Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras asu oli Noora K:lla rento tummansininen neulemekko paksujen tummansinisten sukkisten kanssa. Jostain syystä äitiyslomalla on tullut harvemmin kiskottua mekkoa päälle, mutta nyt meillä oli aamiaistreffit Hakaniemen Hiltonissa, niin teki mieli laittaa jotain muuta kuin revityt farkut.

Viikon paras ulkoasu oli Deliber K7:lla, joka oli juuri auennut Keskuskadulle WTC-taloon. Näytti tosi hauskalta! Emme syöneet täällä, mutta Hoo kävi kameran kanssa kurkistamassa sisään. Valikoimassa olin pintxoja (miten tämä taipuu?), kuplia ja jädeä. Onpa kivaa, kun Helsinkiin on saatu viime vuosina niin kauniisti laitettuja ravintoloita ja kahviloita.

Viikon paras postaus on Henriikan Älä yliarvioi kuvaa. Noora H. nyökytteli läpi jutun. Juuri näin! Vaikka tämä aihe tuntuu itselle aika lailla itsestäänselvyydeltä, aina silloin tällöin huomaa, että siitä on edelleen hyvä keskustella. Meiltä toivottiin postausaiheita kysyttäessä medialukutaidostakin – tässäpä siis yksi vinkki kyseisestä aiheesta, johon ehkä palaamme itsekin jossain kohtaa, kun sopiva kulma löytyy.

Viikon paras asu Noora H:lla taas oli harmaan neuleen, mustan hameen ja nahkatakin muodostama yhdistelmä. Rento, mutta siisti asu on omiaan nostamaan fiilistä. Ja Niken lenkkarit ovat parhaita juuri tällaisiin päiviin, kun askelia kertyy kaupungilla.

Viikon paras saalis oli äitikaveriryhmämme hankkimat kolme lippua Yösyötön näytökseen Rivieraan. Suunnitellulle yhteiselle leffaillalle oli tulla vähän turhan paljon haastetta, kun filkka ei tulekaan Finnkinon teatteriin ja pikkuteattereissa näytöksiä on harvemmin ja vähemmän. Meitä kuitenkin lykästi ja saimme kuin saimmekin liput. Jee yhteiselle vapaaillalle!

Viikon paras kolumni koskee – absolut – Ruotsia. Lukekaa itse. Vadelmavenepakolaiset allekirjoittavat.

Ihanaa viikonloppua allihopa!

Päivä kanssani by Noora K.
Syksy on ihanaa aikaa arjen tunnelmoinnille

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  Kati
  10/06/2017 at 06:53

  Tosi kivat asut teillä molemmilla! 🙂 Mistä olet Noora K löytänyt neulemekon ja Noora H mustan hameen? Hameita tai mekkoja tulee käytettyä syksyllä ja talvella melko harvoin. Tuntuu, että on vaikea löytää rennompia hameita tai mekkoja, joita käyttäisi arjessa. Opiskelijana ei haluaisi näyttää liian juhlavalta luennoilla tai kirjastossa.

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:50

   Kiitti! 🙂 Mun löysä, pussimainen neulemekko on COSista, joka on musta oivallinen paikka moisten löytämiseen. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:42

   Mun hame on Calvin Kleinin ja Stockalta ostettu, siitä tosi taitaa olla nyt pari vuotta. Toivottavasti löytyy vielä! 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  10/06/2017 at 07:40

  Viikon paras saalis: innostuin syysmys-postauksenne innostamana kaivelemaan äitini kaapin perukoille jo 80-luvulla hylkäämiä Iittaloita, ja nappasin meille kotiin käyttöön mm. aikaisemmin kammoamani Wirkkalan Stellarikset, joita aikaisemmin olin kieltäytynyt ottamasta itselleni, mutta joiden rosoiset pinnat alkoivat nyt yhtäkkiä näyttää kauniilta. Syytän varhaislapsuuden altistusta tästä mieltymyksestä. Onneksi emme konmarita, vaan aarteet olivat tallella :-D!

