina V.
  09/27/2017 at 16:05

  Mukana arvonnassa, tumma setti on mieleinen. Postaustoiveena töihinpaluu ja hoitokuviot, vaatteet ja lastenvaatteet.

 • Reply
  kata
  09/27/2017 at 16:20

  Auts, tulin kirjoittamaan toivetta “Lisää vinkkejä NYC:iin” + muuta matkailua, mutta tuo tuossa aiemmin esitetty toive joulupostauksesta olisi aika ihana.

 • Reply
  Susanna_
  09/27/2017 at 16:29

  -Unelmatalo ja sen sisustus
  -unelmsvaatekaappi 😊

 • Reply
  Suvi
  09/27/2017 at 16:30

  Tumma versio minulle, kiitos! Postaustoive: koiran hankkiminen työssä käyvään lapsiperheeseen.

 • Reply
  TPJ
  09/27/2017 at 16:39

  Lemppariblogissani minua eniten inspiroi matkakertomukset,asukuvat,kahvila-ja ravintolavinkit ja upeat kuvanne. En oikein keksi mitään muuta toivetta kun podcasteja lisää.Valkoinen asustesetti olisi mieleinen!

 • Reply
  Paula sjöblom
  09/27/2017 at 17:01

  Mä haluaisin kuulla miten noora k.n graafiset opinnot eteni, haaveilen samaa…

 • Reply
  Anu
  09/27/2017 at 17:08

  Toivoisin postausta teidän tyypillisestä arkipäivästä vauvan kanssa, mitä teette kotona, missä käytte päivän aikana jne.. Ja vinkit teidän suosikkikahviloihin ja -ravintoloihin vauvan kanssa. Olen vasta kesällä löytänyt tämän ihanan blogin, joten ehkä näistä aiheista olette jo kirjoitelleetkin, mutta ne kiinnostaisivat ainakin itseäni 😊

 • Reply
  Laura
  09/27/2017 at 17:16

  Hyvinvointia kiitos! Harmitti se kadonnut podcast niin! Ja kiitos arjen piristyksistä, keep up the good work!

 • Reply
  Eevastiina
  09/27/2017 at 17:18

  Päivä kanssamme-postaus, tän hetken top3 matkakohteet ja sisustuksen haavelistaa nii ja Noora K:n vanhan blogin jouluaiheiset postaukset oli ihania, peukku niille kans. 🙂

 • Reply
  Venla
  09/27/2017 at 17:27

  Pukeutumisideat ja vinkit on aina hyvä ja hyödyllisiä. Myös lasten kuulumiset kiinnostaa, kun itsellä suunnilleen samanikäinen täällä.<3

 • Reply
  Elsa
  09/27/2017 at 17:28

  “Ystäväkirjan” sivu molemmilta olisi hauska! Siis sellainen, joita harrastettiin ala-asteella.

 • Reply
  Maisa
  09/27/2017 at 17:34

  Onpa kiva asu! Tykkään erityisesti neuleesta ja takista. Postaustoiveita en keksi. Te olette yksi suosikkiblogini, pitäkää tyylinne – tykkään kovasti! 🙂

 • Reply
  Satu
  09/27/2017 at 17:42

  Vaalea setti jos arpaonni suosii. Ja teillä nyt jo monipuolinen blogi mutta kiinnostaa jutut ihan vaan tavallisesta päivästä 🙂

 • Reply
  Sippu
  09/27/2017 at 17:58

  Lempparivaatteet/kengät evö. Ja Noora K:lta vois ihan hyvin tulla jo pientä jouluhiminöintiä hengenheimolaisille. 😉

 • Reply
  Pilvi
  09/27/2017 at 18:04

  Ihana arvonta, voi kunpa onni potkaisisi!
  Pidän teidän blogista paljon! Erityisesti sportti- ja päivän asu -postaukset ovat mieleen, mutta hyvät ravintola- ja tv-sarja -vinkit ovat tervetulleita myöskin. Olette mahtavia mimmejä! <3

 • Reply
  Salme
  09/27/2017 at 18:09

  Toivoisin teiltä kummaltakin omaa päivä kanssani postausta. Mielummin vielä ihan jostakin tavallisesta päivästä.
  Ja jos olisi yhtään mukana arpa onnea, niin haluaisin tumman setin.😊

 • Reply
  Sanna
  09/27/2017 at 18:27

  Olette (muistaakseni) kehottaneet puhumaan rahankäytöstä, joten sellainen “viikonmenoni” postaus olisi kiva tai mielummin podcastina, missä keskustelisitte kulutustottumuksista “perus” arkiviikkona:) tai sitten joulua ajatellen sellainen joulupodcast, missä avaisitte jouluperinteitä lapsuudesta tähän päivään:)

 • Reply
  Helena
  09/27/2017 at 18:33

  Postaustoiveena vaatepohdintaa – miten oma tyyli ja pukeutuminen ylipäätään on muuttunut raskauden ja vauvan saamisen jälkeen. Lisäksi meikkipostaus kiinnostaisi ihan päivämeikistä, olette molemmat niin luonnollisen freshin näköisiä 🙂
  Ja tykkään enemmän tummasta setistä.

 • Reply
  Tiina A.
  09/27/2017 at 18:42

  Mukana arvonnassa. Tumma setti sopisi minulle. Toivoisin että kirjottaisitte juttuja ympäristöstä missä asutte perheenne kanssa ja matkoista. Hyvät ravintola- ja kahvilavinkit ovat myös tervetulleita.

 • Reply
  Johanna L.
  09/27/2017 at 18:51

  Ihanan näköisiä molemmat setit! Itseäni kiinnostaisi postaus teidän median käytöstä. Eli vaikka päivän ajalta jotain seurantaa, että mitä käytätte, miten ja kuinka kauan 🙂

 • Reply
  Maria
  09/27/2017 at 18:51

  Mukana ollaan arvonnassa 🙂 toivoisin ystäväkirjapostausta eli kyssäreitä ja vastauksia ystäväkirjatyyliin.

