Yleistä

Kaikkien aikojen perjantain parhaat


Kuva: Miso Macura

Miksi perjantain parhaat? No koska kaikki hyvät asiat tuntuvat tapahtuvan perjantaisin.

Alkuaikojen after workit, joista tämä ystävyys lähti liikkeelle. Olimme ensin Fafa’sissa syömässä, jatkoimme Pulmu-baariin Kalliossa ja siitä vielä Sandroon. Tuntui melkein ensitreffeiltä ja kumpikin oli varsin hillitty ja hallittu. Noora K. muistaa todella randomeita asioita, myös sen, mitä hänellä oli päällä. Kapeat, revityt siniset farkut, valkoinen t-paita, jossa paljettitasku, New Balancen tennarit ja vaalea trenssi. Noora H. taas muistaa, että aluksi jännitti ihan hirveästi, ystävyyksien alut smalltalkeineen ovat paljon kuumottavampia kuin ensitreffit. Mutta jälkikäteen sitä aina ajattelee, että kyllä kannatti.


Kuva: Roy Bäckström

Noora H:n häät olivat harvinaisen aurinkoisena ja lämpimänä toukokuun perjantaina. Perjantai ei ehkä ole se tyypillisin päivä häiden juhlintaan, mutta Noora H:n mielestä “Tahdon” sanominen on täydellinen aloitus viikonlopulle. Noora H. myös tapasi miehensä eräänä perjantaina vuosia sitten.

Noora K:n 10-vuotishääpäivä oli perjantaina. Ja polttaritkin joskus kauan sitten olivat perjantaina.

Noora K:n positiivinen raskaustesti oli sekin perjantaipäivän hommia, kuinkas muutenkaan. Noora H. muistaa, kun Noora K:lta tuli viesti plussasta. Noora H. oli juuri tullut pitkältä aamulenkiltä (tätä tapahtuu ehkä kerran kahdessa vuodessa) ja lenkin jälkeen puhelimessa oli viesti, jossa kaima kertoi iloisista uutisista. Takaisin lähti lähemmäs sata sydänhymiötä. Tätäkin tapahtuu ehkä kerran kahdessa vuodessa, Hoo ei ole kuuluisa sydänhymiöiden lähettelyistä. 😀

Molempien Noorien palkankorotus Joitain vuosia sitten saimme molemmat palkankorotuksen. Samana perjantaina.

Baby K:n syntymä Tämä tuli Noora K:lle mieleen vasta tätä postausta kirjoitettaessa, mutta tosiaan – Baby K. on syntynyt perjantaina. Hän on kyllä kaikkien aikojen The Ultimate Perjantain Paras.

Paras blogia koskeva päätös syntyi eräänä heinäkuisena perjantaina. Mietimme, mitä teemme blogille kun työt ja arjen kiireet alkavat. Tuona perjantaina päätimme, että kun palaamme töihin, illat ja viikonloput on omistettu perheelle, liikunnalle, kavereille, lukemiselle ja no, oikealle elämälle. Niinpä tämä blogi päättyy tähän. Hieman haikeina teidät hyvästelemme, sillä kommenttiboksissa on käyty niin mainioita keskusteluita. Usein kommentoivista lukijoista (te tiedätte kyllä keitä olette <3)  on tullut lähes kavereita. Emme olisi kolme vuotta sitten arvanneet, miten hyviä ystäviä meistä tulee ja miten tärkeäksi blogi muodostuu. Nyt on kuitenkin aika jatkaa eteenpäin. Muttei eri tietä, sillä Noora & Noora ja Vauva & Vauva jatkavat meidän ystävyytemme muodossa, aina ja ikuisesti.

Paras tapa saada joulumieli? Laittaa blogin joulukorttirahat Hope Ry:lle, joka käyttää kerätyt varat vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa. Babyt H. ja K. toivottavat hyvää joulua!

Isot kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme ja tietenkin Asennemedian girlboss boss (ei tähän mitään etuliitteitä tarvita) Ullalle. Blogi jää toistaiseksi auki ja katsomme myöhemmin, mitä saitille tapahtuu. Ottakaa joka tapauksessa varmuuden vuoksi haluamanne matka- ja ravintolavinkit, sarjavinkit sun muut itsellenne talteen.

Joulufiiliksistä ja aarrekartoista

You Might Also Like

212 Comments

 • Reply
  Susa
  11/24/2017 at 06:55

  Voih 🙁 ymmärrän kyllä.
  Noora K tuli toissa yönä uniin, ostin sulta vaaleanpunaisen skootterin 😂
  Oikein ihanaa joulun odotusta molemmille!

 • Reply
  Eerika
  11/24/2017 at 07:03

  Voi ei! 🙁

  Noora K:n blogia jo aikoinaan pitkään seuranneena lukijana täytyy sanoa, että jään kyllä kaipaamaan tätä Suomen parasta blogia. Mutta ymmärrän toki syyt lopettamisenne takana.

  Mukavaa jatkoa! 🙂

 • Reply
  Emmi
  11/24/2017 at 07:05

  Voi ei, onpa harmillinen uutinen, kun lempiblogi lopettaa! 🙁 Ymmärrän hyvin syynne päätöksen takana, olen vaan ihan äimistyneenä: en ainakaan itse ollut huomannut mitään merkkejä tästä uutisesta aiemmin.
  Haluan toivottaa molemmille oikein hyvää jatkoa, olette inspiroivia ihmisiä ja teillä on varmasti kaikkea hienoa edessä niin ammatillisesti kuin muussakin elämässä. Kiitos blogistanne ja ihanaa joulun odotusta!

 • Reply
  Katjis
  11/24/2017 at 07:05

  Ensimmäinen ja (nyt siis viimeinenkin) kerta kun kommentoin vaikka pitkään olen lukenut, myös K:n edellistä: kiitos teille mielenkiintoisesta ja realistisen kauniista blogista ja hyvää jatkoa kummallekin. Moikataan jos nähdään vesillä 🙂

 • Reply
  Iukku
  11/24/2017 at 07:17

  Voi ei 😭

  Ymmärrän, aika aikaansa kutakin. Kaikkea hyvää teille ❤️

 • Reply
  Kinuski
  11/24/2017 at 07:18

  Voiei! Tämä on ainoa blogi, jonka kirjoituksista on voinut miehellekin jutella ja hän on jopa kiinnostuneena kuunnellut. 🙂 Ymmärrän toki syyt lopettamisen taustalla, mutta kaipaamaan jään! :’( Aloitin joskus seuraamaan Noora K:n blogia ja sille tielle jäi. Kiitos! Tää oli kaikkien aikojen paras blogi! <3 Toivottavasti pidätte blogin vielä luettavissa pitkään!

 • Reply
  Emmi R.
  11/24/2017 at 07:21

  Voi😞 siirryin Noora K:n edellisestä blogista ja valloititte myös yhdessä heti! Teidän ihana duo, lennokas kirjoitustyyli, kauniit kuvat, sekoitus arkea ja juhlaa, on muodostanut mahtavan ja toimivan yhdistelmän. Teidän on nykyään ainut blogi, jota käyn kurkkimassa päivittäin. Joten haikeushan tässä tulee… Toivon teille sydämellisesti hyvää jatkoa ja ihanaa joulunodotusta! Kiitos näistä vuosista!
  Ps. Pakko käydä koko blogi läpi ajan kanssa, joten pliis älkää kiirehtikö sulkemisen kanssa🙏🏻

 • Reply
  Sillis
  11/24/2017 at 07:24

  No voihan voi! Kiitos teille molemmille ihan huipusta blogista, teitä on ollut niin kiva seurata! Mutta päätös on toki ymmärrettävä.

  Minulla on myös töihinpaluu (ja muutto ulkomailta) edessä vuodenvaihteessa, mutta lapsia onkin kaksi ja ovat molemmat vähän vanhempia. Toinen, edelliseen podcastiin ja sen kommentteihin viitaten, on jo niin vanha, että minusta olisi suorastaan vahingollista pitää häntä enää pidempään kotona. Myös nuorempi on selvästi nauttinut kahdesta päiväkotipäivästä viikossa, vaikka he ovat olleet täysin vieraskielisessä ympäristössä.

  Kaikkea hyvää teille uuteen elämänvaiheeseen!

 • Reply
  Anu
  11/24/2017 at 07:24

  Kiitos teille upeille naisille ja kaikkea hyvää jatkossa! 🙂 Tämä on ollut ehdoton suosikkiblogini!

 • Reply
  Elina
  11/24/2017 at 07:27

  Oi voi! Mutta ihana ja teidän näköinen viimeinen postaus 🙂 Kiitos ihanista lukukokemuksista näiden vuosien aikana!

 • Reply
  Reettapee
  11/24/2017 at 07:27

  Näin lukijan näkökulmasta harmittava päätös kun yksi ehdottomista lemppariblogeista loppuu! Mikä siinä onkin, että parhaat jutut loppuvat aina ”kesken” ja niiden toivoisi jatkuvan ikuisesti? Oli kyseessä sitten blogi, kirja, ohjelma.. Järki sanoo, että parasta on lopettaa silloin kun tekeminen on vielä mukavaa ja siihen riittää voimavaroja. Olen huomannut, että lempiblogejani yhdistää poikkeuksellisen fiksut kirjoittajat, jotka osaavat asettaa elämän asiat tärkeysjärjestykseen ja tehdä sen vuoksi myös rohkeita päätöksiä!

  Mielenkiintoista olisi ollut lukea teidän hyvin kirjoitettuja tekstejä vielä monista aiheista ja toivon, että jatkatte instagramiin mahtavien inspiroivien kuvien päivittelyä.

  Ennen kaikkea toivon kuitenkin teille kaikkea hyvää tulevaan! Vain aika näyttää mitä ihanaa elämä tuo eteen kahdelle noin mahtavalle ihmiselle!

 • Reply
  Olivia
  11/24/2017 at 07:28

  Eiii!!! 🙁 Itku tuli kun tämän luin. Olette kiistatta Suomen paras ja aidoin blogi ja postauksenne päivän piristys. Iso ikävä tulee juttujanne.

  Kaikkea hyvää tulevaan ja ihanaa joulun odotusta!

  Olivia

 • Reply
  Pipa
  11/24/2017 at 07:29

  Voi ei! 😢 Tämä on ainoa blogi jota jaksan seurata säännöllisesti. Kiitos molemmille yhdessä ja erikseen! Toivottavasti teette joskus comebackin! 😍

 • Reply
  Ninnu
  11/24/2017 at 07:30

  Voi eii! Tämä on ollut ehdottomasti suosikkiblogini jo pitkään! Aito, elämänmakuinen, positiivinen ja yksinkertaisesti vain ihana! Kiitos päivien piristyksestä (etenkin perjantain parhaista) ja oikein hyvää jatkoa molemmille! 🙂 Toivottavasti jatkatte instassa. 🙂

 • Reply
  emmi
  11/24/2017 at 07:37

  Kiitos näistä vuosista! Tämä blogi on ollut todellisena inspiraationa ja ajatuksien herättäjänä. Kummallista nähdä jopa tämän postauksen kuvista kuinka paljon teidän elämässä on muuttunut (NooraH tummat hiukset on erinomaiset!), niin myös omat kuviot ovat muuttuneet valtaisasti. Nyt jo neljännessä maassa blogi on tuonut iloa; aiheet, kuvat, erinomaiset tekstit suomeksi ja muutoinkin Suomen pitäminen osana mun kuvastoa myös etänä. Mieluusti olisin lukenut lisää, sillä onhan tää ollut erinomainen blogi ja mainio lukijajoukko kommenteissa. Silti elämän eläminen ja läsnäolo on oleellisinta. Ihanaa joulunodotusta ja sen jälkeen huikeita seikkailuita!
  Kiitos <3

 • Reply
  Regina
  11/24/2017 at 07:37

  Kiitos, olette antaneet paljon hyvää mieltä! Surullista, kun lopetatte, mutta ymmärrettävää. Toivottavasti instat jatkuu? Kaikkea hyvää teille ja perheellenne <3

 • Reply
  Tiina R
  11/24/2017 at 07:44

  Toivottavasti lopetus ilmoitus on kaikkien aikojen paras perjantaihuijaus?😂😂😂

 • Reply
  Eva
  11/24/2017 at 07:52

  Kiitos ihanasta blogista, joka on ollut osa elämääni jo vuosia. Kai teidän kuulumisianne voi jatkossakin seurata instagramissa? Kaikkea hyvää ja hyvää jatkoa teille molemmille!