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:51

   Just hyvät löydät! Äitien kaapeista löytyy kyllä vaikka mitä. Ja niin samaa mieltä konmarituksesta. 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:42

   Loistavaa, se oli edullista sisustusshoppailua. 😀

 • Reply
  Hanna
  10/06/2017 at 08:19

  Ihanat asut ja onnellisen näköiset äidit. Hilton on tosi kiva hotelli! Vuosi sitten keväällä yövyin siellä työkavereiden kanssa ja kokoajan on mielessä että sinne on päästävä uudelleen! Mukavaa viikonloppua!

  Kurkatkaa Ruotsin po.pin sivuilta ihan teidän näköiset “holiday season” yökkärit. Näin kuvan instassa ja tulitte heti mieleeni. Pitää varmasti itsekin käydä ostamassa tytölle tuon kuosin yökkäri pukin konttiin.

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:52

   Se on ihana! En ole ollut yötä, mutta olin yhdellä Asennemedian tutustumiskierroksella siellä aikanaan ja silloin näin huoneet. Ne oli kyllä todella kivat ja sijaintihan on tosi mainio. Ja jes, just eilen puhuttiin, että pitäisi löytää holiday season -yökkärit itselle ja lapsille. Mielellään jotkut överit.

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:44

   Mä olin siellä kerran yötä yhden ystäväni kanssa, tein blogiyhteistyön Hiltonin kanssa. Se on tosi kiva hotelli ja näkymät Kruununhakaan ovat upeat. Minäkin kiitän pyjamavinkistä. 🙂

 • Reply
  Hanna
  10/06/2017 at 08:35

  Nuo Henry Lloydin pipo ja huivi on kyllä tosi kivat! Tyylikkäitä äitejä siellä 🙂 Yösyöttö (se leffa, tarkennan) on ohjelmassa meilläkin, mutta ei vielä avausviikonloppuna, mielenkiinnolla odottelen kommenttejanne siitä.

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:53

   N eon ihan mun uudet suosikit. 🙂 Mekään ei mennä nyt viikonloppuna. Kolmen vauvan hoitokuviot ja rajoitetut näytösajat teki sen, että ollaan menossa vasta ei nyt alkavalla viikolla vaan seuraavalla. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa! 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:44

   Tack! En malta odota leffaa, kirja(t) oli niin hyvä, että leffankin on pakko olla hauska. Se taisi saada Hesarissa neljä tähteä?

 • Reply
  Riikka
  10/06/2017 at 09:04

  Upeat naiset!

  Taidanpas laittaa esimerkistä tänään kans mekon päälle, käytän mekkoa aivan liian harvoin enkä varsinkaan viileään vuodenaikaan.

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:53

   Kiitti! 🙂 Ja mekko on kyllä ihan paras vaate. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:45

   Kiitos! Mekot on mahtavia, ratkaisee aika monta asukriisiä.

 • Reply
  Maija
  10/06/2017 at 10:22

  Tää blogi vaan paranee, hyvä Noorat ja kiitos!
  Hei, miten te ratkaisette imetyksen mekoissa? Vai imetättekö? Itselläni on ongelmana löytää kivoja imetysmekkoja (kaikki äitiysvaatteet ovat sitä iäinkuista mustaa trikoota), joten helmoissa ei voi kulkea!

  Kivaa viikonloppua! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:55

   Meidän vauvat juo nykyään molemmat maitonsa pullosta, joten tätä ei joudu enää miettimään. Mutta musta Boobilla on ollut kiistatta kivoimmat imetysvaatteet. Mustaa tosin paljon sielläkin.

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:47

   Joo, tuo on kyllä hankalaa. Mutta mitä jos puet alle mustat paksut sukkikset ja mustan topin? Sitten ei ehkä haittaisi, vaikka nostaisit vähän toiselta puolelta mekkoa. Mä en käyttänyt mitään imetysvaatteita (paitsi rintsikoita), puin sen verran löysiä alustoppeja, että pystyin vetämään kaula-aukkoa tarpeeksi alaspäin ja sitten tavallinen paita siinä päällä. Vilautuksia tulee itse asiassa vähemmän kuin imetyspaitojen kanssa.