 • Reply
  Eeva
  09/27/2017 at 18:53

  Mukana arvonnassa! 🙂 postaustoiveena olisi päivä kuvina sekä asiaa lastenvaatteista.

 • Reply
  Maarit
  09/27/2017 at 19:05

  Pienten lasten kanssa Helsingissä, ostokset, ravintolat ym tekemistä, vinkkejänne kaivataan!
  Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Laura
  09/27/2017 at 19:17

  Mukana arvonnassa! Sellainen päivä meidän kanssa olisi tosi kiva postauksen aihe.

 • Reply
  Krisse
  09/27/2017 at 19:24

  Tykkään kovasti joulujutuista!
  Vaalea setti on mieluinen, jos käy tuuri.

 • Reply
  Miia
  09/27/2017 at 19:45

  Toivon Vaatekaapin nykyiset kulmakivet -tyyppistä postausta. Rakastan blogianne. <3 Ihanaa syksyä!

 • Reply
  Mrs T
  09/27/2017 at 19:47

  Vaalea! Kertokaa kaimakset teidän siivousrutiineista!

 • Reply
  Heli
  09/27/2017 at 19:48

  Noora H:lta Japanin matka vinkkejä.

 • Reply
  Taiska
  09/27/2017 at 19:54

  Syysasusteiden ikisuosikit -postaus molemmilta olisi tosi kiva nyt, kun ilmat alkavat viiletä, ja vaatekaappi kaipaa klassikkoja ohimenevien trendien sijaan.

 • Reply
  Kapa
  09/27/2017 at 19:54

  Mukana arvonnassa! Toivoisin postausta asuinalueistanne ja niiden toimivuudesta lapsiperheen näkökulmasta.

 • Reply
  HeidiS
  09/27/2017 at 20:05

  Toiveena postaus miten teidän elämänne muuttui lapsen tulon myötä; parisuhde, koti, työ, omat riennot, harrastukset, bloggaus – koko setti- uusi elämä josta varmaan päivääkään ette vaihtaisi entiseen, HeidiS

 • Reply
  Laura Wirola
  09/27/2017 at 20:06

  Haluaisin kuulla ajatuksia töihin paluusta äitiysloman jälkeen, kuten mitkä asiat mietityttää etukäteen.

 • Reply
  Heini
  09/27/2017 at 20:06

  Mukana, tumma setti! Vaikutatte siltä, että teillä on kodit aina suhteellisen siistejä, eli kaikki hyvät siivousvinkit jakoon!

 • Reply
  Minde
  09/27/2017 at 20:10

  Minua kiinnostaisi postaus teidän ajatuksista vauva-ajan jälkeiseen työhön paluuseen, missä vaiheessa olette ajatelleet mennä takaisin ja lapsen hoito töiden aikana päiväkoti vai jokin muu.

 • Reply
  Minni
  09/27/2017 at 20:41

  Ihana setti arvonnassa! Olisi kiva lukea, minkälainen on päivä silloin, kun työstätte jotakin postausta. Kuinka ehditte sen tehdä vauva-arjessa? Tykkään myös tosi paljon lukea teidän reissujuttuja, joten voisiko samanlaista “turistipostausta” tehdä Helsingistä? Vaikka itsekin täällä päin asustelen, niin on aina hauska lukea omista kotikulmista jonkun toisen näkökulmasta.

 • Reply
  Tiina T
  09/27/2017 at 20:42

  Tumma setti olisi täydellinen!
  Postaustoiveena ajattomat ja laadukkaat talvitakit ja -asusteet.

 • Reply
  Suvi
  09/27/2017 at 20:48

  En muista onko tällaista postausta vielä ollut, mutta olisi kiva lukea teidän opinnoista ja urapolusta, jos se ei ole liian henkilökohtainen aihe. Mitä ootte opiskelleet, miten päädyitte just sille alalle millä ootte jne. Vaalea pipo ja huivi olis täydelliset!

 • Reply
  Sanni
  09/27/2017 at 20:55

  Edulliset kivat sisustus/vaate hankinnat, Kuinka treenata ekaan puolimaratoniin, vinkkejä valokuvaamiseen, Meikkipussin varmat klassikot!

 • Reply
  Maikki
  09/27/2017 at 21:06

  Tumma setti kelpaisi hyvin! Postaustoiveena tulevaisuuden suunnitelmia, mitä ehkä on haaveissa niin ammatillisessa mielessä, mutta myös yksityiselämässä. Huom! Suunnitelmat on suunnitelmia ja haaveita saa ja pitää olla. Kiitos ihanasta blogista!!

 • Reply
  Katja
  09/27/2017 at 21:11

  Tykkään niin teidän blogistanne! Ihan paras. Tumma setti olisi mieleeni ja toivon, että onni potkaisisi. Kiinnostaisi kuulla teidän tavastanne kierrättää vaatteita ja muuta käyttökelpoista itselle turhaa.

 • Reply
  Satu
  09/27/2017 at 21:29

  Teidän blogi on yksi lemppareistani! Teillä on ollut hyviä aiheita aina ja vauva-arjesta on ollut kiva lukea. Joku päivä kanssamme -tyyppinen postaus kiinnostaisi, kuten moni jo ehdottanutkin. Myös työhön paluu ja hoitokuvioiden suunnittelu kiinnostaisi. 🙂

 • Reply
  Helmi
  09/27/2017 at 21:41

  Mukana arvonnassa 🙂.
  Minua kiinnostaa erityisesti matkustusaiheiset kirjoituksenne upeine kuvineen. Ahkerana Helsingin kävijänä ilahdun myös aina, kun nostatte esiin kohteita, joita Helsingissä suosittelette 🙂.

 • Reply
  Pimp my boat
  09/27/2017 at 21:45

  Veneen etsinnästä olisi kiva kuulla ja vielä hauskempi olisi saada näkemystä vanhan veneen sisustuksen uudistamiseen. Aihepiiri ei vaan välttämättä pyöri nyt päällimmäisenä Noora K:lla. Tästä olisi kirjankin aiheeksi . Ihania kuvia kauniisti sisustetuista veneistä kera kuinka tyyli on tehty kommenttien. Vrt. suht uudet mökkien sisustuskirjat suomesta. Toisessa merenrantamökit ja toisessa järvimökit. Tummansininen setti on suosikkini.