  • Reply
   Eva
   11/27/2017 at 20:29

   Pakko jatkaa vielä, kun bloginne on pyörinyt mielessäni nyt pari päivää: Teitä tulee ikävä! Olisittepa kavereitani myös oikeassa elämässä. Antakaa minun hehkuttaa teitä vähän, sillä pelkkä “kiitos” tuntuu liian laimealta. Erityisesti Noora K on ollut minulle virtuaalisesti eräänlainen isosiskohahmo, jollaista olen aina kaivannut elämääni. Samaistuttava, mutta askeleen edellä. Tämä on suosikkiblogini, ainut johon kommentoin toistuvasti. Blogissanne yhdistyy monta suosikkiasiaani: Laivakoira, asukuvat, sisustus, fiksut ajatukset ja hyvä mieli. Olin raskaana samaan aikaan kanssanne ja sain teiltä arvokasta vertaistukea niin raskaus- kuin vauva-asioihin. Bloginne perusteella ostin Lidlin kasmir-neuleen, Bebesin raskauspikkumustan ja harmaakuomuiset Babyzen Yoyo -rattaat. Nappiostoksia kaikki kolme. Seuraava blogiostokseni saattaa olla biker-mallinen nahkatakki, koska kyseinen malli on niin kiva Noora H:n päällä. 😀 Suurkiitos tästä kaikesta. Toivon teille molemmille oikein ihanaa joulunaikaa ja sujuvaa töihinpaluuta! Namaste <3

 • Reply
  Siru
  11/24/2017 at 07:57

  Kiitos näistä vuosista! Noora K.n blogista yhteinen matkamme alkoi ja tänään päättyy. Kaipaamaan jään minäkin. Kaikkea hyvää teille jatkossakin❤️

 • Reply
  Lisbeth
  11/24/2017 at 07:58

  No ei kai tässä tilanteessa voi muuta kuin kiittää lämpimästi kaikista niistä jutuista, mistä olen saanut vuosien varrella nauttia. Eli kiitos. Ikävä tulee. Tiedän, että teidän bloginne jää samaan kaivattuun joukkoon esim. Karlan All I ever wanted is here -blogin kanssa. Ehkä instaan jää jotain avointa seurattavaa?

  Irl tulee kuitenkin aina ensin, ymmärrän sen. Toivottavasti elämä kohtelee teitä ja perheitänne lempeästi. Voikaa hyvin, pus o kram.

 • Reply
  Helen
  11/24/2017 at 08:04

  Tuhannesti kiitoksia loistavasta blogistanne, se on ollut ehdoton suosikkini ja tuonut niin paljon iloa. Jokainen postaus on luettu, monet useaan kertaan (kuten myös Noora K:n edellisestä blogista). Ymmärrän hyvin syyt lopettamisen takana, mutta tätä kyllä jää ikävä!

  Kaikkea hyvää teille molemmille… ja iloista joulun aikaa!

 • Reply
  Sara
  11/24/2017 at 08:05

  Voi eiii! Tämä on ehdottomasti ollut se blogi, jota enää seuraan kun tuntuu että kaikki muut jutut joita seuraa on esim instanssa. Toivottavasti instanne pysyy avoimina ja inspiroivia tarinoita ja kuvianne pystyy seuraamaan vielä tämänkin jälkeen! Kiitos näistä vuosista, tämä perjantai listanne postaus on kuulunut jo pitkään aamurutiineihin <3

 • Reply
  Bisneskissa
  11/24/2017 at 08:07

  Voih! Mietinkin jo, mitenköhän blogin käy, kun ruuhkavuosiarki iskeytyy päiviin. Kiitos siitä ajasta, kun olette blogia kirjoittaneet – toivottavasti palaatte! Noora K:n blogia alusta asti seuranneena tunnustan, että tämä on ainoa blogi, jota olen säännöllisesti seurannut. Aiheet, asenne ja kirjoitustyylinne ovat huippuja. Nyt täytyy löytää jotain uutta kivaa omiin eskapistisiin hetkiin teidän maailmassanne. Oikein hyvää töihinpaluuta, se on melkoinen elämänmuutos se.

  P.s. Myös minun pikkuinen tyttäreni on minulle Kaikkien Aikojen Perjantain Paras.

  P.p.s. Tekisi mieli kutsua teidät ensitreffeille. 🙂

 • Reply
  Leena Enqvist
  11/24/2017 at 08:08

  ❤️ tämä on ainut blogi, jota olen seurannut säännöllisesti! Ainut ja paras 😍! Kiitos teille molemmille, myös niille pienimmille blogilaisille, jotka ovat antaneet jutun juurta!

 • Reply
  Elina
  11/24/2017 at 08:15

  Kiitos kaunis ihan parhaasta blogista teille ja kaikkea hyvää ja mahtavaa tulevaisuuteen! ❤️

 • Reply
  Tarja
  11/24/2017 at 08:24

  Mä niin ymmärrän teitä, mutta silti: nyyh!! Olette niin ihania ja teidän bloginne on niin valoisa, positiivinen ja kaunis! <3
  Kiitos näistä vuosista! On ollut hienoa lukea blogianne ja sitä tulee ihan tosi iso ikävä!
  Kaikkea hyvää teille ja perheillenne! <3

 • Reply
  Sini
  11/24/2017 at 08:24

  Kiitos teille kaikesta!! Noora&Noora on yksi aidoimmista ja laadukkaimmista blogeista, jota olen seurannut ja jään kovasti kaipaamaan. Kai instat jää auki?? Haluaisin jatkossakin nähdä mitä teille kuuluu ja tietysti niitä asukuvia 😀
  Kaikkea hyvää teille molemmille ja teidän perheillenne!

 • Reply
  Saara
  11/24/2017 at 08:29

  Apua, tämä uutinen tuli ihan puun takaa! Kiitos laadukkaasta blogista, tätä on ollut aina ilo lukea. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen, enkä pane ollenkaan pahaksi jos vielä joskus kuitenkin palaatte blogin pariin 🤓.

 • Reply
  Kati
  11/24/2017 at 08:31

  Kiitos teille kaikista hyvistä vinkeistä ja kiinnostavista postauksista! Bloginne on ollut lempparini! Teitä tulee kyllä ikävä, mutta ymmärrän, ettei aikaa riitä kaikelle. Hyvää jatkoa teille! 🙂

 • Reply
  Paula
  11/24/2017 at 08:33

  Kiitos! 😍😍😍

 • Reply
  Johanna
  11/24/2017 at 08:38

  Kaikkea hyvää teille perheinenne ja suotuisia tuulia ruuhkavuosiin!!!

  Ja tietenkin Hyvää Joulua 🙂

  T. Johanna

 • Reply
  Ansku
  11/24/2017 at 08:39

  Osasin odottaa tätä ja ymmärrän sen enemmän kuin hyvin. Silti, ikävä tulee . Kiitos näistä mahtavista vuosista ja kaikkea hyvää teidän elämään eteenpäin.

 • Reply
  Riikka
  11/24/2017 at 08:39

  Huh tästä tulikin musta perjantai kirjaimellisesti 😩 Mun ehdoton lemppariblogi, koska teitte blogia omalla tyylillänne, ilman tyypillisiä blogikliseitä. Kiitos tästä blogista, toivotaan että kuullaan vielä 😊♥️

 • Reply
  Blue Peony
  11/24/2017 at 08:42

  Kiitos teille – jään kaipaamaan tätä blogia!

 • Reply
  Rouva Ö
  11/24/2017 at 08:47

  Kiitos! Harvoin olen kommentoinut, mutta bloginne on paras ja olen nauttinut siitä kovasti! Ymmärrän hyvin päätöksenne, mielestäni teillä on (tottakai) asiat juuri oikeassa tärkeysjärjestyksessä ☺ Hyvää jatkoa teille kaikille, ikävä tulee.

 • Reply
  Noora
  11/24/2017 at 08:47

  Siis mitä?! Olen oikeasti niin järkyttynyt että melkein naurattaa (vaikka oikeasti ei) 😀 Noora K:n aiempi blogi oli ikisuosikkini ja tämä nykyinen sen hyvä korvike, ja nyt tämä loppuu. En ehkä kestä.

 • Reply
  Cami
  11/24/2017 at 08:53

  Eeeeih, jättimäinen kiitos teille näistä vuosista (K:lle myös ensimmäisestä blogista), tämä on ollut jo pitkään ihan ehdoton lempparipaikka internetissä. Sen verran pakko jakaa randomina tietona, että itsekin sain pari kuukautta sitten tietää juurikin perjantaina mahdollisesta tulevasta perjantain/viikon/vuoden parhaasta, ja olen oikein odottanut että voisin kahlata teidän vauvapostauksia läpi ajatuksella, nyt täytyy siis laittaa työn alle. Ootte tuntuneet vähän niiltä isosiskoilta joita mulla ei ollut (vaikka ollaan H:n kanssa saman ikäisiä), toisaalta kavereilta joiden kanssa pohditaan paljon samoja asioita, nyt viimeisimpänä nämä pikkuihmisiin liittyvät asiat. Eli KIITOS, täysin ymmärrettävä päätös mutta jään kaipaamaan! 💜

  Ps. Ja esitän saman toiveen kuin muutkin, eli ellei tunnu liian oudolta niin voisikohan instoja silti jäädä seuraamaan?

 • Reply
  Salme
  11/24/2017 at 08:58

  Voi harmi!!😥 Tämä on ollut ihan paras blogi. Olen nauttinut teidän kirjoituksista ja kauniista kuvista. Olette tuoneet valoa ja iloa silloin kun elämä on muuten ollut vähän harmaata. Kiitos teille ja baby duolle!😊 Hyvää jatkoa ja ihanaa joulun aikaa!

 • Reply
  Ripi
  11/24/2017 at 09:03

  Voi ei! Ikävä tulee, onhan bloginne blogien aatelia. 🙂 Mutta ymmärrän toki ja toivon teille kaikkea ihanaa sekä myötätuulta elämäänne tulevina vuosina, yhdessä ja erikseen. Kiitokset, että olette jakaneet meille aikaanne ja ajatuksianne! Olette parhaita!!

 • Reply
  Poletti
  11/24/2017 at 09:06

  Harmin, harmin, harmi! Ymmärrän kyllä päätöksenne. Itse ruuhkavuosia elävänä en ihmettele päätöstänne. Joskus täytyy vain valita.

  Kaikkea hyvää teille ja teidän perheille. Onnellisia ja ruuhkattomia vuosia!

 • Reply
  Reeta
  11/24/2017 at 09:08

  Ensimmäinen ajatus oli
  APUA?! Miten elämä voi jatkua?!
  No tottakai jatkuu! Ystäväni, mieheni, naapurini…ovat vuosien aikana kuulleet blogista. Ensin Noora K, ja sitten Noora H. Sen verran huikeita juttuja tänne on tullut! Kauniit asukuvat, Nykkivinkit, ravintolavinkit, raskausvinkit, vauvavinkit… ovat toimineet niin inspiraationa kuin myös konkreettisena apuna niin minulle, (kuin myös miehelleni, ystävilleni…)
  Muutama vuosi sitten minulla oli vaikea tilanne isäni vakavasti sairastuttua. Aika oli kuin usvaa. Opeteltiin hoitamaan kahta yritystä, omakotitaloa, vapaa-ajan asuntoa, metsäpalstaa… Silloin blogi toimi minulle eräänlaisena ikkunana ”normaaliin” maailmaan. Ja antoi tiettyä toivoa, että ”kyllä minäkin vielä tästä nousen, joku perjantai mullakin on taas perjantaipuska pöydällä, fiilistelen joulua…” ja kyllä sekin aika elämääni taas tuli. (Tänäänkin haen perjantaipuskan.)
  Viimeisen vuoden aikana vauvajutut ovat olleet loistavia!
  Ymmärrän päätöksenne ja sen taustat, olette hyvin fiksuja (tässäkin asiassa). Nyt laitan screenshotit laulamaan ja toivon teille kaikkea hyvää. <3 Kiitos teille!

 • Reply
  Annika
  11/24/2017 at 09:09

  Yllätys kyllä, mutta ymmärrän lopettamisen. Olen ollut lukija jo Nooran aiemmasta blogista lähtien, koska purjehdus on harrastukseni, mutta vaikka veneilyjutut vähenivät, niin tämä blogi on ollut kokonaisuudessaan yksi parhaimmista 🙂 Hyvää jatkoa molemmille!

 • Reply
  Lilli
  11/24/2017 at 09:12

  Voi mikä haikea uutinen!! Tuntuu että oon ollut teidän matkassa aina, Noora K:n blogia oon lukenut melkein alusta saakka!:D Ymmärrän tosin aivan täysin teidän päätöksen, kahden työn ja perheen yhdistäminen olisi varmasti todella vaikeaa. Teidän blogi on todella ollut yksi blogitaivaan tähdistä, ihana, erilainen ja juuri teidän näköinen. Kaikkea hyvää teille jatkoon ja toivottavasti jatkatte kuitenkin vielä sosiaalisen median puolella & toivottavasti törmäillään vielä jossain! 🙂 <3

 • Reply
  Asta
  11/24/2017 at 09:13

  Lämmin kiitos ihanasta blogista, joka on antanut inspiraatiota niin työhön, pukeutumiseen, matkusteluun kuin perhejuttuihinkin. Yllätyin lopettamispäätöksestä mutta en siitä, että kerroitte asiasta näin tyylikkäästi. Kaikkea hyvää teille tuleviin seikkailuihin!

 • Reply
  Emmi
  11/24/2017 at 09:14

  Voi, itkuhan sitä tuli tätä lukiessa! Kiitos Suomen parhaasta blogista, jota olette suurella sydämellä tehneet. Oli ilo jakaa vauvavuosi kanssanne! Tsemppiä töihinpaluuseen ja ihanaa arkea perheillenne 🎈🎈!

 • Reply
  LH
  11/24/2017 at 09:15

  Varmasti paras päätös teille. Kiitos aivan mahtavasta blogista, jota olen seurannut aivan alusta asti. Ruudun takana olen vuodattanut niin onnen kyyneleitä, kuin nauraa räkättänyt ääneen. Säälittävää ehkä, mutta kuvastaa teidän taitoa tuoda asiat esille aivan ihanasti.

  Todella paljon tsemppiä töihin, päiväkotiin ja arkeen. Arkihan on sitä ihmisen parasta aikaa. Samaa muutosprosessia käydään täälläkin.

  Ihanaa joulun odotusta teille kaikille neljälle.

