Noora H:sta Vaatteet ja asusteet

Ysäriruudussa

Noora H.

Pari kertaa kaupungilla lounastaessa olen ihmetellyt, miksi kaikilla muilla on niin hienot vaatteet päällä. Kun oma arkiasu koostuu pääosin trikoista tai farkuista, niin puvut, pikkumustat, kynähameet ja bleiserit tuntuvat juhlatamineilta.

Erään lounaan jälkeen marssin inspiroituneena Zaraan, ja hankin tähän elämäntilanteeseen erittäin käytännölliset suorat housut.  Housut on varustettu prässeillä ja epäsymmetrisellä lahkeella, eli niitä voi käyttää ainoastaan korkokenkien kanssa.

Ruutukuosi beigellä tai harmaalla pohjalla on taas yksi sellainen trendi, josta vannoin, ettei sitä päälläni nähdä. Kuosi muistuttaa minua ala-asteesta ja samanlaista kuviota olleesta puvun liivistä. Liivi oli päälläni aina lentokoneessa, aikoinaan äitini kanssa matkustaessa piti olla siistit vaatteet. Tykkäsin liivistä hurjasti ja olin tosi harmissani, kun se eräänä aamuna koki karun kohtalon ja savusi mustaksi silitysraudan alla.

Blogimarkkinointi teki kuitenkin tepposet, kun olin katsellut ruutua pari kuukautta muiden päällä, niin kuosi alkoikin houkuttelemaan. Ysäristä muistuttavat ruutuhousut ovat itse asiassa aika kivaa vaihtelua mustille housuille.

Paita on löytö Nordstrom Rackista, maksoin laadukkaasta Calvin Kleinin duunipaidasta parikymmentä dollaria, kannatti siis tonkia kaoottisen outlet-tavaratalon rekkejä.

Toistaiseksi housut ja paita saavat kuitenkin odotella kaapin uumenissa. Seuraavien kuukausien aikana on enemmän käyttöä eiliselle sadetakkiostokselle, jonka myötä olen virallisesti valmis hiekkalaatikon reunalle.

Paita Calvin Klein, Housut Zara, korkokengät Geox, sormus H&M.

Helsingin parhaat herkkukaupat & kaksi hyvää viiniä
Päivä kanssani by Noora K.

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Markka / Marenkia ja neilikoita
  10/10/2017 at 07:17

  Upeat housut, sopii sulle tosi hyvin! 🙂 Mäkin olen vierastanut tuota kuosia, mutta näissä kuvissa se näyttää tosi kivalta.

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:09

   Kiitti! Mä aloin jopa harkitsemaan ruutukuosista jakkua, vaikka aiemmin ajattelin sen suorastaan huutavan permistä ja hiusdonitseja kavereikseen.

 • Reply
  Blue Peony
  10/10/2017 at 08:25

  Oikein onnistunut hankinta ja asu! Minun pitäisi ryhdistäytyä ja ostaa jotkut muut housut kuin farkut, mutta koska niiden etsiminen on sellainen urakka, olen lykännyt ja lykännyt hankintaa. Voisikohan kotitonttu ottaa mitat, ommella pöksyt ja tuoda ne aamuksi vaaterekkiin odottamaan töihin lähtöä?

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:10

   Mä voisin ottaa myös sellaisen kotitontun. 😀 Nämä istuivat kerrankin tosi hyvin, yleensä mullakin on vaikeuksia löytää hyvin istuvia suoria housuja. Mulla ei nimittäin ole takapuolta yhtään, eli housuissa pitää olla taskut ja mielellään oikealla kohdalla. Muuten näky on kaikkea muuta kuin imarteleva.

 • Reply
  EllenR
  10/10/2017 at 08:30

  Upea upea asu, kopioisin heti, jos minulla olisi ruutuhousut! 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:12

   Kiitos Ellen! Tulkitsinkohan toisesta kommentistasi oikein, että teillä on ensi vuonna tiedossa onnellisia hetkiä ja pienenpieniä varpaita? Jos näin, niin hurjasti onnea! <3

 • Reply
  JohannaN
  10/10/2017 at 08:54

  On kyllä kivaa vaihtelua ruutu mustalle.
  Minäkään en aluksi lämmennyt ruudulle, mutta tosiaan kun sitä näkee joka tuutissa olen alkanut haaveilemaan ruudullisesta hameesta. Saa nähdä 😉
  Mukavaa viikon jatkoa Noorat! 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:13

   Jep, mulla menee aina hetki ennen kuin innostun trendeistä. Pitää nähdä niitä ensin tavisten päällä, suoraan catwalkilta en osaa kopioida mitään. 🙂

