Helsinki Ravintolat

Perjantain parhaat

Viikon paras lounas oli Jätkäsaareen Bar Malagassa. Glorian Ruoan ja Viinin Instagramista bongattu ravintola oli todellinen löytö. Bistro sijaitsee uuden kerrostalon alakerrassa, keskellä rakennustyömaita, joten ilman suosituksia sinne tuskin olisi päätynyt. Noora H. tilasi sienipastan ja Noora K. Dijon-kalkkunaa perunamuussin kera. Aterian jälkeen molemmat totesivat, että kympin lounas oli yksi kaupungin parhaista.

Viikon paras aamupala oli Vallilan Melt New York Eateryssa. Kirppiskamojen haun jälkeen vauvajengi suuntasi pitämään sadetta Meltiin, ja äidit tilasivat taivaalliset french toastit. Noora H. on suositellut Meltia aiemminkin, mutta french toastien jälkeen lähistöllä asuvat tutut tekisi mieli opastaa paikalle kädestä pitäen. Loistava palvelu, kiva tunnelma ja suussasulavia herkkuja, mene ja tue korttelikahvilaa!

Viikon paras kirja on Juha Itkosen Minun Amerikkani. Noora H. odotti lainaa yhtä pitkään kuin vauvaa, eli yhdeksän kuukautta. Ensimmäisen sadan sivun perusteella voi todeta, että kyllä kannatti. Itkosen matkakertomusta ja tunnelmia vaalien alta on mielenkiintoista lukea. On myös hauska huomata, että nelikymppisen mieskirjailijan fiilikset tasaisista, automarkettien kansoittamista maisemista ovat välillä ihan samanlaisia kuin itsellä tuolla päin maailmaa ollessa. Noora H. ei ole julkaissut lukupäiväkirjoja hetkeen, mutta kirjat on kirjattu ylös, eli vinkkejä on tulossa.

Viikon paras urheilu on lenkki. Noora H. selätti vihdoin flunssan ja pääsi lenkille. Ehkäpä valekuntoilija voi pian taas kutsua itseään ihan oikeaksi kuntoilijaksi. Noora K. taas kokeili lähiseudulle ilmestyneitä uusia kuntoportaita lenkin aluksi ja lopuksi. Porrastreeni on kyllä tosi hyvää vaihtelua peruslenkkeihin.

Viikon paras vauvauutinen tuli tietysti Presidentinlinnasta. Noora & Noora onnittelevat ja jäävät pohtimaan, ilmestyykö Baby N. (vai H.?) johonkin Helsingin vauvakerhoista.

Mitä viemisiksi vauvaperheeseen - Do's and Don'ts
Helsingin parhaat herkkukaupat & kaksi hyvää viiniä

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Heini
  10/13/2017 at 07:22

  Kiitos brekkarivinkistä! Edellinen postaus oli todella inspiroiva tulevia joulunajan kattauksia ajatellen, kiitos myös siitä!

  • Reply
   Noora K.
   10/16/2017 at 07:11

   Eipä kestä. 🙂 Kiva kun voitiin olla avuksi.

  • Reply
   Noora H.
   10/16/2017 at 09:05

   Kerro sitten mitä tykkäsit Meltin aamiaisesta, oliko yhtä hyvä kuin meidän mielestämme. 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  10/13/2017 at 07:23

  Pari herkkykauppavinkkiä: Töölössä on Museokadulla Anton & Antonia lähes vastapäätä sympaattinen Hella & Herkku. Lisäksi suosittelen Signora Deliziaa Katajanokalla!

  Viikon vasteostospäätös puolestaan on pitkä sadetakki, jonka menen tänään ostamaan, jos en liukene matkalla.

  • Reply
   Noora K.
   10/16/2017 at 07:11

   Kivaa, pitääpä kokeilla noita! 🙂 Ja jeppppp, sadetakille olisi käyttöä täälläkin. Huoh.

  • Reply
   Noora H.
   10/16/2017 at 09:07

   Kiitos vinkistä! Tuohon herkkukauppapostaukseen yritti joku kommentoida, ettei Kumpuotia enää ole. Mutta kyllä se edelleen on voimissaan, ainakin viime viikolla oli. 🙂

 • Reply
  Kersti
  10/13/2017 at 12:56

  Oi, lostava vinkki tuo Melt, joka näyttäisi tarjoavan myös lounaskeittoja ja -salaatteja. Sellainen lounaspaikka onkin ollut hakusessa! 🙂 Mielelläni kuulisin myös kokemuksia kuvassa näkyvästä Ondasta. Tuolla Siltasessa ei ole oikein tullut käytyä Liemen muutettua pois. Ja naurattaa toi presidenttibaby vauvakerhossa (ehkäpä joku runo- tai luontokerho olisi tälle babylle sopivin :)), mutta aivan ihana uutinen kaikenkaikkiaan!

  • Reply
   Noora K.
   10/16/2017 at 07:12

   Joo, oli tosi kivankuuloinen tuo lounaslistakin. Mä en ole käynyt Ondassa, mutta Hoo kehui. 🙂 Ja jep, mutta tarvitseehan vauva vauvakavereita. 😀

  • Reply
   Noora H.
   10/16/2017 at 09:06

   Ondassa on hyvä lounas, muistuttaa vähän Sandron lounasta, käy testaamassa. 🙂 Mulla on silti ikävä Liemeä, se oli mun suosikki.

 • Reply
  Minttueve
  10/18/2017 at 09:54

  Nuo edellisen postauksen kuvat on niin ihanan tunnelmallisia, että niitä on pakko käydä kattelemassa aina vaan uudestaan 🙂

 • Leave a Reply