 • Reply
  Jenni
  11/24/2017 at 09:16

  Kiitos äärimmäisen laadukkaasta blogista kuvineen ja teksteineen.
  Kaikkea hyvää uuteen arkeenne!
  Mietin mihin tänä jouluna voisi tehdä lahjoituksen ja tämä Hope on juuri oikea, kiitos tästä(kin) vinkistä!
  Ihanaa joulun odotusta ❤️

 • Reply
  Riikka
  11/24/2017 at 09:17

  Pieni järkytys kun instagrammissa näin vihjailevia tekstejä blogin lopetukseen. Tuntuupa haikealta, olen elänyt tämän ja Noora.K:n edellisen blogin kanssa kuin käsikädessä. Blogimaailmaan jää kyllä suuren suuri aukko 😩

  Kaikkea hyvää molemmille perheille ja toivottavasti joskus vielä palaatte. ❤️

 • Reply
  Venla
  11/24/2017 at 09:18

  Eiiii…. itken kuin oisin menettänyt ystäväni. Niin usein olen viitannut Nooraan ja Nooraan ja postauksenne ovat aina piristäneet ja tuoneet konkreettisia vinkkejä ja ideoita. Miten voi kiintyä bloginaisiin näin. 😀 Kiitos kaikesta ja onnea tulevaisuuteen. Toivottavasti joskus törmätään. <3

 • Reply
  JohannaL.
  11/24/2017 at 09:22

  Voi ei! Bloginne on ollut yksi lemppariblogejani ja odotan aina innolla uusia postauksia. Mutta ymmärrän kyllä että teidän elämäntilanteessanne aika ei riitä kaikkeen. Kaikkea hyvää teille jatkoon! ♥️

 • Reply
  Kersti
  11/24/2017 at 09:23

  Oh no! 🙁 Täysin ymmärrettävistä syistä lopetatte, mutta tosi kova ikävä tulee, vaikken ehdikään usein tänne blogiin kommentoimaan. Tää blogi on ehdottomasti yksi parhaista (ellei jopa paras <3) ja yksi harvoista, joita edelleen seuraan ja luen jokaisen postauksen. Myös podcastit on ollu huippuja ja viimeisimpään teki mieli myös kommentoida, että tsemppiä ja varmasti kaikki menee hienosti (ja kaikenlainen momshaming kannattaa jättää omaan arvoonsa!) ja kyllä se uusi arki lähtee rullaamaan omalla painollaan ennen, kuin huomaattekaan. Täälläkin toivotaan, että Istaa voisi seurata jatkossakin. Ihanaa joulunodotusta koko poppoolle ja vielä kerran tsemppiä (ja paljon helppoja päiväkotiaamuja :)) pian koittavaan uuteen arkeen!

 • Reply
  Hanna
  11/24/2017 at 09:24

  Varmasti hyvä päätös vaikka meille tuleekin niin ikävä teitä! Kaikkea parasta molempien Noorien perheille ❤ onneksi on instagram!

 • Reply
  Saaga
  11/24/2017 at 09:25

  Nooooou. Tää oli kyllä perjantain huonoin uutinen! 😀 Mutta siis täysin itsekkäistä syistä!!! Teidän blogi on ollut mun lemppari, se jonka uusimman postauksen luen aina viimeisenä, keskittyen. Jonka raskaus- ja vauvajuttuja olen lukenut itse raskaana ja vauva sylissä.
  Mutta, samaan aikaan ymmärrän niin täydellisen hyvin päätöksenne. <3 Kiitos teille kaikesta! Ihanaa joulua ja uuden elämänvaiheen alkua. Salaa silti toivon, että joskus vielä palaatte <3

 • Reply
  Emppu
  11/24/2017 at 09:26

  Voih, tämä on ainoa blogi, jota olen koskaan seurannut vähän aktiivisemmin. Harmi, että loppuu, mutta erittäin ymmärrettävää, että laitatte oikean elämän etusijalle.
  Kaikkea hyvää teille jatkoon!

  P.s. Myös minun esikoiseni on syntynyt perjantaina 😊

 • Reply
  Saara
  11/24/2017 at 09:26

  Komppaan toista kommentoijaa että olen myös ihan shokissa täällä 😀 tästä on viime kuukausina tullut ehdoton suosikkiblogini ja kauniit kuvat sekä erityisesti perjantain´parhaat ovat piristäneet elämääni kummasti! Ymmärrän kuitenkin päätöksen hyvin, ihanaa jatkoa teille ja toivottavasti saitti pysyy pystyssä jotta niitä vinkkejä voi edelleen hakea täältä 🙂 <3

 • Reply
  Linnea
  11/24/2017 at 09:29

  Kommentoin nyt ensimmäistä (ja viimeistä..) kertaa! Löysin bloginne kesällä ja luin sen läpi yhdeltä istumalta. Lempparipostauksiani olivat mitkäs muut kuin perjantain parhaat, joten on liikuttavaa, että tämä (joskin lyhyt ja yksipuolinen) tuttavuus päättyy juurikin perjantain parhaisiin! Kiitos inspiraatiosta ja kiitos ainutlaatuisesta blogista. Kiitos Noora ja kiitos Noora, ihanaa arkielämää<3

 • Reply
  Marika
  11/24/2017 at 09:31

  Voih! 😭 Ymmärrän kyllä päätöksen erittäin hyvin!
  Noora K:n edellistä blogia tuli luettua ikuisuus. Sieltä muistuu juttu, jossa pohdittiin koiran pelastusliiveissä olevaa taskua. Loppupäätelmä käyttötarkoituksesta taisi olla jätskirahaa varten. Laivis 💖
  Myös nykyinen blogi on kahlattu huolella läpi. Viikko sitten aloin lukemaan blogia uusin silmin, kun tein elämäni ensimmäisen plussatestin! Pitänee jo nyt alkaa keräämään vauvatarvike vinkkejä, jotta varmasti saa ne talteen.
  Ihanaa jatkoa molemmalle!

 • Reply
  Annika
  11/24/2017 at 09:34

  Olen kyllä minäkin hieman järkyttynyt tästä uutisesta, mutta ymmärrän kyllä hyvin miksi päädyitte tähän. Taidan kommentoida nyt ensimmäistä ja näköjään viimeistäkin kertaa sitten samalla. 😀 Löysin tämän blogin vasta tämän vuoden alussa, mutta siitä lähtien olen jokaisen postauksen innolla lukenut läpi. Myös podcastit ovat olleet ihan huippuja! Ehkä niitä vielä joskus lisää?! Meillä on Noora H:n kanssa ilmeisesti vain päivän ikäerolla syntyneet babyt, mikä onkin ollut yhdistävä tekijä, vaikka olen kymmenen vuotta teitä nuorempi. On ollut kiva seurata teidän arkea ja saada inspiraatiota ja välillä myös vertaistukeakin omaan vauva-arkeen. Joten Kiitos teille tästä arjen piristyksestä ja kaikkea hyvää tuleviin juttuihin! <3

 • Reply
  Kati J.
  11/24/2017 at 09:34

  😭 Tirautin oikeasti pienen itkun, kun luin tämän (puolustuksena sanottava, että imetin samalla😁). Vauvauutisten lukeminen sai melkein itkemään, mutta nyt aukesi hanat. Komppaan edellisiä kommentteja. KIITOS. ❤

 • Reply
  Jonna
  11/24/2017 at 09:35

  Sama reaktio kun muillakin: EI!!!! Mutta kaunis kiitos tunnelmista, nauruista, ihanista kuvista, vinkeistä, jouluhimistelystä, arjen huippuhetkistä ja iloisesta positiivisesta asenteesta! Kaikkea hyvää teille <3

 • Reply
  Minde
  11/24/2017 at 09:38

  Kiitos hyvästä blogista! Olen seurannut lukijana mukana jo Noora K:n aiemmasta blogista asti ja tämä nykyinen oli lähes ainoita joita vielä säännöllisesti seurasin. Harvoin kommenroin, mutta vuosien varrelta olen paljon vinkkejä napannut talteen, olen nauttinut joulufiilistelyistä ja reissukuvista, kiitos näistä hetkistä! @

 • Reply
  Lin
  11/24/2017 at 09:45

  “Eih!” – se oli eka sana, joka tuli mieleen lopetuspäätöksestä.
  Päätös on kuitenkin ymmärrettävä ja kunnioitettava. Kuten edellisissä kommenteissa on viitattu, blogimaailmaan jää valtava aukko. Bloginne on ollut avarakatseinen ja objektiivinen, ei liian kaupallinen ja monipuolinen. Surullista tietenkin lukijan kannalta, mahtavaa teidän kannaltanne! Hurjasti tsemppiä molemmille siihen oikeaan elämään. Kiitos ja hatunnosto ainutlaatuisesta blogista. 🙌🏼

 • Reply
  Anni
  11/24/2017 at 09:47

  Voi ei, tämä perjantai ei täällä päässä lähtenyt yhtä hyvin käyntiin kuin aikasemmin! 🙁 Olen teidän blogin innoittamana -16 kesästä lähtien tarkastellut viikkoani ja pistänyt nimenomaan perjantaiaamuisin muistikirjaan ylös 5 lempparijuttua, ja sen jälkeen käynyt kurkistamassa teidän Perjantain parhaat. Toivottavasti jatkatte parhaiden jakamista viikoittain tai kuukausittain edes toisillenne, niin kuin varmasti ystävinä teettekin! Podcastejanne ja mielettömiä vinkkejä (joita on vuosien varrella munkin vinkkikirjaan tiensä löytänyt lukuisia) jään kaipaamaan, mutta ymmärtäähän sen kun ei oo aikaa(tai haluaa käyttää aikansa ensisijaisesti perheeseen ja työhön, i got you!)niin ei sitä ennenkään tietääkseni ole taiottu vuorokauteen lisää. Voi kun olisi!
  Kiitos ihanista vuosista ensin K:n blogin ja myöhemmin tämän parissa <3
  Kaikkea hyvää teille ja perheillenne ja ihanaa joulun aikaa ja uutta vuotta Noora ja Noora!

 • Reply
  Jen
  11/24/2017 at 09:51

  Ei ole totta. 🙁 Kylläpä alkoi viikonloppu huonosti. No kaikkea hyvää teille ja toivottavasti teette comebackin joskus. Teidän blogi on oikeastaan ainut, jota edes enää luen niin nyt jäi sitten tämäkin.

 • Reply
  Avance
  11/24/2017 at 09:55

  Kiitos blogista! Vähän kyllä harmittaa, kun en nyt pääsekään seuraamaan uuden veneen hankintaa tai lukemaan vinkkejä siitä töihinpaluusta selviytymiseen. Mutta ymmärrän täysin päätöksen! Kiitos, että olette jakaneet palasia elämästänne, ja kaikkea hyvää jatkoon! Ehkä K:n kanssa törmätään joskus vesillä (meillä on toistaiseksi Avance 245 – ja vauva)!

 • Reply
  Riikka
  11/24/2017 at 09:58

  Olen seurannut Noora K:n blogia jo vuosia ja hyppäsin sieltä suoraan mukaan jo tänne. Kaikki muut seuraamani blogit ovat vuosien varrella jääneet paitsi tämä. Haikeaa mutta niin ymmärrettävää. Iso kiitos molemmille Noorille monista ihanista postauksista, vinkeistä ja ajatuksista! <3

 • Reply
  Nimimerkki vaihdellut
  11/24/2017 at 10:07

  Voi harmi, kiitos kivasta blogista! Kommentteja en ole jättänyt kuin pari, mutta olen lukenut kyllä (lähes) kaiken. Noora K:n päiväkirjaa seurasin aikanaan jo naikkareissa 🙂 Kaikkea hyvää molemmille!

 • Reply
  *m*
  11/24/2017 at 10:10

  Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyvää jatkoon! 🙂 Olette olleet ehdottomasti suosikkibloggaajiani ja teidän kirjoituksista ja kuvista on saanut paljon inspiraatiota.

 • Reply
  EllenR
  11/24/2017 at 10:15

  Kiitos upeasta blogista, inspiroivista teksteistä, kauniistä kuvista, Nykki- ja Tukholmavinkeistä, mielenkiintoisten keskustelujen herättämisestä kommenttiboksissa ja ylipäätänsä sellaisesta oikealla tavalla älykkäästä suhtautumisesta elämään. Kaikkea hyvää myös jatkossa, tsemppiä uuteen arkeen ja toivottavasti instagram tarjoaa vielä niitä parhaita paloja ja kauniita kuvia elämästänne! 🙂

 • Reply
  Petra
  11/24/2017 at 10:16

  Voi ei! Kuinka purjehtijaksi tullaan ja tämä ovat olleet ihan ehdoton helmi blogimaailmassa, niin ihanaa elämää mutta niin tavallisella tavalla. Mies tosin taitaa huokaista helpotuksesta kun ei joudu kaikkien teiltä saamieni inspiraatioiden vietäväksi 😉 kiitos näistä vuosista ja toivottavasti jäävän auki niin, että aiheisiin pääsee ikävän hetkellä palaamaan. Haaveilen vuoden päähän nypin matkaa joten vinkit ovat tarpeen. Ja kuten muutki olisi ihana seurata igssä teidän elämää 🙂 kaikkea hyvää molemmille:)

  • Reply
   Petra
   11/24/2017 at 10:18

   Nypin matka tarkoittaa tietty nyciä🙈

   • Reply
    Petra
    11/24/2017 at 21:39

    Vielä pakko lisätä! Monesti tullut tunne että vähän olisi siistiä olla teidän ystävä 😏

 • Reply
  Heidi
  11/24/2017 at 10:18

  Voi 😢 Samat fiilikset täälläkin kuin edellisillä kommentoijilla. Pitkä matka lukijana, jo Noora K:n edellisen blogin osalta, on ollut ihana ja antoisa. Kiitos ja kaikkea hyvää! ❤️❤️

 • Reply
  SonjaM
  11/24/2017 at 10:22

  Kiitos kaikkien aikojen parhaalle blogille! Teitä tulee ihan järisyttävä ikävä! <3

  Kiitos mahdollisuudesta jäädä vielä kaivelemaan blogistanne vinkkejä talteen, tulen todella käyttämään mahdollisuutta. Täytyy tänään huikata miehelle, että Game of Thrones -putkemme saa jatkua joku muu päivä – nyt alkaa Noora&Noora -blogimaraton, kun lapsi on mennyt unille:DD Toivottavasti myös podcastit löytyvät hetken aikaa Soundcloudista, nekin kuuntelisin vielä mielelläni uudelleen.