 • Reply
  Lau
  09/27/2017 at 21:58

  Se ruokajuttu, jossa kerroitte vakkarireseptejänne, oli kiva. Sellaisia voisi laittaa aina aika ajoin, toki jos tulee uusi helppoja suosikkeja 🙂 Myös erilaiset sisustusjutut on aina kivoja.
  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Riikka
  09/27/2017 at 22:09

  Oi. Toivoisin postausta siitä, miten vauva-arkenne eroavat toisistaan, jos eroavat. Onko toisella babylla erilaiset nukkumaanmenorutiinit kuin toisella tms.? Itseltä löytyy kotoa viime vuoden lokakuinen poika, joten vauvajutut muutoinkin kiinnostaa. Ja hei, toinen postaustoive: mitä olette joutuneet muuttamaan sisustuksessanne vauvan tulon jälkeen? Nimimerkki kaikki koriste-esineet ylähyllyillä 🙈

 • Reply
  Anni
  09/27/2017 at 22:45

  Vaalean setin arvonnassa mukana!
  Lisää podcasteja, olen ne vasta löytänyt ja monta lenkkiä vanhojen parissa jo viettänyt. Teitä on kiva kuunnella.

 • Reply
  Bisneskissa
  09/27/2017 at 22:51

  Ooh, raitoja! Olen niin mukana. Raidat ovat suuri heikkouteni, mikä näkyy myös 1-vuotiaan tyttören vaatelaatikossa… oho.

  Postaustoiveita: odotuksia arjesta ja blogin pidosta kun työelämä taas avautuu, vuosikymenen luottovaatteet = mitkä vaatteet (vaikka ei samat kappaleet) ovat suosikkejanne aina, purjehdusjutut ja siitä haaveilu (meidän raitakylki nousi juuri vedestä, snif), teidän esikuvanne (tyyli, työelämä, äitiys… you name it). Oisko tässä pari näin alkuun? 🙂

 • Reply
  Saara
  09/28/2017 at 01:34

  Olen odottanut tätä, että saa toivoa! Kirjoittakaa bloggaamisesta, mainostamisesta ja piilomainonnan kommervenkeistä. Pidän tästä blogista koska te olette niin tarkkoja ja tunnollisia ilmoittamaan mainoksista.

 • Reply
  Diva
  09/28/2017 at 05:05

  Molemmat setit oli kivoja! Asut ja urheilu ovat mun suosikkiaiheet!

 • Reply
  Annika
  09/28/2017 at 05:36

  Postaustoiveena lisää asukuvia!
  Kiitos ihanasta blogista <3

 • Reply
  Martta
  09/28/2017 at 05:42

  Komppaan edellä ehdotettua päivä kanssamme-tyylistä postausta. Tummempi pipo/ huivi setti kelpaisi syksyn vilposiin aamuihin. Kiitos aina niin inspiroivasta blogista! 🙂

 • Reply
  Kaisa
  09/28/2017 at 05:45

  Ura-asioista! Kaikki uranvaihdokset, eteenpäinpyrkimiset jne kiinnostavat ja muistaakseni Noora K. oli jossain kohtaa saanut mentorointia asian suhteen? Itse en edelleenkään 37vuotiaana tiedä mitä tekisin isona….

 • Reply
  Emmi
  09/28/2017 at 05:49

  Ihanat huivit! Postaustoiveena jo aiemmin mainittu “päivä kanssani” -tyyppinen postaus. Myös arkiruokavinkit oli superhyviä! Kiinnostaisi myös joskus kuulla tyypillisestä treeniviikosta ja treenaamiseen liittyvistä rutiineista.

 • Reply
  Koo
  09/28/2017 at 06:34

  Oi, tummat raidat näyttää niin hyvältä!
  Valokuvauksesta haluaisin lukea, että miten paljon, missä ja kenen kanssa olette onnistuneet nyt kuvaamaan. Kuvaatteko paljon vauvojanne, mitä jää kuvaamatta, mikä kuvauskalusto tällä hetkellä?

 • Reply
  Marika Määttä
  09/28/2017 at 06:38

  Oih raitaa, mukana arvonnassa siis! 🙂

 • Reply
  TTK
  09/28/2017 at 06:49

  Jo Noora Koon ekaa blogia lukeneena kiinnostaisi kovasti miten uuden veneen hankinta etenee. Mitkä kriteerit on tärkeitä uudessa veneessä etc. Ja treeni vinkkejä/asuja otetaan vastaan erittäin mielellään. Tummat raidat olisi minun suosikkini.

 • Reply
  helkky
  09/28/2017 at 07:00

  Kiitos mahdollisuudesta voittaa, tumma setti olisi mieluisempi. Sisustus ja asukuvat on kivoja!

 • Reply
  Tiina
  09/28/2017 at 07:03

  Päivä kanssanne-postausta olisi kiva lukea ja myös kiinnostaa, että miten sijoittaminen on lähtenyt käyntiin. Jokin aika sitten kun oli postausta naiset ja sijoittaminen. Itse kun en oikein pääse alkuun. Olen liian varovainen ja minusta tuntuu, että kuukausittaiset summani olisivat liian pieniä.
  Tummempi setti olisi mieluinen.
  Tiina

 • Reply
  Hellevi
  09/28/2017 at 07:21

  Raitaa ei ole ikinä liikaa☺ Matkapostausten ikifanina toivon niitä lisää, samoin Laiviksen kuulumisia💛

 • Reply
  Lauram
  09/28/2017 at 07:22

  Tyyli- ja asukuvapostauksia on aina mielenkiintoista lukea 🙂 Sekä teidän, että Baby H:n ja K:n

 • Reply
  Adelina
  09/28/2017 at 08:00

  Täällä onkin jo tullut paljon toinen toistaan parempia postausehdotuksia. Toiveenani olisikin, että niistä mahdollisimman moni toteutuu. Mielenkiintoista olisi myös kuulla, vaikka poadcastin muodossa, työn, arjen, parisuhteen ja blogin yhdistämisestä. Omaan arkeeni kun joku voisi keksiä lisää tunteja, että ehtisi tekemään kaikkea. 🙂

