Yleistä

Perjantain parhaat

Viikon paras arkiruoka on aihetta käsitelleen postauksen kommenttiboksista löytynyt ranskalainen tomaattipiirakka Yhteishyvän reseptillä. Niin sairaan hyvää! Molemmat Noorat ovat tehneet tätä jo useampaan kertaan.

Viikon paras hetki oli eilen kun Noorat pääsivät kurkkaamaan Ullan upeaan loft-asuntoon. Ikkunoita lattiasta kattoon, iso oma piha ja upeasti entisöity vanha rakennus. Keskellä kaupunkia. Eihän sitä voinut kuin huokailla, täydellinen asunto!


Mekko saatu blogin kautta

Viikon paras vaate on Henri Lloydilta saatu musta Adaline-mekko, joka taipuu töihin ja juhliin. Miksei tennareiden kanssa vauvaelämäänkin. Ja hei, tämä oli myös Noora K:n treffimekko tässä taannoin.

Viikon paras viihdyke näkyy kuvissa myös. J.Crew’lta heinäkuussa ostettu koru on osoittautunut Baby K:n suureksi suosikiksi. Se kulkeekin siis aina käsilaukussa ja sen avulla Baby K. on istuskellut tyytyväisenä muun muassa pari palaveria.

Viikon paras ostos on rikkaimuri. K:n talous pärjäsi pitkään ilman, mutta nyt kun se nököttää tuossa keittiönnurkassa, sitä ihmettelee, miten sitä ei ole tullut aiemmin hankittua.

Viikon paras jälleennäkeminen on Noora K:lla hubbyn kanssa. Mies on ollut melkein kaksi viikkoa duunireissulla ja Noora K. on ollut kaksin Baby K:n kanssa. Vitsit miten ihanaa saada perhe kasaan! Näiden viikkojen aikana tukiverkosta on ollut kyllä aivan ehdoton oman ajan kannalta.

Iittalan Taika-astiat ja Kastehelmi-kakkuvati saatu osana vuosiyhteistyötä.

Party time, excellent
Onko vastuullisuus vaikeaa?

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Hanna
  10/27/2017 at 08:13

  Rikkaimuri, miten tultiinkaan toimeen ilman sitä. Samaa pohdin itse sen jälkeen kun mies sen meille osti. Eipä olla paljon tavallista imuria kaapista kaivettu (siivooja kyllä). Olis kyllä ollut super kätevä silloin kun lapset oli paljon pienempiä. Ja hatun nosto noin pitkältä ajalta itsekseen baby K:n kanssa. En ole ollenkaan varma olisko itseltäni onnistunut. Toki eihän siinä ole paljon vaihtoehtoja. Onneksi teillä on apujoukkoja!

  Ihanaa viikonloppua!

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:51

   Hah, ehkä nää on niitä juttuja, joista ei tiedä, mistä jää paitsi? 😀 Ja me ei kanssa käytetä tavallista imuria ikinä. Meillä käy siivooja ja itse sitten tosiaan siivoillaan suurimmat roskat tuolla.
   Ja joo, olen aika tottunut olemaan Baby K:n kanssa kaksin, mutta toi tuntui kyllä jo todella pitkältä! Kivaa viikkoa!

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:20

   Rikkaimuri on ihan ykkönen! Vedän sillä roskat myös lapsen syöttötuolin tarjottimelta, ei tarvita niin paljon rättejä tai talouspaperia. Kivaa viikkoa Hanna! 🙂

 • Reply
  Sous
  10/27/2017 at 08:19

  En muista oletteko käyneet läpi vauvojen vaunuasioita blogissa…? Mitkä teillä molemmilla on ollut ja mitä suosittelette? Odotan esikoista ja olen pihalla kuin lumiukko… 😛 Luotan teidän makuun, joten siksi kyselen 🙂

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:49

   Heippa ja onnea raskaudesta! 🙂 Meillä on molemmilla perusrattaina Bugaboot: Meidän perheellä Buffalot ja Hoon perheellä Cameleonit. Mä ainakin tykkään meidän rattaista hurjasti, ovat olleet ihan super ja voin lämpimästi suositella. Matkarattaina meillä on molemmilla Babyzen YOYOt, joista pidetään myös paljon.

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:25

   Onnittelut täältäkin! 🙂 Meillä on tosiaan Cameleonit ja ne ovat olleet todella hyvät. Matkustamme paljon julkisilla ja olen tykännyt siitä, kuinka ketterät vaunut ovat. Buffaloihin verrattuna meidän vaunut ovat huomattavasti kevyemmät. Pienet eturenkaat jumittavat joskus hiekalla tai lumessa, mutta näin käy ehkä pari kertaa vuodessa, koska aika harvoin sitä kävelee rannalla tai tiet ovat auraamatta. Ja jos tulee paljon lunta, niin sitten kaivetaan esiin talvirenkaat.