  Mahdottoman hyvää jatkoa molemmille <3 Tuntuu todella oudolta, että en enää jatkossa tiedä, milloin Noora K pääsee taas New Yorkiin tai kokee uuden mattokriisin. Tai miten Noora H:n juoksulenkit sujuu tai mitä on tullut luettua viimeeksi. Toivottavasti törmätään vielä instan puolella.

  Kiitos!<3

 • Reply
  Linnea
  11/24/2017 at 10:30

  Voi harmitus!! Bloginne on ainoa, jota olen seurannut säännöllisesti, koska se on ihanan realisten, mutta samalla pilvien hopeareunoja aina esiin nostava. Podcasteja olen kuunnellut ja useasti itsekseni hymyillyt aamubussissä töihin mentäessä ja sen jälkeen äitiyslomalla vaunulenkkejä tehdessä. Perjantain parhaat aamukahvi kädessä, vauvan päikkäreiden aikana ollut pyhä rutiini jo 8 kk. Kiitos nästa hetkistä, nauruista ja inspiraatiosta. Jatkakaa please podcasteja vielä! 🙂

 • Reply
  Sara // housefive
  11/24/2017 at 10:31

  Kiitos ihanasta blogista ja varmasti hyvä päätös. Mä olen aina laittanut perheen ja arjen blogin edelle ja siksi välillä pitänyt pitkiäkin taukoja. En kadu hetkeäkään, vaikka aikanaan omanikin oli suuntaamassa kohti isompia jutuna. Lapset, perhe ja elämä on kuiteinkin ne kaikista tärkeimmät. Tulee kyllä ikävä teidän juttuja, onneksi on instagram ☺️

 • Reply
  Katariina
  11/24/2017 at 10:35

  Oi mikä ikävä tuleekaan! Parasta blogiantia jo vuosien ajan. Kiitos kaikesta! ❤️

 • Reply
  Emmi
  11/24/2017 at 10:53

  Voi apua, tulipa haikea olo tästä postauksesta ja uutisesta. Bloginne on kuulunut myös minun ehdottomiin suosikkeihini, harvasta blogista on saanut näin laaja-alaisesti inspiraatiota elämän eri alueille. Viikonloppu taitaakin kulua vanhoja postauksia selatessa, että saa tärkeimmät vinkit ja inspiraatiot talteen.

  Noora&Noora on jotenkin niin täydellinen yhdistelmä laadukasta, mutta silti (hyvällä tavalla!) arkista sisältöä. Teidän postauksiin on oikeasti voinut samastua ja esim. tuotevinkit ovat olleet osuvia ja hyödyllisiä (tämä ei todellakaan monen blogin osalta enää ole näin). Luulen, että tämä onkin juuri liittynyt siihen, että ette ole tehneet blogia päätyönänne. Toisaalta sen ymmärtää, että blogin ja päivätyön yhdistelmä vie paljon aikaa kaikelta muulta. Erittäin ymmärrettävä päätös siis vaikka kovasti nyt harmittaakin <3

  p.s. ettehän ihan heti poista myöskään podcastejanne, säästelen niiden kuuntelemista aina lenkeille ja nyt on jäänyt muutama uusin vielä kuuntelematta (ja okei, haluan kuunnella myös vanhempiakin juttujanne)

 • Reply
  alma
  11/24/2017 at 10:57

  ETTE OO tosissanne ! huono blackFridayJOKE

 • Reply
  Heidi / Kuistin kautta
  11/24/2017 at 11:04

  Eikä! Mikään muu blogi ei ole koskaan ollut yhtä aikaa niin tyylikäs, laadukas ja silti aito kuin teidän blogi. Aina niin kauniit kuvat ja teksteissä huumoria, ajatuksia herättävää pohdintaa sekä myös sitä ihanaa arjen yläpuolella olevaa fiilistelyä. Ymmärrän täysin päätöksenne, vaikka jään teidän blogia kaipaamaan. Teidän blogi on niitä harvoja blogeja, joita tässä omassa lasten, töiden ja bloggaamisen täyttämässä arjessa olen ehtinyt seurata. Voisitteko välittää silloin tällöin perjantain parhaat vaikka Lauralle. 😉 Toivottavasti edes instatilit säilyy. Valitettavan harvoin olen ehtinyt kommentoida, mutta nyt täytyy jättää tämä viimeinen merkintä suurena kiitoksena! <3

 • Reply
  Mari
  11/24/2017 at 11:06

  Voi ei, minun tulee ikävä teitä😔 olette parhaita bloggareita mitä tiedän!

 • Reply
  Kielo
  11/24/2017 at 11:27

  Eih! Nyt tuntuu samalta kuin lempisarjan viimeisen jakson jälkeen. Sillä erolla, etten tajunnut tämän olevan viimeinen jakso 😟. Miten tästä eteenpäin? Tuhannet kiitokset molemmille Noorille. Seurasin jo aikanaan Noora K:n ihanaa blogia ja yhtä paljon olen tykännyt tästä teidän yhteisestä luomuksesta. Juttujanne todella jää kaipaamaan. Toivottavasti joskus vielä päätätte palata blogin pariin, kun ruuhkavuodet helpottavat. Toivon teille molemmille kaikkea hyvää elämässä! ❤️

 • Reply
  sannakaakao
  11/24/2017 at 11:34

  Voi harmi, olette ihan mun lemppareita! Ratkaisu on tietty täysin ymmärrettävä, mutta harvoin vain osuu blogissa niin moni kiinnostuksen kohde ja laatu yhteen, että itsekkäästi harmittelen 🙂 Suuri kiitos myös etävertaistuesta ja haavehetkistä vauva-arkeen. Vaikean alun aikana Noora K. kirjoitti just oikeita asioita ja kauniita sanoja – meidänkin ihana pieni täyttää ensi viikolla vuoden, silloin en olisi uskonut. Kaikkea hyvää teille!

 • Reply
  Sarrio
  11/24/2017 at 11:41

  Kiitos paljon ihanasta blogista ja onnea uusiin tuuliin. Kiva on ollut lukea. ♡ t. Sari

 • Reply
  Marianne
  11/24/2017 at 11:57

  Kiitos ihan mahtavasta blogista! Tätä jään kyllä kaipaamaan, mutta ymmärrän hyvin ratkaisunne. Kaikkea hyvää teille molemmilla ja hyvää joulun odotusta 🙂

 • Reply
  Kati
  11/24/2017 at 12:02

  No voi suuri suurempi suurin harmitus, mutta ymmärrän, kuten muutki, että aika on rajallista. Teiltä on saanut huippukivoja vinkkejä ja pirteyttä päivään, kiitos <3 Kivaa joulun odotusta teidän molempien perheille<3

 • Reply
  Malla
  11/24/2017 at 12:02

  Kiitos upeasta matkasta kanssanne Noorat – Noora K:n kanssa on tullut seilattua alusta alkaen. Olen nauranut, itkenyt, nyökytellyt, hymistellyt, kohotellut kulmakarvoja, ollut täysin eri mieltä, inspiroitunut ja ties mitä muuta kanssanne ja aktiivisessa kommenttiboksissa huippulukijoiden kanssa. Nostan hattua sekä tavallanne viestiä blogissa että päätöksellenne nauttia täysillä ns oikeasta elämästä ilman blogipaineita, kun palaatte työelämään. Ihanaa jouluhiminöintiaä ja kaikkea ihanaa teille ja perheillenne tulevaisuuteen! Ja mahtavaa, että jätätte blogin auki, jotta pääsen vielä tunnelmoimaan ja tietty tallettamaan muistiin parhaat vinkkinne 🙂

 • Reply
  H
  11/24/2017 at 12:02

  Ounou, mitä mä nyt luen toimistolla eväiden seurana? <3 Niin oikea päätös, vaikka onkin tosi tylsää meidän lukijoiden kannalta. Kaikkea hyvää molemmille, ja paljon onnea, iloa ja jaksamista työelämään paluuseen! Se on ihanaa, vaikka myös toki "hieman" hektistä. 🙂 Iso kiitos parhaasta blogista, tää on ollut niin laatukamaa!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja kiitos myös kanssalukijoille, tää kommenttiboksi on ollut myös omaa luokkaansa. 🙂 Saatanpa nykäistä hihasta jos/kun kaupungilla joskus törmätään!

 • Reply
  Marika Ruotsala
  11/24/2017 at 12:12

  Voihan ei, olen hiljan löytänyt tämän bloginne ja jäänyt aivan koukkuun. Tämä todellakin on Suomen paras blogi. Eilen (vai oliko se toissapäivänä) rohkenin kommentoimaankin ensimmäisen kerran, kun rakastuin Noora K:n ‘vaasiin’ Baby K:n 1- vuotissynttäripostauksessa. I have to have it :D.
  Kiitos kun olette jakaneet elämästänne, vaikka se nykyään onkin vaikeaa. Kiitos todella visuaalisesti kauniista blogista. Ja ennenkaikkea kiitos kaikista ihanista tärpeistä ja tunnelmasta, joka blogistanne on välittynyt. Tämä on ollut viikottainen ilo, hukkua hetkeksi kauniiseen blogiinne ja elää muutama minuutti jossain ihan muualla kun kotiäidin arjessa (vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole.)

 • Reply
  Pia
  11/24/2017 at 12:13

  Tyylikäs blogi sai tyylikkään lopetuksen. Kiitos paljon, mitä nyt teen luppoaikana duunissa?! Hyvää jatkoa!

 • Reply
  AK
  11/24/2017 at 12:16

  Ensimmäinen reaktio: no eihän tämä mitenkään käy päinsä – tämä on kaikkien aikojen suosikkiblogini! Olen seurannut sitä Noora K.:n purjehdusblogista alkaen, välillä Australiasta asti. Elämänmakuista tekstiä kiinnostavista aiheista – monet hyvät vinkitkin on vuosien varrella napattu täältä talteen.

  Ja samalla toki oikein hyvin ymmärrän päätöksenne ja etenkin sen perustelut: first things first! Siispä sanonkin suurkiitoksen kaikista kivoista postauksista, ajasta ja vaivasta, jonka olette tämän kirjoittamiseen laittaneet, sekä siitä että olette jakaneet palasia arjestanne meille lukijoille. On ollut mukavaa seurailla mukana!

 • Reply
  Anna
  11/24/2017 at 12:22

  Voi ei, tämä oli kyllä perjantain harmillisin uutinen. Elämänmakuista ja kaunista blogianne on ollut ilo lukea. Olen seurannut jo Noora K:n ekan blogin alkuajoilta asti.

  Silti ymmärrän päätöksenne täysin. Uskon että ratkaisu on ollut vaikea mutta oikea. Niin tärkeitä kuin meille lukijoille olettekin, IRL olette rakkaillenne korvaamattomia. Kaikkea hyvää teille jatkoon!

 • Reply
  Lisbet
  11/24/2017 at 12:26

  Kiitos ihanasta blogista! Harmi, että tämä oli nyt tässä, mutta toki ymmärrän päätöksenne. Täytyy tyytyä instagram-kuviinne 😊
  Kaikkea hyvää teille ❤

 • Reply
  Sussu
  11/24/2017 at 12:31

  Iso kiitos kivoista hetkistä blogin parissa – kauniit kuvanne ja soljuva teksti ovat tuoneet iloa lukijalle. Onnentäyteisiä hetkiä tulevaisuuteen molemmille Noorille ja läheisillenne!

 • Reply
  Hanna
  11/24/2017 at 12:39

  Voi ei 😰 Mutta täysin ymmärrettävä päätös! Olette olleet lempiblogi jo pitkään ja oikeasti olleet apuna ja esimerkkinä monessa äitiyteen ja lastentarvikkeisiin liittyvissä asioissa. Popcastit ovat myös olleet vaunulenkkien piristys, onneksi yksi vielä kuuntelematta.
  Kaikkea hyvää molemmille jatkoon. Toivottavasti jatkatte somessa postailuja.

 • Reply
  Pirre
  11/24/2017 at 12:50

  Voi miten harmi! Kiitos Noora & Noora! Blogianne luki suurella ilolla, kivoja aiheita ja tunnelmallisia kuvia, ja se positiivisuus! Teidän blogianne jää kaipaamaan! Hyvää jatkoa!