 • Reply
  Riina
  09/28/2017 at 08:45

  Haluaisin kuulla teidän mielipiteenne ekologiisiin vaatteisiin ja lähituotantoon vaatteissa. Mitkä ovat omat lempparinne? 🙂

 • Reply
  Marie
  09/28/2017 at 08:51

  Postaustoiveena K:n perheen ensi kesän veneilysuunnitelmat, joten tätä on ainakin aikaa toteuttaa koko tuleva talvi :D. Baby K on kesällä 2018 sen ikäinen että hänet voi periaatteessa jo viedä veneeseen lomailemaan (mikäli haluaa ja se muun perheen suunnitelmiin sopii), joten kiinnostaisi tietää oletteko hankkimassa omaa venettä, millä kriteereillä, minne vene suunnattaisiin Baby K.n ensimmäisenä veneilykesänä vai päädyttekö mahdollisesti vuokraamaan veneen? Niin ja tietysti tähän voisi sisällyttää vähän keveämpääkin aihetta kuten äiti-tytär veneilyvaatemuotia eli outfit-suunnitelmia. Muistutan, että Vene 2018 on taas helmikuun alussa, joten uudesta veneilykaudesta unelmoinnin voi jo kohta aloittaa! 😀

 • Reply
  Anni
  09/28/2017 at 08:58

  Postaustoiveenani on lisää asukuvia ja ravintola- ja menovinkkejä Helsinkiin.

 • Reply
  Pauliina
  09/28/2017 at 09:07

  Arvonnassa mukana! Postaustoiveena juurikin asukuvat ja ajatukset töihin paluusta 🙂

 • Reply
  Anna K.
  09/28/2017 at 09:08

  Hei! Teidän blogi on kaikkineen niin monipuolinen, eheä ja fantastinen kokonaisuus, että on ihan vaikea alkaa esittämään toiveita. Mielenkiintoisia toiveita onkin tullut jo vaikka millä mitalla, ja kaikkia teidän juttujanne lukee mielellään. Itse tykkään lukea ja kuunnella myös ihan arkisista lapsiperheen jutuista ja vauva-arjesta. Vaikka itselläni ei ole lapsia, niin nämä aiheet silti kiinnostavat. 🙂 Prinsessa-jutut ovat aina toivottuja, samoin podcastit. (Voi että se vahingossa tuhoutunut podcast, aihe oli niin kiinnostava!) Teidän ystävyydestä olisi myös mukava kuulla lisää.

  Kiitos parhaasta blogista ja arinkoisia syyspäiviä teille Noorat! 🙂

 • Reply
  Jenni P.
  09/28/2017 at 09:41

  Mua kiinnostaisi töihinpaluu vauvaloman jälkeen ja /tai miten seurasitte päivätöihinne liittyviä asioita lomanne aikana (jos seurasitte)! Aiheista saa joko kirjoittaa postauksen tai vaihtoehtoisesti tehdä podcastin, koska ne on ihan parhaita! 🙂

 • Reply
  Tuulevi
  09/28/2017 at 10:04

  Pinnallisena henkilönä toivon lisää asukuvia!

 • Reply
  Tare
  09/28/2017 at 10:56

  Päivä kanssani tyylinen postaus saa minultakin kannatusta.

 • Reply
  Nanni
  09/28/2017 at 12:08

  Huomaan pitäväni eniten vain teidän kirjoitustyylistänne, minkä takia oikeastaan aiheeseen kuin aiheeseen liittyvät postaukset ovat kivoja! Toki tyyliasiat (ihan arkityyli) ovat aina kiinnostavia. Mukavaa syksyä teille Noorat!

 • Reply
  Anniina
  09/28/2017 at 12:25

  Ihania raitoja, arvontaan mukaan! Kaikki matkapostaukset kiinnostaa.

 • Reply
  Jenska
  09/28/2017 at 12:30

  Mukana arvonnassa! Teiltä olisi kiva kuulla vinkkiä juoksuharrastukseen aloitukseen. Tavoitteena olisi juosta esim. puolimaraton ensi kesänä 😊 Nim. 4kk sitten synnyttänyt…

 • Reply
  Mariluu
  09/28/2017 at 12:42

  Asukuvia lisää kiitos. 😀 Ja asuste + koruasioita. Ja kaikkea muuta kaunista. <3
  Hieno setti olis tuo!!

 • Reply
  anuk
  09/28/2017 at 12:58

  Jes, asukuvia! Ja ihana Ellu <3 Erityisesti tykkään arkisista aiheista, esim. se arkiruokapostaus oli huippu. Samaan kategoriaan menee nämä päivänasujutut, arkirutiinit, harrastukset (jos sellaisia ennättää tässä tilanteessa olla) jne.

 • Reply
  anniis
  09/28/2017 at 13:34

  Haluaisin lukea koiran hoidon yhdistämisestä vauva-arkeen, kun ilmeisesti K joutuu hoitamaan koko setin miehen työmatkojen aikana. Vinkkejä kombon handlaamiseen kaivataan 😊

 • Reply
  Satu
  09/28/2017 at 13:36

  Sisustusjutuille ääni täältä suunnalta! Lisäksi olisi kiva lukea asioista, jotka innostavat syksyssä. Itseäni pimeät illat ja pian alkava kaamoskausi ahdistaa, joten olisi kiva lukea millä eväillä te ja muut lukijat selätätte syksyn pimenevät päivät ja löydätte kaamoksesta positiivisia puolia 🙂 Raitasetti olisi ihana, arvonnssa mukana!

 • Reply
  A
  09/28/2017 at 13:42

  Asukuvia toivotaan täälläkin! Teidän vaatejutut on aina niin ihania ja järkeviä, että niitä on ilo lukea. Etenkin kun ovat vähän harvinaisempaa herkkua. Myös uudet pod castit ovat aina iloinen yllätys 🙂

 • Reply
  Lili
  09/28/2017 at 14:25

  Podcastit on kivoja,niitä vois olla useamminkin.