   Jos asutte kaupungissa ja käytätte paljon julkisia, niin ota Cameleonit. Jos taas koti on vähän kauempana ja kävelette päivittäin metsäpoluilla tai hiekkateillä, niin sitten Buffalot. 🙂

 • Reply
  Sanna
  10/27/2017 at 09:08

  Oih, rikkaimurista täällä haaveilen. Mitä suosittelet ja miksi? Teittekö vertailuja?
  Kivaa viikonloppua! 🙂

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:51

   Moi! Mun mies vertaili paljon ja päädyttiin ostamaan Electroluxin Ergorapido. Suosittelen ainakin sitä! 🙂

 • Reply
  Blue Peony
  10/27/2017 at 10:10

  Luulen, että viikon paras asia on ollut itse kudotun villatakin valmistuminen parahiksi ensimmäisiin talvisäihin :-).

  Oih, ihana tuo Ullan asunto!

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:26

   Se on ihan superihana, jopa rappukäytävä oli näyttävä. Tuli sellainen asuntokuume, että oksat pois. 😀

 • Reply
  TeeKoo
  10/27/2017 at 12:45

  Mekko näyttää tosi kivalta. Mietin sen tilaamista hiukan-yli-budjetin-olevasta-hinnasta huolimatta, mutta postimyynnin vaikeus on aina tuo koko-asia. Mikä koko sinulla Noora on (jostain syystä kuvittelen että olemme melko samankokoisia kanssasi :))?

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:47

   Mulla on M. 🙂

 • Reply
  Tiina
  10/27/2017 at 20:02

  Tomaattipiirakka on niin hyvää. Minulla on tuo sama resepti muuten mutta siinä pesto on korvattu Dijon-sinapilla. Ja tämän reseptin olen saanut ranskalaiselta ystävältäni. Pestoa aion kokeilla seuraavaksi vaikka tykkään kyllä sinapin mausta.

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:46

   Se on ihanaa! Ja dijonilla mekin tehdään nimenomaan. 🙂

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:27

   Joo, me ollaan myös testattu Dijon-versiota ja se on erinomainen.

 • Reply
  Reetta
  10/27/2017 at 20:15

  Kaunis mekko! Minulta löytyy samanlainen kaapista 😊 Oletko vielä pessyt sitä? Jos, oletko huomannut muutosta? Yleensähän viskoosimekot kutistuvat pesussa (ja sitten palaavat kuosiinsa, kun silittää kosteana). Tämä mekko on puolestaan itselläni pesussa hieman lörpsähtänyt. Olen pessyt ohjeen mukaan. Mietin, että pitäisikö pestä kerran 40 asteessa, jos menisi takaisin kasaan. Any tips?

  • Reply
   Noora K.
   10/31/2017 at 07:46

   Moi! Olen pessyt, mutta en ole huomannut mitään ihmeellistä. 🙂

 • Reply
  anna
  10/28/2017 at 08:02

  Mukavaa viikonloppua teille! Toivottavasti Baby K pysyy nahoissaan kun näkee isin pitkästä aikaa.

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:27

   Kiitti, toivottavasti sullakin oli kiva viikonloppu. 🙂

 • Reply
  Elina
  10/29/2017 at 10:29

  Viikon paras ostos on kashmir-villatakki kylmaan taloon. Nyt vaan sopii toivoa etta koit eivat paase syomaan sita, toisin kuten edeltajaansa 😮

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:29

   Kuulostaa hyvältä ostokselta. 🙂 Muistaakseni on olemassa jotain sellaisia puupalloja, joiden pitäisi suojata vaatteita koiden tuhoilta? Voi kyllä olla, että muistan ihan väärin.

   • Reply
    Blue Peony
    11/02/2017 at 13:26

    Punaseetripaloja varmaan tarkoitat? Minulla on ollut niitä käytössä ihan teinistä asti eikä tuholaisia ole vaatteissa näkynyt, joten ovat tehokkaita. On olemassa myös seetripuuöljyä, jolla voi sivellä komeron nurkkia tms. ja joka on kuulemma vielä jytympää tavaraa, itse en ole kokeillut.

 • Reply
  EllenR
  10/30/2017 at 06:30

  Mekin pitkitimme jostain syystä rikkaimurin hankintaa vuosia, mutta niinhän se on lähes päivittäin käytössä oston jälkeen. Kiitos muuten tomaattipiirakkavinkistä, vilkaisin tämän postauksen pikaisesti perjantaina aamulla ja olin siinä jo tuskissani hetken miettinyt menua illalle ja siinähän se seisoi silmieni edessä. Hyvää oli! Tykkään kokkailla itse perjantaina, mutta reseptin pitää silloin olla nopea ja helppo, tämä oli juuri sitä.
  Kivaa alkanutta viikkoa! Ja onnea vielä tuoreelle taapero K:lle!

  • Reply
   Noora H.
   10/31/2017 at 09:31

   Kiva kun tykkäsit! Me tehtiin viikonloppuna Glorian Ruoasta ja Viinistä löytynyttä pastavuokaa, ja ensimmäistä kertaa petyin GRV:n reseptiin. Ainesosat olivat vielä tosi hyvät (parmankinkkua, parmesania, tortellineja yms.), joten olin aika yllättynyt, ettei ruoka sitten maistunutkaan oikeastaan miltään. Höh.

   • Reply
    Venla
    11/01/2017 at 20:21

    Mutta kokeilkaapa uunibataattia ja jogukastiketta. Räjäytti tajunnan! 🙂

    • Reply
     Noora H.
     11/02/2017 at 07:06

     No mutta sattuipa sopivasti, se on meinaan seuraavana listalla.😊

  Leave a Reply