 • Reply
  tiitu
  11/24/2017 at 12:54

  Erittäin tyylikäs lopetus! Kiva, että ehdin reilun vuoden seurata blogianne. Hyvää joulua teille ja perheillenne <3

 • Reply
  Tiia
  11/24/2017 at 13:12

  Voi vitsit! Harmi! On ollut ilo seurata blogianne ja Noora K:nkin elämää jo edellisen blogin ajoilta. Kiitos teille kaikista kivoista postauksista, kauniista kuvista, matkavinkeistä, Netflix-vinkeistä, resepteistä ja ennen kaikkea hyvistä keskusteluista! Kaikkea hyvää teille jatkoon ja ihanaa joulun aikaa! 🙂

 • Reply
  N
  11/24/2017 at 13:25

  Voi ei! Tosiaankin tämän perjantain huonoin uutinen.
  En ole usein kommentoinut, ehkä nyt on sen aika! Väitän olevani yksi bloginne nuorimmista lukijoista, aloitin lukemisen Noora Koon edellisestä blogista joskus yläasteella. Ystäväni ovat nauraneet että luen mummoblogia, koska no kolmekymppisethän ovat ihan vanhuksia jo. No ei minun mielestä! Tämä on ollut paras blogi ikinä! Paljon paljon inspiraatiota ja hyviä ajatuksia. Podcastit ja asujutut ovat olleet suosikkejani! Ties kuinka monet asut olen apinoinut teiltä ja näin lähes kaksikymppisenä podcastinne kaksikymppisille teille oli loistava! Kiitos hyvistä lukukokemuksista ja ihanista inspiroivista kuvista ja ajatuksista!

 • Reply
  Meri
  11/24/2017 at 13:37

  Voi että. Onpa harmi, vaikka täysin ymmärrän päätöksen! Mutta itsekkäistä syistä olisin niin mielelläni teidän jatkavan. Sniff.

  Ihanaa viikonloppua molemmille!

 • Reply
  Meri
  11/24/2017 at 13:45

  Ja tuo yksi kuva teistä on niin ihana, ei korjaan, nuo kaikki kuvat ovat aivan ihania, niistä tuli niin hyvälle tuulelle, että lonkeroilma unohtui hetkeksi!

 • Reply
  Laura
  11/24/2017 at 13:51

  Voi harmi, mutta ihan ymmärrettävää! Mietinkin joku päivä, että miten teillä aika riittää kaikkeen. 🙂 Teillä on ollut tosi kiva blogi, kiitos siitä! 🙂

 • Reply
  Eija
  11/24/2017 at 13:55

  Voihan Black Friday! Ymmärrettävää, mutta niin kurjaa. Toivottavasti seikkailunne jatkuvat instassa. Kaikkea hyvää teille ja perheillenne!

 • Reply
  Satu
  11/24/2017 at 13:59

  Kiitos ehdottomasti parhaasta blogista! Monipuolinen, laadukas, tyylikäs, hyvin kirjoitettu ja taidokkaasti kuvattu, huumorintajuinen ja rento. Tuntuu, että kaikki aihealueet kolahtivat. Ymmärrettävä päätös teiltä, vaikka itsekkäästi ajateltuna harmittaakin.
  Toivottavasti saamme vielä tosiaan seurata instassa asuja, ravintolavinkkejä, matkoja ja kaikkea mitä tähänkin asti.
  Olin eilen eturistisideleikkauksessa, jos siitä jotain positiivisia puolia etsii, nyt on ainakin aikaa selata blogia ja ottaa vinkit talteen.
  Hyvää jatkoa molemmille Noorille perheineen!

 • Reply
  moninainen ;)
  11/24/2017 at 13:59

  Kiitos!!!! Jään herättelemään pientä toivoa jatkosta, jossain muodossa. 🙂

 • Reply
  Giselda / Coffee Table Diary
  11/24/2017 at 14:03

  Ihana postaus, kuten aina, mutta voi ei mikä uutinen siellä oli mukana paketissa! Höh! Teidän juttuja ja menoa on ollut niin mahtavaa seurata, vaikka olenkin surkea kommentoimaan. Juttunne tuntuvat aina ajankohtaisilta ja kiinnostavilta, joiden seurassa viihtyy takuu varmasti. Tietysti pienen lapsen äitinä en voi muuta kuin ymmärtää perustelut, ja nostan hattua myös prioriteeteillenne.
  Ehkä vielä joku päivä löytyy aikaa ja mahdollisuus blogin jatkolle. Sitä toivoessa kaikkea hyvää teille ja ihanaa uutta elämänvaihetta!

 • Reply
  Kirppuli
  11/24/2017 at 14:03

  Kiitos teille näistä vuosista ja Noora K:lle aikaisemmista! <3 ihan kuin menettäisi kaksi hyvää ystävää! Teitä tulee ikävä.

  Kaikkea hyvää tulevaan arkeen ja elämään yleensä! Ja ihanaa joulunaikaa! 🙂

 • Reply
  Anna
  11/24/2017 at 14:09

  KIITOS! Olette ihan parhaita 🙂

  Olipa muuten hyvänmieliset ja tyylikkäät jäähyväiset. Erittäin jouluisaa joulua ja ihanaa alkavaa arkea!

 • Reply
  Ippe
  11/24/2017 at 14:13

  Voi että! Tämä oli lempiblogini, joten vähän haikeaa, että lopetatte. Täysin ymmärrettävä päätös ja toivonkin teille ihan mahtavaa jatkoa molemmille! <3

 • Reply
  -------
  11/24/2017 at 14:30

  Voih. Eksyin KAUAN sitten Noora K:n blogiin russelinkuvan takia (meillä saman ikäinen ja rotuinen koiramummeli) ja jäin koukkuun. En varmasti ole missään määrin tyypillistä kohderyhmäänne, olen 50v enkä asu pääkaupunkiseudulla. Silti ei monta päivää ole kulunut, etten kuulumisianne olisi kurkannut. Kiva, elämäniloinen blogi, josta on saanut paljon hyviä vinkkejä (no tässä iässä lähinnä reissuihin ja ravintoloihin, vauvajutut taitaa olla seuraavaksi ajankohtaisia, kun tulee mummoksi). Kiitos, ja hyvää jatkoa!

 • Reply
  KatjaL
  11/24/2017 at 14:34

  Kiitos mahtavasta blogista ja tsemppiä uudenlaiseen arkeen! Vaikka olenkin ehkä lukijoidenne joukossa nuorimmasta päästä, on bloginne ollut pitkään yksi lemppareistani. Menin samalla viikolla naimisiin, kuin Noora H, ja esikoisemme syntyi huhtikuussa. Samaistuttavia aiheita on siis löytynyt. 🙂 Harmillisesti olen ollut todella huono kommentoimaan, vaikka kommenttiboksin keskusteluja onkin tullut seurattua ahkerasti.

 • Reply
  Kristiina
  11/24/2017 at 14:39

  Ensimmäinen kommenttini tämän postauksen jälkeen oli, että “EIIIIII, mä en ala”. Sitten tuli itkupotkukiukku, että enpä lue sitten enää mitään muutakaan blogia tässä universumissa. Nyt poimin vähin äänin Blogloviniin takaisin ne viisi suosikkiblogia, mutta tämä kuudes ja kaikkein paras jää nyt sitten tähän. Olen surullinen ja perjantai meni nyt kyllä pilalle, mutta päälle vuotiaan taaperon töihin palaavana äitinä ymmärrän ratkaisunne täysin. Jään kaipaamaan teitä tosi paljon! Voikaa hyvin ja pitäkää perheistänne (ja toisistanne) huolta. Ja please, jäättehän edes Instaan?

 • Reply
  Mia
  11/24/2017 at 14:54

  Voi ei, mutta taysin ymmarrettava paatos! Tama blogi on ollut suosikkini jo pitkan aikaa. Teidan jutut ovat olleet juuri itseani kiinnostavia. Teudan kirjoituksia jaan kaipaamaan, mutta kahden lapsen tyossakayvana aitina ymmarran aivan taysin paatoksenne! Kaikkea hyvaa teille jatkossa ja rauhallista joulun odotusta!!!

 • Reply
  Kaisa
  11/24/2017 at 15:10

  OMG!
  Kiitos teille positiivisesta, laadukkaasta ja monipuolisesta blogista. Teidän (ja aiemmin Noora K:n) blogi on aivan lemppari. Monta hauskaa ja liikuttavaa hetkeä on vietetty bloginne kanssa ja monta käytännön vinkkiä on saatu täältä. Ootte upeita naisia ja äitejä, kaikkea hyvää teille ja perheillenne jatkoon!

 • Reply
  Marjukka FFS
  11/24/2017 at 15:15

  Kaikkea hyvää teille molemille jatkossa, kiitos kivasta blogista! On ollut ilo tutustua teihin!

 • Reply
  Taru
  11/24/2017 at 15:16

  Kiitos teille hienosta blogista. Olen seurannut jo Kuinka purjehtijaksi tullaan -ajoista. Bloginne on ollut lempiblogini, en ole kommentoinut, mutta kaikki päivitykset on luettu! Kaipaamaan jään Perjantain parhaita….

 • Reply
  Hanna
  11/24/2017 at 15:19

  Eikä!! Paras blogi ikinä!!! 😊 Mutta ymmärrän kyllä! Hyvää jatkoa teille!!☺

 • Reply
  Hannas
  11/24/2017 at 15:27

  Tämä blogi on ollut ihana: kauniita kuvia, kivoja juttuja ja hyvin kirjoitettua tekstiä! Tätä on ollut kiva seurata ja huomata, että näin viisikymppisenäkin ajattelen edelleen monesta asiasta just samalla lailla. “Paras blogia koskeva päätös” piti lukea pariin otteeseen, ennenkuin ymmärsin, että tämä oli viimeinen perjantain paras. Kiitos teille molemmille ja kaikkea hyvää! Olette huippuja!

 • Reply
  Sina
  11/24/2017 at 15:37

  Ou nou!! Olen niin pitänyt blogistanne vaikken kovin ahkerasti ole kommentoinutkaan, mutta oon ollut hiljaa hengessä mukana ja lukenut varmaan jokaisen postauksen 🙂 Myöskin ajattelin, että sitten jos mulle noita jälkeläisiä joskus suodaan niin olisin kaivanut teidän kaikki vinkit esiin, teillä on mun mielestä aika kivanoloinen ote vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen, ja noh elämään ylipäänsä 🙂

  Toivon siis että ette ainakaan kovin pian poista blogia eetteristä. Tai ehkä salasanan taakse piiloon ja salasanan voisi pyydettäessä saada? Kiitos kuitenkin blogista, se on niitä harvoja joita olen seurannut (Koon vanhan blogin melko alkuajoista lähtien). Hyvää jatkoa teille Noorat sekä Baby K:lle ja Baby H:lle riemukasta elämää! 🙂

  • Reply
   Sina
   11/24/2017 at 15:42

   Ja juuri tämän perjantain plussa-puoleksi tulee vielä se, että tuli varattua aamulla muutaman ystävän kanssa lennot NYCiin ensi vuoden lokakuulle (juu vähän ollaan etuajassa mutta aikainen lintu omenan nappaa jne)! Täytyy siis käydä NYC vinkit läpi vielä kun ehtii.

 • Reply
  Kaisa
  11/24/2017 at 15:40

  Olipa kurja perjantai näin lukijan näkökulmasta, teidän juttuja on ollut aina huippua seurata. Elämän makuisia ja tyylikkäitä juttuja! 🙂 Ymmärrän toki syynne hyvin, mikäpä elämässä olisi parasta kuin oma perhe ja ystävät, niin kannattaa ehdottomasti panostaa. <3 Kiitos kun olette jakaneet hyvää mieltä, inspiraatiota, vinkkejä yms. meille lukijoille, ja hyvää jatkoa teille huippunaisille! 🙂

 • Reply
  Ronja
  11/24/2017 at 15:44

  Laitoin miehelle kriisiviestin töihin “mun lemppariblogi lopettaa 😭😭😭”.
  Harmillinen päätös, mutta myös hyvin ymmärrettävä. Kiitos teille näistä vuosista ja laadukkaasta blogista.
  Mukavaa uudenlaista arkea, mutta sitä ennen kuitenkin ihanaa joulun aikaa 😊

 • Reply
  Jennie
  11/24/2017 at 16:17

  Tämä on kyllä minun perjantain surkein! 😭Tosi kurjaa menettää ainoa oikeasti kiinnostava blogi. Kiitos, hyvää jatkoa ja comebackia odotellaan 😍

 • Reply
  Satu
  11/24/2017 at 16:28

  Voi ei! Luulin ensin että luin väärin mutta sitten luin uudestaan. Meni kyllä viikonloppu pilalle 😶Mutta kiitos paljon ja jospa joskus palaatte.

 • Reply
  Ella
  11/24/2017 at 16:35

  Harmi, kun paras suomalainen blogi lopettaa, mutta teidän tapaan hyvin johdonmukaisesti parhaista syistä. Kiitos ja kaikkea hyvää!

 • Reply
  Jessica Teljänneito
  11/24/2017 at 16:40

  No äh, tämä ihana perjantai muuttui juuri astetta huonommaksi tämän uutisen myötä 😉 kiitos siitä, että olette jaksaneet pitää huikean laadukasta blogia ja ihanaa perjantaita sinne teille! Ja kiitos vielä teidän vauva-matkavinkeistä, täällä juuri odotellaan Miamissa toista lentoa ja kaikki on sujunut varsin mutkattomasti 🙂

 • Reply
  Virpi
  11/24/2017 at 16:50

  Ou nou!! Ymmärrän järjen tasolla päätöksenne mutta tunnepuolella on täällä pieni mysrsky. Omette niin rakkaita, kuin omia kavereita, että tuntuu vaikealta päästää teistä irti. Kiitos ja kaikkea hyvää elämänne matkalle ❤

 • Reply
  Amanda
  11/24/2017 at 16:55

  Voi ei! Itse en ole varmaan (lähes) ikinä kommentoinut, mutta silti aktiivisesti seuranut Noora K:n blogin alkuajoista lähtien. Olen aina samaistunut teihin, vaikka olenkin vasta kolmenkympin alapuolella. Teidän podcasteja kuunellessa lenkin ekat 35 minuuttia on menny heittämällä, vähän kuin juostessa juttelisi hyvän kaverin kanssa.

