Asennemedia

Asennemedia on blogiagentuuri, joka edustaa Suomen arvostetuimpia mielipidevaikuttajia. Inspiraatiota tarjotaan lukijoille esimerkiksi hyvinvoinnin, ruoan, sisustuksen, matkustuksen ja tyylin parissa, keskiössä blogiverkostossa on hyvä asenne ja tinkimätön laatu. Tavoitamme viikottain 120 000 suomalaista blogeissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Blogiyhteistyö Asennemedian verkostossa on tehokas tapa saavuttaa hyvinvoinnista, ruoasta, sisustuksesta, muodista ja lifestylestä kiinnostuneita kohderyhmiä.

Bloggaajat ovat nykypäivän mielipidevaikuttajia joiden suosituksia lukijat arvostavat. Autenttisuus ja lukijoiden luottamus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Yhteistyökampanjat suunnitellaan aina niin, että niillä on bloggaajan täysi tuki ja ne istuvat blogin muuhun sisältöön, tinkimättä kuitenkaan asiakkaan tavoitteista. Verkostossamme blogeihin suhtaudutaan intohimolla ja ammattitaidolla. Kirjoittamisen ja kuvaamisen lisäksi bloggaajamme ovat elementissään ideoinnissa ja luovissa ratkaisuissa reseptiikasta somistamiseen. Parhaat yhteistyöt inspiroivat lukijoiden lisäksi niin bloggaajaa kuin asiakastakin.

Meillä on kokemusta kaiken kokoisista kampanjoista ja hyvin erilaisista toimialoista. Pyydäthän referenssejä tai esimerkkejä yhteistyökampanjoistamme.

Ulla Vartiainen / Toimitusjohtaja
+358503239626
ulla@asennemedia.fi
Asennemedia Oy
Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki

asennemedia.fi