 • Reply
  Ia
  09/28/2017 at 14:30

  Just eilen ajattelin, että heitän teille (jatko)postaustoiveen vuoden(?) päähän. Itse ulkomaillakin asuneena on ollut tosi mielenkiintoista ja samalla “armahtavaa” nähdä erilaisia tapoja toimia lasten kanssa. Itseäni kiinnostaisi muiden maiden päivähoitokuviot. Esim. Saksassahan ihan pari (okei, kai siitä on jo neljä…) vuotta sitten tuli velvollisuus (valtion puolelta) taata hoitopaikka alle kolmevuotiaille. Mutta yhä vieläkin (eihän niitä tyhjästä tempaista) pienempää lasta voi olla välillä kai vaikea saada hoitoon tai se voi maksaa paljon (yli tonnin kuussa). Alueellisia eroja on tietystikin.
  Lisäksi kiinnostaa, kuinka Noora H:n “bullet journalin” kävi? Itse innostuin siitä postauksesta ja olen käyttänyt viimeisen vuoden sitä.
  – Ia

 • Reply
  Edith
  09/28/2017 at 14:44

  Näin Suomi100 vuonna kiinnostaisi kuulla teidän ajatuksia Suomesta. Oletteko harkinneet koskaan ulkomaille muuttoa, mitä arvostatte Suomessa, mitä huonoa täällä mahdollisesti on? Mukavaa syksyä! 🙂

 • Reply
  Susanna
  09/28/2017 at 16:06

  Tumman setin arvonnassa mukana. Haluaisin postaukseen halloween juhla vinkkejä. Meikki, asut, tarjoilu, kodin koristelu yms.

 • Reply
  Johanna
  09/28/2017 at 16:15

  En keksi mitään postaustoivetta, luen vain aina kaikki juttunne suurella mielenkiinnolla mistä sitten ikinä kirjoitattekin 😀 Mutta lisää podcasteja toivoisin, teillä on molemmilla äänet joita jaksaa kuunnella ja aiheet ovat olleet mielenkiintoisia.

 • Reply
  Rouva H
  09/28/2017 at 17:07

  Kommenttejen määrän huidellessa näin huikeissa lukemissa on kaikki toiveeni jo toivottu 😊 Kiitän siis blogista ja toivotan kaunista syksyä!

 • Reply
  Mari
  09/28/2017 at 17:37

  Postaustoiveeni olis joku my day -tyyppinen juttu 🙂

 • Reply
  Johanna
  09/28/2017 at 19:03

  Täältä ääni sisustusjutuille!

 • Reply
  Tupu
  09/28/2017 at 20:25

  Voi, tuo vaalea setti olisi ihana! Postaustoiveena jouluvalmistelut. 😀 Muita kivoja ovat kosmetiikkasuositukset, ravintolajutut, sisustuskuvat ja päivän asut.

 • Reply
  Heidi
  09/28/2017 at 21:09

  Tummasetti on ihana!
  Tykkään lukea blogianne ja tosi kivoja juttuja kirjoitatte. Kiva lukea mm. teidän vauva-arjesta.

 • Reply
  Sanna
  09/28/2017 at 21:27

  Tumma setti olisi perfect match uuden takkini kanssa. Minua kiinnostaisi mistä haette sisustusinspiraatiota? Blogit, insta-tilit, lehdet…

 • Reply
  Anskari
  09/28/2017 at 22:01

  Hyvinvointi kiinnostaa postauksissa: mistä teidän paras olo lähtee! Ja mistä huomaatte et nyt alkaa kiristää 🙂

  Tumma setti olisi just hyvä syyskeleihin!

 • Reply
  Mari
  09/28/2017 at 23:53

  Mukana arvonnassa!
  Matkustushaaveista haluaisin kuulla. Ei välttämättä ihan lähitulevaisuuden vaan vaikkapa seuraavan viiden vuoden aikana. Mikä tai mitkä kohteet olisivat unelmissanne?

 • Reply
  LeiLa
  09/29/2017 at 04:32

  Toiveissa olisi jouluun liittyviä sisustusjuttuja sekä juoksuun liittyviä postauksia lukisin taas mielelläni, ihan äidin näkökulmasta kirjoitettuna. Mikä motivoi, miten aika riittää jne. Ihana arvonta 😊

 • Reply
  Outi
  09/29/2017 at 05:36

  Käyn harvoin Helsingissä.
  Vinkkejä keskustan vaate- ja sisustusliikkeisiin, niihin missä hinta ja laatu kohtaavat kohtuudella.

 • Reply
  Nanna
  09/29/2017 at 06:08

  Kumpi vain noista ihanista seteistä toisi iloa pimeään syksyyn 🙂 Postaustoiveena matkasuunnitelmat ja pakkauslistat. Ne ovat olleet aina kivaa luettavaa.

 • Reply
  Siiri
  09/29/2017 at 07:52

  Tumma versio on suosikkini 🙂 Toivoisin postausta teidän työelämän haasteista, esim miten organisoitte omat työtehtävät ja hallitsette kiireen, miten luovitte työpaikalla erilaisten henkilökemioiden kanssa.

 • Reply
  Johanna
  09/29/2017 at 07:55

  Mukana arvonnassa! Ja kiitos ihanasta blogista (: kuuntelin juuri vanhaa podcastianne arjen ajanhallinnasta. Olisi mielenkiintoista kuulla samasta aiheesta nyt kun elämäntilanne on hieman muuttunut. Mukavaa syksyn jatkoa!

 • Reply
  Charlotte
  09/29/2017 at 08:18

  Tumma raitahuivi olisi ihana 🙂 Vaikea lisätä enää mitään, kun niin paljon hyviä postausideoita jo tullut. Mutta jotain tuli itsellenikin mieleen: Päivä kanssani, teidän lemppari laukut, korut ja huivit, suosikkikosmetiikka (erityisesti se, että mitkä yhteistyöpostauksissa näkyneistä tuotteista ovat jääneet vakikäyttöön), lisää podcasteja vaikka ihan ilman teemaakin, nehän voisi olla joskus myös sellaisia kuulumisten vaihtoja. Teidän jutustelua on kiva kuunnella 🙂 Ja heitän idean next levelistä, miten olis videot? No toki niitä onkin sitten paljon työläämpi tehdä kuin podcasteja että ymmärrän, jos ei aika eikä resurssit riitä.