  Teiltä saa myos hyvät matka ja helsinki vinkit, elikkäs seuraa pieni toive: voisittekohan parhaimpia ujuttaa Instagramiin niin ei kaikki kiva loppuisi 😉

  Kaikkea hyvää, olette sen ansainneet!

 • Reply
  Niina
  11/24/2017 at 17:05

  Mikä huikea lopetus – tyylillä loppuun saakka. Suurkiitos kaikista näistä vuosista, teitä on ollut ilo seurata ja lukea. Kaikkea hyvää!

 • Reply
  Tuuli
  11/24/2017 at 17:13

  No onpas musta perjantai blogin lukijoille, trolleillekin.

  Syvä kumarrus ja suuri kiitos, vuosia tässä vieri, huomattavasti paljon huonomminkin ne tunnit olisi voinut viettää kuin täällä. 😉

  Laadukasta, mietittyä sisältöä vaikkei aina ajatukset kohdanneetkaan, ja niinhän se kuuluu ollakin.

  Laivis ❤

  Onnellista jatkoa teille☺

 • Reply
  Sara
  11/24/2017 at 17:33

  Vaikka ymmärrän hyvin syyt, tuntuu kyllä tosi haikealta. Teidän blogiinne on aina ollut niin kiva tulla käymään. Oikein ihanaa loppuvuotta ja tsemppiä töihin paluuseen!

 • Reply
  Amelie
  11/24/2017 at 17:36

  This is end of an era. Olette tehneet Suomen laadukkainta blogia ja on ollut ilo seurata matkaanne. Aavistin asian jollain tasolla, sillä monissa tämän syksyn postauksissa on ollut jollain tavalla erilainen, ehkä vähän hyvästelevä sävy. Teette oikean päätöksen, kun keskitytte oikeaan elämäänne ja uusiin haasteisiin pienten lasten työssäkäyvinä äiteinä.

  Toivon molemmille kaikesta sydämestäni hyvää jatkoa ja lämmin kiitos kaikesta siitä ihanasta, jota olette meille tarjonneet.

  Merci mille fois 💙

 • Reply
  H
  11/24/2017 at 17:43

  Voi että.
  Tulee ikävä. Luin jo Noora K:ta. Ymmärrän kyllä syyt lopettaa.
  Uskon, että palaatte tavalla tai toisella 😊
  Hyvää jatkoa ja kiitos!

 • Reply
  Adelina
  11/24/2017 at 17:45

  Kiitos kummallekin Nooralle aivan parhaasta blogista! Olinkin tätä hieman epäillyt ja pelännyt, sillä lopettaminen jättää aivan valtavan aukon blogikenttään. Luulisin lukeneeni Noora K:n seikkailuista jo ennen Kuinka purjehtijaksi tullaan -blogia ja olen pysynyt matkassa mukana aina tähän asti, joten oikein iso kiitos Noora K:lle kaikista näistä vuosista. Ja lämmin kiitos Noora H:lle, joka on täydentänyt Noora&Noora blogia omalla persoonallisella otteellaan. Yhtä laadukasta ja aitoa blogia ei taida toista löytyä. Teitä tulee ikävä.

 • Reply
  Laura
  11/24/2017 at 17:45

  Noooooouuuu!

  Olen ollut vakiolukijanne monta vuotta ja aina silloin tällöin kommentoinutkin. Mitä minä nyt teen perjantaisin? Perjantain parhaat ovat olleet vakioluettavaa ennen nukahtamista.

  Nyt pitää ottaa ainakin Tukholman ja Nykin vinkit talteen!

  Hyvää jatkoa teille molemmille! ❤️

 • Reply
  Katja
  11/24/2017 at 17:51

  Voi harmi! Pitkään on tullut jo seurattua ensin Nooraa ja sitten Noora & Nooraa. Ehdotus: jatkakaa blogia, mutta harventakaa postaustahtia. Kiitos tähän astisesta. Kovasti toivon, että jatkatte joskus.

 • Reply
  Elina
  11/24/2017 at 18:18

  No voihan! Kiitos ihan parhaasta blogista, tämä on ollut ainoa aktiivisesti luettu ja kuunneltu omalla listallani.
  Hyvää jatkoa teille ja perheillenne, ikävähän teitä tulee, mutta ymmärrän syyn.

 • Reply
  Mai
  11/24/2017 at 18:29

  Ojdå ja voi että. Olette tehneet jo vuosien ajan (N&N ja aiemmin Noora K.) Suomen parasta ja laadukkainta blogia, aivan ehdottomasti. Bloginne on ollut universumin ainoa, jota olen seurannut oikeastaan päivittäin ja josta olen lukenut jokaisen postauksen. Teidän kauttanne olen löytänyt luottokampaajani, saanut vinkkejä omiin häihin ja muihin juhliin puhumattakaan loistavista matkavinkeistä maailman eri kolkkiin. Parasta blogissanne on kuitenkin ollut aito ja lämminhenkinen ote normaaliin elämään ja arkeen. Ne arjen pienet ilot ja päivittäiset luksukset!
  Ymmärrän todella hyvin päätöksenne ja arvostan sitä. Kiitos, että veditte täysillä loppuun saakka jouluhiminöinteineen kaikkineen!
  Toivotan teille tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen sekä ihanaa joulun aikaa ja uutta vuotta! <3 Kiitos kaikesta.

 • Reply
  Pomo
  11/24/2017 at 18:30

  Teitä jään kyllä kaipaamaan. Bloginne on niin hyväntuulinen, elämänmakuinen ja sen lisäksi erittäin laadukkaasti tehty. Kiitos molemmille!

 • Reply
  leena
  11/24/2017 at 18:32

  Voi voi voi 😔 mikä yllätys. Mutta asiat tärkeys järjestykseen, se on selvä. Kiitos parhaasta blogista ikinä! Olen Noora K:n lukija jo pitkän ajan takaa, mitä nyt luetaan / seurataan…? Oikein hyvää jatkoa teille molemmille ja teidän perheille. Toivottavasti kuullaan vielä…. 😊

 • Reply
  Minjo
  11/24/2017 at 18:49

  Blogi on ollut ehdoton lempparini, ei mitään teennäistä hattaraa, vaan laadukasta luettavaa. Lämmin kiitos ja rutistus molemmille!!

 • Reply
  Eevastiina
  11/24/2017 at 19:23

  Itkuhan sitä ekana tuli 😀 Ootte ihania! Kiitos kiitos kiitos näistä vuosista jo Noora K:n edellisen blogin ajoilta! Mahtavaa jatkoa teille ja ihania arkielon hetkiä ja upeita seikkailuja maailmalla. Ja älkää het ainaskaan laittako kiinni, matkavinkit on saatava talteen! Noora K:n edelleisen blogin Nyki postauksiinki palaan ajoittain.

 • Reply
  Omppu
  11/24/2017 at 19:31

  Oon kyllä niin aidosti surullinen tästä päätöksestä, ymmärrän 100%, mutta silti harmittaa.
  Kaikkea hyvää koko nelikolle !

 • Reply
  -T-
  11/24/2017 at 19:44

  Olipa dramaattinen loppuhuipennus. Kiitos ja hyvää joulua!

 • Reply
  Niina
  11/24/2017 at 19:59

  Kiitos paljon blogistanne, olette olleet suosikkejani! Aina luin postauksenne, vaikka harvoin tulikaan kommentoitua. Päätöksenne on hyvin ymmärrettävä, mutta pakko silti sanoa, että harmi näin lukijan kannalta. Kaikkea hyvää teille & perheillenne ja ihanaa joulunaikaa ❤🎄🕯🍷 Toivottavasti jäätte vielä Instaan!

 • Reply
  Sirpa
  11/24/2017 at 20:00

  Tämä on nimenmukaisesti The Black Friday!!! Skiglaria vuosia seuranneena menetän samalla ihanan ja laadukkaan blogin ja senkin, että saan lukea hyvin kirjoitettua suomalaista tekstiä. On ollut ihana seurata matka-, sisustus- ja muotijuttuja. Toivottavasti palaat vielä blogiin jossain muodossa. Onnea perheellesi ja tsemppiä töiden alkuun💖

 • Reply
  Tuire Massalin
  11/24/2017 at 20:10

  Kaikkea hyvää tuleviin vuosiinne, pitäkää hauskaa ja hyvää huolta toisistanne. Kiitos hienosta blogista ja hyvää loppuvuotta toivottaa Taxarinna

 • Reply
  Aino
  11/24/2017 at 20:31

  Jään kaipaamaan teitä. Oikeasti. Kiitos ja kaikkea hyvää kummankin perheelle.

 • Reply
  Ilona
  11/24/2017 at 20:42

  Eikä! Olen seurannut mukana jo noora k:n blogin alkuajoista (purjehdusjuttujen mukana) ja tämä on ollut ainoa säännöllisesti seuraamani blogi, ja ehdottomasti paras kaikista! Hassua, miten tuntuu kuin menettäisi oikeat ystävät. Ymmärrän päätöksenne erittäin hyvin. Meidän kaksivuotiaamme aloitti viime keväänä päiväkodissa ja onhan tässä aikamoista kiirettä pitänyt. Kiitos siis kaikista näistä vuosista! Ja ihanaa Joulua ja uutta vaihetta elämässä 🙂

 • Reply
  Marianne
  11/24/2017 at 20:53

  No höh! Tämä teidän bloginne on kyllä ollut ehdoton suosikkini. Päätös on tuskin syntynyt ihan heppoisin perustein, mutta on se vaan surku, ettei teidän juttuja jatkossa enää voi lukea. Toivottavasti nämä vanhat tekstit nyt kumminkin säilyisi edelleen luettavissa, niihin tulee aina silloin tällöin palattua. Kaikkea hyvää teille jatkossakin, toivottavasti teistä kuullaan vielä!

 • Reply
  Anna
  11/24/2017 at 20:56

  Kiitos teille ihan mahtavasta blogista! Olen nauttinut inspiroivista ja positiivisista kirjoituksista ja kauniista kuvista. Olen asunut ulkomailla jo pitkään ja tämä blogi on pitänyt minua kiinni suomen kielessä ja Suomen jutuissa. Odotan kauan toivottua ensimmäistä lasta ja teidän vauvajuttuja on ollut ilo lukea – ihanan positiivisia ja elämänläheisiä juttuja! Teitä tulee iso ikävä. Kaikkea hyvää uusiin seikkailuihin xx

 • Reply
  saga
  11/24/2017 at 21:00

  Ou nou! Kiitos tästä laadukkaasta blogista. Sitä on ollut ilo lukea ja katsella. Hyvää jatkoa! Saga

 • Reply
  Marjukka
  11/24/2017 at 21:10

  Olen varmaan vanhin bloginne lukija (kohta 60), mutta olen nauttinut jokaisesta lauseesta. Ja näin olen alkanut nähdä (vihdoin) tämän elämän elämänmakuisena seikkailuna, ihan teidän kahden ansiosta.
  KIITOS ja hyvää jatkoa. Tavataan Instassa.

 • Reply
  Maija
  11/24/2017 at 21:15

  Oh no!!!?! Voihan itku, tää blogi kun on parantanut juoksuaan koko ajan, laatuviinin lailla. Ymmärrän toki ajankäytön haasteet, mutta hitsit, kun ehdin jo mietiskellä ja odottaa mielenkiinnolla teidän töihinpaluuta, ja sitä miten uusi arki lähtee rullaamaan.

  Noorakoota tuli seurattua jo piitkään ennen tuplanooraa. Vaikka olen surkea kommentoimaan, niin aika hyvä lukemaan.

  Kiitos teille riemukkaista ja elämänmakuisista postauksista, ja kaikkea hyvää tulevaan. 🙂

 • Reply
  Tare
  11/24/2017 at 21:22

  Voi ei, tulipas yllätys! Etenkin Noora K:ta olen seurannut jo vanhan blogin ajoilta. Ymmärrän todella hyvin päätöksenne näin pienen lapsen äitinä. Kuitenkin se oman elämän eläminen on tärkeintä niin teille kuin meille lukijoillekin. Mukavaa joulun odotusta teille!

 • Reply
  Ninni
  11/24/2017 at 21:28

  kaikki muut on jo kommentoineet osuvasti. itse olen lukenut blogiasi jo edellisestä asti hiljaisena “anonyyminä”. Myöskin “aiemmassa elämässä” samalla alalla kuin sinä, tosin toimiston puolella ja eri kentällä… Kiitos ihanasta elämänmakuisesta blogista ja kaikkea hyvää uusiin tuuliin.

 • Reply
  PiitiS
  11/24/2017 at 21:35

  Kiitos laadukkaasta blogista Noora&Noora. Hyvää jatkoa teille&perheelle.