 • Reply
  Riikka
  10/10/2017 at 11:55

  Oi oot kyllä niin upea! Harmi kun hoitoalalla tuollainen pukeutuminen ei ole sallittu. 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:14

   No kiitti! Ja hei, 90 % aamuista mä haaveilen ennalta määritellyistä duunikuteista. 😀

 • Reply
  Sara // housefive
  10/10/2017 at 12:56

  Mä olen kovasti tykästynyt tähän kuosiin ja ei näköjään saisi Konmarinoida mitään, koska mulla oli saa kuosia jo kerran housut, mitkä laitoin pari vuotta takaperin kierrätykseen. Nyt ostin vastaavalla ruutukuosilla hiusdonitsin (!!!), mikä on ensi-panostukseni tähän ruututrendiin. En olisi kyllä sitten ala-asteen kuvitellutkaan laittavani donitsia päähän, mit se olikin aika kiva.

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:16

   Kröhöm, tunnustan, että mullekin on voinut käydä noin. 😀 Eräs tosi kiva mokkatakki meni kiertoon, kun siivosin turhan innokkaasti vaatekaappeja. Hiusdonitsi! Oho! Mä en ole vielä lämmennyt niille, mullakin oli sellainen samettinen ala-asteella. 😀

 • Reply
  Laura/Elämänmakuja äidiltä tyttärelle
  10/10/2017 at 13:31

  Noi on kyllä tosi kivan näköiset ja ihanan skarpit! Nordstrom Rack on kyllä loistava paikka löytöjen tekemiseen vaikka hermoja sinne kaaokseen tarvitsee 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:25

   Jep, shoppailu siellä ei ole mitenkään maailman rentouttavinta. Olen vielä sen verran hullu, että ostan usein sieltä alusvaatteita, eli jonotan myös sovituskoppeihin. 😀

 • Reply
  Sara
  10/10/2017 at 16:55

  Nuo housut ja paita ovat kyllä huippuyhdistelmä. Sinulle sopii hyvin vähän vajaamittaiset housut. Itse odotan, koska eka ruutuvaate saapuu vaatekaappini. 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:25

   Kiitos paljon Sara, mäkin tykkään näistä hurjasti. 🙂

 • Reply
  Johanna
  10/10/2017 at 17:41

  Ihanat housut, näyttää tosi hyvältä sinun päälläsi 🙂 Joskus toivon että myös omassa työssäni voisi pukeutua siistimmin. Olen töissä päiväkodissa ja välillä katson siististi pukeutuneita vanhempia kadehtien 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:27

   Mun työssä ei periaatteessa tarvitsisi pukeutua näin siististi, ainakaan kaikkina päivinä. Tietysti on tapaamisia, joissa on näytettävä skarpimmalta. Mutta mä tykkään tehdä selkeän eron duuni- ja vapaa-ajan vaatteiden välille, se tuo ihan erilaista puhtia tekemiseenkin. 🙂 Ymmärrän tietysti, ettei päiväkotiin kannata pukea suoria housuja. Ehkä voisit kääntää ajattelutavan toisinpäin ja pukeutua silkkipaitaan sekä korkkareihin vapaalla?

 • Reply
  Laura
  10/10/2017 at 19:10

  Kiva asu Noora. 🙂
  Mien sitä osaakaan pukeutua sit töihin palatessa… Nykyään vaan vetää ylleen ne ensimmäisenä käteen osuvat puhtaat (tai vaan vähän sosetta/puklua keränneet, jos kaikki muut on pesussa 😀 ) vaatteet, joiden kanssa imetys ja lattialla möyriminen onnistuu mukavasti. 😉

  • Reply
   Noora H.
   10/12/2017 at 20:30

   Kiitti! Osaat sä, sulla on niin kivoja mekkoja jo ennestään, puet vaan ne päälle. 🙂
   Milloin sä muuten palaan töihin? Ja meidän pitääkin palata Koon kanssa siihen kahvitteluun!

   • Reply
    Laura
    10/15/2017 at 10:04

    Kiitos tsempeistä! Oon aatellu palata huhtikuun alussa. Entä sä? Laittakaa viestiä, miltä teiän kalenterit näyttää niin sovitaan deitit! 🙂

 • Reply
  Annemaari
  10/13/2017 at 21:22

  Housutkin ovat ihan jees, mutta tuo paita..!! Rakkautta ensisilmäyksellä 🙂
  Olen jo ainakin vuoden metsästänyt kauniita valkoisia toimistoon sopivia työpuseroita, mutta ei löydy ei. En tosin aiemmin ole hoksannut sellaista vaihtoehtoa, että etsisin niitä New Yorkista 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

 • Leave a Reply