 • Reply
  Lotta
  09/29/2017 at 08:30

  Mukana myös, ja vaaleat ovat suosikkini <3 Toivoisin postausta talvivaatteista, sekä lapsille että aikuisille 🙂

 • Reply
  Marjaana
  09/29/2017 at 08:43

  Tumma setti on mun suosikki. Postausehdotuksena: mitä “luovaa” harrastatte: käsityöt, askartelu, piirtäminen, maalaus tms. Vai harrastatteko tällaisia olenkaan?

 • Reply
  Johanna
  09/29/2017 at 09:13

  Olen aika uusi lukija, joten postaustoiveeni on varmaan jo käsitelty aikaisemmissa jutuissa, mutta arvonta kuulostaa niin houkuttelevalta, etä pakko ehdottaa paria aihetta. 😊 Eli päivä kanssanne olisi kiva kuin myös postaus lasten pukemisesta syksyllä/talvella. Luottovaatteet sekä pienille ja isoille kiinnostaa myös.

 • Reply
  MariaK
  09/29/2017 at 10:00

  Tumma setti on ihanan raikas ja merihenkinen! Oikeastaan kaikki aiheet kiinnostavat. Erityisesti “päivä kanssani” -tyyliset postaukset ovat mielenkiintoisia.
  Mukavaa syksyä teille!

 • Reply
  Pia
  09/29/2017 at 10:39

  Kiva blogi, kauniit kuvat! Erityisesti reissupostaukset vinkkeineen ovat lemppareitani.
  Mukana arvonnassa, tumma setti. Ihanaa syksyä teille molemmille!

 • Reply
  Lyyli-Maria
  09/29/2017 at 11:49

  Olisi kiinostavaa lukea vaikka seuraavsta aiheista: minne veisin (maalaisserkun) Helsingissä, unelmien vapaapäivä, arkea helpottavat rutiinit ennen lapsen syntymää/lapsen syntymän jälkeen, luetut kirjat top ten ja vaatekaapin ikivihreä(t) . Sitten olisi vielä yksi kiinnostava aihe, joka menee ehkä himpun verran blogimme profiilin ulkopuolelle nimittäin sokerittomat herkut 😉

 • Reply
  Riikka
  09/29/2017 at 13:25

  Ihana tuo tummempi setti! Itse tykkään kovasti teidän treenipostauksista, toki ymmärrä, että raskauden jälkeen on tarvinnut antaa aikaa palautumiselle, mutta olisi kiva kuulla, mitä sille rintamalle nykyään kuuluu:)

 • Reply
  Teeiina
  09/29/2017 at 13:30

  Toivon enemmän asukuvia 🙂

 • Reply
  Anniina
  09/29/2017 at 13:38

  tummempi setti on aivan ihana!

  Päivä kanssani postaus tai jotain kivoja ruokapostauksia.

 • Reply
  Salla-Riikka
  09/29/2017 at 14:24

  Mitä sitä toivoisi; asukuvat on tietysti kivoja ja purjehdusjuttuja innolla odotan. Niin ja Laiviksen kuvia ja kuulumisia olisi kiva lueskella. Ihana blogi teillä on!

 • Reply
  Timotei
  09/29/2017 at 15:44

  Tämä on just ihana blogi, kun kirjoitatte vähän kaikesta 🙂 mutta erityisesti kiinnostaa päivä kanssani -tyyliset postaukset ja reseptit.

 • Reply
  Arja
  09/29/2017 at 16:47

  Edustan vanhempaa lukijakuntaa, mutta bloginne kiinnostaa; kirjoitukset ovat kypsiä ja kielenne sujuvaa ja oikein kirjoitettua 🙂 Sisustus, ruokajutut ja vaatteetkin kiinnostavat.

 • Reply
  P.
  09/29/2017 at 17:21

  Minä tykkään eniten perjantain parhaista, myös joku kosmetiikan top10 olisi kiva aihe. Tumma setti olisi ihana palkinto.

 • Reply
  Eeva Virtanen
  09/29/2017 at 18:54

  Postaustoive: jouluvalmistelut vauvaperheessä
  Sinipohjainen setti, jos arpaonni suosii. Kiitos!

 • Reply
  Hanna Maukonen
  09/29/2017 at 19:54

  Minusta viikkokatsaukset ovat todella kivoja, toivoisin niitä taas lisää! Mikäli voittaisin toivoisin tummemman setin. Kiitos!

 • Reply
  Leena
  09/29/2017 at 20:28

  Viikko kanssani. Myös ruokareseptipostaukset toisivat uusia tuulia omaan ruuanlaittooni. Noora H: n (?) jouluiset alkupalat ovat nykyään meidän joulupöytämme must.

 • Reply
  Eloveena
  09/29/2017 at 20:37

  Matkailusta on aina kiva lukea. Olen muuten menossa Barcelonaan piakkoin ja teidän suosituksesta majapaikkana on Casa Mathilda.

 • Reply
  Reetta
  09/29/2017 at 21:41

  Mukana arvonnassa! Tumma setti 😊 “Parhaat vinkit loka-ja marraskuusta nauttimiseen” olisi kiinnostava ja (valitettavasti) ajankohtainen postaus-aihe.

 • Reply
  Maria
  09/29/2017 at 22:09

  Viikkokatsaukset on kivoja, samoin asu- ja sisustuspostaukset
  Mukana, tummempi mulle jos arpaonni suosii

 • Reply
  Leena
  09/29/2017 at 22:48

  Teidän juttuja on aina kiva lukea! En muista, että olisitte tehneet keittiöitänne koskevaa postausta, mikä toimii, mikä ei=)

 • Reply
  Anne.H
  09/29/2017 at 22:54

  Parhainta antia asukuvat,ruokapaikat ja reseptit,matkustus ja arkitouhut. Kiva olisi kuulla esittelyt lempi sisustuskaupoista. ihana arvonta!