 • Reply
  Maria
  11/24/2017 at 22:14

  Kiitos huikean laadukkaasta blogista! Olen ollut Noora K:n matkassa jo vanhan blogin ajoilta ja vuosia sitten tavattiin jopa ihan livenä Nykin koneessa. Kiitos myös siitä kohtaamisesta 🙂 Toivottavasti Instatilit pysyy avoinna, jotta pääsemme seuraamaan tulevia käänteitä sitä kautta. Kuten moni onkin tänne kirjoittanut; muuten olo on kuin ystävän menettäneellä. Kaikkea hyvää teille molemmille nyt ja aina!

 • Reply
  Marianne
  11/24/2017 at 22:14

  Kiitos näistä vuosista!
  Aamulla jo luin postauksen, mutta en pystynyt kommentoimaan kun olin niin poissa tolaltani. Oon seurannut Noora Koota 2012 alkuvuodesta varmaankin…
  Teidän teksteistä välittyy huikea elämänasenne ja se arjesta nauttiminen. Blogi on myös tuonut mulle ihanan palasen helsinkiläistä elämänmenoa, jota kyllä hiukan ihailen:)
  Kaikkea hyvää molemmille tulevaisuuteen ja uusiin haasteisiin, ootte huippuja<3

 • Reply
  Maija
  11/24/2017 at 22:14

  Kuten monet muutkin kommentoijat ovat jo ilmaisseet, teidän bloginne on ollut lukulistan ehdottomana ykkösenä. Visuaalinen, lämmin, huumorilla höystetty, sopivan arkinen pienellä (kuninkaallisella) twistillä. Seurasin jo Noora K:n blogia. Ehkä oto-periaatteella eli oman toiminnan (työ, perhe jne.) ohella toteutetuissa blogeissa on vaan se jokin. Toki siksi juuri ymmärän syynne lopettaa, vaikka se lukijoiden kannalta suurin harmi onkin. Iso kiitos ja kaikkea hyvää! Ps. Toivottavasti instatilinne pysyvät julkisina päivän piristäjinä jatkossakin! 🙂

 • Reply
  Marjaana
  11/24/2017 at 22:33

  Olen ihaillut Noora K:n tyyliä purjehdusblogista asti ja H:n ihastuin heti yhteistyönne alusta. Ja nyt ihailen tyylitajuanne yhä enemmän – lopetatte huipulla. Ja olisiko lopetusilmoitus voinut olla sopivampi, enpä usko!

  Olen usein meinannut kiittää erityisesti yhdestä asiasta mutta en ole jotenkin osannut mutta nyt se on viimeistään tehtävä. Tahattomasti lapsettomana vähän jännitin mihin suuntaan bloginne menee Noora K:n vauvauutisen jälkeen. Ja sitten jännitys vielä tuplaantui! Pelko oli turhaa. Olette kirjoittaneet vauva-asioista niin (toistan itseäni, tiedän) tyylikkäästi ja kauniilla tavalla realistisesti että bloginne on joillain käsittämättömällä tavalla auttanut minua eteenpäin. Kiitos <3

  Kaikkea hyvää teille! Ja vielä kerran, kiitos 🙂

  T: M

 • Reply
  Leena
  11/24/2017 at 23:53

  Kiitos inspiroivasta blogista. POD casteja on kuunneltu aamulenkillä, olette/olitte mitä luonnollisin POD cast pari. Tulee ikävä teitä, samalla kuitenkin olen ylpeä, että laitatte asiat tärkeysjärjestykseen. Kiitos !

 • Reply
  Satu
  11/25/2017 at 00:47

  Kiitos teille <3 olen lukenut Noora K:n blogia jo melko alusta asti. Tykkään teidän tavasta kirjoittaa, tuoda asioita esille. Samoin visuaalisuus ja kuvat upeita, elämänasenteesta puhumattakaan.
  Itsellä pienet lapset ja on tämä aika kortilla, joten ymmärrän päätöksen ja jään toivomaan että ehkä palaatte vielä blogimaailmaan jossain vaiheessa, jos tulee oikea aika.
  Kaikkea hyvää! <3

 • Reply
  PL
  11/25/2017 at 01:05

  Voi ei! Tulee ikävä teitä!! Suomen paras blogi, minä allekirjoitan tämän myös.
  Olen ollut raskaana ja viettänyt vauvavuotta kanssanne samaan aikaan, mikä on vain lisännyt kiinnostustani blogiinne. Ja kuinkas muuten – tein positiivisen raskaustestin perjantaina ja poika syntyi perjantaina 😍

  Kiitos, kiitos näistä vuosista, vinkeistä, vertaistuesta!

  Voisitteko mitenkään harkita jatkavanne perjantai-podcastien muodossa? 😅

 • Reply
  Jess
  11/25/2017 at 04:27

  😭ääää en kestä! Oli niin mukava aina lukea juttujanne, kaukaa saa hakea toista näin hyvää blogia ja mukava ku ootte kirjotellu asioista “jalat maassa”, omina itsenänne! Teiän podcastit on ollu huippuja ja naurunne tarttuvaa ja huippu huumorintaju ja huumori teillä molemmilla😄Vieläki naurattaa teiän keulivat joulumopot🙊😂etc…

  K I I T O S
  & mukavaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää elämäänne❤️

 • Reply
  Maria
  11/25/2017 at 08:04

  Kiitos Noorat ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! Pitäkää pliis blogi vielä auki jotta ehtii rauhassa lukea kaikki postaukset läpi ja fiilistellä.

 • Reply
  Tiia
  11/25/2017 at 08:08

  Päätös on ymmärrettävä, mutta ihan hirveän surullinen 😔 Paras blogi ❤ Toivon myös ettei blogi ihan heti sulkeudu, koska haluan käydä vielä lempikategoriat läpi. Ja viimeisin podcastkin on kuuntelematta. Podcastien loppuminen (?) on ehkä vielä surullisempaa, koska teidän podcastit on ainoita joita on jaksanut kuunnella: huiput jutut, miellyttävä ääni ja puhetyyli molemmilla. Kaikkea hyvää
  😘

 • Reply
  A
  11/25/2017 at 08:26

  Tosi harmillinen uutinen näin lukijalle. Blogien lukemisen muuten lopettanut mutta teidän blogi oli ihanan rento, samaistuttava ja aito! Kivoja vinkkejä, joita oikeasti on tullut testattua 😊 Niin monet inspiraatiot ja ideat saanut teiltä vaikka eri elämäntilanne itsellä. Mistä sitä nyt vinkit ruokapaikkoihin yms hakee? 😁 Ihana blogi teillä ollut ja niin kauniita kuvia! Toivottavasti pääsemme jatkamaan instassa kauniiden kuvien seuraamista 😊

 • Reply
  Miia
  11/25/2017 at 08:46

  Kiitos kaikista ihanista ja inspiroivista blogipostauksista ja mainiosta podcastista, joka on tuonut iloa moneen tylsään työpäivään. Olette parhaita! Mukavaa, että pidätte blogin vielä auki, jotta me lukijat saamme kaikessa rauhassa palata mieluisimpien postausten pariin. Toivotan kaikkea hyvää ja kaunista kummankin elämään!

 • Reply
  Mee
  11/25/2017 at 08:58

  Onhan tämä suuri surku! Olette pitäneet ehdottomasti Suomen laadukkainta blogia. Tämä on vähän random kommentti koska olette olleet mammalomalla, mutta ette arvaakaan kuinka inspiroivaa on ollut lukea teidän arjesta, jossa käytte ”tavallisissa” töissä! Bloggaamisen ammattimaistumisen myötä katoaa välillä yhteys blogien sisällön ja oman arkisen maailman välillä. Mutta te olette olleet tässä suuri poikkeus, koska teette huippulaadukasta sisältöä ja samalla painitte samojen arjen ja työelämän haasteiden kanssa kuin itsekin. Olette olleet myös todellisia työelämäidoleita allekirjoittaneelle!

  Kaikkea hyvää molemmille Noorille ja teidän perheillenne! ❤️ Ihanaa joulun aikaa!

 • Reply
  Lyyli-Maria
  11/25/2017 at 09:43

  On ollut ihan valtavan ihanaa seurata upeaa (siis kerta kaikkiaan ihan parasta) blogianne ja myös Noora K:n laadukasta blogia ennen tätä. Ymmärrän täysin ratkaisunne, vaikka ikävä tulee teitä ja kaikkia mielenkiintoisia postauksia, joista on saanut ammentaa inspiraatioita jo monta vuotta. Ihan niin kuin hyvät ystävät katoaisivat jonnekin pitkän yhteisen taipaleen jälkeen, joten olo on haikea. Toivon teille ja perheillenne kaikkea hyvää.

  Suuren suuri K I I T O S ja halaus teille molemmille!

 • Reply
  Jenni
  11/25/2017 at 10:47

  Tämä tuli kyllä shokkina :/ Miten podcastien kanssa käy? Ne ovat ihan mun lemppareita, kiitos niistä <3

 • Reply
  Henna
  11/25/2017 at 10:47

  Lämmin kiitos blogistanne. Jännä miten surulliseksi tämä uutinen teki. Nyt vasta itsekkin huomaan miten täysillä ja tunteella olen tekstejänne lukenut ja miten tärkeä osa niistä oli tullut viikonloppujani. Minulla oli tapa säästää kaikki viikon postaukset lauantai aamuun. Keitin ison pannun kahvia, sytytin kynttilöitä, laitoin kivaa musiikkia taustalle soimaan ja uppouduin blogiinne, josta tuli joka ikinen kerta hyvä mieli. Kauniita kuvia ja asioita ilman tekaistua fiilistä. Kiitos näistä hyvän mielen lauantai aamuista❤️ Täydestä sydämestä toivon kaikkiea hyvää teille ja perheillenne! Lauantai aamuihini jää nyt iso aukko mutta uskon teidän olevan noina aamun kahvihetkinä mielessäni vielä pitkään😊

 • Reply
  LJ
  11/25/2017 at 11:12

  Kiitos ❤️

 • Reply
  Hanna
  11/25/2017 at 11:35

  Kiitos!

 • Reply
  Lora
  11/25/2017 at 12:34

  Oh well, kaikki hyvä loppuu aikanaan…lämmin rutistus lempibloggareilleni., kiitos näistä hetkistä <3 Tämä teidän blogi oli mitä rentouttavin pakopaikka aamukahvin kera. Aitous, lämminhenkisyys, jalat maaassa-meininki, tyylikkyys ja huumori – ne tulevat ensimmäisenä mieleen postauksistanne ja tekivät blogistanne yksi parhaimmista täällä Suomessa. Olen niin monella saralla inspiroitunut niistä joten ainakin matkajutut on otettava talteen. Täytyy kyllä haikea todeta, että perjantaiaamuihin tosin jää iso aukko 😉 Toivottavasti teitä voi jatkossa bongailla edelleen instasta. 🙂

  Kaikkea hyvää teille ja ihanaa arkea rakkaiden parissa, ne ovatkin niitä elämän arvokkaimpia hetket. <3

 • Reply
  Pimp my boat
  11/25/2017 at 12:46

  Ei olisi uskonut, että järkytyn tästä uutisesta näin paljon. En haluaisi menettää mahdollisuutta lukea vanhoja postauksia ja etenkään kuvia. Tietääkö kukaan miten bligista saisi itselleen vaikka pdf-kirjan. En kestä vaikka olen jo vanha täti!

 • Reply
  Helmi
  11/25/2017 at 13:05

  Kiitos tuhannesti teille molemmille kaikista kivoista teksteistä ja upeista kuvista, jotka ovat tuoneet paljon piristyshetkiä arkeeni. Hyvää jatkoa 😊.

 • Reply
  Lasu
  11/25/2017 at 13:29

  KIITOS teille tästä mahtavasta blogista! Ymmärrän päätöksenne erinomaisesti, ne ruuhkavuodet, ruuhkavuodet….

 • Reply
  NellaM
  11/25/2017 at 17:44

  Kiitos teille molemmille upeasta sisällöstä, jota olette iloksemme tuottaneet. Tsemppiä töihinpaluuseen ja kaikkea hyvää tulevaan!

 • Reply
  Tiitu
  11/25/2017 at 18:07

  Kiitos kaunis hienoista jutuista ja kuvista ja elämänne hetkien jakamisesta tämän blogin kautta. Monivuotinen lukija (jo Noora K:n blogin ajoilta) tietysti harmittelee tämän ajanjakson loppumista, mutta toisaalta tietysti ymmärrän täysin. Voimia ja tsemppiä töihinpaluuseen ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

 • Reply
  Pirrelin
  11/25/2017 at 20:09

  Olen tässä sulatellut uutista, ikävä tulee teidän blogia, ehdottomasti yhtä parhaista! ❤️
  Olen todella nauttinut tästä hyvinkirjoitetusta, oivaltavasta, aidosta, humoristisesta blogista puhumattakaan mahtavista kuvistanne ja olette piristäneet monen monta päivää 😃 Jään myös kaipaamaan vinkkejänne, erityisesti arjen luksukseen ja ravintoloihin, matkoja unohtamatta.
  KIITOS ja onnea tulevaisuuteenne! ❤️

 • Reply
  Anu
  11/25/2017 at 20:30

  Tätä blogia tulee kyllä kova ikävä, mutta ymmärrän täysin ratkaisunne. Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä päiväkotielämään ja töihin paluuseen! Ja kiitos niin monen päiväni piristyksestä, olette huippuja ❤

 • Reply
  Maarit
  11/25/2017 at 21:38

  Myös kaikkien aikojen paras blogi päätty perjantaina. Kiitos Noora & Noora ❤️ Teitä tulee kauhea ikävä!