 • Reply
  anna
  10/06/2017 at 20:02

  Mäkin avasin just syksyn mekkokauden! Jostain syystä mun mekot on kaikki joko kesäisiä pihahuituloita tai sit villaisia asiallisia. Nyt iski laukkukateus, tuo Noora K:n laukku yritti huudella mulle viime keväänä Tampereen Stockalla mutta en kuunnellut ja nyt harmittaa. Mutta mitä ihmettä on pinxot? Kysyy nimimerkki maalaistollo. Harmillista tuo Yösyötön kohtalo, kirjana olen lukenut aikanaan ja mielestäni tarina oli tosi hyvä.

  Henriikan valokuvapostaus oli hyvä, kiittelin sitä mielessäni jo aikanaan.

  • Reply
   Noora K.
   10/08/2017 at 07:58

   Nyt on hei ollut paljon somessa yhdistelyvinkkejä kesäisiin mekkoihin syksyn alettua. Tosi kivoja, vaikka ei ehkä mun ominta tyyliä olekaan. Ainakin Maijan maailmalla oli joku ihana. PIntxot on sellaisia tapasten tapaisia, pieniä suupaloja. Oisko katalaania tuo sana? Via portugalia? Nyt en ole ihan varma, enkä jaksa googlata, mutta salettiin joku tietää täällä kommenttiboksissa. 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:49

   Onneksi Yösyöttöä saatiin pienempiin leffateattereihin, ettei jää kokonaan näkemättä. Ja jep, pintxot on melkein samanlaisia kuin tapakset. 🙂

 • Reply
  Eva
  10/09/2017 at 10:03

  Noora H:lla erinomaisen tyylikäs arkiasu! Ja täysin Säker stil -kirjan oppien mukainen. Olen suhtautunut epäilevästi kirjan hehkuttamaan biker-malliseen nahkatakkiin vaatekaapin kulmakivenä, mutta tämä kuva taisi muuttaa mieleni. Oletteko muuten tutustuneet Säker stil -kirjan vasta-ilmestyneeseen jatko-osaan?

  • Reply
   Noora H.
   10/09/2017 at 18:51

   Kiitos Eva! Mä olen ihan rakastunut tähän bikeriin, ajattelin sen ensin olevan liian “rock”, mutta mitä vielä. Se menee kaiken kanssa. Suosittelen! Luin juuri tuon toisen osan. Ihan kiva, mutta ei yhtä hyvä kuin aiempi. Osa vinkeistä oli vähän kummallisia? Tai sitten mä olen kaavoihin kangistunut.

   • Reply
    Eva
    10/11/2017 at 11:12

    Harkitsen. Voisin ottaa biker-takin kokeeksi mukaan sovituskoppiin joku kerta. Samaa mieltä, toinen Säker stil -kirja oli ihan kiva mutta sisällöltään aika ohut. Se sopii kai niille, joilla ensimmäisen kirjan varman simppeli tyyli tulee jo selkärangasta ja jotka kaipaavat pientä lisämaustetta. Mutta uskallan väittää, että useimmilla tavallisilla tallaajilla on vielä paljon tekemistä ensimmäisen kirjan perusjuttujen kanssa, joten paras keskittyä niihin. Ainakin minä teen niin. Viittaan kintaalla kakkoskirjan ehdotuksiin paljettihameesta ja väärin päin puetusta paidasta. 😀

 • Reply
  Melina
  10/10/2017 at 13:09

  Mistä tuo ihana ruskea nahkalaukku Noora K:lla ekassa kuvassa? 🙂 teidän blogi on tosi ihana, on kivaa ja mielenkiinoista seurailla täysin erilaista arkea, itse kun oon vasta parikymppinen opiskelija. Ihanaa viikkoa molemmille!

 • Leave a Reply