 • Reply
  emmmi
  09/29/2017 at 23:36

  Oi ihana arvonta, jos arpaonni suosii, lähtisi paketti omalle äidille syksyä piristämään 🙂
  Postaustoiveena olisi jotain arjen luksukseen tai äidin omaan aikaan liittyen, podcastiä olisi myös mukava aiheesta kuunnella!
  Ihanaa syksyä!

 • Reply
  Satu
  09/30/2017 at 04:34

  Äitiys vs. Työura? Kuinka yhdistää? Teidän mietteitä 🙂

  T. Satu

 • Reply
  HansuKoo
  09/30/2017 at 06:47

  Inspis/ideapostaus aiheella “Äitien getaway-weekend Helsingissä”. Olisi ihana lukea, että minkälaisen hemmotteluviikonlopun itsellenne/toisillenne rakentaisitte Stadissa.

 • Reply
  EllenR
  09/30/2017 at 09:12

  Kaikki perusarkipostaukset kiinnostaa, tietysti syyskoristelut kotiin ja kuukauden päästä voidaan ehkä pikkuhiljaa alkaa odottaa jo ajatuksia joulufiilistelyistä. Ihana tuo pipo!

 • Reply
  Riikka
  09/30/2017 at 09:17

  Mukana! Tykkään teidän kaikista postauksista ja toivon tässä loppuvuodeksi joulupostauksia 😀 Heh toki lähempänä itse ajankohtaa.

 • Reply
  Maiju
  09/30/2017 at 09:34

  Tumma pipo/huivi-setti olisi valintani 🙂 Toivoisin asukuvia ja vaikkapa vaatehaavejuttuja. Myös vauvajutut kiinnostavat, esim. minkälainen päivärytmi teillä on ollut äitiyslomalla.

 • Reply
  Reettapee
  09/30/2017 at 10:21

  Mahtavaa olisi kuulla teidän musiikkimausta ja teidän lempibiiseistä. Mielenkiintoista olisi myös kuulla teidän vinkkejä tai käytössä olevia tapoja käsitellä väsymystä, huonoja päiviä jne. Lisää siis niistä asioista, jotka teidät saavat jaksamaan ja piristymään.

 • Reply
  Peppis
  09/30/2017 at 16:11

  Itselleni vauva-jutut eivtä ole ajankohtaisia, joten toivon tietysti kaikkea muuta roppa kaupalla, samaan malliin kuin ennenkin. Lukuvinkkejä, bargain-vinkkejä, matkajutut, ruokapostaukset, muoti, ravintola ja kahvilavinkit yms…

 • Reply
  MJ
  09/30/2017 at 16:52

  Merihenkinen setti miellyttää, erityisesti tummempi! Teidän blogi on niin tasokas ja hyvä sisällöltään ja tyyliltään kaikkiaan, että vaikea toivoa! Podcastit on kivoja ja “päiväretkivinkit”, ilman venettäkin ja venejutut sitten kun niiden aika tulee 🙂

 • Reply
  Emmi R.
  09/30/2017 at 17:10

  Tumma setti olisi minun valinta! 👌🏻
  Tykkään siitä, että teillä on niin kattavasti eri aiheita. Ehkä nämä huutomerkilliset asujutut jääneet vähemmälle. Tai tyylijutut ylipäätään, onko tyyli muuttunut vauvojen myötä tms. ajatuksia. Ja yleistä fiilistelyä vain, sitä palaan joskus silmäilemään Noora K:n vanhaan blogiin. 😊

 • Reply
  Lissu
  09/30/2017 at 19:09

  Postaustoive: Mitä luontokohteita/ retkeilykohteita suosittelisitte pääkaupunkiseudulla? Kumpikin asustesetti näyttää ihanalle, valitsisin ehkä yllättäen vaaleamman..

 • Reply
  Meri
  09/30/2017 at 20:55

  Jösses kuinka kiva pipo ja huivi! Tumma erityisesti! Ja tuo neule oli myöskin erityisen kiva. Ja jossain postauksessa vilahtanut kumartelemisen kestävä mekko. Lista on pitkä 😂

  Matkailu, sisustus ja päivä kanssanne-jutut ovat aina kivoja lukea 😊

 • Reply
  Pauliina
  09/30/2017 at 22:43

  Postaustoiveeni olisi pukeutumistyylinne kulmakivet. 😊 Toinen supermieluisa postaus olisi sellainen “näin teet kotisi sisustuksesta viimeistellyn” -postaus. Teillä on molemmilla tosi kauniit ja viimeistellyn näköiset kodit. Tuntuu, että meidän kodissamme on ihan kauniita huonekaluja, valaisimia, tauluja ym., mutta jotenkin se viimeistelty fiilis puuttuu. Kaipaisinkin vinkkejä, että miten sisustuksen voisi sitoa yhteen.

 • Reply
  Hannis
  10/01/2017 at 07:41

  Mulla on toivepostaus “Milloin Noora K saadaan takaisin merelle!” 😀 Että mikäs tilanne sen harrastuksen suhteen, onko uuden veneen hommaamista vielä ajatuksissa ja mikä fiilis ekasta veneettömästä kesästä? Tuliko jo ajatus, että ei ehkä tarvitse edes uutta hommata ;-D

 • Reply
  Anna
  10/01/2017 at 07:59

  Mukana arvonnassa! Ja kiitokset hyvästä blogista! Toiveena podcastit sekä asuste- tai laukkupostaus.

 • Reply
  Emma
  10/01/2017 at 14:52

  Tumma setti olisi just passeli syyskeleihin.Siihen liittyen,postaus teidän omista syksy- ja talvitakeista olisi mukava!Samoihin kuviin voisi laittaa ideaa syksyyn sopivista työasuista (toimistoon) :).

 • Reply
  M
  10/01/2017 at 15:48

  Kiitos ihanasta blogista! 🙂 Olisi kiva lukea tavallisesta arjesta ja kirjavinkit kiinnostaa aina.