 • Reply
  MariaH
  11/25/2017 at 21:56

  Voi nyyh, nyt en ehkä kestä! Olen juuri äskettäin poistanut lukulistaltani monia blogeja kun jotenkin on alkanut niin pahasti ärsyttämään! Teidän blogia taas olen ylistänyt erityisesti, niin ihana ja aito! Tämä on ehdottomasti ollut se helmi ja aivan ainutlaatuinen. Näin 1,5 vuotiaan pojan työssäkäyvänä äitinä ymmärrän paremmin kuin hyvin päätöksenne vaikka se toki harmittaa. Myös itse olisin niin kovasti halunnut saada teiltä hyviä vinkkejä arjen tasapainottamiseen 🙂 Kaikkea hyvää teidän molempien perheille ja tsemppiä työelämään! 🙂

 • Reply
  PiitiS
  11/25/2017 at 22:18

  KIITOS👍🏻 Upea blogi Noora&Noora. Kaikkea hyvää teille.

 • Reply
  Sweety
  11/25/2017 at 22:46

  Apua! Juuri tänään Helsingissä käydessäni satuin näkemään Noora H:n Manskulla kun kävelit vastaan ja ajattelin että olipa kiva nähdä mun suosikkibloggari livenä! En ollut vielä lukenut tätä postausta mut jos oisin niin oisin tarttunut hihaan ja huutanut ”Eiiiiiii” 🙁 mutta ymmärrän täysin syyt, kiitos siis loistavasta, Suomen parhaasta blogista ja kaikkea hyvää teille 🙂

 • Reply
  Kaisa
  11/26/2017 at 09:29

  Hyvä kun en ääneen huutanut EIIIII! Ymmärrän kyllä oikein hyvin syyt, fiksu päätös toki. Kiitos ihan kauheasti aivan kaikkien aikojen parhaasta blogista. Noora K. on tuttu jo eräältä nimeltä mainitsemattomalta nettifoorumilta, sitten seurasin Noora K.n blogia ja nyt teidän bloginne on ollut se yksi ja ainoa jota seuraan säännöllisesti. Oikein ihanaa joulun odotusta teille ja tsemppiä työ-ja perhe-elämän yhdistämiseen!

 • Reply
  Tickler
  11/26/2017 at 10:40

  Whaaaattt?? Siis mun ainoa blogi, jota seuraan aktiivisesti. Tarkoittaa siis, että Bloglovinin lukemattomien postausten määrä kasvaa entisestään.
  Norppaliina (sori, mutta mulle sä oot sitä aina…) tutustutti mut Gilmoren tyttöihin, ihastutti kuninkaallisiin ja otti mukaansa Nyciin usein. Hoo tuli komppaamaan ja yhteisblogi sekä podcastit ovat olleet toimiva combo.
  Mutta IRL menee kaiken ohi, ymmärrettävästi.
  Tsemppiä töihin paluuseen, arjen muutokseen ja suurkiitos monesta viihdyttävästä vuodesta !

 • Reply
  anuk
  11/26/2017 at 10:43

  OMG, en tajunnut otsikostakaan yhtään, että tämä oli nyt sitten tässä :O Tämä teidän blogi on ollut taattua laatua, juttuja on aina odottanut ja varsinkin podcasteja. Kiitos! Ehkä vielä joskus palaatte langoille. Ihanaa joulun odotusta teille ja tsempit töihin paluuseen!

 • Reply
  Pieta
  11/26/2017 at 15:36

  Ei voi olla totta! Ymmärrän, mutta ihan hirvittävä uutinen näin lukijan näkökulmasta! Kiitos kuluneista vuosista, on ollut ilo seurata blogianne. Juuri näitä teidän kuvia katsellessa ajattelin, että ihanat te, iloiset ja silti myös vaikeistakin asioista jakavat naiset. Ihanaa jatkoa teille molemmille!

 • Reply
  Maarit
  11/26/2017 at 19:29

  Tyylikäs lopetus!

 • Reply
  Pirjo
  11/26/2017 at 20:51

  Kiitos!
  On ollut ilo seurata blogianne. Onnea tulevaan!

 • Reply
  Katri
  11/26/2017 at 21:24

  Kiitos Noorat 🤗 On ollut huippua viettää aikaa teidän seurassa 😄 Kaikkea hyvää teille ja menestystä uusiin haasteisiin ❤

 • Reply
  Dora
  11/26/2017 at 21:33

  Koko viikonloppu piti sulatella tätä ennen kuin tulin kommentoimaan. Kahden lapsen äitinä ruuhkavuosikiireissä ymmärrän päätöksenne erittäin hyvin ja onnittelen teitä varmasti hyvästä päätöksestä ja stailista lopetuksesta.

  Uskollisena lukijana olen ihan oikeasti surullinen blogin päättymisestä. Olen lukenut Noora K:n juttuja jo eräältä foorumilta saakka ja ilo oli suuri, kun eräänä päivänä (ehkä Karlan blogin kautta?) löysin Kuinka purjehtijaksi tullaan -blogin. Noorien yhteisestä blogista olen tykännyt myös aivan hurjasti. Tietäisittepä vaan, kuinka paljon inspiraatiota olen teiltä saanut! Nasevia termejä jouluhulluudelle, sarja-, koristelu- ja ruokavinkkejä, ravintola- ja matkakohdesuosituksia, ideoita omiin asuihin ja sisustukseen… On ollut ilo lukea näin laadukasta ja fiksua sisältöä.

  Vieläkin muistelen Karlan loistavaa blogia ja varmasti menee nytkin oma aikansa, että muistan ettei bloginne päivity enää. Näin hyviä blogeja on oikeasti tosi vaikea löytää, Pinterest-kuvat ovat ihania selata mutta järkevä teksti sitoo sen kokonaisuuden, josta mä nautin. Te olette asettaneet riman korkealle.

  Kiitos todella paljon teille molemmille ja kaikkea hyvää!

  P.S. Ehdotan Noorien yhteistä Instaa, joka päivittyisi silloin tällöin 🙂

 • Reply
  Tiia
  11/26/2017 at 21:33

  Vielä kun ehtii niin pakko myös sanoa, että mielestäni Noora H. muistuttaa näyttelijä Lotta Kaihuaa! 😀

 • Reply
  Laura
  11/27/2017 at 07:44

  Löysin blogiinne vasta jokunen aika sitten, kun vauvapostaukset alkoivat yllättäen kiinnostaa 😉 Blogi on sittemmin kolahtanut niin monella muullakin sektorilla ja vaikka en ole kommentoinutkaan aiemmin, niin aktiivisesti olen teidän seikkailuja seurannut. Kiitos tästä lyhyestä ajasta teidän matkassa ja onnea uuteen arkeen!

 • Reply
  Maiju
  11/27/2017 at 08:24

  Tämä uutinen nosti palan kurkkuun ja taisin muutaman kyyneleenkin tirauttaa. Löysin bloginne muutama vuosi sitten, kun suunnittelimme pohjois-Italian roadtrippiä poikaystäväni kanssa. Blogin ansiosta nautimme mm. elämämme tähän astiset parhaat pizzat La Morran kylässä.
  Reissun jälkeen palasin lukemaan blogianne ja nopeasti se nousi ylivoimaiseksi suosikki-blogiksi. Erityisesti olen tykännyt bloginne rennosta ja rehellisestä tyylistä ja aitoudesta. Bloginne on ollut varsinainen inspiraation lähde. Myös vauvajutut ovat vain lisänneet bloginne viehätysvoimaa, sillä meillekin syntyi kesällä ihana poikavauva ja on ollut kiva lukea samassa elämäntilanteessa olevien juttuja.
  Vaikka olo on tyhjä, ei minulla lopulta ole muuta sanottavaa kuin KIITOS ja kaikkea hyvää!
  P.S. Pakko vielä kertoa, että olette muodostuneet koko meidän perheen suosikiksi, sillä mies tasaisin väliajoin kyselee minulta, mitä Noorille kuuluu 😊

 • Reply
  TerhiKoo
  11/27/2017 at 09:11

  Oi miten harmillista. Tämä on yksi niistä harvoista blogeista, joita olen seurannut säännöllisesti. Jopa sen jälkeen kun aloitte kertomaan vauva-asioista, vaikka ne eivät itseäni kiinnostakaan. Mutta ymmärrän täysin. Hyvää jatkoa ja kiitos kivoista blogi-kirjoituksista 🙂

 • Reply
  Anneli
  11/27/2017 at 12:15

  Kiitos ihanista naurun hetkistä ja inspiraatiosta! Kaikkea hyvää teille ja perheillenne sekä tsemppiä perhearkeen!

 • Reply
  Anni
  11/27/2017 at 12:23

  Kiitos tuhannesti mahtavasta blogista! Teidän kauniit, pohtivaiset, elämänmakuiset, monipuoliset, rehelliset ja pilke silmäkulmassa -kirjoitetut postaukset ovat vuosien ajan koukuttaneet. On ollut ihana seurata blogia, joka uskaltaa olla omanlaisensa ja ikävähän tätä tulee. Teidän lopetuspäätös ilmentää kyllä hyvin blogista heijastuvia elämänarvoja, fiksut naiset tekevät fiksuja päätöksiä. Veditte ihanasti tyylillä loppuun asti!

  Kiitos ja onnea jatkoon!

 • Reply
  Helkky
  11/27/2017 at 21:29

  Bloginne on ollut minulle kaikkein mieluisin joten suuri ikävä tulee! Kiitos hauskoista, hienoista, haikeista, mielenkiintoisista, älykkäistä ja erinomaisella suomella kirjoitetuista jutuista ja kaikkea hyvää teille ja perheillenne!

 • Reply
  Minsku
  11/28/2017 at 11:31

  Kiitos ihanasta blogista, olen ollut lukija jo Norpan purjehtimis -blogin ajoilta, harvakseltaan on tullut kommentoitua.. mutta ihanaa ollut lukea teidän tekstejä ja kuunnella podcasteja! Kaikkea hyvää teille jatkossakin!

 • Reply
  suklaamuru
  11/29/2017 at 12:21

  Kiitos ihanasta blogista! Monta hetkeä vietetty teidän parissa. <3 Ymmärrän hyvin päätöksen. Itsekin palaan hoitovapaalta töihin vuodenvaihteessa.

 • Reply
  Anniina
  11/30/2017 at 11:44

  Kiitos teille Noorat hienosta blogista! Kun luin lopettamispäätöksestänne, niin ensimmäinen ajatus oli, että lopetan myös kaikkien muiden blogien lukemisen. 😉 Blogianne on ollut ilo lukea, koska jutut ovat olleet hyvin kirjoitettuja, kuvat kauniita ja inspiroivia sekä aiheet vaihdelleet sopivasti laidasta laitaan. Hyvää jatkoa!

 • Reply
  Liisukka
  12/01/2017 at 21:52

  Palaan blogiinnen aina uudestaan ja uudestaan enkä millään ymmärrä, että se on loppu. Ehkä joskus lopetan vaistomaisesti etsimästä perjantain parhaita.
  Kiitos teille ihanasta blogista ja kaikkea hyvää jatkossa teille molemmille sekä perheillenne.

 • Reply
  Wilhelmiina
  12/02/2017 at 10:25

  Kiitos Noora ja Noora&Noora blogista.
  Useimmin vuoden olen sinua/ teitä seurannut.
  Leppoisia ruuhkavuosia teille.
  Äiti*4

 • Reply
  Eveliina
  12/02/2017 at 12:03

  Iso kiitos teille molemmille. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota teidän jutuista ja kuvista.

 • Reply
  Marika
  12/04/2017 at 07:06

  Ikävä jää, mutta onneksi ehditte nostaa elämänlaatuani ja Noora K. jo ennen yhteistä blogianne. Aivan ihania olette olleet ja moni juttu on kolahtanut, vaikka olenkin jo 41 v. kolmen lapsen äiti (joista jo 2 teinejä). Varmaan sitä haluaa elää välillä ja ymmärrän niin kyllästymisen kaiken jakamiseen. Itse en halua edes FB:iin. Kaikkea Hyvää Teille, tulette menestymään mihin ikinä ryhdyttekin!

 • Reply
  berta
  12/06/2017 at 22:13

  Voi harmitus! Olen jo odottanut baby K:n kasvua, jotta hankitte uuden veneen ja saadaan taas nauttia purjehdusjutuista..myös reissuvinkit ovat olleet upeita!! Siirryin tänne K:n ekan blogin perässä ja kuten niin moni aikaisempikin kommentoija on sanonut, oli tämä myös ainoa blogi mitä seurasin säännöllisesti. Ei liian kaupallinen vaan oikeaa elämää upeine kuvineen, joskin toki varmaan siloiteltua,mutta silti. Jään kaipaamaan..ehkä vielä kaipaatte kirjoittamista ja kehitätte jotakin ihan pienimuotoista, tavallista.

 • Reply
  Aidaliini
  12/13/2017 at 23:32

  Surukseni huomasin, että lopetitte myös julkisen instagramin. Teitä tulee ikävä. 😉

  Kiitos kaikesta siitä kivasta, mitä bloginne antoi minunkin elämääni. Bloginne päivitysten lomassa olin raskaana, synnytin, tulin vauvan kanssa kotiin, opettelin uutta arkea, imetin, valvoin öitä, iloitsin ja murehdin. Bloginne lukeminen oli viihdyttävä rentoutumishetki lapsiperhe-elämän keskellä ja etenkin perjantain parhaita odotin etukäteen.

  Kaikkea hyvää teille, Noorat! <3

 • Leave a Reply