 • Reply
  PaulaKoo
  10/01/2017 at 19:45

  Tumma setti olisi ihana. Juttuja arjesta ja kahviloista sekä asupostaukset uppoavat aina.

 • Reply
  Leena_L
  10/01/2017 at 19:57

  Ihana arvonta, Henri Lloyd kuuluu myös mun suosikkeihin! Tummempi setti olis kiva.
  Teillä on tosi hyviä postauksia, esim. Bostonin matkasta oli tosi kiinnostavaa lukea, sinne kun haluaisin itsekin joskus päästä. Postaustoiveina olisi töihinpaluu ja päivä Noora K:n ja Noora H:n kanssa.

 • Reply
  Eva
  10/01/2017 at 20:10

  Ihana huivi ja pipo, sopivat hyvin Nooralle. Sopisivat varmaan minulle myös, eli osallistun arvontaan. Postaustoiveeni on luottovaatteidenne esittely, eli mitkä ovat vaatekaappienne kulmakivet tänä syksynä.

 • Reply
  Mini
  10/01/2017 at 20:29

  Itse haaveilen Helsingin kahviloista, joten juttusarja parhaista brekkaripaikoista houkuttelevine kuvineen olisi kiva!

 • Reply
  Myy
  10/01/2017 at 20:29

  NYC- jamuut matkailujutut ovat bloginne parasta antia, joten niitä kehiin kiitos 😊

 • Reply
  SAMP
  10/01/2017 at 20:30

  Matkasuunnitelmat ovat parhautta! 🙂

 • Reply
  Päivi
  10/01/2017 at 20:31

  Olisi kiva, kun kävisitte läpi vaikkapa Helsingin suosikkihotellinne näin ulkopaikkakuntalaiselle 🙂

 • Reply
  Henna
  10/01/2017 at 20:32

  Helsingin parhaat hotellit, aamiaispaikat ja paikat, joissa käydä lasten kanssa!

 • Reply
  ellien
  10/02/2017 at 06:09

  Joku top5 reissukohteet postaus ihanine kuvineen olisi minun mieleen 🙂

 • Reply
  Dynis
  10/02/2017 at 12:00

  Raidat, ah, official mutsi & bebe -outfit! ❤️
  Postaus toiveena itsellä olisi seuraava: Mikä minut on positiivisesti yllättänyt vauva-arjessa.
  Itsellä on nyt myös 4 kk -ikäinen beebo ja uraihmisenä olin todella lykännyt vauvaelämää ajatuksissa kauan. Yksi syy oli se, että vauvaelämästä tai yleisesti perhe-elämästä ei saa ikävä kyllä kovin hyvää kuvaa (medioita seuraamalla), oikeastaan päinvastoin. Olin pohdiskellut pääni puhki kaikilla mahdollisilla skenaarioilla perhe-elämän kauheuksista (vrt. kiva dinkkuelämä), joten vauvan myötä olin jopa osittain positiivisesti yllättynyt.

  Siispä mikä teitä on beebojen myötä ilostuttanut? Ei tarvitse edes olla suoraan vauvaan tai sen tuloon liittyvä.

 • Reply
  Erika
  10/02/2017 at 12:57

  Arvontaan:) postausidea: ajatuksia töihin paluusta ja lapsen hoitoon viennistä

 • Reply
  Hansu
  10/02/2017 at 14:45

  Mukana arvonnassa! Olisi kiva kuulla teidän ajatuksia opiskelusta ja alan vaihdosta 🙂

 • Reply
  LJ
  10/02/2017 at 16:50

  Minua kiinnostaisi hyvät soittolistat lenkille. Musiikki on aina ollut todella tärkeä asia itselleni, mutta niiden etsimiselle ei jää oikein aikaa tässä elämäntilanteessa. Tummansininen sopisi tällaiselle vaalealle ja raitoja rakastavalle 😉

 • Reply
  HT
  10/02/2017 at 17:26

  Mukana arvonnassa.
  Babyjen asupostauksia olisi kiva lueskella.

 • Reply
  Aino
  10/02/2017 at 19:10

  Postaustoiveena esim. “päivä kanssani” -tyylinen juttu! Ja tyyli-idoleitani kun kumpainenkin olette, niin jokin “syksyn Pinterest” -kollaasi olisi sekin mukava ja inspiroiva.

  Keep up the good work jne. Teiän blogi on (uskaltaisin sanoa) parhain blogi, mitä tällainen kolkyt plus (nyt jo aika isosti plus) tykkää lueskella ja katsella. Kuin hyvä aikakauslehti, mutta kovin paljon samaistuttavampi! 🙂

 • Reply
  Nanna
  10/03/2017 at 13:22

  Hei! Varmaan tällainen postaus on jo joskus ollu, tai ei. Mutta olisi mielenkiintoista saada kuulla teidän bloginpidon aloituksesta ja syistä. Mikä sai teidät aloittamaan bloggaamisen:)

 • Reply
  Reetta
  10/03/2017 at 14:19

  Kiva jos voitan!

 • Reply
  Niina
  10/03/2017 at 16:51

  Hei. kiinnostaa työn ja lapsiperheen arjen yhdistäminen tulevaisuudessa.

 • Reply
  Johanna
  10/03/2017 at 18:29

  Asu- ja sisustusjutut kiinnostavat. Ja Nrw York aina ja ikuisesti. Ajatukisia töihin paluusta ja lapsen hoitapaikasta

 • Reply
  SonjaM
  10/10/2017 at 22:50

  Näin jälkikäteen on laajennettava postaustoivettani. Pyysin aluksi vain podcast-vinkkejä, mutta nyt oman podcastin tekeminen houkuttelisi niin paljon (kirjamaailmasta ja lukemisesta) että kiinnostaisi kovasti tietää miten teette podcastit. Googlettamalla ei oikein löydy vinkkejä tai ne on todella monivaiheisia, että jäi mietityttämään täytyykö ohjelma todella ladata sinne tänne ja kääk! Ja onko teillä mikrofonit yms vai miten jakso äänitetään.

 • Leave a Reply